Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 21:43   #2581
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Szaszlyki se zrob z kurczaka, pieczarek, papryki itp
Albo nozki upiecz na kapuscie albo na pieczarkach
Jaja ugotuj
Sernik upiecz
sledzie tez
itp,,,
o na szaszłyczki mi zrobilas ochote dawno nie jadlam a jutro PW i zakupilismy nowego grila z pokrywa bedzie szalenstwo w weekend grilowe oczywiscie wszystko według papcia

witch you - kobiety to maja przechlapane...z tym @ ja to znowu na slodkie nie ale pizza, frytki, piffko, parowki, kotlety w panierce... to za mna chodzi
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:43   #2582
kasiaczek_89
Raczkowanie

Tak, ciążę wykluczam. Tabletek anty też nie biorę.
kasiaczek_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:46   #2583
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pocokomunazwa Pokaż wiadomość
Dziś mija miesiąc mojej diety i na wadze -3,8 kg. Nie wydaje wam się to trochę mało?
Im wolniej, tym zdrowiej, nie jest zle- a to Twoja 1sza dieta, przypomnij ile masz lat, ile do zrzutu?
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:48   #2584
Kostka09
Zakorzenienie

dobranoc
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:52   #2585
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
o na szaszłyczki mi zrobilas ochote dawno nie jadlam a jutro PW i zakupilismy nowego grila z pokrywa bedzie szalenstwo w weekend grilowe oczywiscie wszystko według papcia

witch you - kobiety to maja przechlapane...z tym @ ja to znowu na slodkie nie ale pizza, frytki, piffko, parowki, kotlety w panierce... to za mna chodzi
mozna kupic tez cyc z indyka, do srodka wlozyc ugotowane jaja (bez skorupek), do przyprawy, zamarynowac jak kto lubi i upiec, potem pokroic na plastry, dosc grube, w srodku bedzie piekne jajko z zolteczkiem (nie bylo aluzji), Inne warianty- pieczarki pokrojone i podsmazone bez tluszczu do srodka, albo jajecznica ( na boczusiu nie mozna, to na szynce chudej)
Albo mozna zrobic paste twarogowa i zawinac w plasterki szynki- takie ruloniki
Mozna tez ugotowac jaja, wydlubac zoltka, zmiksowac z makrela( bez osci) i wypelnic tym miejsca po zoltkach (bo jak zoltka sie ogranicza, to trzeba czyms te luke zapelnic

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 21:57   #2586
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monique 90 Pokaż wiadomość
Kobietki, lecicie jak burza!

Ja to znów inny problem mam.
TŻ mi powtarza, żebym już nie chudła. Dziś zeszłam do 67,2 kg. Chciałabym ok. 60kg. Powiem Wam, że to co zleciało, zleciało z pupy, cycków, talii.
Biust mi zmalał bardzo i pupa i chyba tu jest pies pogrzebany jeśli chodzi o TŻ-ta. Faktycznie, nie chciałabym już schodzić z pupy i biustu, ale chciałabym z brzucha, rąk i nóg. Mam grube kości, dlatego dalej jestem "szeroka", czego nienawidzę. To że schudłam widzę jak stanę bokiem.
Nie wiem co zrobić, kolega też mi powiedział, żebym już nie chudła.

Przyznaję, że inaczej wyglądam niz przed dietą, ale nogi, ręce mam takie same, nie ubiorę spódniczki napewno!
I co ja mam teraz zrobić?

I jeszcze mi TŻ ostatnio odmówił baraszkowania i nie wiem czy to nie ma nic wspólnego z moim odchudzaniem się
hmm...aż się pomierzyłam i wyszło, że wymiary mamy podobne (ja mam więcej ciut w talii) ale Ty jesteś 10 cm. ode mnie wyższa...rany jesteś super laska))

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Musisz poobserwowac swoj organizm Ja np. jak nawet zjem podwójną czy (wrażliwych prosze o zamknięcie oczu) potrójną dawkę otrąb waga spada bez zarzutu, czasem nawet odnosze wrażenie, że szybciej Za to nawet łyżka skrobii powoduje u mnie zatrzymanie wagi, a dwie lub więcej niemały wzrost
Właśnie od trzech dni nadużywam otrąb , bo jeżdżę w długie trasy, cały dzień nie ma mnie w domu, więc szykuję sobie dwie bułeczki zamiast jednej ... i faktycznie działa to na +

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Nooo i więc właśnie
A tak serio to się nie interesuję piłką nożną

Najwyższy czas to zmienić Ja mam 3, z czego jeden do usunięcia (a czwarty już usunięty) i planuję jeszcze duuuużo (powstrzymują mnie tylko względy finansowe).
Ja jestem pasjonatką, mam 2 (TYLKO) i powstrzymuje mnie jedynie to że jestem kobietą i ich nadmiar może kiedyś niekoniecznie do mnie pasować...ale je uwielbiam, niektóre to na prawdę dzieła sztuki. Chcę zrobić jeszcze jeden a jeden , który juz mam przerobić na inny większy ... ależ ta kasa....buuuu

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 22:09   #2587
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:

Ja tak samo- wszystko! Co bym nie zobaczyła mam ochote zjeśc. Dlatego siadłam przed kompem i sie nie ruszam!
Naprawdę mamy przechalane, faceci nie mają takich problemów, wahań nastrojów itp. mogłabym wymieniać całą noc

Ja mykam spać.. Miłego weekendu kochane

Edytowane przez WithYou xx3
Czas edycji: 2011-04-15 o 22:18
WithYou xx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 23:08   #2588
d666666
Wtajemniczenie

stormchick : Although you have suggested 3days on attack, i wish to do longer....does this affect my online coaching? I want to do 7days, can i?
cathy : Welcome to our Friday's live chat stormchick, you have to stuck on the Dukan coaching rules, so you must not longer the attack phase. 3 days are enough for you, and don't forget also that the cruise phase is a slimming phase too. We will lead you as long as necessary in that 2nd phase until you will reach your target. So have faith and trust in all the Dukan team! Let's go!

tu kochane macie o przedluzaniu U UUUU ,

Dziewczynka chce zrobic 7 dni U, a ma 3 zasugerowane- wiec co teraz, jak dalej potocza sie jej losy?
Nie wolno i juz, bo druga faza jest do chudniecia!!!!

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

anaellea2 : I am not a big fan of taking medicines to lose weight..Is it absolutely necessary to take medical drainers to combat the water retention as I am not sick I guess..
cathy : Hi again anaellea2, you have to discern drainers from diuretics. Drainers are lighter. You may find natural drainers made from plants (like birch, olive tree, cherry stems), so don't worry! Your pharmacist will give you the right advise and will be able to reassure you too! Have a nice day!

Na pozbycie sie wody dobra jest nasza pokrzywa a takze herbatki/ medykamenty z brzozy, drzewa oliwnego, lub herbatka z wisniowych /czeresniowych ogonkow. jakby sie Wam nudzilo. Tylko to nam na 2giej fazie zostalo (oliwki, czeresnie i wisnie zabronione- jedynie brzozowy xylitol-ok)

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

[B]SZOKING!!![/B]
dukan wegetarianski
DLA TYCH CO NIE TKNA MIESA, DROBIU CZY RYB
chandrika2 : Hi i am a vegetarian and will not touch any meat, chicken or fish. I will only eat eggs occassionally. All your suggestions are useless for me as they all have meat. Please suggest some with vegetable protein / pulses etc.
Pierre : Dear Chandrika, so you are vegetarian and I completely understand this matter. I can feel that you are a bit annoyed about meat and fish suggestions you are receiving in your daily instructions. This is what I 'm advising you: on PP days eat as much as you want low fat dairies and 5 yolks per week (of course you can have as many whites as you want). On these days you have to add silk and firm tofu, seitan,textured soy proteins and 50 grammes of whole meal rice and 50 grammes of lentils or quinoa. Then on PV days keep all this food and add my 28 vegetables as much as you want. And please keep smiling and slimming, you can rely on me until you reach and consolidate your true weight. Have a very nice day.

Oni moga jesc nawet 50g ryzu dzikiego brazowego, tofu musza, 50g soczewicy lub komosy ryzowej, seitan ( cos w rodzaju miesa z glutenu pszenicy. proteiny sojowe. dziwolagi jakies te produkty:br zydal:

To taka ciekawostka, na wlasna reke nie polecam

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

dobranoc dukanoc

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 23:21   #2589
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Co do tatuazy to ja tez je uwielbiam, obecnie mam 2 z czego jeden chce usunac ale nie moge zdecydowac sie na metode. Ty jakim sposobem usuwalas?Zostało Ci cos blizny resztki tuszu?
Nie usuwałam profesjonalnie tylko sama, także nic niestety nie poradzę.
Na usunięcie innego tatuażu zamierzam wybrać się do wrocławskiej kliniki laserowej, ponoć blizny nie zostają.
Cytat:
fenris - gdzie pracujesz? czego uczysz dzieciaki?
Ogólnie na codzień pracuję w bazie danych A uczę dzieci pływać na basenie (teraz bywam na zastępstwach, a kiedyśtam miałam swoją grupę).

Dobranoc. Ledwo pranie rozwiesiłam, padam na twarz...
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 06:47   #2590
karmeelek
Zadomowienie

Ja już po kawce i serniku - zaraz trzeba mykać do kuchni jakieś leczo zrobić bo dziś PW Waga oczywiście wysoka ale co tam Piękna pogoda a oknem więc sporo ruchu będzie
d666666 jak zwykle nieoceniona
kasiaczek a może wybierz się do lekarza?
pocokomunazwa z tego co pamiętam to nie miałaś zbyt dużo do zrzucenia. Poza tym faktycznie - jak wolniej spad to i skóra jest w lepszej kondycji.
Miłego dzionka!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 07:31   #2591
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cześć dziewuszki

W końcu ładnaaaa pogoda Ja już po śniadanku,a na wadze bez zmian.
Dziś troszkę zabiegany dzień więc uciekam...

Milego dzionka

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 08:04   #2592
Stayrude
Raczkowanie

Super dziewczyny! Bardzo dziękuję za przepisy. Od rana siedzę juz w kuchni i gotuję
Od siebie zamierzam dorzycić jeszcze ogórki nadziewane serkiem bialym z ziołami i łososiem No i zrobię te szaszłyki..

A tak swoją drogą to dopada mnie demotywacja...chudne wolno i widzę że mój optymizm spada na łeb na szyję
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 09:54   #2593
Gorzałka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez imgo Pokaż wiadomość
witam wieczorową porą
dzień przebiegł w/g planu
śn; chlebek otrębowy+szynka z piersi indyka
kawa z mlekiem
ob; piers z kurczaka gotowana
kawa z mlekiem
k; serek wiesjki 200gr lekki
woda,herbata

kupiłam sobie satino light na chwile słabości,ale postaram sie ich uniknąć
dzisiaj przyszly do mnie aromaty;
-kokosowy, bananowy,toffie,maślany, orzech laskowy

jutro bedzie na sniadanie owsianka z aromatem kokosowym
Jak dla mnie to za malo, zdecydowanie za malo

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Gdzie kupilas satino?
Ja kupuje w Imtermarche

Cytat:
wiem,że mało,ale przez ostatnie dni jadłam mega ilości niezdrowego żarcia i po prostu nie mam apetytu,ale spokojnie, przejdzie mi

a satino kupiłam w carrefourze
Heheh, a w moim nie ma

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość
Super dziewczyny! Bardzo dziękuję za przepisy. Od rana siedzę juz w kuchni i gotuję
Od siebie zamierzam dorzycić jeszcze ogórki nadziewane serkiem bialym z ziołami i łososiem No i zrobię te szaszłyki..

A tak swoją drogą to dopada mnie demotywacja...chudne wolno i widzę że mój optymizm spada na łeb na szyję
Nie daj sie. Ja tez chudne wolno, baaardzo wolno mimo, ze duzo cwicze, u mnie dochodza jeszcze problemy z tarczyca i inne zdrowotne. No ale jak nie teraz to nigdy, przeciez to tylko jedzenie, nie ucieknie nam nigdzie. Ja zarciem reaguje na stres i to moj najwiekszy problem, moge nie jest chleba itp miesiacami i nie mam z tym problemu, ale jak pojawia sie jakies zmartwienie albo stres no najchetniej zjadlabym gore slodyczy i 10 paczek chipsow

Moja waga pokazala dzisiaj 72,4 generalnie przy kazdej diecie trudno mi zawsze zejsc ponizej 73 kg - zawsze wachania pomiedzy 73-75 a tu taka waga 72+ utrzymuje sie juz kilka dni - wiec jestem bardzo zadowolona
A wczoraj byla imprezka i nagrzeszylam wpadlo kilka cukierkow i % ale nie mam zamiaru sie przejmowac i dukam dalej a odpokutuje dzisiaj na silowni
Gorzałka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 10:48   #2594
imgo
Raczkowanie

zakochałam się w owsiance a raczej otrębiance z aromatek kokosowym! jezu,cudenko
teraz pochłonełam pierś z kurczaka pieczoną w rekawie,bo upiekłam kilka i akurat zjadłam ciepłą,mniam mniam
dostałam z pracy talony na święta i wybieram się dziś na zakupki więc muszę przemyśleć co kupić żeby przemycić dukanowe jedzenie do świątecznego menu
Stary 2011-04-16, 10:50   #2595
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez kasiaczek_89 Pokaż wiadomość
Tak, ciążę wykluczam. Tabletek anty też nie biorę.
Na naszej diecie zdarzają się opóźnienia w @, nie jest to niezwykła sytacja i dużo dziewczyn tak miało i ma. Ale tak na wszelki wypadek pójdź do gina, żeby mieć święty spokój.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 12:21   #2596
kama-j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
d666666 - kochana jesteś Czekamy na resztę
Kama - gratuluję! Liczę, że u mnie też pojawi się niedługo 5 z przodu.

Lecę zaraz dorobić sobie na basenie (dzisiaj na zastępstwie uczę starsze dzieciaki).
Potem poćwiczę na orbitreku. Pisałam Wam już, że zawsze przed ćwiczeniami maluję pazurki? Podczas ćwiczeń wysychają
Cytat:
Napisane przez anita-p Pokaż wiadomość
Gratuluję 5!!!! Tak trzymaj!!!

d666666 dziękuję za cenne info z chatu

Wy też macie taki ciężki dzień? Wstałam o 5:30, w ciągu 10 godzin w pracy dzieciaki wycisnęły ze mnie wszelkie soki (szkoda że nie sadełko... ) nawet zjeść nie miałam kiedy... No nic, idę na dłuuugą kąpiel, jakaś maseczka, bąbelki i do spania.... Buziaki trzymajcie się z dala od pokus....
Cytat:
Szaszlyki se zrob z kurczaka, pieczarek, papryki itp
Albo nozki upiecz na kapuscie albo na pieczarkach
Jaja ugotuj
Sernik upiecz
sledzie tez
itp,,,

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

klask i::roza :

super))

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

PODZIWIAM

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

sweetasne to bylo
nie ma za co

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

I tak trzymacklask i:
Dzięki dziewczyny! Choć dziś znowu wskoczyło i jest 60,0:|Średniawka, ale wczorajsza 5 mnie zmobilizowała eheh
kama-j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 12:21   #2597
Voici
Zadomowienie

d666666. Ty jestes nasz forumowy Dukan ! ;*

przyszłam z podkulonym ogonem....jestem przed @ i zjadłam dziś malutki kawałek ryby smażonej(obrałam ją z panierki), i ciastko lekkie bez cukry kakaowe, pałujcie bo sie nalezy
ssanie mi sie takie właczyło ze nie wiem jak wytrzymam do konca dnia. rano zjadlam omlet z kakao, kawałek sera białego no i te grzeszki a raczej grzechole
nie było porcelanki od 4 dni
mama mi dzis kupiła lecytyne 1litr ale jak sie okazało jest ona na alko 16% i z sacharoza i nie bede brac

poszłam i zakupiłam sobie wątróbke, kostke `mniej sori mniej tłuszczu` i bede jesc, a tak bardzo jej nie lubie ;//

mama mi zrobiła pieczarki(oczywiscie dodała łyzeczke masła, ale na cały garczek) i koncentrat pomidorowy , tylko ze nie przewidziała ze jestem na PP...

kupiłam sobie satino na pocieszenie.... u mnie jest w kazdym sklepie.

i poszłam do sklepu, konkretnie do groszka i tam jest taka cąła półka ze zrową zywnoscią, maizeny nei było ale powiedziałam babce zeby ja przywiezli, zapisała sobie i bedzie we wtorek, aa i przeczytłąam książke tą białą z 2009r.

Licealistka
Mam silną wolę

Edytowane przez Voici
Czas edycji: 2011-04-16 o 12:24
Voici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 12:35   #2598
monique 90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agucha 79 Pokaż wiadomość
hmm...aż się pomierzyłam i wyszło, że wymiary mamy podobne (ja mam więcej ciut w talii) ale Ty jesteś 10 cm. ode mnie wyższa...rany jesteś super laska))

Wiesz Agucha, w sumie tyle na wadze mi nie zależy, co na dobrych proporcjach - żebym się sama sobie podobała. Jasne, że podobam się sobie bardziej niż przed dietą, ale jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia i oczywiście chcę jeszcze schudnąć

Postanowiłam jeszcze podukać na II, tak może do 63 i zobaczyć co dalej
Wczoraj nagrzeszyłam, cały dzień jadłam niedukanowo, ale o dziwo dzisiaj nie było wzrostu ale już wróciłam do dukanowskich rzeczy

Na wadze 67,6

A i staram się przemycać dawki ruchu, choć to u mnie trudne (pewnie tylko na początku)
monique 90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 14:49   #2599
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość

Nie poddawajta sie kobito

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
zakochałam się w owsiance a raczej otrębiance z aromatek kokosowym! jezu,cudenko
teraz pochłonełam pierś z kurczaka pieczoną w rekawie,bo upiekłam kilka i akurat zjadłam ciepłą,mniam mniam
dostałam z pracy talony na święta i wybieram się dziś na zakupki więc muszę przemyśleć co kupić żeby przemycić dukanowe jedzenie do świątecznego menu
hmm. prawie jak rafaello

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Voici Pokaż wiadomość
d666666. Ty jestes nasz forumowy Dukan ! ;*

przyszłam z podkulonym ogonem....jestem przed @ i zjadłam dziś malutki kawałek ryby smażonej(obrałam ją z panierki), i ciastko lekkie bez cukry kakaowe, pałujcie bo sie nalezy
ssanie mi sie takie właczyło ze nie wiem jak wytrzymam do konca dnia. rano zjadlam omlet z kakao, kawałek sera białego no i te grzeszki a raczej grzechole
nie było porcelanki od 4 dni
mama mi dzis kupiła lecytyne 1litr ale jak sie okazało jest ona na alko 16% i z sacharoza i nie bede brac

poszłam i zakupiłam sobie wątróbke, kostke `mniej sori mniej tłuszczu` i bede jesc, a tak bardzo jej nie lubie ;//

mama mi zrobiła pieczarki(oczywiscie dodała łyzeczke masła, ale na cały garczek) i koncentrat pomidorowy , tylko ze nie przewidziała ze jestem na PP...

kupiłam sobie satino na pocieszenie.... u mnie jest w kazdym sklepie.

i poszłam do sklepu, konkretnie do groszka i tam jest taka cąła półka ze zrową zywnoscią, maizeny nei było ale powiedziałam babce zeby ja przywiezli, zapisała sobie i bedzie we wtorek, aa i przeczytłąam książke tą białą z 2009r.
Dukan to moj uczen
dzieki.
A moze sprobujesz parafinki, jak juz porcelanka nie chce isc

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 15:14   #2600
karmeelek
Zadomowienie

A ja już w domku - nareszcie.... Zjadłam sobie obiadek (pierś z kurczaka z serem harceńskim i do tego kiszona kapusta) a zaraz zrobię sobie kawkę i zjem troszkę sernika. Poza tym @ ciągle trwa.... Normalnie zawsze miałam 3 dni a teraz już 5! Brzuch mnie boli i nogi mdleją. Wczoraj już tak ledwo ledwo było i myślałam, że dziś koniec i lipa... A takie miałam plany na wieczór
Stary 2011-04-16, 15:24   #2601
Voici
Zadomowienie

d666666, a gdzie go mozna kupic ?

edit. juz wyczytałam )

pokutuje, zjadłam kilka plasterkó indyczego specjału i wątróbki drobiowej....

Licealistka
Mam silną wolę

Edytowane przez Voici
Czas edycji: 2011-04-16 o 15:31
Stary 2011-04-16, 15:29   #2602
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Voici Pokaż wiadomość
d666666, a gdzie go mozna kupic ?
Wydaje mi sie, ze parafine dostaniesz w aptece, nie wiem, co Ci radza inne dziewczyny.trzeba uwazac z dawkowaniem, to na bank, zeby Cie nie przegonilo
A probowalas wszystkich dostepnych i rozsadnych metod?Ja miewam zaparcia jak jestem gdzies w nowym miejscu, albo u tesciow, a wtedy tesciowa daje mi do picia sok z kiszonej kapusty- moment doslowmnie

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
A ja już w domku - nareszcie.... Zjadłam sobie obiadek (pierś z kurczaka z serem harceńskim i do tego kiszona kapusta) a zaraz zrobię sobie kawkę i zjem troszkę sernika. Poza tym @ ciągle trwa.... Normalnie zawsze miałam 3 dni a teraz już 5! Brzuch mnie boli i nogi mdleją. Wczoraj już tak ledwo ledwo było i myślałam, że dziś koniec i lipa... A takie miałam plany na wieczór
Jak Ci smakuje ser harcenski, to jego mialam na mysli. Ile ma tluszczu)slyszalam, ze trzeba go polubic, bo nie kazdy go lubi

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-16, 15:38   #2603
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
A probowalas wszystkich dostepnych i rozsadnych metod?Ja miewam zaparcia jak jestem gdzies w nowym miejscu, albo u tesciow, a wtedy tesciowa daje mi do picia sok z kiszonej kapusty- moment doslowmnie
Popieram - kapusta kiszona albo sok z niej to jest to! JA tam jeszcze lubię popić kapustę colą

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Jak Ci smakuje ser harcenski, to jego mialam na mysli. Ile ma tluszczu)slyszalam, ze trzeba go polubic, bo nie kazdy go lubi
Faktycznie ten ser trzeba polubić - bo trochę inaczej pachnie, jest miękki i lekko ostrawy - ma specyficzny smak ale dla mnie do kanapek jest fajny

I jeszcze jedna prośba.... zmień proszę ten opis o dożywotniej II fazie bo już nie mogę patrzeć na niego! Nie możesz ustawić jakiegoś bardziej optymistycznego? Że już niedługo III faza czy takie tam
Stary 2011-04-16, 15:41   #2604
Voici
Zadomowienie

d666666, ja juz próbowałam wszystkiego, ja mam to od tabletek któe brałam na anemie... ;/
w poniedziałek ide po skierowanie do lekarza....

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2011-04-16, 15:47   #2605
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Popieram - kapusta kiszona albo sok z niej to jest to! JA tam jeszcze lubię popić kapustę colą

Faktycznie ten ser trzeba polubić - bo trochę inaczej pachnie, jest miękki i lekko ostrawy - ma specyficzny smak ale dla mnie do kanapek jest fajny

I jeszcze jedna prośba.... zmień proszę ten opis o dożywotniej II fazie bo już nie mogę patrzeć na niego! Nie możesz ustawić jakiegoś bardziej optymistycznego? Że już niedługo III faza czy takie tam
Ale to prawda- wiesz co- napisze ale bialymi literkami

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

KARMEELEK look zmienilam dla Ciebie tam na dolepodpis

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-16, 15:51   #2606
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Ale to prawda- wiesz co- napisze ale bialymi literkami
KARMEELEK look zmienilam dla Ciebie tam na dolepodpis
Ta druga część już mi się podoba - tylko jeszcze brak białych literek w pierwszej
Stary 2011-04-16, 16:01   #2607
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta druga część już mi się podoba - tylko jeszcze brak białych literek w pierwszej
Skonczyly mi sie biale kredki

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-16, 16:05   #2608
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Skonczyly mi sie biale kredki
To może chociaż beżowa Ci się ostała? :P Albo szara....
Stary 2011-04-16, 16:25   #2609
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Na naszej diecie zdarzają się opóźnienia w @, nie jest to niezwykła sytacja i dużo dziewczyn tak miało i ma. Ale tak na wszelki wypadek pójdź do gina, żeby mieć święty spokój.
Opoznienia w chudnieciu tez nie sa nam obce

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
No dobra, nie chce mi sie najwyzej odwrocisz glowe jak zobaczysz moj podpisik i tyle, uznaj go za niebyly

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Albo bladokarmeelkowa i sinokoperkowa:brzydal :

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-16, 16:27   #2610
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Albo bladokarmeelkowa i sinokoperkowa:brzydal :
Widzę, że humorek dopisuje Fajnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości