|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
czesc dziewczeta
![]() byli matko! pilnuj sie! pamietam jak w tamtym roku u mnie tez pdoobno byl pedofil a ja akurat chodzilam do koleznki mamy na przymiarki sukienki wieczorem! o matko! ale wtedy to mialam predkosc ![]() atka mnie tez migdalek bolal, wiec wiem jakie katusze przezywasz z tym polykaniem, ja rozpuszczalam polopiryne w wodzie (1/2 szklanki) i pilam, wyczytalam tak w poradniku medycznym, bardzo mi pomoglo, ale znow byli mowila, ze jakiegos szoku mozna dostac po tym to ja juz sama nie wiem karolca gratuluje przytycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Nikita
Co się stało?? ![]() byliczka No to nie za ciekawie...Musisz uważać...Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji...Brrrr Aż ciarki po plecach idą... ![]() nati A Tobie co?? ![]()
#4083 |
Zakorzenienie
|
viruś wali sie u mnie z wszystkim, szkoda gadać, zobaczymy, czas pokaże co będzie dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Nataluś nie szoku tylko wstrząsu
![]() A co do ego pedofila, moja kumpela z klasy (taka kujonica troche), mieszka w mojej miejscowości i nie ma chłopaka i mowie ostatnmio: A co! Jak mi bedzie cvzegoś brakowało to sie puszczę po wsi, może go spotkam <lol2> A ja w śmiech, ze 19 pannicy to by chyba już nie chciał ![]()
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zwykle szybko wpadła i jeszcze szybciej wypadła ![]()
![]() |
#4088 |
Zadomowienie
|
wczoraj w nocy dowiedzieliśmy sie, że babcia TŻ miała zawał ( ona ma 78 lat), miała go w poniedziałek, ale syn z którym ona mieszka ( on jest nawiedzony ic iagle próbuje są ubezwłasnowolnić) nikogo o tym nie powiadomił. Dopiero wczoraj babcia na tyle dobrze sie poczyła ze nas zawiadomiła ( mieszka 400km od nas)
nie zrobią jej bajpasów bo jes za stara, nie wiadmo co z rozrusznikiem, narazie udrożnili jej żyły.. ale nie wiadomo nadal co dalej... a do tego do nas zaczęli juz zjeżdzać się goście i nam juz odechciało się zabawy, |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() viruś, biiibuś chodzi o ten wyjazd, nasz, mój TŻta, wszystko się wali, nie wiem co robić, czas pokaże na ile mocno sie kochamy i czy się ułoży z tm i pojedziemy razem czy nie... jak narzie sie kłócimy, bo nie tak miało być i źle mi z tym ![]() byli no właśnie o wstrząs mi chodziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że teraz rodzina Tż-ta powinna coś zrobić i zabrać babcię do siebie. Przecież biorąc pod uwagę jej wiek i stan zdrowia, ona nie może przebywać z taką osobą pod jednym dachem...Musi mieć dobrą opiekę i poczucie bezpieczeństwa... Cytat:
Czemu się nie układa z tym wyjazdem? O co sie kłócicie?
![]() |
#4091 |
Zakorzenienie
|
w skrócie jak narazie nie wiem czy wogóle będzie jaki wspólny wyjazd, może każdy pójdzie w swoją stronę, a kłócimy sie własnie o to, bo nic nie jest tak jak miało byc i wszystko sie wali
![]() ![]() znow mam bledy na stronie, znow interent tragiczny, tylko gg jak mi sie juz uda wejsc chodzi dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nikita, virka ma rację może zabierzcie babcię do siebie skoro ten facet taki nieodpowiedzialny jest. Przykro mi z tego powodu ![]() u mnie też jest kiepsko i mam doła, mój Patryk od przedwczoraj nie je NIC tylko pije, co weźmie do ust to wypluwa, organizm nie przyjmuje żadnego jedzenia ![]() ![]() A 2008 rok miał być lepszy niż poprzedni .... ![]() ładnie się zaczyna ... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na serio, to życzę, abyście doszli do porozumienia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Niki może to jakaś grypa żoładkowa albo cos takiego? Ojej jak ja nie lubie jak dzieci chorują
![]() Przytul albo ucałuj go od nas ![]() No właśnie u mnie sie nie zanosi na to, żeby 2008 był lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Zakorzenienie
|
viruś żeby się jeszcze dało dojść do porozumienia jak on się chyba na mózg zamienił z jakimś debilem skończonym.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zadomowienie
|
dobrze koniec wizażowania trzeba wracac do pracy... do zobaczenia pewnie dopiero w poniedziałek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
CICHO! nie prorokować kochane!
Nikuś zawsze przy chrobie i jeszcze na antybiotyckach czy innych lekach nie ma apetytu się. Sama wiem po sobie bo w ogole nie mam smaku i jak bym nie wmuszała w siebie to bym mogła nic nie jeść ![]()
#4098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście ucałuję go od Was, dziękuję ![]() Cytat:
dziękuję Wam za pocieszenie, już jest lepiej, przyszedł mój tata (który ma na niego duży wpływ) i naobiecywał mu że nauczy go autem jezdzić itp i zjadł przy nim pół miseczki zupy, ale się cieszę. Wprawdzie ledwo to zjadł, ale ważne że zjadł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Raczkowanie
|
No a ja wróciłam z delegacji, ogarnęłam się w pracy i wreszcie mogłam nadrobić wizażowe zaległości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny sylwia, byli, biiibiii dzięki za komentarze na nk, kochane jesteście
![]() ![]() następne zdjęcie będzie z rogami ![]() ![]() virus chciałam wysłać wam te zdjęcie dzis, ale nie wiem dlaczego nie chce mi nic załączyć, załącza i robi sie biała strona i dalej nie pójdzie ![]() jeszcze spróbuję |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |||||||
Zakorzenienie
|
noo taki moj los
![]() ![]() ale mam nadzieje, ze niedlugo bede mogla zabawic tutaj dluzej : )) Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do wyjazdu, to moze poprostu poszukajcie razem jakiejs pracy, albo tylko znajdzie mmieszkanie poki co zeby miec sie gdzie zatrzymac, wezcie ze soba jakies funty na przezycie (jesli dobrze pameitam chcialas wyjechac do UK?) no a tam na miejscu napewno znajdziecie pracę. pojdziecie do biura pracy i napewno sie cos znajdzie. nie ma sensu sie wyklocac ![]() Cytat:
a bylas juz u lekarza? dostaje jakies leki? usciskaj go od ciotki bibi ![]() Cytat:
![]() Kochana, ja juz danwo rpzyjelam metode ze mysle najpierw o sobie potem dopiero o nas, bo przekonalam sie ze jak mysle o nas najpierw to sie rozczarowuje, faceci to maja jakis wypaczony pogladad na to wszystko. Jestem egoistka i nie boje sie tego powiedziec glosno ![]() ![]() ![]() a w kazdym razie juz nie tak mocno. no ale zycze Wam zebyscie sie wkoncu dogadali. to pierwsza chyba wasza wspolna wieksza decyzja, ktora bedzie miala napewno znaczy wplyw na wasza przyszlosc, dlatego towarzysza jej takie nerwy...trzymam kciuki ![]() Cytat:
Daj znac co z babcia jak juz do nas wrocisz ![]() Cytat:
Cytat:
zdjecie ladne to i komentarz potrzebny ![]() cholera, pojechalam dzis na zakupy i mimo usilnych staran nic nie znalazlam ![]() no i sie objadlam kluskami slaskimi ze az sie ruszyc nie moge, a prawo rpacy czeka... milego wieczoru ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle to szkoda gadać tylko mnie nerwy biorą i najchetniej to bym go poćwiartowała ![]() a nie potarfie tez tego olać i nie przejmowac sie ani trochę, w końcu mieliśmy (a może tylko ja) inne plany i to teraz boli... Pożyjemy, zobaczymy, przekonam sie ile jest warta miłość TŻta..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
mysle natuska ze bedzie dla was niezly sprawdzian a juz napewno lekcja milosci
![]() oczywiscie trzymam kciuki no i zycze zdania tego 'egzaminu' ![]() aaah ide nalozyc waxa na wlosy bo takie jakies liche mam ze masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby ułożyło się po Twojej myśli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podlaczam sie do pytania ![]() no ale mamnadzieje ze jakos to wszytsko poskładacie. tj juz pisałam...to powazna decyzja i dlatego towarzysza jej takie nerwy ![]() Dziewczyny kieys pisalyscie cos o tabsach jakis zamiast solarki, podajcie nazwe. w piatek ide na bal a solarium wyklauczam. samooplacze tezraczej nie wchodza w gre bo mnie zapcha pwnie a chcialabym sioe troszke zzbrazowic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
nati
może to tylko chwilowa zamiana ![]() ![]() ![]() sylwia witam serdecznie ![]() ![]() ![]() nikita mimo wszystko miłego weekendu i miłej zabawy ![]() niki cieszę się, że z Patrysiem już lepiej ![]() nati zdjęcia doszły, dziękuję pięknie ![]() Drugie baaaaardzo mi się podoba ![]() ![]()
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o znalazłam, tutaj pisałyśmy o tabletkach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Konto usunięte
|
hmmm no jestem dziewczyny
![]() ![]() a wieczorkiem jutro maraton filmowy moim kochanym TŻ ![]() ![]() pozdrawiam was ![]() po weekendzie moze znajde czas zeby sie odezwac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
BAN stały
|
Fajnie napisałam posta i gdzieś mi go wcieło
![]() Biii,gdzie byłaś na zakupach wczoraj??? Miłego weekendu Wam życze.Tak czy siak jutro przed imprezą tu zajrze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.