|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja wpadłam się pochwalić, że zobaczyłam dziś na wadze PIĄTKĘ Z PRZODU ![]() ![]()
![]() |
#1052 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja mam zastój od ponad 3 tygodni, a jeszcze dzisiaj 0,4 kg więcje ;( Okres mi się spóźnia już o 2 tygodnie. Nie wiem co ja źle robię, że nie chudnę. Jeszcze jakoś poważnie nie zgrzeszyłam, żeby to było to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |||
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jazzowa Panienka - ale babsztyl! Nie dla każdego ![]() Cytat:
Zresztą dietetyczka też tak mi kazała. Po obudzeniu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Raczkowanie
|
Napisane przez kama-j
Właśnie rano wskazuje 61,3 ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie to tak się trochę pokomplikowało bo źle przeprowadziłam U, nawet bardzo źle, ale wcale mnie to nie zniechęciło i trwałam i trwam na II baaaardzo uczciwie. Po dwóch tygodniach diety miałam -5, ale dziś niespodzianka pomimo drugiego dnia @ zbliżam się go -6, jestem strasznie zadowolona, samopoczucie wspaniałe, nic mnie nie zniechęca, dołów nie miewam, a najwspanialsza jest moja rodzinka, która chętnie je to co ja ![]() W różnych sytuacjach już się "sprawdziłam" najlepszy był pierwszy dzień U kiedy przyjechała moja była teściówka i przywiozła blachę szarlotki na biszkopcie z bitą śmietaną, nawet nie oblizałam noża ![]() Teraz w niedzielę miałam mega sprawdzian bo u Rodziców były mielone kotlety, które do tej pory mogłam jeść na wszystkie posiłki ... wytrwałam , zjadłam swoje jedzonko ![]() Życzę wszystkim wytrwałości ![]() teraz waga dzienna 66,7 - 67,7 ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 ![]() Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 ![]() Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-03-29 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bo popołudniu to ważysz zawartość przewodu pokarmowego, wodę i pewnie często ciuchy. A różnica między wagą rano i wieczorem jest zwykle o wiele większa niż 1 kg. A więcej nie chce pisać bo mam doła i źle sie czuję. Waga nieugięta od tygodnia.NIby mam @ od 2 dni. Dziewczynom @ sie zatrzymuje, mnie sie na Dukanie z powrotem zaczęła. I po co?
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TYLKO i wyłącznie tak ![]() Na czczo i na golaska ![]() To jest miarodajna waga, na której sprawdzamy tempo i wielkość spadków. Iloa, hehe to samo nas ruszyło ![]()
Obecnie ok. 69 kg ![]() Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2011-03-29 o 11:36 Powód: doczytanie ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tą @ to po przeczytaniu waszych wcześniejszych opinii też się nastawiłam na spory wzrost, a tu proszę niespodzianka , ale też się nie martw bo dziewczyny pisały że po @ ładnie spada ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Rozeznanie
|
Dzieki za rady!
![]() Sprobuje z tym sokiem z kapusty. Moze cos ruszy. Chociaz bardziej od zaprac niepokoi mnie konsystencja tego co zostaje w toalecie. Ale mam nadzieje, ze sie poprawi. I jeszcze kilka pytan, moich watpliwosci - bo slyszalam rozne opinie wiec wole sie upewnic bardziej doswiadczonych ode mnie ![]() 1.Czy na II fazie dopuszczalne sa niewielkie ilosci marchewki i ziemniaków np. w zupie? 2. A kostki rosolowe? 3. Obecnie jestem na trybie 5/5 a czy ktos slyszal o trybie 5/3? Tzn. 5 dni P i 3 dni PW. O dziwo dni bialkowe w ogole nie sprawiaja mi problemu. I np. wieksza chcec na zjedzenie czego niedozwolonego mam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Ja używam czasem kostek rosołowych odtłuszczonych z Winiar, bez soli ![]() 3. Ja jestem na trybie 4/3 - z tym, że w te 3 dni PW muszę zjeść tyle warzyw, ile bym zjadła w 4 dni PW (chodzi o równowagę), więc Ty w 3 dni byś musiałam najeść się tyle warzyw, co w 5 dni ![]()
![]() |
#1060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rvda, chyba nie doczytałaś o tych ziemniakach. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- E, chyba nie to samo, bo ja mam 51 lat i myślałam , że mam ten problem już na zawsze z głowy ![]()
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
zjadlam wlasnie miesko mielone indycze i ku mojemu zaskoczeniu w skladzie jest tez mieso wieprzowe i tluszcz wieprzowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agucha79, Twoja radość ze spadku po całodziennym jedzeniu trochę mnie podłamała ( ![]() ![]() Jedzenia nie ograniczamy! - wiadomość dla ewentualnych świeżynek. Tak jak z @, tak jak z wzrostem/zastojem, tak jak z porcelanką - każda z nas ma inaczej i to też normalne ![]()
Obecnie ok. 69 kg ![]() Edytowane przez frywolna franka Czas edycji: 2011-03-29 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Wszystkim tak w ogóle! Pozdrowienia znad bilansu i obiadu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie to tak się trochę pokomplikowało bo źle przeprowadziłam U, nawet bardzo źle, ale wcale mnie to nie zniechęciło i trwałam i trwam na II baaaardzo uczciwie. Po dwóch tygodniach diety miałam -5, ale dziś niespodzianka pomimo drugiego dnia @ zbliżam się go -6, jestem strasznie zadowolona, samopoczucie wspaniałe, nic mnie nie zniechęca, dołów nie miewam, a najwspanialsza jest moja rodzinka, która chętnie je to co ja ![]() W różnych sytuacjach już się "sprawdziłam" najlepszy był pierwszy dzień U kiedy przyjechała moja była teściówka i przywiozła blachę szarlotki na biszkopcie z bitą śmietaną, nawet nie oblizałam noża ![]() Teraz w niedzielę miałam mega sprawdzian bo u Rodziców były mielone kotlety, które do tej pory mogłam jeść na wszystkie posiłki ... wytrwałam , zjadłam swoje jedzonko ![]() Życzę wszystkim wytrwałości ![]() teraz waga dzienna 66,7 - 67,7 ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Oj kochana jak Ty tak mówisz o tym ważeniu rano na czczo to moja waga co raz bardziej mi się podoba, rano ważę supeeer korzystnie, ale cieszę się jeszcze bardziej jeśli ważę mało wieczorem ![]() ![]() Cytat:
Ha!!! No to super, że moja waga na czczo z rana jest bardzo optymistyczna, zwątpiłam z tym ważeniem wieczornym. A co do nastrou Agucha mam podobnie, czuję się wrecz rewelacyjnie, apetyt dopisuje, ale nie grzeszę, nie mam nawet ochoty właściwie. Zobaczymy co waga w sobotę pokaże, doczekać się nie mogę, zwłaszcza,że zmobilizowałam mamę (a ma trochę do zruzcenia) i bardziej teraz jej spadkami się jaram!!! ![]() Iloa nie smutkaj się, moja przyjaciółka miala zastój miesięczny:| mówiła, że nawet waga nie drgnęła (a nie grzeszyła), a później poleciały kg że hoho ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, ale najprostszy wniosek jest taki, żeby mieć niższą wagę w ciągu dnia niż przy porannym ważeniu, nie zjeść za wiele... Logiczne. Dukan prawi: JEDZ AŻ SCHUDNIESZ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
dziewcyzny po polrocznej 4 fazie...wracam do was z 2 kilogramami nadwyzki...moze ktos pow ei co to sa dwa kilo mozna je zrzucic dodatkowym proto dniem...otoz nie nie mozna...przez miesiac sie ograniczalam robilam podwojne proto nic nie dalo ;// wiec od wczoraj jestem ponownie na 2 fazie
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zadomowienie
|
Ale dukanowe faux pas...
![]() ![]() ![]()
#1069 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziołchyy
![]() Ja dzisiaj zaliczyłam też spadek, i znowu 5 z przodu,a dokładniej 59,7 kg ![]() Dzisiaj nie mam nawet czasu obiadu zrobić więc jem tylko po łebkach :/ Fenris- Tż, też brał 10 h i się udało więc Tobie życzę powodzenia ![]() Kama-j- bardzooo ładny wynik,gratuluję ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wypłata powinna być po 20. ale się okazało, że dopiero po 1 szym będzie O_o jezu jak ja kocham Polske... Cytat:
![]() a piątki z przodu gratuluje NIESAMOWICIE!! Ile ty masz wzrostu bom zapomniała? [dla mnie to chyba nierealne żebym kiedyś tyle zobaczyła z przodu, bo się doprawię o niedowagę z moim wzrostem :P]
![]() |
#1071 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dżastin dzięki ![]() Edytowane przez kama-j Czas edycji: 2011-03-29 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1073 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
Ja chyba sie powiesze znowu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co jest.. Jem dobrze, nie grzesze ![]() ![]() Jak widze Wasze spadki miesieczne po 8 kg! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- I tak przy okazji gratuluje dziewczynkom które zobaczyły 5 z przodu ![]() ![]() ![]()
#1075 |
Raczkowanie
|
Ja też gratuluję i zazdroszczę tej 5, ja też chcę!!! Już mam dosyć tego stania w miejscu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1077 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
62 kg z haczykiem to była moja najdłuuuuższa waga, caly czas czekałam aż się zamieni na 61. U mnie trwalo to chyba ok 2 tyg,ale później jak już ruszyło to poszło w dół o 1,5 kg, więc głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Spokojnie,na pewno niedługo coś ruszy ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() U mnie jak to u mnie - spadek, wzrost, spadek, wzrost z przewagą wzrostu ;] Dziś 69,9 co rewelacją nie jest, bo 2 dni temu było 69 ;] ale weź człowieku zrozum mój organizm... ![]() Tabletki anty odstawione, więc znów zaczął się 1 @ na pół roku ![]() Cały czas czuję się napęczniała i mi się odechciewa ![]() Jeszcze z dnia na dzień mam tyle do roboty na uczelnię, że nie wyrabiam po prostu... nie mam czasu ugotować obiadu, tylko wyjmę coś z lodówki i zjem jak leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za wsparcie ![]() Mam nadzieję z niedługo spadnie, bo jak nie to nie wiem co dalej ze mną będzie ![]()
![]() |
#1080 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.