|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem jak to będzie i czy uda nam się jakos wspólnie do czegoś dojść, zobaczymy. Najpierw to musismy pogadac normlanie, spokojnie a jak narazie to się nie da, bo ja mam ochotę go ![]() A co do wątpliwości to jeszcze za młoda jestem na to, żeby decydować o ewentualnym slubie itp. (bo TŻz takim hasłem też mi wyskoczył ![]() może... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki co porabiacie??ja jestem chora od tygodnia wrrrrr najpierw miałam ostry ból gardła, potem kaszel a dzis dostałam katar...masakra.a pogoda szok tak wieje ze nie wiem.
#4113 |
BAN stały
|
ojj widze dziewczynki że u was sporo się dzieje niedobrego
![]() u mnie niestety też z TŻ to już raczej koniec... w pracy ciężko,od poniedziałku znów czekają mnie nocki brr...dzsiaj latałam i chciałam szkołe załatwić to wszystko pozamykane,wczoraj nie miałam czasu tego zrobić bo w pracy byłam do 22 :/ kurcze semest zimowy zaczyna się w lutym .. jak nie zdarze załatwić tej szkoły to dopiero we wrześniu zacznę nauke,a ja chce teraz brr :/ natunia widze że ty z TŻ też przerabiasz wyjazd zagranice ... brr nie puszczaj go tylkO samego ...bo mój tez gadał że tylkO na miesiąć jedzie a w kwietniu bedzie rok jak tam pracuje :/ nikuś niech synuś szybciutkO do zdrówka dochodzi ![]() kasiunia22 wracaj do zdrówka pozdrawiam was kochane ide coś zjeść i może do psiapsiółki pójde ... bo dawno się z nia nie widziałam ![]() Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-01-26 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
anitka jak zostanie tam dłużej (jesli sie zdecyduje i tam pojedzie) i po miesiącu tu nie zjedzie to może sobie tam zostac na zawsze równie dobrze, jeszcze mu tego nie zdążyłam powiedzieć, ale jesli łaskawie się spotkamy to wszystko mu wygarnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
BAN stały
|
Natunia
tak Natuniu trzymaj go krótkO... albo jesteście razem,albo wcale ... :/ może zrozumie i pojedzie tylkO na miesiąc ... oo 1000 post już napisany ![]() ![]() ![]() kobitki gdzie się podziałyście?ajj dzsiaj sobota a ja w domciu siedze,ale odbije to sobie kiedy indziej po wypłacie ![]() ![]() ![]() hihi właśnie napisze wam co mi się ostatniO w toalecie w pracy przydażyło ![]() a wiec,tak w środe na przerwie poszłam sobie do kibelka,zamknęłam się,i nie mogłam otworzyć dzrzwi,zamek się zaciął... dobrze że koleżanka była w kabinie obok to krzyczałam odrazu do niej że nie moge drzwi otworzyć...pobiegła szybko bo szefa,i jakiegoś pracownika,oni przyszli po chwili i zaczęli szarpać za klamke,chcieli te dzrzwi wywarzyć,ale się nie dało... to poszli po drabine,a ja musiałam wychodzić górą z ubikacji,śmiechu było mnóstwo ![]() już więcej nie będe się zamykać w kibelku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anitka12345 Czas edycji: 2008-01-26 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem chora... Mam dokładnie takie same objawy, zaczęło się od gardła, doszedł kaszel i dzisiaj katar. No i leżę sobie w łóżeczku, bo Tż mi zabronił wstawać ![]() Kurcze, a tak nie lubię być chora ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4117 |
Konto usunięte
|
no wiec tak.
Po wcorajszym wiecorku milutko ![]() Nawet baaaaaardzo ![]() Juz myslalam ze avon mnie olal, ale babka z moich okolic na koma zadzwonila i wszystko objasnila co i jak ![]() w poniedzialek priorytetem wysle wsystko i umowe, zebym sie zastanowila ![]() jestem na 80%decydowana; w razie cosik, to moge sie xz nia osobiscie spotkac i wszystko mi opowie ![]() wiec jest ok A jak u ciebie *Niki* ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Raczkowanie
|
dawno mnie już tutaj nie było i nie wiem co i jak
![]() ![]() Życze powrotu do zdrowia wszystkim chorowitym chudzinkom ![]()
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
Jako ta chorowitka
![]() ![]()
#4120 |
Konto usunięte
|
sukam dobraego przepisu na tort na urodiny mojego taty [4luty] moze macie jakies pomysly?
sukam i sukam na wiau ale trudne mi sie wydawaja strasnie, a ja nie robilam jeszcxe tortu. macie jakies wyprobowane przepisy? ![]() Prosze o pomoc kochane wiazowe chudzinki ![]() ![]() p.s. dziewczyny znalazlam stronke http://nienarodzone.blog.pl/ ![]() to straszne. mam podly humor z deczka bo czekam na okres jak nigdy... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2008-01-27 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
Kacha ten twój brak literki Z zawsze wywołuje u mnie uśmiech
![]() ![]() ![]() ![]() Kacha zapomniałam ile masz lat? Co tutaj tak pusto Kruszyny?
#4122 |
Zakorzenienie
|
Ja tam jestem, ale coś dzisiaj reszta się obija
![]() Czyżby wszyscy bawili się na ostatkach ![]()
#4123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() mam 18lat [rocznikowo 19] tez zauwazylam ze cos tu pusto dzis... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja sie mało udzielam bo mam małe kłopoty z Patrykiem, wczoraj byliśmy z nim w szpitalu (Prokocimiu), myślałam że go zostawią na oddziale, ale na szczęscie wróciliśmy do domku. A tak poza tym to byliśmy wczoraj pod wiczór na 1 urodzinkach szwagierki synka, jedank po tym szpitalu i tym wszystkim, miałam nienajlepszy humor na imprezce ![]() ![]() ojjjj ale mi się pechowo ten rok zaczął ![]()
![]() |
#4125 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dobrze ze wcoraj moj TŻ byl u mnie bo balam sie siediec sama przez ten wiatr i na dodatek burza ![]() balam sie potem te 13km puscic samochodem do domciu w to wiatrzysko, no ale musialam niestety; ale dojechal szczesliwie ![]() *Niki* mam nadzieje ze ci sie ulozy wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4127 |
Konto usunięte
|
tak pono juz, chyba tylko ja siedze na wizazu o tej porze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
Eeee, gdzie tam
![]() ![]()
#4129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Raczkowanie
|
Byli ślicznie wyglądasz na tym zdjęciu na naszej klasie i sukienka piękna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie wszystkie odrobinki z rana
![]() Coś tutaj widzę znowu mało aktywnie... ![]()
#4132 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem aktywna! Ja jestem
![]() Nikusiu co z Patryczkiem? Czemu byliście w prokocimiu? U mnie wczoraj i przedwczoraj też tak piździło że szok ![]() Słuchajcie oglądałam super film wczoraj na 1: Miasto Boga. Kurcze ale mi się podobał. Kapitalny i polecam ![]() Sylwuś dziękuję, Twoje też są prześliczne, ale to już kiedyś pisałam ![]()
#4133 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też strasznie wieje, normalnie odgłosy jak z horroru... No właśnie, generalnie jakoś ten weekend był słaby w udzielaniu, ale może coś się rozkręci ![]() A ja nadal sie kuruję, katar mam taki, że mi nos rozsadza, kaszel trochę mniejszy, ale chrypka bardzo sexi ![]() Edit: O i nati się pojawiła ![]() ![]()
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
A ja mam to zapalenie węzłów i od 5 dni biore antybiotyk po ktorym mi nieodbrze i odbija mi się ale nie widze w ogóle poprawy :/
#4137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no wlasnie, weekend byl baaaaardo leniwy w udzielaniu sie ![]() ![]() virka kuruj sie; ja tez mam straszny katar - normalnie leci mi z nosa non stop, jeszce walcze z oprysczka na ustach sonolem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
sylwuś no właśnie. Momentami był wręcz przygnębiający. Straszny widok maluchów z pistoletami. Najbardziej przerażające było dla mnie jak ten Małe Ze na początku jak był malutki, zastrzelił wszystkich w ogkoło bo koledzy kazali mu stać na czatach a on chciał zabijać. I z jakim uśmiechem to robił. Jaby conajmniej fajny samochodzik dostał
![]()
#4140 |
Zadomowienie
|
ufff to był cięzki weekend, jestem zmęczona i chce mi się spać.. licząc od piątkowego ranku do dzisiejszego ( czyli 3 noce) spałam w sumie 7-8 h, padam na nos a do konca pracy daleko...
u nas też tak wiało, na balu ciągle wyłączali światła wiec o 2 pojechalismy do domu i tak w kameralnym 10 osobowym gronie skończylismy zabawę... wczoraj była powtórka... życze wszystkim zdrowia, bo coś widzę, ze chorujecie niestety.. ja odpukać trzymam normę, czyli chorób brak ![]() obiecana fotka poszła w świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.