Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 21:12   #3121
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Witam Kochane,za spadki
[QUOTE=Kostka09;26560878]ja wole upieczonego ze skórką a potem sciagam ale to z podudzi bo ze skrzydelek to wogole ciezko - a te sa najlepsze na grila wedlug mnie
ja najbardziej lubie szaszłyki z piersi kuraka, marynuje ją w przyprawach juz w kawalkach do tego papryka, cukinia, cebula, czasem jakies kielbaski biale drobiowe co tam mam i nadziewam i pieke
+ sos czosnkowy i duzo salaty z rzodiewkami i ogorkiem

robię tez chewapcziczi czyli miesko mielone + przyprawy, cebulka, jajo troche otrąb i takie paluszki wąskie kulam i pieke na tacce + tez sosik tzatzyki i salata to moje ulubione dania grilowe

to wszystko zalezy jaki macie tam zasięg i czy jest np. 3G bo wtedy bez problemu Wam bedzie chodzil ja w gorach mam sredni zasieg ale i tak chodzi na modemie, mam taki tani z playa + dokupuje karte przed wyjazdem ale mozna tez przez komorkę jak masz taka z modemem tylko trzeba sie dowiedziec jaka masz oferte netu u swojego operatora

[QUOTE=Emilia 25;26560990]Jeżeli chodzi o walory odchudzające, to nie ma to znaczenia. Ja natomiast skórkę zdejmuję bo jestem takim skórożercą (uwielbiam chrupiącą, przypieczoną skórkę.. mmm), że obawiam się po prostu, że bym ją pożarła. Dlatego wolę zdjąć jeszcze surową.

Kochane dzieki za podpowiedzi

Cytat:
Napisane przez lila23 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny mam do was pytanko bo ja jestem na dukanie 3 dzien a czuje sie bardzo zle. Jest mi niedobrze i mam mdlosci. Czy to jest normalne przy diecie?? I jeszcze jedno czy przez pierwsze dni cos zgubilyscie bo ja ani grama nie stracilam na wadze. Czy to jest normalne???
POMOCY
Każdy organizm inaczej reaguje,jak masz mało do zrzucenia kg to może ta dieta nie dla ciebie. Ja nie miałam i nie mam takich objawów ale po 2 miesiącach ciągle chce mi się spać-przespałabym całą dobę jak bym mogła
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:30   #3122
lila23
Przyczajenie

mam jeszcze jedno pytanie czy mozna jesc platki kukurydziane z mlekiem w 1 albo 2 fazie???
lila23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:37   #3123
anita-p
Raczkowanie

Cytat:
mam jeszcze jedno pytanie czy mozna jesc platki kukurydziane z mlekiem w 1 albo 2 fazie???
Ktoś tu musi dokładnie przeczytać książkę...
Oczywiście, że nie, ani na I ani na II fazie, przecież to czyste węglowodany!!! Ale polecam owsiankę na chudym mleku z cynamonem i słodzikiem (szklanka mleka + 3 łyżki otrąb).

anita-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:41   #3124
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

U mnie kurz zbierał rowerek stacjonarny, ale tylko dlatego, że był bardzo tani i ciągle się urywały pedały - odechciało mi się ich naprawiać. Teraz kupiłam super ekstra wypasionego orbitreka i mam wielką frajdę jak na nim ćwiczę
A przy okazji mobilizuję się do rozpoczęcia jazd na normalnym rowerze Uwielbiam to jak już się wkręcę, ale jakoś nie mogę teraz zacząć.
No...moje dziadzie też było tanie. Koszmar normalnie, i jeszcze to skrzypienie podczas dreptania...wogóle dreptanie w miejscu to nie dla mnie....juz wolę z psiskiem dłużej poganiać
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Buahahaha, dobre.
Interes życia

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2011-06-02 o 09:37
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:42   #3125
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:43   #3126
magda_lena40
Zakorzenienie

orangemisia
Czy dukanowo to się jeszcze okaże, bo ze mną to różnie może być O jedzenie się nie obawiam, gorzej może być w tym wypadku z alko, ale ciiii W końcu jakby nie patrzeć to tylko raz w życiu kończy się szkołę średnią, drugiej takiej okazji nie będzie, więc jak zgrzeszę to wyrzutów mieć nie będę

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Też mi się marzą ostatnio, takie o, z mleczkiem

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 21:48   #3127
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Płatki kukurydziane-zabronione ale gdzieś czytałam,że można takowe zrobić,poszukaj w googlach.Mleko też ograniczone-do 800ml dziennie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
orangemisia
Czy dukanowo to się jeszcze okaże, bo ze mną to różnie może być O jedzenie się nie obawiam, gorzej może być w tym wypadku z alko, ale ciiii W końcu jakby nie patrzeć to tylko raz w życiu kończy się szkołę średnią, drugiej takiej okazji nie będzie, więc jak zgrzeszę to wyrzutów mieć nie będę

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

No z takiej okazji to będzie mały grzeszek-w rozsądnej ilości.
Ja nigdy nie lubiłam płatków,zwłaszcza kukurydzianych z mlekiem
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 21:49   #3128
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Cytat:

Bleeeeeeeeeeee.

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Płatki kukurydziane-zabronione ale gdzieś czytałam,że można takowe zrobić,poszukaj w googlach.Mleko też ograniczone-do 800ml dziennie
Ogólnie nabiał można do kilograma, w to wlicza się mleko. Więc jak by się uprzeć to można wypić i cały litr mleka, wtedy dzienną dawkę mleka ma się już z głowy.
Stary 2011-04-27, 22:23   #3129
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Bleeeeeeeeeeee.

Ogólnie nabiał można do kilograma, w to wlicza się mleko. Więc jak by się uprzeć to można wypić i cały litr mleka, wtedy dzienną dawkę mleka ma się już z głowy.
No tak ale są jeszcze serki homo,wiejskie,jogurty nat.,które dodajemy do różnych potraw i do ciasta,nie mówiąc,że sniadania i kolacje powinny być nabiałowe

Kochane macie może jakieś propozycje i podpowiedzi do moich pytań z dnia wczorajszego?

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
No tak ale są jeszcze serki homo,wiejskie,jogurty nat.,które dodajemy do różnych potraw i do ciasta,nie mówiąc,że sniadania i kolacje powinny być nabiałowe

Kochane macie może jakieś propozycje i podpowiedzi do moich pytań z dnia wczorajszego?
Będąc 3 miesiące na działce(czerwiec,lipiec,s ierpień) potrzebuję dużo inspiracji a nie wiem czy będziemy mieć neta więc nie będe z wami na bieżąco
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg

Edytowane przez nikamo36
Czas edycji: 2011-04-27 o 22:12
Stary 2011-04-27, 22:33   #3130
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie jestem po godzinie ostrego treningu na orbitreku (łapię oddech przed prysznicem ) i czuję się o niebo lepiej! Wybiegałam się za wszystkie czasy przy filmie "Mechanik" ze Stathamem Czuję się lżejsza i jestem zadowolona, że zrobiłam coś dla siebie
Bo ja leń śmierdzący jestem...

No. To idę się kąpać
pieknie pocwiczylas
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Krem to taka mala tubeczka jak Zoviraxu, ale o niebo skuteczniejszy.
Kosztuje ok 7 - 8 zł.
zovirax i hascovir to dokladnie ta sama substancja lecznicza nawet dawka ta sama
Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
Hehe
Jakoś po tych grzechach nie mam ochoty na jedzienie i tylko wode piję Jutro pewnie jakies 63 na wadze bedzie ehh
ALe nie poddam się! Wszystko dzieki Wam kochane! Dziekuję
trzymaj sie dietki ale jedz kochana bo niejedzenie jeszcze gorsze

musze te kotlety z kalafiora zrobic

dobranoc skarby
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 22:52   #3131
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta poświątecznie
Przez święta przebrnęłam bez większych grzechów. Jedyny mój grzech to używanie przypraw z cukrem w składzie. Ale nie byłam u siebie i nie chciałam marudzić. Myślę,że zostanie mi to wybaczone

Na święta upiekłam sobie pyszny serniczek i babkę. Przetrwałam

Mam do wasz takie pytanko. Jako doświadczone już dukanki może coś mi doradzicie. W piątek mam zakończenie roku. Po całej tej uroczystości chcemy z klasą iść do jakiejś knajpki na piwko i coś do jedzenia. Dodam jeszcze, że to nasze ostatnie zakończenie roku i nie mogę sobie go odpuścić bo pewnie nie spotkamy się już w tej ekipie.
W takim razie co mam zrobić? Pomyślałam, że może mogłabym sobie pozwolić na jakieś jedno małe piwko oraz na np. sałatkę + sharma drobiowa. Nic innego mi nie pozostaje z ich menu.
Tyle,że ja w tym dniu będę miała PP i co ja mam zrobić?

Jeszcze nigdy nie zgrzeszyłam na tej diecie tak poważnie i trochę się boję. No ale ja MUSZĘ z nimi pójść. A o suchym pyszczku nie dam z nimi rady
Kochana jak masz zamiar zgrzeszyć to z głową,przed wyjściem najedz się dość dużo,w zależności czy masz pp czy pw wtedy mniej wypijesz i zjesz a po dietkuj dalej
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY
Cel II- 80kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 07:07   #3132
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cześć dziewuchy

U mnie dziś z rana spadek, jeszcze 0,3 kg nadwyżki zostało poświątecznej
Uciekam zaraz do pracy więc życze miłego dzionka

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:10   #3133
luizka4don
Raczkowanie

nikamo36 ja rowniez bede na dzialeczce ale troche krocej bo lipiec sierpien wiec tez sobie musze nazbierac pomyslow;p

No po dniu P kolejne -600g = 65,5kg Zaraz ide sobie robic placki z cukini a na obiadek faszerowane papryczki
66,8kg
60kg obecnie

CEL nr 1-62KGosiagniety
CEL nr 2-58kg
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...27480b3e0b.png
luizka4don jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:16   #3134
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

hej!

Czy mam sie naprawde ograniczac z chlebem dukana w I fazie...?

Prawde powiedziawszy zjedzac go troche do np. twarodu, roladek czy jajek, ryby to tylko dzieki niemu czuje sie syta.....

Jak to jest?

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:49   #3135
magda_lena40
Zakorzenienie

roux666
Chleb możesz zjeść w takiej ilości, żeby nie przekroczyć dziennej dawki otrąb, czyli 2-3 łyżek. Dlatego najbezpieczniej robić bułkę z mikrofalówki, bo nie kusi żeby ukroić następną kromkę

Witam się z rana
Powiedzcie mi, czy jest możliwe, że w ciągu 2 dni przybyły mi 2kg ? @ mi się nie zbliża ani nic z tych rzeczy. Przez święta zgrzeszyłam (kilkoma czekoladowymi jajeczkami ) ale nic mi po nich nie wzrosło, za to wczoraj rano na wadze był 1kg więcej i dzisiaj kolejny 1kg-mam wagę ze wskazówką, ale w sumie np. było ok 2kg na plusie Czy może być powodem to, że ostatnio nie jem za dużo ? Nie jestem w stanie, a jak już zjem, to mnie potem mdli...

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
No z takiej okazji to będzie mały grzeszek-w rozsądnej ilości.
Ja nigdy nie lubiłam płatków,zwłaszcza kukurydzianych z mlekiem
Przez ten wzrost wagi, to pewnie niczego nie tknę.
Jak byłam młodsza to też za nimi nie przepadałam, potem jakoś je polubiłam, zwłaszcza z mlekiem nie-z-lodówki
Ale za to nigdy nie byłam fanką czekoladowych, bo mnie denerwowało to kakao które się robiło z mleka Wiem, dziwna jestem

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2011-04-28 o 07:45
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:51   #3136
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
pieknie pocwiczylas
Jutro czeka mnie kolejna godzinka Ćwiczę co 2 dni.
Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
zovirax i hascovir to dokladnie ta sama substancja lecznicza nawet dawka ta sama
Nawet nie wiedziałam
Cytat:
Powiedzcie mi, czy jest możliwe, że w ciągu 2 dni przybyły mi 2kg ? @ mi się nie zbliża ani nic z tych rzeczy. Przez święta zgrzeszyłam (kilkoma czekoladowymi jajeczkami ) ale nic mi po nich nie wzrosło, za to wczoraj rano na wadze był 1kg więcej i dzisiaj kolejny 1kg-mam wagę ze wskazówką, ale w sumie np. było ok 2kg na plusie
Efekty grzeszków mogą pojawić się dopiero po jakimś czasie...
Cytat:
Czy może być powodem to, że ostatnio nie jem za dużo ?
Może.
Cytat:
Ale za to nigdy nie byłam fanką czekoladowych, bo mnie denerwowało to kakao które się robiło z mleka Wiem, dziwna jestem
Uwielbiam czekoladowe płatki i to "kakao z mleka"

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-04-28 o 07:53
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 07:52   #3137
moniczorek
Podróżniczka

Witajcie

Dziękuje za kopniaki, od dzisiaj sie nawracam

Zwazylam sie rano i jest tylko 0,6 kg wiecej niz przed Swietami...a sporo grzeszylam i teraz po Świetach tez sie specjalnie dietki nie trzymalam i do tego dostałam okres...wiec juz wiem skad ten nastroj parszywy i chec zjedzenia wszystkiego!

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
podjechac tam do Ciebie i postawic Cie do pionu??? PYtam sie?? wez sie k**** w garsc bo lanie bedzie co to ma byc. Byly swieta pogrzeszone a teraz juz wracaj na Dukana bo sie wybiore
Dzięki ... postaram sie to zrobic sama żebyś nie musiała sie do mnie fatygować...ale jak znowu bede miala kryzys to chetnie skorzystam z przetrzepania futerka

Cytat:
Ja też chcę kaloryferek

Wróciłam z opalania Kupiłam makrelę, a po jej zjedzeniu godzinka na orbitreku Potem pazurki i może humor mi się poprawi.
A wiecie czemu taka spuchnięta jestem? Nie tylko od świątecznego jedzenia. Dostałam @ (a miałam dostać jutro lub dziś w nocy ).
Kaloryferek
a ja tyle cwicze...minimum 6 raz w tygodniu czasem po 2 godziny zumby sie zdarza...do tego 2 razy w tyg silowe...wiec mam kiedy nadzieje na kaloryfer ale to trzeba najpierw tłuszcz ubić

Tez dostalam okres ... i to 2 tyg za wczesnie...czyli idealnie w dni plodne..ale mi sie organizmie nakielbasilo Juz wiem skad te zachciewajki mialam!!!

Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
Witajcie

A ja mam dziś doła Nie ważyłam sie bo nie spałam u siebie i nie miałam wagi rano. Ale dziś znowu sobie pozwoliłam Zgrzeszyłam Ale ja głupia!

Czuje sie wieelka i gruba!
Juz nie mam siły ale musze to doprowadzić do konca

OD TERAZ NIE GRZESZĘ! żeby nie było że od jutra
Razem walczymy o niegrzeszenie

Cytat:
Witam dziewczyny mam do was pytanko bo ja jestem na dukanie 3 dzien a czuje sie bardzo zle. Jest mi niedobrze i mam mdlosci. Czy to jest normalne przy diecie?? I jeszcze jedno czy przez pierwsze dni cos zgubilyscie bo ja ani grama nie stracilam na wadze. Czy to jest normalne???
POMOCY
Ja nie miałam takich problemów wiec raczej nie pomoge. Ja na tej dietce czuje sie rewelacyjnie...bialeczko i warzywka są dla mnie idealne
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 08:00   #3138
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

dzieki Magda_lena!

Stary 2011-04-28, 08:46   #3139
Stayrude
Raczkowanie

Juupi
Nie wiem co sie dzieje ale lecę na łeb na szyję
Haahaaahaa
jestem od tygodnia w domu "na świętach" i od ponad miesiąca w końcu coś się ruszyło
W tydzień 1,5 kg!
I FEEL GOOD
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 09:19   #3140
Renka2
Raczkowanie

Witam dziewczynki po świętach. Mały przyrost wagi był, ale spodziewałam się tego bo były dni PW no i kilka grzeszków. Waga juz spada, więc jest dobrze.
Też muszę się wziąść w garść i zacząć ćwiczyć bo skóra na brzuszku i bioderkach zaczyna obwisać, ale nie mogę się zebrac do tego żeby zacząć . Przez tą pogodę nie mam wogóle siły - jestem niskociśnieniowcem i daje mi popalić.
Dajcie mi porządnego kopa w d...ę, bo nigdy nie zacznę tych ćwiczeń.
1.04.2011 - 88,3kg (-4,7kg)
1.05.2011 - 85,1kg (-7,9kg)
1.06.2011 - 81,6kg (-11,4kg)
III faza 6.06.2011 - 81,8kg

może kiedyś będzie 70kg, ale to daleka przyszłość

Renka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 09:47   #3141
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
orangemisia

zazdroszcze Ci mlodzinko
Ja od ukonczenia studiow to niepijaca jestem. ale pamietam stare czasy licealne i studenckie

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Bleeeeeeeeeeee.

a musli z rodzynkami?:br zydal:

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Renka2 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki po świętach. Mały przyrost wagi był, ale spodziewałam się tego bo były dni PW no i kilka grzeszków. Waga juz spada, więc jest dobrze.
Też muszę się wziąść w garść i zacząć ćwiczyć bo skóra na brzuszku i bioderkach zaczyna obwisać, ale nie mogę się zebrac do tego żeby zacząć . Przez tą pogodę nie mam wogóle siły - jestem niskociśnieniowcem i daje mi popalić.
zamiast kopa
ja tez niskocisnieniowiec, ale rano obligatoyjnie kawka, porcelanka lepsza, i czuje sie rzeska
cwiczenia i ruch sa super jak narkotyk. wybierz sobie cos, co Ci sprawia radosc, np spacery, marsze, biegi, plywanie, rower.
Ja wymyslilam sobie taktyke, ze jsk jest piekna pogoda to bede jak najczesciej aktywna na swiezym powietrzu, bieganie, spacery itd. Wczoraj np skakalam na trampolinie w ogrodzie siostry, razem z moja 3 letnia siostrzenica; komedia, ale slyszalam, ze trampolina to dobre cwiczenia kardio, cale cialo wbrew pozorom pracuje i taka frajda
Mozesz pomyslec o jakichs zajeciach typu fitness, rolletic, plywanie, silownia i inne aerobiki, ale poki jest piekna pogoda i okolicznosci natury, to czemuz nie skorzystac

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Renka2 Pokaż wiadomość
Pamietaj, ze co ma wisiec nie utonie, a co uroslo, musi spasc

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Wiecie co kochane me, dostalam @ (klekajcie narody!!!!))
Ale czuje, ze jestem o polowe mniejsza, bo przymierzalam spodnie prawdy, w ktorych 2 dni wczesniej moj brzuch byl jak balonisko wstretne, a dzisiaj jest o wiele lepiej. czy moglam byc tak napuchnieta po prostu przed okresem?
Moze cos mi spadlo juz. Zwaze sie po @...
A cwiczyla ktoras z Was lub ktorys na trampolinie (ogrodowej)?
Polecam, bo super frajda

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Emi 25- sie nie obrazilas za to musli z rodzynkami, he to taki joke, ale juz nie bede

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-28, 09:56   #3142
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość
Juupi
Nie wiem co sie dzieje ale lecę na łeb na szyję
Haahaaahaa
jestem od tygodnia w domu "na świętach" i od ponad miesiąca w końcu coś się ruszyło
W tydzień 1,5 kg!
I FEEL GOOD
klask i:
Wiosna szybciej leci bo nam materia sie szybciej przemienia

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
hej!

Czy mam sie naprawde ograniczac z chlebem dukana w I fazie...?

Prawde powiedziawszy zjedzac go troche do np. twarodu, roladek czy jajek, ryby to tylko dzieki niemu czuje sie syta.....

Jak to jest?
W pierwszej fazie nie mozna uzywac skrobii ani proszku do pieczenia, ale otreby to mus, wiec musisz zrobic sobie taki chlebek np na patelni, bez ych dodatkow.
Tak, zebys na raz zjadla dawke dzienna otrab, gdyz trzeba je zjesc na raz w 1 posilku, inaczej dzialanie bialeczek moze byc zaklocone

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-28, 10:02   #3143
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666

Cytat:
klask i:
Wiosna szybciej leci bo nam materia sie szybciej przemienia

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

W pierwszej fazie nie mozna uzywac skrobii ani proszku do pieczenia, ale otreby to mus, wiec musisz zrobic sobie taki chlebek np na patelni, bez ych dodatkow.
Tak, zebys na raz zjadla dawke dzienna otrab, gdyz trzeba je zjesc na raz w 1 posilku, inaczej dzialanie bialeczek moze byc zaklocone
oo cenna informacja, wielkie dzieki!

Stary 2011-04-28, 10:09   #3144
anaiss86
Zadomowienie

hej szczypiorki! gratluluje spadkow, ja dzielnie walcze z moja mega nadwyzka po swietach.
Znalazlam na stronie dukana a dokladniej w butiku spiruline i znalazlam ciekawe informacje o niej, ma super wlasciwosci a na dodatek Papcio Dukan poleca, moze warto lykac?
tu artykul o dzialaniu spiruliny:
http://www.domzdrowia.pl/czytelnia/p...wac-spiruline-

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:15   #3145
FilifionkaB
Rozeznanie

.

Edytowane przez FilifionkaB
Czas edycji: 2011-09-26 o 11:45
FilifionkaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 10:17   #3146
anaiss86
Zadomowienie

ile masz wzrostu jaka waga ?

Stary 2011-04-28, 10:20   #3147
FilifionkaB
Rozeznanie

.

Edytowane przez FilifionkaB
Czas edycji: 2011-09-26 o 11:45
FilifionkaB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 10:22   #3148
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
a musli z rodzynkami?:br zydal:

Emi 25- sie nie obrazilas za to musli z rodzynkami, he to taki joke, ale juz nie bede

Przestań kochana, uwielbiam Twoje żarciki. Sprawiasz, że mi sie sama gęba śmieje.
A rodzynki uwielbiam pod każda postacią.
Stary 2011-04-28, 10:25   #3149
anaiss86
Zadomowienie

jesli nie powiesz to wydaje mi sie ze nie bedziemy Ci w stanie pomoc. Robilas test? Jestesmy tu po to by sobie pomagac, nie ma sie czego wstydzic.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Filifionka dlaczego chcesz przejsc na dukana?

Stary 2011-04-28, 10:26   #3150
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez FilifionkaB Pokaż wiadomość
Mam pytanie do zaawansowanych Dukanowych wyjadaczek.
Czy jest sens wchodzić na Dukana, po resytrykcyjnych bardzo ograniczających kalorię dietach przy których się juz nie tyje? Czy może to przynieść efekty?
Fakt mogę jeść po 500-600 kalorii a waga stale na miejscu, czy Dukan jest w stanie pomóc mi zrzucić 5 kg?
Cytat:
Napisane przez FilifionkaB Pokaż wiadomość
jesli to do mnie wolałabym nie podawać.
Do tego spaceruje szybkm tempem ( truchtam) codziennie około 1 godziny czasem nawet wiecej
Dziewczyno, nie musisz podawać wagi, i tak wiem, że masz niedowagę. Daruj sobie Dukana. A jedno pytanie: co to znaczy cytuję: "po resytrykcyjnych bardzo ograniczających kalorię dietach przy których się juz nie tyje?"? Po każdej diecie można przytyć, jak się nie zmieni nawyków żywieniowych.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości