|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
Nie wiem, jak Cię pocieszyć, straszna sprawa z tym brakiem kasy... Nie przejmuj się, że jesz za mało, to nie Twoja wina i jakaś siła wyższa niezależna od Ciebie zapewne ![]() A ja wpadłam się pochwalić, że zobaczyłam dziś na wadze PIĄTKĘ Z PRZODU
|
|
#1052 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ja mam zastój od ponad 3 tygodni, a jeszcze dzisiaj 0,4 kg więcje ;( Okres mi się spóźnia już o 2 tygodnie. Nie wiem co ja źle robię, że nie chudnę. Jeszcze jakoś poważnie nie zgrzeszyłam, żeby to było to
|
|
|
|
#1053 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
To prawie jak ja. Planuję dokupić 10h i może też zdam za pierwszym ![]() Cytat:
![]() Jazzowa Panienka - ale babsztyl! Nie dla każdego ![]() Cytat:
Zresztą dietetyczka też tak mi kazała. Po obudzeniu. |
|||
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez kama-j
Właśnie rano wskazuje 61,3 (no przyznaję optymistyczna )no a wieczorem równe 62 kg, także uznaję, że od początku (67,2 kg) po 5 tygodniach spadek 5,2 kg, a nie 5,9 kg (a szkoda;P) hehe. Agucha a Tobie ile od 6 marca spadło, bo po podpisie nie widzę dokładnie a w wątku jakoś umknęło [/QUOTE]U mnie to tak się trochę pokomplikowało bo źle przeprowadziłam U, nawet bardzo źle, ale wcale mnie to nie zniechęciło i trwałam i trwam na II baaaardzo uczciwie. Po dwóch tygodniach diety miałam -5, ale dziś niespodzianka pomimo drugiego dnia @ zbliżam się go -6, jestem strasznie zadowolona, samopoczucie wspaniałe, nic mnie nie zniechęca, dołów nie miewam, a najwspanialsza jest moja rodzinka, która chętnie je to co ja a ja w podziękowaniu robię ich tłuściutkie czasami pyszności.W różnych sytuacjach już się "sprawdziłam" najlepszy był pierwszy dzień U kiedy przyjechała moja była teściówka i przywiozła blachę szarlotki na biszkopcie z bitą śmietaną, nawet nie oblizałam noża )Teraz w niedzielę miałam mega sprawdzian bo u Rodziców były mielone kotlety, które do tej pory mogłam jeść na wszystkie posiłki ... wytrwałam , zjadłam swoje jedzonko ) Życzę wszystkim wytrwałości ![]() teraz waga dzienna 66,7 - 67,7 ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Dziś rano to pierwszy raz 66 zobaczyłam
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-03-29 o 11:10 |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo popołudniu to ważysz zawartość przewodu pokarmowego, wodę i pewnie często ciuchy. A różnica między wagą rano i wieczorem jest zwykle o wiele większa niż 1 kg. A więcej nie chce pisać bo mam doła i źle sie czuję. Waga nieugięta od tygodnia.NIby mam @ od 2 dni. Dziewczynom @ sie zatrzymuje, mnie sie na Dukanie z powrotem zaczęła. I po co?
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TYLKO i wyłącznie tak ![]() Na czczo i na golaska Wydaje się, że to logiczne, prawda?!To jest miarodajna waga, na której sprawdzamy tempo i wielkość spadków. Iloa, hehe to samo nas ruszyło i bardzo proszę bez dołów! no!
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2011-03-29 o 11:36 Powód: doczytanie ;) |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tą @ to po przeczytaniu waszych wcześniejszych opinii też się nastawiłam na spory wzrost, a tu proszę niespodzianka , ale też się nie martw bo dziewczyny pisały że po @ ładnie spada
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za rady!
Sprobuje z tym sokiem z kapusty. Moze cos ruszy. Chociaz bardziej od zaprac niepokoi mnie konsystencja tego co zostaje w toalecie. Ale mam nadzieje, ze sie poprawi. I jeszcze kilka pytan, moich watpliwosci - bo slyszalam rozne opinie wiec wole sie upewnic bardziej doswiadczonych ode mnie .1.Czy na II fazie dopuszczalne sa niewielkie ilosci marchewki i ziemniaków np. w zupie? 2. A kostki rosolowe? 3. Obecnie jestem na trybie 5/5 a czy ktos slyszal o trybie 5/3? Tzn. 5 dni P i 3 dni PW. O dziwo dni bialkowe w ogole nie sprawiaja mi problemu. I np. wieksza chcec na zjedzenie czego niedozwolonego mam na PW
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dni PP - nie, bo to jednak jakiś kontakt z warzywami ![]() 2. Ja używam czasem kostek rosołowych odtłuszczonych z Winiar, bez soli ![]() 3. Ja jestem na trybie 4/3 - z tym, że w te 3 dni PW muszę zjeść tyle warzyw, ile bym zjadła w 4 dni PW (chodzi o równowagę), więc Ty w 3 dni byś musiałam najeść się tyle warzyw, co w 5 dni
|
|
#1060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rvda, chyba nie doczytałaś o tych ziemniakach. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- E, chyba nie to samo, bo ja mam 51 lat i myślałam , że mam ten problem już na zawsze z głowy
|
|
#1061 |
|
Rozeznanie
|
zjadlam wlasnie miesko mielone indycze i ku mojemu zaskoczeniu w skladzie jest tez mieso wieprzowe i tluszcz wieprzowy
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agucha79, Twoja radość ze spadku po całodziennym jedzeniu trochę mnie podłamała ( ), ale OK, każdy ma indywidualne upodobania ![]() Jedzenia nie ograniczamy! - wiadomość dla ewentualnych świeżynek. Tak jak z @, tak jak z wzrostem/zastojem, tak jak z porcelanką - każda z nas ma inaczej i to też normalne
Obecnie ok. 69 kg Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2011-03-29 o 12:48 |
|
|
|
|
#1063 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Wszystkim tak w ogóle! Pozdrowienia znad bilansu i obiadu.
|
||
|
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu jem trochę mądrzej niż na początku...ale co tam człowiek uczy się całe życie
|
|
|
|
|
#1065 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie to tak się trochę pokomplikowało bo źle przeprowadziłam U, nawet bardzo źle, ale wcale mnie to nie zniechęciło i trwałam i trwam na II baaaardzo uczciwie. Po dwóch tygodniach diety miałam -5, ale dziś niespodzianka pomimo drugiego dnia @ zbliżam się go -6, jestem strasznie zadowolona, samopoczucie wspaniałe, nic mnie nie zniechęca, dołów nie miewam, a najwspanialsza jest moja rodzinka, która chętnie je to co ja a ja w podziękowaniu robię ich tłuściutkie czasami pyszności.W różnych sytuacjach już się "sprawdziłam" najlepszy był pierwszy dzień U kiedy przyjechała moja była teściówka i przywiozła blachę szarlotki na biszkopcie z bitą śmietaną, nawet nie oblizałam noża )Teraz w niedzielę miałam mega sprawdzian bo u Rodziców były mielone kotlety, które do tej pory mogłam jeść na wszystkie posiłki ... wytrwałam , zjadłam swoje jedzonko ) Życzę wszystkim wytrwałości ![]() teraz waga dzienna 66,7 - 67,7 ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Oj kochana jak Ty tak mówisz o tym ważeniu rano na czczo to moja waga co raz bardziej mi się podoba, rano ważę supeeer korzystnie, ale cieszę się jeszcze bardziej jeśli ważę mało wieczorem Dziś rano to pierwszy raz 66 zobaczyłam [/QUOTE]Cytat:
Ha!!! No to super, że moja waga na czczo z rana jest bardzo optymistyczna, zwątpiłam z tym ważeniem wieczornym. A co do nastrou Agucha mam podobnie, czuję się wrecz rewelacyjnie, apetyt dopisuje, ale nie grzeszę, nie mam nawet ochoty właściwie. Zobaczymy co waga w sobotę pokaże, doczekać się nie mogę, zwłaszcza,że zmobilizowałam mamę (a ma trochę do zruzcenia) i bardziej teraz jej spadkami się jaram!!! ![]() Iloa nie smutkaj się, moja przyjaciółka miala zastój miesięczny:| mówiła, że nawet waga nie drgnęła (a nie grzeszyła), a później poleciały kg że hoho A z ważeniem mnie pocieszyłaś
|
||
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, ale najprostszy wniosek jest taki, żeby mieć niższą wagę w ciągu dnia niż przy porannym ważeniu, nie zjeść za wiele... Logiczne. Dukan prawi: JEDZ AŻ SCHUDNIESZ
|
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
dziewcyzny po polrocznej 4 fazie...wracam do was z 2 kilogramami nadwyzki...moze ktos pow ei co to sa dwa kilo mozna je zrzucic dodatkowym proto dniem...otoz nie nie mozna...przez miesiac sie ograniczalam robilam podwojne proto nic nie dalo ;// wiec od wczoraj jestem ponownie na 2 fazie
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
Ale dukanowe faux pas...
Dobrze, że forum czuwa! Ja już tak dawno nie widziałam ziemniaków, że aż zapomniałam, że nie wolno
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziołchyy
Ja dzisiaj zaliczyłam też spadek, i znowu 5 z przodu,a dokładniej 59,7 kg ![]() Dzisiaj nie mam nawet czasu obiadu zrobić więc jem tylko po łebkach :/ Fenris- Tż, też brał 10 h i się udało więc Tobie życzę powodzenia Ja już prawko mam ale muszę ponownie wdrążyć się za kółko bo miałam długą przerwe.Kama-j- bardzooo ładny wynik,gratuluję
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1070 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wypłata powinna być po 20. ale się okazało, że dopiero po 1 szym będzie O_o jezu jak ja kocham Polske... Cytat:
troszkę mi lepiej..a piątki z przodu gratuluje NIESAMOWICIE!! Ile ty masz wzrostu bom zapomniała? [dla mnie to chyba nierealne żebym kiedyś tyle zobaczyła z przodu, bo się doprawię o niedowagę z moim wzrostem :P]
|
|
|
#1071 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dżastin dzięki Twój wynik też robi wrażenie (5!!!):P
Edytowane przez kama-j Czas edycji: 2011-03-29 o 16:09 |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
58... to już niewiele brakuje! super, trzymamy kciuki oby jak najszybciej ubyła resztka
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Ja chyba sie powiesze znowu ![]() Nie wiem co jest.. Jem dobrze, nie grzesze Jak jutro nie będzie spadku zastój albo wzrost ograniczam skrobie i kakao.. Wszystko! byle by spadłoJak widze Wasze spadki miesieczne po 8 kg! ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- I tak przy okazji gratuluje dziewczynkom które zobaczyły 5 z przodu ![]() To moje marzenie.. Ale widząc na mój spadek wagi do konca świata go nie osiągnę
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
Ja też gratuluję i zazdroszczę tej 5, ja też chcę!!! Już mam dosyć tego stania w miejscu!
|
|
|
|
#1076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.. Tobie przynajmniej nie rośnie ehh
|
|
#1077 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
62 kg z haczykiem to była moja najdłuuuuższa waga, caly czas czekałam aż się zamieni na 61. U mnie trwalo to chyba ok 2 tyg,ale później jak już ruszyło to poszło w dół o 1,5 kg, więc głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Spokojnie,na pewno niedługo coś ruszy 3mam kciuki!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jak to u mnie - spadek, wzrost, spadek, wzrost z przewagą wzrostu ;] Dziś 69,9 co rewelacją nie jest, bo 2 dni temu było 69 ;] ale weź człowieku zrozum mój organizm... ![]() Tabletki anty odstawione, więc znów zaczął się 1 @ na pół roku ![]() Cały czas czuję się napęczniała i mi się odechciewa Jeszcze z dnia na dzień mam tyle do roboty na uczelnię, że nie wyrabiam po prostu... nie mam czasu ugotować obiadu, tylko wyjmę coś z lodówki i zjem jak leci
|
|
|
|
#1079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za wsparcie Mam nadzieję z niedługo spadnie, bo jak nie to nie wiem co dalej ze mną będzie
|
|
#1080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

Nie wiem, jak Cię pocieszyć, straszna sprawa z tym brakiem kasy...

(no przyznaję optymistyczna

... 60!!
Twój wynik też robi wrażenie (5!!!):P

Jak jutro nie będzie spadku zastój albo wzrost ograniczam skrobie i kakao.. Wszystko! byle by spadło
ehh