|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: myspace.com
Poczekamy na odpowiedź
. Zawsze mnie to zastanawiało, bo tak mi trochę głupio do byle jakiej dziewczyny czy chłopaka tak po prostu napisac. Nawet nie wiem co.
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego bardzo dobre są stronki typu interpals.net
Na myspace rzadko mi się to zdarza. Kiedyś zagadał do mnie Amerykanin, bo spodobał mu się mój wywód na stronie jednego zespołu i czasem mailujemy, a tak to można zawsze napisać "I like your profiiiileee " czy inne badziewkoPo prostu zagadać.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
nie pisze do kazdego do kogo popadnie.
generalnie duzo 'zwiedzam' zagraniczne strony , fora i tak dalej. tam poznaje ludzi z ktorymi kontaktuje sie poprzez ms. czasami zapraszam kogoś chociaz to bardzo zadko sie zdarza, jak mnie zapraszaja rowniez kontakty sie jakos nawiązują (; |
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Nie znałam jej wcześniej a jest naprawdę fajna. Zarejestrowałam się dopiero dzisiaj a już dostałam sporo wiadomości. Ciekawe tylko dlaczego tylko od chłopaków z Bałkanów, Włoch, Turcji...a ja chcę szlifowac niemiecki
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak fajny, to odpowie
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak też dzisiaj zrobiłam
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prosbe.mozecie mi napisac jak na tej stronie profilu umiescic obrazki???tzn wiem jak sie umieszcza w tym"pitures" ale chodzi mi,zeby one byly na tej glownej stronie.i jak zmienic jezyk na polski?oj wiem,zielona w tym jestemmm
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zazwyczaj nawiazuje znajomosci na innych portalach z obcokrajowcami (lj,last) a później się wymieniamy tez linkami na myspace i tam kontynuujemy znajomosc wlasciwie to nawet nie myslalam o tym, czy zagadywac innych tak poprostu ;D ostatnio bardzo zaniedbuje myspace i ograniczam sie do ogladania fotek znajomych raz na kilka tygodni xD ale zauwazylam, ze jest polska wersja (byc moze dlugo juz jest...ale jak mówiłam, ostatnio zaniedbałam
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Dwa posty wyżej było to pytanie dotyczące dodawania grafiki na myspace
Nikt nie odpisal także pytam teraz ja Jak dodać obrazek do swojego porofilu? Probowałam z html'em ale albo cos poknocilam ze ścieżką, albo w jakiś inny sposób się je zamieszcza. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodawanie kolorów, grafiki i dźwięku do strony własnego profilu jest łatwe — wymaga jedynie podstawowej znajomości języka HTML (język programowania używany do tworzenia stron sieci Web w Internecie). Wystarczy przejść do strony „Edytowanie profilu” i wpisać żądany kod HTML zgodnie z wymaganiami. Osoby, które nie znają języka HTML, mogą zapytać nowych znajomych, jak zmienili kolory, grafikę bądź dźwięki na stronie swojego profilu. Osoby korzystające z portalu MySpace chętnie udzielają pomocy. Zawsze okazują przyjaźń i zainteresowanie. To doskonała metoda nawiązywania nowych znajomości. www.myspace.com ![]() ja mam pytanie z innej beczki: jak Was zaprasza ktoś kto tworzy muzykę kompletnie nie w Waszym guście - to odrzucacie zaproszenie czy przyjmujecie ![]() w sumie - mogłabym "pomagać" im promować swój zespół - a jeden znajomy w tą czy w tą nie gra roli ... ale z drugiej strony - na co mi heavy metal jak go nie lubię
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

. Zawsze mnie to zastanawiało, bo tak mi trochę głupio do byle jakiej dziewczyny czy chłopaka tak po prostu napisac. Nawet nie wiem co.

" czy inne badziewko
. Nie znałam jej wcześniej a jest naprawdę fajna. Zarejestrowałam się dopiero dzisiaj a już dostałam sporo wiadomości. Ciekawe tylko dlaczego tylko od chłopaków z Bałkanów, Włoch, Turcji...a ja chcę szlifowac niemiecki