Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-27, 08:43   #391
byliczka
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

Dzień DObry dziewczynki

Temat TIRów nadal krąży więc jeszcze dodam że mój TŻt o tym wprost maaarzyyy No cóż MALI CHŁOPCY lubią DUŻE AUTKA
Stary 2007-09-27, 09:07   #392
nati360
Zakorzenienie

byli leniuchu a ty nie w szkole?
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 09:27   #393
byliczka
Zakorzenienie

hehe a jeden dzień sobie L4 wzięłam a co :P
hehe a tak serio koleżanka wylała na mnie kawe w szkole i musialam wrócić do domu a że dojeżdzam do szkoły jakieś 30 minut już mi się z powrotem wracać nie chciało więc zaraz zmykam z TŻtem na grzyby A nóż uda mi się w końcu coś znaleść :P Bo zwyle zauważam coś dopiero jak się na tym potknę
Buziory dziewczęta
Stary 2007-09-27, 09:31   #394
Aneth:)
Wtajemniczenie

Ale sie rozpisalyscie.. hehe Nie stesknilyscie sie chyba za mna?

Jesli chodzi o tabsy.. Rok temu jak wszystko zaczynalam (:P),bralam tabletki ale przez 2 miesiace.Pisalam tu o skutkach,moze niektore z Was pamietaja.Mialam okropne skutki uboczne (a mialy malo hormonow), od samego poczatku zle sie czulam.Nie wiem nawet czy ta moja choroba nie jest przez to.. Mialam rozne nudnosci, bole piersi, nie pamietam juz ale bylo okropnie. Aha i stany zapalne,grzybicze.Niestet y jak sie bierze tabsy to jest wieksze prawdopodobienstwo jakis drozdzakow czy cos takiego, dlatego teraz mam przepisane paleczki kwasu mlekowego. (oczywisie zapominam tego brac! wole jogurtow jest duzo). No..a w tym roku znow sie zdecydowalam na tabsy, bo mam dosc stresowania sie przy kazdym sexie,czy tym razem peknie czy nie. A nigdy nie pekla.(tylko durex). Nie wiem czy bede dlugo brala,czy jest koniecznosc, bo to tak na wyjazdy glownie sie przydaja te tabletki:P ,a jednak to jest trucie. Teraz mam Novenette.czy jak to sie tam pisze. Bedzie teraz 3 opakowanie, jestem w trakcie przerwy. Piersi zaczely mi rosnac (wtedy tez),i boje sie,ze co -one beda rosnac za kazdym razem jak bede zaczynala tabsy??Toz to ja balony bede miala w pewnym momencie! Mialam tak jak Wam pisalam przez 3 tyg krwawienia... a zaraz pare dni pozniej okres (bo przerwa),wiec nieciekawie.. Ale nie jest przynajmniej tak zle jak bylo wtedy!!! tylko musze czekac z tym badaniem bo clay czas mam miesiaczke... masakra.

A w ogole co do sexu to mi tez sie ostatnio o to rozchodzi .Ogolem to mam temperament:P a od jakiegos czasu (przez tabletki??) nic mi sie nie chce, sex moglby nie istniec dla mnie.. nie wiem co robic, tlumacze to sobie wlascnie tym przyzwyczajeniem.Wiem,z e to sa problemy miedzy partnerami,ale ja nie wiem jak Mu to wytlumaczyc, On juz sie mnie nawet pytal czy kogos nie mam,bo mnie nie poznaje. A ja nawet mam opory czasem przed pojsciem do Niego do domu,bo zaraz sobie mysle,co bedzie,ze rodzice wyjda itd . Co mi jest??kocham Go przeciez..

Aha, dzisiaj juz nie jestem w pracy dopiero w sobote..
Stary 2007-09-27, 09:42   #395
nati360
Zakorzenienie

Aneth widze, ze my to wogole podobne problemy mamy... bo dla mnie tez moglby teraz nie istniec... az czasem sama na siebie sie wkurzam!
Ale jak to miesiaczke przez caly czas masz??
Stary 2007-09-27, 09:54   #396
Wtajemniczenie

No mialam przez 3 tyg,bo zrobilam glupote- jechalam do tunezji i bralam pierwsze opakowanie, mialam zrobic przerwe tam, a nie chcialam okresu... Wiec wzielam drugie opakowanie bez przerwy.Przez 3 dni dzialalo,nie bylo okresu ,tylko dojechalam do Polski i dostalam te plamienia (wczesniej tez bylo,ale malutko,tyle co nic),czyli to w ogol,e nie zadzialalo. Ale to moze przez to,ze mialam te problemy zoladkowe,co wzielam to sie pozbywalam tego:P.hmm w ogole to lekarka mi powiedziala,ze caly czas trzeba obserwowac organizm- nawet nie wiedzialam,ze jak jest zwykla biegunka to juz tabletka mogla nie zadzialac! ja i tak caly czas z gumkami:P.
No ale na temat tych plamien...przyjechalam z wakacji i tak sie ciagnelo przez 3 tyg.Nie martwilam sie,bo tego duzo nie bylo. Podobno tak moze byc, w pierwszych misiacach,ale jesli jest tak dlugo to sie odstawia tabsy. Akurat przestalam miec to plamienie, mialam z 5 dni spokoju i dostalam okres bo skonczylo sie 2-gie opakowanie i robile normalneie przerwe. Mial byc okres lagodniejszy (wtedy tak mialam,"taki sztuczny") a jest masakra ,zadna roznica .3 dzien mam a jest jakby dopeiro sie zaczelo. (gorzej niz w 1,czy 2 dniu).Jka to dobrze ze jestem w domu...
Stary 2007-09-27, 09:57   #397
nati360
Zakorzenienie

biedactwo
nawet nie wiem co wiecej napisać...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 10:09   #398
Wtajemniczenie

e tam, to przeciez nie koniec swiata, normalna sprawa. sa gorsze problemy... wlasnie jakos tak zaczelam myslec o tych sprawach co wyzej pisalam o tz, .Chyba musze z Nm pogadac i tyle.Kiedys moglam wszystko powiedziec,a teraz jakos unikamy takich tematach... eh starzejemy sie i tyle..
Stary 2007-09-27, 10:25   #399
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
vireczko fotek na razie nie wkleję, bo nie ma czego jeszcze, nawet nie mamy wylewek na podłodze, nie ma tynków na scianach. Jedynie okna mamy wprawione, nawet sufitów jeszcze nie ma . W połowie października będą nam robić podłogi, ściany parapety, sufity itp. Na razie tam jest jeszcze gruzowisko i strasznie to wygląda, rury na wierzchu- od gazu wody itp, kable od prądu, koszmar . Będziemy tam mieli kuchnie, łazienkę, przedpokój- korytarzyk, trzy pokoje i tarasik. Zresztą jak mnie odwiedzisz to chętnie Ci pokazę moje na razie "ruiny"
Chętnie obejrzę , ja uwielbiam oglądać wszelkiego rodzaju "budowy" i rozwiązania w nich zawarte Za nie długo będziesz miała ten etap budowy za sobą i uśmiechem będziesz patrzyła na zdjęcia z tego etapu

Cytat:
Napisane przez blue _eyes Pokaż wiadomość
Ja tak nie schizuje. Jakos na luzie podochodze do sexu. Nie stresuje sie ani nic
Dziewczyny a szykujecie swoim TŻ jakies niespodzianki na "dzien chlopca" ?
Dzięki, że przypomniałaś Musimy coś wyszykować z córcią
Szkoda, że nie wiedziałam wczoraj, bo kupiłyśmy takie wycinanki do składania i wyklejania.
Była tam taka śliczna żabka z napisem "dla Tatusia", wkleiłyśmy jeszcze na nią zdjęcie Juleczki i dałyśmy Tatusiowi tak bez okazji i oczywiście dzisiaj już zatachał ją do pracy
Będziemy musiały wymyślić coś innego
A jeśli chodzi o prezent od nas (kobiet dojrzałych ) to wiadomo co naszych "chłopców" ucieszy najbardziej Zorganizować "namiętny" wieczorek i lepszego prezentu nie widzę...

Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Ogląda ktoś "Oszukać Przeznaczenie 2" na tvn??
Ja oglądam i na wizażu siedzę
Ja oglądałam Tydzień temu pierwszą część, teraz drugą.
Jakoś moim zdaniem jedynka była trochę bardziej realistycznie zrobiona niż jedynka, na dwójce w pewnych momentach się nieźle uśmialiśmy... (chociaż mój mąż się śmiał ze mnie, że strasznie zbladłam jak oglądałam ten film..) Ja to generalnie nie lubię takich filmów, ani innych żadnych horrorów, bo strasznie się wczuwam i przeżywam, a później się boję..., ale jakoś opis fabuły mi się spodobał i obejrzałam i z chęcią zobaczę co wymyślili jeszcze w 3 części.

Aneth jeśli chodzi o spadek libido, to na pewno wina tabletek (to był kolejny powód dlaczego zdecydowałam się ich nie brać).
Faktem jest, że problem libido, to poważny problem (przeszłam przez to w chwilach silnego stresu) i pomalutku, jakoś wspólnymi siłami musicie je odbudowywać, podstawa, to dobre nastawienie psychiczne Trzymam kciuki

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 10:41   #400
nati360
Zakorzenienie

ja Oszukać przeznaczenie oglądałam już dawno na kompie i
dla mnie to bardziej zalatuje pod komedie niz horror
a 3 część to samo... niby z takich rzeczy sie nie śmieje, ale niektóre momenty tam są tylko przeraźliwie sztuczne i nic wiecej

virka ja tez sie boje horrorów, tylko takich bardziej przerażających... ogladałyście może wzgórza mają oczy? fuuuuuj...
potem sie bałam sama chodzić jak było troche ciemno, po tym i po innych takich...
dobrze, że TŻ po mnie wychodzi jak ide do niego albo jak gdzies idziemy, bo zawsze mam stracha
Stary 2007-09-27, 10:47   #401
virka
Zakorzenienie

Tych bardziej przerażających to nawet nie oglądam, bo chyba bym na zawał zeszła...
Raz w życiu oglądałam "Gliniarz psychopata" i myślałam, że z pokoju do kibelka nie dojdę, tak się bałam Wolę komedie

A tak w ogóle jeszcze dziewczynki pomyślałam sobie, że może napisałybyśmy jeszcze coś o sobie, jakie mamy szkoły ukończone (lub jakie kończycie), czy pracujecie, jeśli tak to gdzie i ogólnie jakieś inne fajne informacje, które pozwoliłyby się nam lepiej poznać
Macie ochotę??

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 10:55   #402
dolores1986
Raczkowanie

hej Kochaniutkie
Viruś to może ja zacznę:skończyłam LO i obecnie jestem na drugim roku rachunkowości i mdli mnie na sama mysl,że musze wracać na te studia Hmm, ogólenie to jestem leniwa i mam okropnie pesymistyczne nastawienie do zycia.Co do pracy to pracowałam w wakacje na morzem ,ale zwiałyśmy z dziewczynami bo nasza szefowa była psychicznie chora. Tak ogólnie to lubię spać i czytać ksiązki,które do niczego mi się nie przydadzą

Buziole:

dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 11:01   #403
biiibiii
Zakorzenienie

Dzien dobbbry
ja dopiero sie ogarnelam lekko ale i tak jeszcze w pidzamie, w lozku leze i narazie wyjsc nie zamierzam

blue zazdroszcze Ci ze masz takie lajtowe podejscie, ja mam zawsze styki i to takie na maxa;/

nati no to wykralas:P moj wlasnie w trasie teraz ale dzis wraca w nocy chyba chociaz pewne w czwartek znowu pojedzie, eh.

ostatnio nam sie ulada jakos tak fajnie, az sama sie dziwie! zobaczymy czy to chwilowe czy tez nie...

co do libido to ostatnio mam jakos dziwnie podwyzoszone chyba bo zawsze musial mnie namawiac na cokolwiek, nigdy mi sie nie chcialo,
a ostatnio chlopak za mna nie nadaza

Aneth iem co czujesz bo tez przez to przechodzilam mysle ze musiscie to poprostu przetrwac, porozmawiaj z nim, powiedz co czujesz, ze cos jest nie tak, ale kochasz go i masz nadzieje ze znajdzieie jakies rozwiazanie

virko fajny pomysł z tymi informacjami
zaraz cos naskrobie, tylko musze isc na sniadanie jakies ;-)
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 11:02   #404
nati360
Zakorzenienie

to teraz ja
skonczyłam liceum, profil biol- chem-fiz i wtym roku zdałam maturke i to w sumie bardzo dobrze mi poszla, przeszlam swoje oczekiwania, co do wygladu, wy wiecie wszystko najlepiej
czekam teraz znuecierpliwoscia na wyjazd za granice i narazie ciagle nam sie wszystko przesuwa (jedziemy razem z TŻtem )
tam chce studiowac i mam nadzieje, ze mi sie to uda, bardzo, bardzo bym chciala (takze juz teraz musicie za mnie mocno trzymac kciuki )
tak jak dolores tez lubie spac, czytac ksiazki czasem, ogladac dobre filmy, sluchac muzyki i oczywiscie wizazowac
nie wiem co wiecej moge napisac...
mam psa nazywa sie Pampers
aha Niki moj siostrzeniec ma na imie tak jak twoj synek
Stary 2007-09-27, 11:04   #405
*Niki*
Zakorzenienie

no rzeczywiście, niektóre scenki były takie naciągane w tym filmi wczoraj

Ja horrory bardzo lubię, potem się boję i np. nie pójdę sama do łązienki tylko tż mnie musi odprowadzać , ale strasznie oglądam i nic mnie od tego nie odciągnie . Wzgórza mają oczy oglądałam, ale tylko 1, słyszałam że 2 beznadziejna
Stary 2007-09-27, 11:22   #406
nati360
Zakorzenienie

ja też tylko 1... z bratem, jak przyjechał z Anglii przywiózł ze soba chyba z 400 filmów, a ściąga same horrory itp.
szkoda, że nieściaga komedii i romansideł, bo tez lubię
a jak ogladamy horror i jest jakaś niespodziewana straszna scenka to zawsze łapie albo brata własnie albo "TŻta za rękę... taka odwazna jestem

zapomniałam napisąc w swoim opisie, że bardzo was dziewczynki lubię
tak wirtualnie

biiibiii a no wykrakałam, ale mam nadzieje, że jednak nie pojedzie, bo to jeszcze nie na 100%
fajnie, że Ci sie dobrze układa z TŻtem
Stary 2007-09-27, 11:28   #407
Wtajemniczenie

virka- tylko,ze ja nie wiem czy to nie sprawa psychiki, nie chce zwalac wszystkiego na tabletki. Zaczelam miec takie mysli,ze w ogole zaluje,ze zaczelam wspolzyc...

co do filmow to ja znow sie duzo naogladalam. hehe ogladam tego mase, bo pracuje w wypozyczalni dvd,wiec chcac czy nie chcac musze. Wczoraj bylam ostatni dzien w pracy, ale dzisiaj juz znow sobie ogladam hehe.Tylko,ze ja wole takie hiciory kinowe teraz. Kiedys lubilam tylko komedie i horrory.Od kiedy tam pracuje to uwielbiam sobie wlaczyc jakis dobry obyczaj, dramat, jakis psychologiczny, wzruszajacy film. Aaa i historyczne takie z innej epoki.Coz, to chyba zalezy od humoru.A komedie moglabym caly czas ogladac. NIeraz szkoda mi czasu na ogladanie, a chce wszystko obejrzec to puszczam sobie na przyspieszone tempo haha, gdzies tak 3-4 sekundy w 1 /

