Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 12:34   #1741
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
d666666 Dziekujjemy Ci bardzo za informacje i tak jak tu już koleżanki powiedziały doceniamy Twoje starania z nieba nam spadłaś słonko Nie wiem co byśmy bez ciebie zrobiły

Ja własnie wszamałam placek z otrębów, czyli już 2 zółtka zaliczone z jogurtem naturalnym i cynamonem mniam, najzwyklejsze a ja uwielbiam

Ryba mi się rozmraża, ale dzisiaj bez warzywek A moja mam robi rybke po grecku.. będzie pachniało tą marchewka a ja nie moge. ehh

Ja dzisiaj mam grilowaną pierś i też bez żadnych dodatków.. bo dziś P... no ale cóż zrobić,trzeba się zadowolić tym co jest

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:36   #1742
d666666
Wtajemniczenie

No i znowu widzialm to samo o jajach i zoltkach (ograniczene 3-5 w tyg).
:roll eyes:
A tutaj news o GOJI BERRIES ( jagodki goji)
Sa bardzo zdrowe i pelne antyoxydantow i witaminekU nas mozna je kupic w suchej postaci lub jako zmielony proszek. Nie wiem, czy w Polsce sa...
muggins : Can Goji berries be eaten in all Phases? If so, in what quantities for each Phase? Thank you.
sonja : Hi Muggins! Yes you can have some goji berries during all of your diet as one table spoon per day on PP and two on PV days. Remember to avoid them in case of stagnation of course and it will be fine. Keep going and have a very nice evening!
Mozna jesc 1 lyzke takich jagod w dni P i 2 na PW. W razie zastojow odstawic.
Czytalam wczesniej, ze sa dobre na porcelanke)
To tyle. Jak cos znajde jeszcze to podziele sie z Wami.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaeich Pokaż wiadomość
Witam od rana.
Dziękuję wam wszystkim, kochane jesteście.
Dziś wstałam z nowym zapasem energii, 7:30 na kijki, a potem załatwianie. Kto ma być silny jak nie MY!!!
Jeszcze raz wam dziękuję i pozdrawiam
No wlasnieklask i:
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:37   #1743
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mam grilowaną pierś i też bez żadnych dodatków.. bo dziś P... no ale cóż zrobić,trzeba się zadowolić tym co jest
Pierś bez niczego to bym jeszcze zniosła. Ale z racji, że dzisiaj piątek to musi być rybka A tak jakoś dziwnie sama rybkę bez warzywek

Ciekawe z tymi jagodami Tylko nie wiem czy u nas mozna gdzieś dostać własnie cos takiego? Jak myslicie?
Stary 2011-04-08, 12:45   #1744
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
AGUCHA - nie było tak strasznie u chirurga . Trochę popiszczałam, ale poszło szybko. O mało nie wycałowałam lekarza i pielęgniarki. " W obronie własnej" poinformowali, że nie będzie tak różowo jak przestanie działać znieczulenie. A co tam
I po drodze skombinowałam cyclonamine to może i z @ dam radę.

Przynajmniej na razie nie przejmuje się brakiem spadków.

A teraz idę walnąć się przed TV, bo opatrunek całkiem przesiąkł i znaczę krwawe ślady w mieszkaniu. Jestem happy
Kochanie, co sie stalo, bo nie zdazylam zaregistrowac? Sceny niczym z horroru

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
d666666, dużo cennych informacji. Dzięki za starania, doceniamy.
Niech Ci papcio D. utratą kilogramów wynagrodzi.
Dziekuje za podziekowania i ciesze sie, ze moglam Wam zrobic dobrze:brz ydal:

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Podpisuje się pod tym
ojej)):love :

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
d666666 Dziekujjemy Ci bardzo za informacje i tak jak tu już koleżanki powiedziały doceniamy Twoje starania z nieba nam spadłaś słonko Nie wiem co byśmy bez ciebie zrobiły

Ja własnie wszamałam placek z otrębów, czyli już 2 zółtka zaliczone z jogurtem naturalnym i cynamonem mniam, najzwyklejsze a ja uwielbiam

Ryba mi się rozmraża, ale dzisiaj bez warzywek A moja mam robi rybke po grecku.. będzie pachniało tą marchewka a ja nie moge. ehh
Ojej dziekuje )))jak milo. Ja tez na sobie zaczelam testowac zdobyte porady i zoltka obcinam, a tluszczyku mam pod dostatkiem w rybkach
No i ruszyla waga, w dol)))

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Pierś bez niczego to bym jeszcze zniosła. Ale z racji, że dzisiaj piątek to musi być rybka A tak jakoś dziwnie sama rybkę bez warzywek

Ciekawe z tymi jagodami Tylko nie wiem czy u nas mozna gdzieś dostać własnie cos takiego? Jak myslicie?
Zbokol
Piers powinna byc umieszczona w miseczce stanikowej i oslonieta odzieza wierzchnia)

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 12:53   #1745
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość

Ojej dziekuje )))jak milo. Ja tez na sobie zaczelam testowac zdobyte porady i zoltka obcinam, a tluszczyku mam pod dostatkiem w rybkach
No i ruszyla waga, w dol)))

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Zbokol
Piers powinna byc umieszczona w miseczce stanikowej i oslonieta odzieza wierzchnia)

nie ma za co kochana Pochwała sie należy

gdzie tam zbokol My wszystkie codziennie gołe piersi jemy i co

Lece na to wietrzycho Na jakieś 2 h! Chyba mi głowe urwie. ehh Do zobaczenia słodziaki
Stary 2011-04-08, 12:53   #1746
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie z tymi rybkami to właśnie jest ciężko,staram się je jeść ale ciężko mi to przychodzi... jakoś za nimi nie przepadam.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 12:57   #1747
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:

moga byc w sklepach ze zdrowa zywnoscia. poczytaj sobie o nich w necie. nie smakuja jak jagody, sa suche i niezbyt slodkie o kolorze bladokoralowym, ale maja duzo cennych skladnikow i te antyoksydanty odmaladzajace, poza tym porcelanka lepsza sa troche drogawe, ale nie je sie ich na kilogramy

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
U mnie z tymi rybkami to właśnie jest ciężko,staram się je jeść ale ciężko mi to przychodzi... jakoś za nimi nie przepadam.
ja bym ciagle jadla wedzone ryby i lososia pieczonego:brzyd al:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 13:06   #1748
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
A pamietacie co papcio glosil o piciu bardzo zimnej h2O: Posluchajcie

NidaAliKhan : hi I have been recommended to drink really cold water why is that? how does it help?
sonja : Hi Nida! If you have been adviced to drink almost frozen water this might be because you are constipated or because your weight loss is maybe a bit slow. Actually as the temperature of cold water is different from your body one, your body has to burn more energy to compensate this temperature, so you lose a bit more quickly. If this is for your constipation, cold water has a "shock" effect on your intestines and that really helps. Have a nice evening!

Z tego wynika, ze pomaga ona w zaparciach, z takze kiedy waga slamazarnie spada ( czyt: tak jak u mnie) Czyli mamy kolejny lek na zastoje i zaparcia-szok dla naszych jelit. Oprocz tego spalamy wiecej kcal, zeby nasz organizm mogl podgrzac ta wode do odpowiedniej temperatury czy trzeba chciec wiecej
P.S. I te zimne prysznice, nawet 2 minuty- rewelacja na celulit i poprawe jedrnosci skory))

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Kochana, nie mam pojecia. Wydaje mi sie, ze jak za duzo pijemy, to wyplukujemy tez cenne elementy mikro itp, i np. zatrzymujemy wode szczegolnie pijac na noc ( bez sensu). Sama nie wiem, ale pamietam, ze w malej bialej papa pisal, zeby ograniczyc do 1.5 litra, jezeli ma sie niskie cisnienie. Ale z drugiej strony ja bym pila i juz,a w szczegolnosci kiedy zdarzy mi sie cwiczyc lub kiedy czuje pragnienie. Mysle, ze to kwestia indywidualna, trzeba wsluchac sie w organizm i juz. A moze podali 2 litry, bo ludzie i tak za malo pija, a jakby bylo 3-4 litry, to by ich zniechecilo

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

emmajulien : Hi again. Can i eat cheese on the cruise phase?
sonja : Hi again Emma! Yes you can have 30 grammes of very low fat cheese (7%) as a tolerated during your cruise phase. You can find the list of tolerated in the cupboard of your slimming apartment. Enjoy!

O jedzeniu sera na 2 fazie 30 gram bardzo chudego- 7g jest ok (lista tolerowanych)

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

A teraz dla chorych na gardlo, grypowcow i przeziebionych

eth897 : Hello, i have a head cold and sore throat. not sure if the tablets i have taken may have been sugar coated. how does this effect the cruise stage, they were ibruprofen. thank you
sonja : Hi Beth! Actually health is more important than your diet so take your medication and we will see how things are as soon as you feel better. Please take care and have a very nice evening

Nie przejmujcie sie zawartoscia cukru w lekach, jak nie macie wyjscia, bo zdrowie wazniejsze

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

A tu jest dalej o wodzie)
blobbybird : Hi Sonja, my fluid intake is elevated at the moment, more than 2ltrs because of the heat and physical work on the land. This is in the form of water mainly (Evian) together with 3 large bowls of Nescore. Will this slow weight loss?Thanks
sonja : Hi Blobbybird! I'm glad to see you here! Actually when the climate is really hot it's not a problem to drink more than two litres of liquids per day. Of course this has to be moderated because of water retention but this will not really slow your weight loss (again in case of extreme climate conditions). i'm more worried about your Ricoré as this may contain some sugar or some powdered full milk and this is not allowed in your diet. Have a nice evening!

Wiec w goretszych klimatach mozna pic wiecej, no i jak sie czlowiek napracuje to tez moze..zbyt duzo wody nie spowalnia spadkow, ale tylko wiaze sie to z zatrzymywaniem plynow:brzydal :
hello...no wiec ja dodam cos na temat tej zimnej wody. Moja dietetyk, jak kiedys chodzilam tez wspominala o zimnych prysznicach i piciu zimnego, tlumaczac to wlasnie wiekszym zuzyciem energii przez organizm na ogrzanie.
Co do sera ja raz na jakis czas pozwalam sobie na mozarelke 8% przez dwa miesiace chyba ze 3 razy jadlam.

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
No i znowu widzialm to samo o jajach i zoltkach (ograniczene 3-5 w tyg).
:roll eyes:
A tutaj news o GOJI BERRIES ( jagodki goji)
Sa bardzo zdrowe i pelne antyoxydantow i witaminekU nas mozna je kupic w suchej postaci lub jako zmielony proszek. Nie wiem, czy w Polsce sa...
muggins : Can Goji berries be eaten in all Phases? If so, in what quantities for each Phase? Thank you.
sonja : Hi Muggins! Yes you can have some goji berries during all of your diet as one table spoon per day on PP and two on PV days. Remember to avoid them in case of stagnation of course and it will be fine. Keep going and have a very nice evening!
Mozna jesc 1 lyzke takich jagod w dni P i 2 na PW. W razie zastojow odstawic.
Czytalam wczesniej, ze sa dobre na porcelanke)
To tyle. Jak cos znajde jeszcze to podziele sie z Wami.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

No wlasnieklask i:
mozna je kupic w sklepach ze zdrowa zywnoscia. kosztuja dosc duzo jakies 25zl za 250g. Sa bardzo zdrowe maja duzo witamin dzialaja wspomagajaco na wzrok. Probowalam sa bez smaku moze takie lekko slodkawe, nic dobrego...

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:12   #1749
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:

O jedzeniu sera na 2 fazie 30 gram bardzo chudego- 7g jest ok (lista tolerowanych)

Ja jednego dnia zjadam minimum 200g. białego chudego sera jako dodatek do pasty z tuńczyka albo ryby wędzonej
Czasami jak mi się zachce to jeszcze twarożek z kolejnej porcji robię na słodko

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Jak ja lubię dni PW, dzisiaj to taki wypasik ... rano jak zwykle bułeczka z pastą z makreli i pomidorek, później kotlet mielony z indyka i kalafiorka i też pomidorek, a teraz na piecu już się zupka pruży ... rosołek z tartymi warzywkami mmm... no i ten dzisiejszy spadek dodał mi skrzydeł , cierpliwość popłaca

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:25   #1750
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość

Ja jednego dnia zjadam minimum 200g. białego chudego sera jako dodatek do pasty z tuńczyka albo ryby wędzonej
Czasami jak mi się zachce to jeszcze twarożek z kolejnej porcji robię na słodko

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Jak ja lubię dni PW, dzisiaj to taki wypasik ... rano jak zwykle bułeczka z pastą z makreli i pomidorek, później kotlet mielony z indyka i kalafiorka i też pomidorek, a teraz na piecu już się zupka pruży ... rosołek z tartymi warzywkami mmm... no i ten dzisiejszy spadek dodał mi skrzydeł , cierpliwość popłaca
w tym wypadku chodzilo raczej o zolty chudy ser do 7% tluszczu.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:34   #1751
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
w tym wypadku chodzilo raczej o zolty chudy ser do 7% tluszczu.
ehhh przeoczenie

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:42   #1752
Iloa
Rozeznanie

Za radą Karmeelka - jestem

d666666- jesteś bezcenna
(wrośnięty paznokieć mi u nogi wyrywali, mocno to przeżyłam bo życzliwi zdążyli mnie mocno nastraszyć). Ciesze się , że jest po. Opatrunek zmienią mi dopiero we wtorek, a bandaż przesiąkł i jeszcze każą go polewać jakimś płynem i wygląda to na tyle poważnie, że wszyscy koło mnie skaczą (co ma dobre strony). A w niedziele na stadion i tak pójde, nawet na rękach.

Tylko niewyspana jestem bo 2 noce zarwałam przez ranne wstawanie .Nie mogę spać jak mam rano wstać. Bo ja rano do pracy to chodziłam w 1989 roku! potem pracowałam raczej do północy i bardzo mi to pasowało przy mojej bezsenności. Teraz jak trochę na czarno dorabiam to tez wieczorami.Do matury i na studiach też uczyłam się w nocy.
Piszę to , żebyście nie myślały , że hrabiance nie chce się wstawać tylko z lenistwa.
Stary 2011-04-08, 13:49   #1753
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:

d666666- jesteś bezcenna
(wrośnięty paznokieć mi u nogi wyrywali, mocno to przeżyłam bo życzliwi zdążyli mnie mocno nastraszyć). Ciesze się , że jest po. Opatrunek zmienią mi dopiero we wtorek, a bandaż przesiąkł i jeszcze każą go polewać jakimś płynem i wygląda to na tyle poważnie, że wszyscy koło mnie skaczą (co ma dobre strony). A w niedziele na stadion i tak pójde, nawet na rękach.

Tylko niewyspana jestem bo 2 noce zarwałam przez ranne wstawanie .Nie mogę spać jak mam rano wstać. Bo ja rano do pracy to chodziłam w 1989 roku! potem pracowałam raczej do północy i bardzo mi to pasowało przy mojej bezsenności. Teraz jak trochę na czarno dorabiam to tez wieczorami.Do matury i na studiach też uczyłam się w nocy.
Piszę to , żebyście nie myślały , że hrabiance nie chce się wstawać tylko z lenistwa.
No i dobrze, ze jesteś - a co masz się nudzić przed TV A co do skakania koło Ciebie to wykorzystuj to póki możesz Ja bym tak zrobiła W sumie zawsze małża wykorzystuję A co!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 13:55   #1754
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
No i dobrze, ze jesteś - a co masz się nudzić przed TV A co do skakania koło Ciebie to wykorzystuj to póki możesz Ja bym tak zrobiła W sumie zawsze małża wykorzystuję A co!
No. Mamie zadysponowałam właśnie kawę, a ciotka kurczaka piecze.
Pranie już za mnie zrobiono
Stary 2011-04-08, 14:08   #1755
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
No. Mamie zadysponowałam właśnie kawę, a ciotka kurczaka piecze.
Pranie już za mnie zrobiono
A ciasto do kawy masz?
Stary 2011-04-08, 14:16   #1756
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość

Czasami jak mi się zachce to jeszcze twarożek z kolejnej porcji robię na
słodko

kochana, ale tu chodzi o cos w stylu zolty ser, mozarella albo co, a twarog chudy to mozna duuuzo 200g to nic

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:

d666666- jesteś bezcenna

Witaj wsrod zywych)))) ja tez nocny marek, ale wstawac i tak trzeba, a to boli.. U nas piekna sloneczna wiosna w Irlandii:roza :

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 14:36   #1757
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
A ciasto do kawy masz?
Ja nie lubię ciast.Słodkiego w ogóle nie cierpiałam, ale na Dukanie czasami robię sobie serek z kakao i pije colę.
Cytat:
kochana, ale tu chodzi o cos w stylu zolty ser, mozarella albo co, a twarog chudy to mozna duuuzo 200g to nic

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Witaj wsrod zywych)))) ja tez nocny marek, ale wstawac i tak trzeba, a to boli.. U nas piekna sloneczna wiosna w Irlandii:roza :
Ja też kiedyś musiałam wstawać rano do pracy i zazwyczaj się spóźniałam (kadrowa liczyła mi te spóźnienia i odejmowała z urlopu- kochany człowiek). W PGRze to latem miałam na 6 rano. Za miastem! Autobus uciekał, a ja łapałam okazje albo zrywałam tatę , żeby mnie samochodem podwiózł. Za to w każdej pracy zostawałam po godzinach z własnej woli i za friko. Był spokój a ja byłam zdecydowanym pracoholikiem (ale od 10 rano dopiero).

Pogoda paskudna u nas.

Do bani mi dieta idzie (brak spadków choć brak grzechów) .Chyba to nie wina @ , bo to 12 dzień i woda zleciała??
Będę ostro ćwiczyć jak wydobrzeję bo innej rady nie ma.

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-04-08 o 14:43
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:58   #1758
Emilia 25
404 Not Found

Iloa, minus 6,7 kg. w troszkę ponad dwa miesiące to nie jest tak źle. Tak w ogóle to brawa za wynik. Im wolniej chudniesz, tym łatwiej Ci będzie wagę utrzymać.
Nie poddawaj się, bo warto trwać.
I zdrówka życzę. Korzystaj z chuchania i dmuchania.

Ja wróciłam wcześniej z pracy. Jelitówka. Znowu! Masakra. Wzięłam stoperan i na razie ok. Tylko nie mam siły się ruszyć i boli mnie dosłownie każdy mięsień. Nie lubię tak się czuć!
Stary 2011-04-08, 15:04   #1759
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Iloa, minus 6,7 kg. w troszkę ponad dwa miesiące to nie jest tak źle. Tak w ogóle to brawa za wynik. Im wolniej chudniesz, tym łatwiej Ci będzie wagę utrzymać.
Nie poddawaj się, bo warto trwać.
I zdrówka życzę. Korzystaj z chuchania i dmuchania.

Ja wróciłam wcześniej z pracy. Jelitówka. Znowu! Masakra. Wzięłam stoperan i na razie ok. Tylko nie mam siły się ruszyć i boli mnie dosłownie każdy mięsień. Nie lubię tak się czuć!
Bidulko Ty) zdrowiej nam i zdejmij ta chuste z glowy bo wiosna idzie a Ty piekna kobita jestes)

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 15:07   #1760
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Bidulko Ty) zdrowiej nam i zdejmij ta chuste z glowy bo wiosna idzie a Ty piekna kobita jestes)
Hehe, się pomyśli. I dzięki za komplement. Poproszę Rodzynka to mi zrobi nowe, piękne i wiosenne zdjęcie.
Mam nadzieję do jutra być zdrowiuteńka, nie znoszę być takim flakiem.
Stary 2011-04-08, 15:22   #1761
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Hehe, się pomyśli. I dzięki za komplement. Poproszę Rodzynka to mi zrobi nowe, piękne i wiosenne zdjęcie.
To wykorzystaj Rodzynka do chuchania i dmuchania. Chora jesteś!

EDIT: bez podtekstów.
Stary 2011-04-08, 15:23   #1762
karmeelek
Zadomowienie

A ja właśnie w pracy dostałam zimnego malinowego Redds'a od klienta - normalnie bym go wypiła ... A wczoraj dostałam ptasie mleczko i rafaello i co? Musi czekać do III fazy tak jak inne smakołyki, które wcześniej dostałam. Ale dam radę!
Stary 2011-04-08, 15:24   #1763
WithYou xx3
Raczkowanie

Witam

Ja właśnie wróciłam ze spacerku i zajadam gołą rybke Ale na pocieszenie zrobię sobie ciasto z mikrofali
Stary 2011-04-08, 15:26   #1764
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
To wykorzystaj Rodzynka do chuchania i dmuchania. Chora jesteś!

EDIT: bez podtekstów.
Z podtekstami też może być.

Cytat:
A ja właśnie w pracy dostałam zimnego malinowego Redds'a od klienta - normalnie bym go wypiła ... A wczoraj dostałam ptasie mleczko i rafaello i co? Musi czekać do III fazy tak jak inne smakołyki, które wcześniej dostałam. Ale dam radę!
Gdzie pracujesz?? Chyba się przebranżowię. Macie wolny etat?
Stary 2011-04-08, 15:28   #1765
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Niektore flaki nadaja sie w diecie D:brzyd al:ukana

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-08, 15:30   #1766
monique 90
Raczkowanie

Magdolinko właśnie jeszcze nic nie ćwiczę, bo jak zwykle przekładam to bo nie mam czasu ;0
monique 90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:41   #1767
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie pracujesz?? Chyba się przebranżowię. Macie wolny etat?
Ja tylko komputery i inne sprzęty sprzedaję Taka normalna praca....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 15:47   #1768
kama-j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asieko2 Pokaż wiadomość
A ja dziś wreszcie po 2 tygodniach się zważę bo wracam do domu..

Zaraz wybywam na uczelnię, ale tak wieje, że nie chce mi się nosa na dwór wychylać, paskudna pogoda....
O widzę, że spadki podobne jak u mnie, wychodziłam z 67,2 (19.02) a tydzień temu (bo dzień ważenia jutro) było 60,9! Mogę spytać ile masz wzrostu?

Gratuluję wszystkim spadków
kama-j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 15:49   #1769
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Niektore flaki nadaja sie w diecie D:brzyd al:ukana
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Cytat:
Ja tylko komputery i inne sprzęty sprzedaję Taka normalna praca....
Ale jakie gratisy!
Stary 2011-04-08, 16:03   #1770
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Ale jakie gratisy!
Wiosna się zaczęła, ludzie lepsze humory maja to i gratisy wpadają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości