Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 14:29   #2551
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

kthutchings : Can I eat Tofu Miso soup or a low sugar & low carb chocolate bar during the cruise phase?
sonja : Hi Kthutchings and welcome to the chat! You can have miso soup without any sea weed on PP days and with some sea weed on PV days. As far as your chocolate bars are concerned, I'm sorry but they are not allowed during your diet. Keep going and have a very nice day!
1. mozna jesc zupe miso, robiona z tofu (nawet z wodorostami w dni PW)
2. Czekolady nie wolnona wet tej niskoweglowodanowej i niskocukrowej(coz za pytanie)

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

gumy bezcukrowe( w sensie te do zucia)

Trhyatt83 : can i chew sugar free gum in the attack portion of my diet?
sonja : Hi Trhya and welcome to the chat! You can have 5 sugar free gums per day during your diet no problem!

mozna 5 dziennie, ale nie pisza jakie to
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 14:36   #2552
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość

Trhyatt83 : can i chew sugar free gum in the attack portion of my diet?
sonja : Hi Trhya and welcome to the chat! You can have 5 sugar free gums per day during your diet no problem!

mozna 5 dziennie, ale nie pisza jakie to
Oj kurczę to ja chyba jem więcej tych gum!
Na pierwszej stronie wątku pisze, że można 10 na dzień i do tego sie stosuje
Tu chodzi o wszystkie gumy czy tylko jakąś tam wybraną?
Stary 2011-04-15, 14:41   #2553
d666666
Wtajemniczenie

lotsabuttons : Can I use quorn products? i.e. mince or pieces
sonja : Hi Lotsa! Yes you can have Quorn as long as it is under a mince form and not modifed for example Quorn sausages are not allowed as they contain ingredients not suitable for your diet. Bon appetit!

mozna jesc produkty quorn ( w postaci mielonej tez), ale nie przetwozone w postaci kielbasek.
a to jest definicja

Quorn [kwɔːn]
(Cookery)™ a vegetable protein developed from a type of fungus and used in cooking as a meat substitute

cos jak proteiny z grzybow pwnych pochodzace. Nie wiem, czy jest w Polandzie, ale niewazne

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

ieldgirl : I have followed diet fully yet I gained 2lb today! Very disheartening. Any tips?

maarit : Hi Fieldgirl! I'm sorry to hear about a weight gain, but please don't worry. There is always a reason for that, and once we find it out we can then sort it out, too. Please remember to check your weight always at the same time every day; preferably first thing in the morning before breakfast. If you weigh yourself right after a meal, you will naturally weigh a bit more than you would before the meal. Same goes for drinking. If the morning weight is 2lbs higher than on the previous morning, there could be something in your diet that is not optimised for weightloss. For us to check that, please list everything you eat and drink, including the exact amounts, for 2 days now (one PP and one PV day) and then send the list to us on Monday via the Slimming apartment. We will check and give you the feedback.Again, please don't worry - we will be able to help.Have a nice weekend!

Tu kobitka wazy 1kg wiecej mimo, ze diete stosuje. Moze popelnila blad, do wyjasnienia- tu oferuja prywatne konsultacje. (opcja platna na tej stronie)
Jezeli wazy sie okolo kg (2 funty) wiecej na drugi dzien(chyba tyle), podczas porannego wazenia nago i na czczo po siusiu i kupce, to meze cos sie zjadlo nie tak i dlatego tak

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 14:43   #2554
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Cytat:
lotsabuttons : Can I use quorn products? i.e. mince or pieces
sonja : Hi Lotsa! Yes you can have Quorn as long as it is under a mince form and not modifed for example Quorn sausages are not allowed as they contain ingredients not suitable for your diet. Bon appetit!

mozna jesc produkty quorn ( w postaci mielonej tez), ale nie przetwozone w postaci kielbasek.
a to jest definicja

Quorn [kwɔːn]
(Cookery)™ a vegetable protein developed from a type of fungus and used in cooking as a meat substitute

cos jak proteiny z grzybow pwnych pochodzace. Nie wiem, czy jest w Polandzie, ale niewazne
Nie kojarzę czegos takiego w PL.
Stary 2011-04-15, 14:53   #2555
d666666
Wtajemniczenie

slynne karczochy

renegobears : On the cruise phase can you have artichokes as the vegetable on pv days?
sonja : Hi Irenes! I'm glad to see you there! You can have artichokes once per week only and try to avoid them in case of stagnation. Enjoy!
Mozna raz w tygodniu, ale odstawic w razie zatrzymania wagi, w dniach PW

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

1katie : I seem to be eating a lot of eggs I do not have high colesterol but is there a maximum number of eggs that should be eaten each day?

cathy : Hello 1katie, you must be careful about the eggs-intake even if you are not concerned by a high rate of cholesterol. Indeed, don't eat more than one yolk per day, but don't forget that the whites are not restricted because they are made of 100 % proteins. Enjoy your coaching!

jaja bez jaj
maks 1 zoltko dziennie, a bialek mozna duzo, bo bialko to bialko, a bialko jest najwazniejsze

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

posilki

Sniadanie trza jesc, najlepiej wczesnie, tak zeby przynajmniej 3 posileczkii dziennie wyszly. I dobrze sobie urozmaicac, a my o tym wiemy
pinarkoca : I can olny eat beef mince and chicken for meat protein, ı hate fish, seafood,ham etc. Can I continue like this? And does it matter whether I eat my breakfast late, at 10 or 11 am?
sonja : Hi Pinar and welcome to the chat! As long as you eat allowed food it's really fine don't worry. Just try to diversify your food as much as you can. For your breakfast the best would be to have it a bit earlier as the most important is to have at least three meals per day. Keep going and have a very nice day!

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

FaceIt : hi, wonder can I have korean Kim chi as PV? And my question last time hasn't be answered! On cruise phase, how i decide which meal on What day to have only PP or PV or any combo I prefer?!!! Thanks.
maarit : Hi Facelt! Thanks for your question and welcome to the chat.Kimchi is indeed allowed on the PV days.It will be a very satisfactory food with strong flavour, so please enjoy! I just love kimchi, myself!Have a lovely weekend!

Mozna jesc Kim chi na PW, jak jest na sali Koreanka-

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

kochanienkie musze uciekac, wroce do Was i reszta sie podziele)

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 15:06   #2556
Brauerka
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

jaja bez jaj
maks 1 zoltko dziennie, a bialek mozna duzo, bo bialko to bialko, a bialko jest najwazniejsze
Ja jem jakieś 3 żółtka każdego dnia właściwie
21.03 - 66,5

MY
http://www.suwaczki.com/tickers/65vqu6bd7a3fz2n0.png
Wiktoria i Amelka -nasze małe królewny
http://www.suwaczki.com/tickers/syy2jw4zdaly4u9s.png
Brauerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:16   #2557
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brauerka Pokaż wiadomość
Ja może troszkę więcej.
Ale przecież to żółtko ma więcej białka niż białko z jajka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 15:21   #2558
Iloa
Rozeznanie

jajko bez żółtka nie jest jajkiem!!!!!!!!!!!!!!

Jem średnio 2 dziennie i tak będzie nadal! Howgh!
Stary 2011-04-15, 15:37   #2559
Stayrude
Raczkowanie

Dziewczyny pomóżcie!

Jutro mam urodziny i chchiałabym móc cos na nich jeść. Chciałabym zrobić jakieś przystawki Dukanowe takie żeby inni tez mogli wszamać ale nic mi nie przychodzi do głowy
Stayrude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 15:49   #2560
Voici
Zadomowienie

Hej, nadrobiłam Was ale nie wiem co mam Wam napisac, bo juz wszystko zostało powiedziane wiec zycze miłego Piątk i weekendu

Licealistka
Mam silną wolę
Voici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 16:01   #2561
kama-j
Rozeznanie

A dziś mimo, że na wagę mogłam dopiero wskoczyć o 16 zobaczyłam 5 z przodu!!!!! Cieszę się ogromnie, ciekawe ile będzie jutro. Wynik na dziś 59,6 kg Powodzenia dziewczyny i wytrwałości na weekend.
kama-j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:10   #2562
Fenris
Czekam na Ragnarok

d666666 - kochana jesteś Czekamy na resztę
Kama - gratuluję! Liczę, że u mnie też pojawi się niedługo 5 z przodu.

Lecę zaraz dorobić sobie na basenie (dzisiaj na zastępstwie uczę starsze dzieciaki).
Potem poćwiczę na orbitreku. Pisałam Wam już, że zawsze przed ćwiczeniami maluję pazurki? Podczas ćwiczeń wysychają
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 17:28   #2563
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WithYou xx3 Pokaż wiadomość
Tego nie wiem,a oni nie pisza

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

anaellea2 : Hello,I am in the cruise phase and doing very well with the diet program but my concern still, is those big ups and downs with regards to my weight loss, that I am having on those PP and PV days. I could take 1 kg on a PV day and lose 1kg on a PP day or even 1.5kg the day after. Also
wzrosty na PW i zatrzymywanie wody
I am having the galettes with a glass milk every morning now for my breakfast..just wondering if it was not slowing the diet process..Thanks for answering..
cathy : Hello anaellea2, in the cruise phase, you are allowed to have either 2 Tbsp of oat bran or 1,5 Dukan oat bran galette per day, so don't overeat that food. As far as dairies (0% fat, no sugar added) are concerned, 1 kg is the maximum amount allowed each day. If you put on weight on PV day, it may due to some water retention. In order to fight against that problem, don't salt your dishes, avoid salted food like ham, smocked food, crabs sticks, preserves, and don't drink more than 1,5 L per day. You can also ask your parmacist about an efficient drainer. What is more, increase your physical activity, you will notice a positive effect in a few days. Keep your motivation safe, I am sure you weight will go down soon. Have a nice week-end!

Jak wieadom, trzeba trzymac sie otrebow- 2lyzki owsianych, z nabialem to wiemy co i jak, co do zatrzymywania wody- ogranicz sol, wedzone, konserwy, paluszki krabowe, i nie pij wiecej niz 1.5 litra (to dziwne dla mnie). Lub zapozna sie z lekarzem i farmaceuta, ktory z Ciebie wode wypusci ( za pomoca medykamentow )

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 17:53   #2564
Ejlenna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Pracujesz?
Mi by czasu nie starczyło na takie cóś.
Na szczęście nie muszę.. wstaję wcześnie rano, później do szkoły, po szkole dziecko na głowie, na ćwiczenia zawsze znajdę czas. Kiedyś, jak jeszcze oszczepem rzucałam to w ogóle znacznie dłużej codziennie ćwiczyłam.. a później niestety musiałam odpuścić na rok.. i na wadzę się to odbiło.
Ejlenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 18:39   #2565
anita-p
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kama-j Pokaż wiadomość
A dziś mimo, że na wagę mogłam dopiero wskoczyć o 16 zobaczyłam 5 z przodu!!!!! Cieszę się ogromnie, ciekawe ile będzie jutro. Wynik na dziś 59,6 kg Powodzenia dziewczyny i wytrwałości na weekend.
Gratuluję 5!!!! Tak trzymaj!!!

d666666 dziękuję za cenne info z chatu

Wy też macie taki ciężki dzień? Wstałam o 5:30, w ciągu 10 godzin w pracy dzieciaki wycisnęły ze mnie wszelkie soki (szkoda że nie sadełko... ) nawet zjeść nie miałam kiedy... No nic, idę na dłuuugą kąpiel, jakaś maseczka, bąbelki i do spania.... Buziaki trzymajcie się z dala od pokus....

anita-p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 20:11   #2566
Gorzałka
Rozeznanie

Siema babole
Widze landie zrzucacie kg! Oby tak dalej
Ja moge sie pochwalic, ze nie mam juz problemow z zaparciamu przynajmniej narazie. Latam codziennie do kibelka, porcelana juz normalna a nie jakies nie-wiadomo-co-krolicze-bobki. W sumie az mnie to dziwi, tym bardziej, ze dzisiaj jestem na 5 dni PP. Jutro warzywka
Gorzałka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:18   #2567
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Gorzałka Pokaż wiadomość
a nie jakies nie-wiadomo-co-krolicze-bobki.
Piękne określenie. :hahaha :
Stary 2011-04-15, 20:40   #2568
mirkaaa
BAN stały

Hej kruszynki

Dziekuje za powitanko i z gory przepraszam za ten spozniony refleks, zepsul mi sie laptop i dopiero dzisiaj go odebralam takze powrocilam juz na dobre

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Nooo i więc właśnie
A tak serio to się nie interesuję piłką nożną

Najwyższy czas to zmienić Ja mam 3, z czego jeden do usunięcia (a czwarty już usunięty) i planuję jeszcze duuuużo (powstrzymują mnie tylko względy finansowe).
Co do tatuazy to ja tez je uwielbiam, obecnie mam 2 z czego jeden chce usunac ale nie moge zdecydowac sie na metode. Ty jakim sposobem usuwalas?Zostało Ci cos blizny resztki tuszu?

Cytat:
Napisane przez Ejlenna Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę wpadłam się pochwalić, a jakoś nie mam za bardzo czasu na nadrabianie tych wszystkich zaległych postów.
Dokładnie 13 tygodni diety i już -19kg według testu jeszcze jakieś 2kg i III faza, ja jednak jeszcze jakieś 5kg chce zrzucić.
Wiem, że trochę to niezdrowe ale przez ostatnie dwa tygodnie schudłam jakieś 6kg, jem cały czas tyle samo - więc całkiem sporo, nie wiem czy to przez ćwiczenia.. Niby trochę mnie to martwi, ale i tak się cieszę, że już bliżej niż dalej do celu.
Wow niezle tempo, napewno duza role tutaj odgrywa trening..

Cytat:
Napisane przez Brauerka Pokaż wiadomość
Ja identycznie, bywaja dni ze zjem 4 jednego dnia ale sa tez takie ze zjem tylko 1, ale ingdy nie oddzielam bialek od zoltek (jade po bandzie)
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:44   #2569
kasiaczek_89
Raczkowanie

Witam kobitki!! Dawno nie pisałam, ale czytam na bieżąco. No i piszę o radę. Otóż od ponad 2 miesięcy nie mam @. Zapewne efekt diety. Jak myslicie muszę iść do ginekologa??
kasiaczek_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 20:47   #2570
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez kasiaczek_89 Pokaż wiadomość
Witam kobitki!! Dawno nie pisałam, ale czytam na bieżąco. No i piszę o radę. Otóż od ponad 2 miesięcy nie mam @. Zapewne efekt diety. Jak myslicie muszę iść do ginekologa??
Ciążę wykluczasz?
Stary 2011-04-15, 20:50   #2571
imgo
Raczkowanie

witam wieczorową porą
dzień przebiegł w/g planu
śn; chlebek otrębowy+szynka z piersi indyka
kawa z mlekiem
ob; piers z kurczaka gotowana
kawa z mlekiem
k; serek wiesjki 200gr lekki
woda,herbata

kupiłam sobie satino light na chwile słabości,ale postaram sie ich uniknąć
dzisiaj przyszly do mnie aromaty;
-kokosowy, bananowy,toffie,maślany, orzech laskowy

jutro bedzie na sniadanie owsianka z aromatem kokosowym
Stary 2011-04-15, 21:01   #2572
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez imgo Pokaż wiadomość

kupiłam sobie satino light na chwile słabości,ale postaram sie ich uniknąć
Gdzie kupilas satino?
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:21   #2573
WithYou xx3
Raczkowanie

Witam wieczorkiem

Dzisiaj cały dzien pomagam mamie w kuchni bo robi imieniny. I gotuje pyszności, tory, ciasta piecze, po prostu wszystko Ehh a ja biedna siedze i wpatruje sie na te pyszności

Ale nic nie zjadłam! Tylko wzięłam kawałeczek chudej szynki pieczonej bez tłuszczu, biała była to myślę, że może być. A mama mnie zapewniała, że to najchudsza
Ehh, tylko żebym jutro wytrzymała... Jeszcze musze babeczki z kremem toffi, galaretka i truskawkami zrobic

Miłego weekendu i nie popłynięcia I oczywiście spadków LASKI
Stary 2011-04-15, 21:26   #2574
pocokomunazwa
Rozeznanie

Dziś mija miesiąc mojej diety i na wadze -3,8 kg. Nie wydaje wam się to trochę mało?

http://www.klubkosmetyczny.pl/
pocokomunazwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:28   #2575
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak sobie mysle o tych ograniczeniach z brytyjskiej strony dukan, ze jak widac tutaj dziewczyny nie stosuja sie az tak rygorystycznie, i efekty maja super. Wiec te ograniczenia warto wprowadzic, jezeli nie jestesmy zadowolone z tempa chudniecia, albo jak sa zastoje.Szczegolnie wtedy, gdy odstawimy wszystko co zle lub tolerowane, a tu nic

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 21:30   #2576
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie!

Jutro mam urodziny i chchiałabym móc cos na nich jeść. Chciałabym zrobić jakieś przystawki Dukanowe takie żeby inni tez mogli wszamać ale nic mi nie przychodzi do głowy
ja na przyjecia robię:
- galaretki z kurczaka (udka lub indyk najczesciej. bez skory gotuję i kroje drobno + marchewka jajo na twardo o zalewam galaretą)
- szyneczki z kurczaka w galarecie z serkiem bialym z przyprawami albo z jajem na twardo i chrzanem
- deske wedlin drobiowych typu szyneczki wyjatkowo kabanosy z kurczaka itp..
- moze byc sledz w jogurcie z musztarda i ogorkiem i cebulka
- ryba po grecku
- warzywa i dip czosnkowy
upieczone miesko w plastrach samo albo w galaracie...
- jajka na twadro z pieczarkami i serkiem
itp..
mozliwosci naprawde duzoco kto lubi
Cytat:
Napisane przez imgo Pokaż wiadomość
witam wieczorową porą
dzień przebiegł w/g planu
śn; chlebek otrębowy+szynka z piersi indyka
kawa z mlekiem
ob; piers z kurczaka gotowana
kawa z mlekiem
k; serek wiesjki 200gr lekki
woda,herbata

jak na moje oko to bardzo malo jesz...chyba, że tej piersi na obiad z kilogram bylo...a pozatym po prostu mało...

d6666666 dzieki za tlumaczenia tych czatow z doktorkiem dzieki tobie jestesmy na bierzaco
fenris - gdzie pracujesz? czego uczysz dzieciaki?

ja mam chwile slabosci i zalamania zarlabym wszystko co niedozwolonezbliza mi sie@ pozatym odstawilam tabletki i normalnie apetyt na wszelkie swinstwa mnie dobija

a wogole jest tu jeszcze ktos?
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:35   #2577
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja może troszkę więcej.
Ale przecież to żółtko ma więcej białka niż białko z jajka
Ja tez (ciiii....) ale chodzi o to, ze jest tlusciutkie

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
jajko bez żółtka nie jest jajkiem!!!!!!!!!!!!!!

Jem średnio 2 dziennie i tak będzie nadal! Howgh!
POPIERAM! PISZMY PETYCJE W SPRAWIE ZAKAZU ODDZIELANIA ZOLTECZEK OD BIALECZEK!!!!klaski :

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Stary 2011-04-15, 21:35   #2578
WithYou xx3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

ja mam chwile slabosci i zalamania zarlabym wszystko co niedozwolonezbliza mi sie@ pozatym odstawilam tabletki i normalnie apetyt na wszelkie swinstwa mnie dobija

Ja jestem

Kochana ja mam to samo. Mam taką ochotę zjeść cos słodkiego albo w ogóle coś, że masakra jakaś Ale tak jak Ty jestem przed @ i to chyba normalne. Przynajmniej ja zawsze tak mam
W ogóle czuję się jak balon, oby jutro nie było wzrostu

Cytat:
Ja tez (ciiii....) ale chodzi o to, ze jest tlusciutkie
No to cii nikomu nie mówimy.. Rzeczywiście nie pomyślałam, że to tłuścioszki z tych żółteczek

Edytowane przez WithYou xx3
Czas edycji: 2011-04-15 o 21:37
WithYou xx3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:36   #2579
imgo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
ja na przyjecia robię:
- galaretki z kurczaka (udka lub indyk najczesciej. bez skory gotuję i kroje drobno + marchewka jajo na twardo o zalewam galaretą)
- szyneczki z kurczaka w galarecie z serkiem bialym z przyprawami albo z jajem na twardo i chrzanem
- deske wedlin drobiowych typu szyneczki wyjatkowo kabanosy z kurczaka itp..
- moze byc sledz w jogurcie z musztarda i ogorkiem i cebulka
- ryba po grecku
- warzywa i dip czosnkowy
upieczone miesko w plastrach samo albo w galaracie...
- jajka na twadro z pieczarkami i serkiem
itp..
mozliwosci naprawde duzoco kto lubi

jak na moje oko to bardzo malo jesz...chyba, że tej piersi na obiad z kilogram bylo...a pozatym po prostu mało...

d6666666 dzieki za tlumaczenia tych czatow z doktorkiem dzieki tobie jestesmy na bierzaco
fenris - gdzie pracujesz? czego uczysz dzieciaki?

wiem,że mało,ale przez ostatnie dni jadłam mega ilości niezdrowego żarcia i po prostu nie mam apetytu,ale spokojnie, przejdzie mi

a satino kupiłam w carrefourze
Stary 2011-04-15, 21:43   #2580
d666666
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stayrude Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie!

Szaszlyki se zrob z kurczaka, pieczarek, papryki itp
Albo nozki upiecz na kapuscie albo na pieczarkach
Jaja ugotuj
Sernik upiecz
sledzie tez
itp,,,

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

klask i::roza :
Cytat:
Napisane przez kama-j Pokaż wiadomość
super))

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ejlenna Pokaż wiadomość
Na szczęście nie muszę.. wstaję wcześnie rano, później do szkoły, po szkole dziecko na głowie, na ćwiczenia zawsze znajdę czas. Kiedyś, jak jeszcze oszczepem rzucałam to w ogóle znacznie dłużej codziennie ćwiczyłam.. a później niestety musiałam odpuścić na rok.. i na wadzę się to odbiło.
PODZIWIAM

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez anita-p Pokaż wiadomość
Gratuluję 5!!!! Tak trzymaj!!!

d666666 dziękuję za cenne info z chatu

Wy też macie taki ciężki dzień? Wstałam o 5:30, w ciągu 10 godzin w pracy dzieciaki wycisnęły ze mnie wszelkie soki (szkoda że nie sadełko... ) nawet zjeść nie miałam kiedy... No nic, idę na dłuuugą kąpiel, jakaś maseczka, bąbelki i do spania.... Buziaki trzymajcie się z dala od pokus....
sweetasne to bylo
nie ma za co

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorzałka Pokaż wiadomość
Siema babole
Widze landie zrzucacie kg! Oby tak dalej
Ja moge sie pochwalic, ze nie mam juz problemow z zaparciamu przynajmniej narazie. Latam codziennie do kibelka, porcelana juz normalna a nie jakies nie-wiadomo-co-krolicze-bobki. W sumie az mnie to dziwi, tym bardziej, ze dzisiaj jestem na 5 dni PP. Jutro warzywka
I tak trzymacklask i:

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości