![]() |
#451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem szczerze, że osobiście nie skusiłabym się na nie, może nastąpić tzw. efekt "odbicia". Na początku pomogą, a jak przestaniesz je używać, to włosy zaczną wypadać jeszcze bardziej z powodu braku tego składnika...
Bardziej polecałabym naturalne metody wzmacniania, jak nafta, sok z pokrzywy i brzozy itp. Tańsze i bezpieczniejsze ![]()
#453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
BAN stały
|
ja też kiedyś miałam przyjaciela,ale od kiedy jestem z moim TŻ musiałam z nim kontakt urwać bo TŻ był bardzo zazdrosny o niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() vireczko czekamy na przepis ![]() ![]()
#456 |
Zakorzenienie
|
anitko więc teraz pomyśl że miałabyś już nigdy nie pogadać z przyjaciółką a ona znalazła by sobie nową, z którą robiła by to samo co dawniej z tobą...
#457 |
BAN stały
|
byli
było by mi bardzo cięzko,zawiodła bym się na niej,przyżekła mi że jak skończy szkołe to do mnie przyjedzie...mam nadzieje że zrobi tak jak mówiła ... przykre to troszke że ta Twoja była przyjaciółka nie przyszła wtedy i nie wyjaśniła wszystkiego,tylko zerwała kontakt z Tobą,nie powinna tak robić, ja bym chyba nie zniosła tego że moją przyjaciółka mogłaby się kumplowac z kimś innym i robić to co ze mną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
BAN stały
|
virka
oj to nie wiedziałam żę może to mieć taki skutek uboczny,podziekuje za taki produkt,jednak chyba wole te naturalne, |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
BAN stały
|
ide jeść śniadanko bo mi w brzusiu burczy heh :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo przepis
![]() składniki "suche" 2,5 szklanki mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki gorzkiego kakao 2 łyżki słodkiego kakao 1/2 szklanki cukru składniki "mokre" 1/2 kostki roztopionego masła 2 jajka 1 szklanka mleka nutella Najpierw łączymy składniki suche. Następnie łączymy składniki mokre. Później szybko łączymy obydwie "części", mieszając krótko, tylko do momentu połączenia się obu mas, nie dłużej, bo muffiny będą twarde. Nakładamy na foremkę (ja robię tak, że daję łyżkę masy na to łyżeczkę nutelli i znowu łyżkę masy) i do rozgrzanego piekarnika (ok. 180-200 stopni). Piec około 20 minut. I już ![]() Mam nadzieję, że zrozumiale napisałam ten przepis, w razie wątpliwości pytajcie ![]() bibi to jest naprawdę prosta robota, na pewno poradzisz sobie sama, bez większych zdolności kulinarnych ![]() byli mogłabyś do tych muffinek podać na przykład lody z bitą śmietaną i owocami ![]()
#462 |
Zakorzenienie
|
no właśnie anitko nie przeżyła byś tego
![]() ![]() Ja się zmykam w końcu ubrać bo TŻt zaraz przyjedzie na chwilke bo potem ma od 16 zajęcia do wieczorka a ja podczas jego nieobecnosci zacznę wielkie przed urodzinowe sprzątanie ![]() ![]() Miłego popołudnia dziewczynki. Zajże tu pewnie koło 16 ![]() ![]()
#463 |
Zakorzenienie
|
o przepis
![]() ![]()
#464 |
Zakorzenienie
|
To ja dziękuję za takie piękna słowa, aż mi się milej zrobiło
![]() Mam nadzieję, że rady kulinarne się przydadzą i przyrządzone potrawy będą wszystkim smakować ![]() A tak dokładnie kiedy masz urodziny? Jakieś życzenia chciałam złożyć, a nie wiem kiedy? ![]()
#465 |
Zakorzenienie
|
w końcu jestem
![]() internet mi nawala... i nie mogłam wogóle wejść ![]() byli temat zawiedzenia sie i to mocnego na przyjaciółkach (niby przyjaciołkach) jest mi barzdo dobrze znany, miałam Ci nawet PW napisać... przejechałam się tak strasznie, że teraz prawie wcale nie ufam ludziom za to mam przyjaciela, moge to powiedzieć z ręką na sercu - jest nim mój TŻ ![]() jemu zawsze mogę powiedziec wszystko i nie ma takiej sytuacji, żeby za mna nie obstał czy, żeby mnie nie pocieszył, nie był blisko... poza nim mam jedna bliższą koleżankę, w sumie to przyjaciółka, ale wszystkiego jej do konca nie mówię... wydawało mi sie, że mam tez drugą, dobrze, że w pore otworzyły mi sie oczy ( a swoja droga TŻ już wcześniej mi powtarzał, że ona mnie troche wykorzystuje), teraz wiem, że nie jest taka jak myslałam i co lepsze nie tylko ja się zawiodłam koleżanki a owszem mam i to mi chyba wystarczy... szkoda dziewczyny, że nie mieszkamy w jednym miejscu, wtedy poza znajomością wirtualną mogłybyśmy się blizej kolegować a moze nawet przyjaźnić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
ale mi smaka narobiłyście tymi muffinkami
![]() chyba też sobie zrobię, tylko skąd ja foremki wezmę ![]() ![]()
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
biiibiii nam to by sie jakiś kurs gotowania przydał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny gotowanie nie jest takie trudne, uwierzcie
![]() dla mnie też to była czarna magia i nigdy się nie garnęłam szczególnie do gotowania, ale pojawił się mąż, dzieci i trzeba było się wziąć w garść ![]() Powoli robiłam, kombinowałam, pytałam mamę jak czegoś nie wiedziałam no i coś umiem, choć powiem szczerze, że nadal się uczę ![]() ![]() Pamiętam, że pierwsze co ugotowałam to była zupa pomidorowa ![]() i wyszła bardzo dobra. Babcia do mnie przyszła i mówi "przecież to jest takie proste, poradzisz sobie!" no i ugotowałam kostkę, potem do tego jarzynki, potem koncentrat, w osobnym garnku makaron i tyle, było dobre, wszyscy jedli, nie potruli się ![]()
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
Gotowanie jest proste, ale trzeba miec do tego chec
![]() A wczoraj wymyslilam ze zrobi koalcje z okazji 2 lat naszego zwiazku ![]() ![]() ![]()
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chcesz coś ugotować tak? Dania na zimno nie wchodzą w gre?? Bo np. gyros jest pyszny i szybko się robi, albo może spaghetti, czy jakaś zapiekanka (tylko nie taka zwykła- bułka z pieczarkami ![]() zaraz Ci wrzucę linka z przepisami na takie pyszności ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#472 |
Rozeznanie
|
ten kosmetyk do włosów z Vichy według mnie nie jest drogi....wszystkie te kosmetyki sa dobre i nie maja takich skutków jak piszecie...dlatego sa one dostepne tylko w aptece i sa przetestowane...ja uzywam tylko kosmetyki vichy, po tanich kosmetykach mam zawsze jakies uczulenie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Niki narazie szkole sie bardziej w teorii
![]() zupe potrafiłabym zrobić, kiedys juz robiłam, ale bardzo dawno temu ![]() lubie coś pichcić jak mi wszystko wychodzi... na pewno umiem: jajecznice ![]() spaghetii też, bo lubię, nawet nie jest tego tak strasznie mało ![]() nie cierpie smazyc nalesnikowi nie robie tego, chyba, ze musze, bo np. mama sie spieszy i każe mi dokończyć, nigdy mi nie wychodza takie cienkie fajne tylko zawsze jakies beznadziejne kotleta tez bym zrobiła, ziemniaki ![]() ale sie pochwaliłam ![]() musze sie nauczyć, bo niedługo sie przyda, przecież nie bedę głodować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jest kilka z bliskich okolic, może zorganizujemy jakieś spotkanko w realu? ![]() Nati skąd jesteś? Niki, byli i ja bez wykrętów ![]() ![]() Reszta, proszę napisać, gdzie mieszka ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() nati to już niezła kucharka z Ciebie ![]()
![]() |
#475 |
Rozeznanie
|
na kazdy włos działa inaczej, kiedys moja mama jak była młoda miała bardzo geste włosy do pasa i ktos jej zaproponował ze jak zrobi sobie sama pewna maseczke to bedzie miała je lsniace i piekne...wiem ze dodała jajko i nafte i cos tam jeszcze i po miesiacu musiała sciac włosy na bardzooo krótko...wszystkie jej az popaliło włosy..wiec wole kupic cos co jest juz zrobione niz samej testowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
BAN stały
|
a ja nie umiem gotowac :P dopiero się ucze :P rodzice zabardzo mnie rozpieścili,zawsze miałam wszystko pod nosek podstawiane,dzsiaj mojemu TŻ robie obiadek mam nadzieje że kuchnia nie pójdzie z dymem w końcu aż tak bardzo skomplikowany ten obiadek nie jest,ale ja mam 2 lewe rączki :P
moje rodzinne miasto to BYdgoszcz ![]() a obecnie w Rotterdamie jestem :P |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
virka no pewnie, że niezła!
![]() ![]() ![]() mieszkam jakieś 300 km od Krakowa południowy-wschód naszego pięknego kraju ![]() jak bedę w Krk to dam wam znać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Hm... ja jestem za spotkaniem
![]() ![]() ![]() Nati jeśli chodzi o te przyjaciółkę to problem jest w tym że mimo wyrządzonych krzyw ja ją nadal bardzo kocham jak siostre ![]() A co do gyrosa... mmm UWIELBIAM ![]()
#479 |
Zakorzenienie
|
Nati czyli skąd dokładnie jesteś? Bo ja też na południe od krk tlyko że ja 40 km
![]()
#480 |
Zakorzenienie
|
jak spotkanie w realu to oczywiscie moge sie pojawic
![]() ![]() ![]() dzieki virus za przepis, ktoregos dnia napewno przygotuje! ![]() btw, a jakie to kako gorzkie i slodkie? :P ja myslalam ze kako to poprostu kakao ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.