A jesli chodzi o mnie. Maturke pisalam rok temu, potem trafilam na budownictwo, ktore myslalam,ze polubie,ale znienawidzilam. Caly rok sie meczylam,ale na szczescie mialam tylko 3 dni na uczelni w tygodniu,wiec znalazlam sobie ta prace- czase w tygodniu, no i na weekendy. Nieraz jestem cale 2/3 tygodnie jelsi reszta pracujacych tam wyjezdza.Wtedy robie 66 godzin w tygodniu ,nic dziwnego ze potem mdleje np. w parkach .No i teraz ide na rachunkowosc na dzienne i angielski zaocznie. (jutro mam spotkanie organizacyjne!).
Chcialabym,zeby moje zycie bylo zawsze poukladane, dlatego cokolwiek jest nie po mojej mysli, zaburza moja harmonie to sie denerwuje. Jestem skomplikowanym czlowiekiem:P.Ale mysle,ze juz wyszlam na prosta, bo jestem tak bardzo szczesliwa,ze wreszcie wyrwalam sie z tego co nie lubilam. (te pierwsze studia).Tyle moze o mnie,i tak wiecie wszystko :P hehehe
Stary 2007-09-27, 11:33   #408
byliczka
Zakorzenienie

Heeej dziewczynki Już wróciłam z lasu wykończona na maxa ale opłaciło się i prawie cały koszyk przytaszczyłam ze soba

Co o mnie ?? hm...
A więc: Jestem w klasie maturalnej LO językowe, uwielbiam książki Paula Coelho i Beaty Pawlikowiskiej Słucham każdej muzyki, mam fioła na punkcie ciuchów i kosmetyków, z TŻtem jestem 2 lata i 3 miesiące... mam 2 psy i rybki w aQa

Jeszcze jakieś info? Jak coś to pytać odpowiem :P

Zmykam do wanny bo wydaje mi się że wszystko po mnie łazi bleee.. UROKI LASU
Stary 2007-09-27, 11:33   #409
anitka12345
BAN stały

ehh widze że chyba ja tylko żadnej szkoły nie szkończyłam uczyłam się w technikum na profilu ochrona środowiska niestety oblałam a byłam już w 3 klasie teraz jestem w Rotterdamie z moim TŻ nie długo będe miała prace,i chce się uczyć przez internet ....pracy jest tutaj bardzo dużo,tylko trzeba znać jezyk angielski,boje się że sobie nie poradze
a jeśli chodzi o sex to ja z moim TŻ zabezpieczamy się tylko gumkami,a czasmi kochamy się bez żadnego zabezpieczenia,ale on nie kończy we mnie...
jakoś nie boje się tego że moge mieć dziudziusia,nie stresuje się wogóle... i bardzo się z tego ciesze
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 11:39   #410
nati360
Zakorzenienie

Aneth moge spytac dlaczego żalujesz?
(w swoim opisie powinnam dodac ciekawska? )

anitka lepiej skoncz szkołe...
przeciez chyba nie chcesz całe zycie pracowac za granicą np. jako sperzataczka czy cos...
teraz bardzo trudno o prace nawet z wyzszym wykształceniem...
trzymam kciuki w każdym razie, żeby Ci sie udało
Stary 2007-09-27, 11:45   #411
Wtajemniczenie

Nati- nie wiem zaczelam dopiero teraz zalowac,po roku.Mam wrazenie,ze stracilam cos,ze czuje sie taka... puszczalska a robilam to tylko z Nim. Moze dlatego,ze ostatnio kolega mowil mi,ze chce poczekac z dziewczyna do slubu, ze tak jak kocha, ze szanuje jej decyzje itd, chyba zzarla mnie zazdrosc.. No i jeszcze wmawiam sobie,ze mam ta nadzerke wlasnie przez sex,ze pewnie bym jej nie miala
Stary 2007-09-27, 11:46   #412
biiibiii
Zakorzenienie

okej to teraz cos o mnie

mieszkam w niewielkiej miejscowosci, jakies 2 lata temuprzeprowadzilam sie do nowego domu projekt sama wybieralam wlasnie zaczynamy wykanczac gore, straaasznie sie ciesze, bo bede miala az 4 pokoje do dyspozycji
jeestem na 2gi roku administracji, ale caly czas marzy mi sie prawo wiec zamierzam zrobic jakies dodatkowe kursy czy cos zeby moc kiedys dzialac w tym wlasnie kierunku
od 6 lat jestem w zwiazku, bywalo roznie ale narazie jest okej
Stary 2007-09-27, 11:51   #413
nati360
Zakorzenienie

biiibiii nie pisz o 4 pokojach bo wpadne w kompleksy, ze mam tylko 1 do dyspozycji, swój

dziewczyny a rodzeństwo?
ja mam brata którego uwielbiam, starszego 7 lat i z nim zawsze najlepszy kontakt
i 2 starsze siostry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 11:55   #414
anitka12345
BAN stały

nati
średnie wykształcenie mi w zupełności by wystarczyło,mojego TŻ też chce nmówić na jakąś szkołe ale on coś za bardzo chetny nie jest

mam braciszka rok młodszego odemnie ..
Stary 2007-09-27, 12:01   #415
nati360
Zakorzenienie

no o to mi chodziło, bedę trzymac kciuki, żeby udało ci sie zdobyc srednie

ale z obserwacji nawet mozna powiedzieć, że osoby z wyzszym maja problem ze znalezieniem pracy...
Stary 2007-09-27, 12:03   #416
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibiii nie pisz o 4 pokojach bo wpadne w kompleksy, ze mam tylko 1 do dyspozycji, swój

dziewczyny a rodzeństwo?
ja mam brata którego uwielbiam, starszego 7 lat i z nim zawsze najlepszy kontakt
i 2 starsze siostry
ja narfazie tez mam tylko 1
ale mam nadzieje ze za kila miescy bede miala conajmniej 2 chcialabym miec swoj do nauki itepe a drugi sypailnia oczywiscie juz sobie upatrzylam swietny zestaw

rodzenstwa nie mam, jestem jedynaczka
Stary 2007-09-27, 12:35   #417
Wtajemniczenie

Mam brata 7 lat starszego, zajmuje mi pokoj,takze ja mam pol... :P Nie mam z nim dobrego kontaktu,ale takie bardzo zlego tez nie-po prostu czesto sie sprzeczamy. Moj TZ lepiej sie z nim dogaduje
Stary 2007-09-27, 12:53   #418
anitka12345
BAN stały

nati
jak się ma znajomości to łatwiej znaleśc prace moja koleżanka jest w Angli też nie skończyła szkoły,pojechała do przyjaciółki i juz tam została,nie zamierza wracać,sortuje odziez i jej się ta praca bardzo podoba nie nameczy się wcale włąsnie tak sobie myślałam żeby do niej jechać,ale mój TŻ nie zamierza się z tąd ruszać bo mu się podoba tutaj
Stary 2007-09-27, 13:27   #419
byliczka
Zakorzenienie

A ja mam brata o 3 lata starszego I im jestem starsza tym mam z nim lepszy kontakt. Dawniej było ostro bo co chwilkę były jakieś sprzeczki popychankia teraz tlyko od czasu do czasu jest mała wojenka Mysle ze teraz jest lepiej przez to że od 2 lat nie jezdze z rodzicami na wakacje wiec razem z bratem mieszkamy sobie sami przez 2 tyg. wtedy jakoś bez rodziców luzujemy.
Stary 2007-09-27, 13:28   #420
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitka12345 Pokaż wiadomość
nati
jak się ma znajomości to łatwiej znaleśc prace moja koleżanka jest w Angli też nie skończyła szkoły,pojechała do przyjaciółki i juz tam została,nie zamierza wracać,sortuje odziez i jej się ta praca bardzo podoba nie nameczy się wcale włąsnie tak sobie myślałam żeby do niej jechać,ale mój TŻ nie zamierza się z tąd ruszać bo mu się podoba tutaj
no tak, ale pracuje legalnie? odporowadzaja za nia skladki?
bo mlodzi ludzie sie wlasnie zachlysna jak to fajnie jest za granica, fajna praca i kasa wogole nie biorac pod uwage ze nie licza im sie lata pracy ani nic i na starosc nie bedie juz tak kolorowo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości