myspace.com - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-17, 22:03   #61
Anja92
Wtajemniczenie

GG do Anja92
Dot.: myspace.com

Cytat:
Napisane przez RedCurtain Pokaż wiadomość
tez sie zastanawiam
Poczekamy na odpowiedź . Zawsze mnie to zastanawiało, bo tak mi trochę głupio do byle jakiej dziewczyny czy chłopaka tak po prostu napisac. Nawet nie wiem co.

Anja92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 22:42   #62
wenedka
Zakorzenienie

Do tego bardzo dobre są stronki typu interpals.net
Na myspace rzadko mi się to zdarza. Kiedyś zagadał do mnie Amerykanin, bo spodobał mu się mój wywód na stronie jednego zespołu i czasem mailujemy, a tak to można zawsze napisać "I like your profiiiileee " czy inne badziewko
Po prostu zagadać.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:18   #63
LusciousElegance
Rozeznanie

nie pisze do kazdego do kogo popadnie.
generalnie duzo 'zwiedzam' zagraniczne strony , fora i tak dalej.
tam poznaje ludzi z ktorymi kontaktuje sie poprzez ms.
czasami zapraszam kogoś chociaz to bardzo zadko sie zdarza,
jak mnie zapraszaja rowniez kontakty sie jakos nawiązują (;
LusciousElegance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 21:56   #64
Anja92
Wtajemniczenie

GG do Anja92

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Do tego bardzo dobre są stronki typu interpals.net
Na myspace rzadko mi się to zdarza. Kiedyś zagadał do mnie Amerykanin, bo spodobał mu się mój wywód na stronie jednego zespołu i czasem mailujemy, a tak to można zawsze napisać "I like your profiiiileee " czy inne badziewko
Po prostu zagadać.
Dzięki za tą stronę interpals . Nie znałam jej wcześniej a jest naprawdę fajna. Zarejestrowałam się dopiero dzisiaj a już dostałam sporo wiadomości. Ciekawe tylko dlaczego tylko od chłopaków z Bałkanów, Włoch, Turcji...a ja chcę szlifowac niemiecki

Stary 2008-08-19, 17:07   #65
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anja92 Pokaż wiadomość
Dzięki za tą stronę interpals . Nie znałam jej wcześniej a jest naprawdę fajna. Zarejestrowałam się dopiero dzisiaj a już dostałam sporo wiadomości. Ciekawe tylko dlaczego tylko od chłopaków z Bałkanów, Włoch, Turcji...a ja chcę szlifowac niemiecki
To zagadaj do jakiegoś Niemca
Jak fajny, to odpowie
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 17:15   #66
Anja92
Wtajemniczenie

GG do Anja92

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
To zagadaj do jakiegoś Niemca
Jak fajny, to odpowie
Tak też dzisiaj zrobiłam

Stary 2008-08-31, 20:02   #67
darkangel87
Raczkowanie

Dziewczyny mam prosbe.mozecie mi napisac jak na tej stronie profilu umiescic obrazki???tzn wiem jak sie umieszcza w tym"pitures" ale chodzi mi,zeby one byly na tej glownej stronie.i jak zmienic jezyk na polski?oj wiem,zielona w tym jestemmm
Stary 2008-08-31, 21:32   #68
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez Anja92 Pokaż wiadomość
Też od jakiegoś czasu mam konto na myspace, tylko mam takie może głupie pytanie . Chciałabym poznac jakiś ludzi a USA, Niemiec, Anglii żeby podszlifowac języki i ogólnie nawiązac nowe znajomości . No ale tak po prostu łazic po profilach innych i pisac do kogo się da ? Jak wy robicie ?
ja zazwyczaj nawiazuje znajomosci na innych portalach z obcokrajowcami (lj,last) a później się wymieniamy tez linkami na myspace i tam kontynuujemy znajomosc

wlasciwie to nawet nie myslalam o tym, czy zagadywac innych tak poprostu ;D
ostatnio bardzo zaniedbuje myspace i ograniczam sie do ogladania fotek znajomych raz na kilka tygodni xD

ale zauwazylam, ze jest polska wersja (byc moze dlugo juz jest...ale jak mówiłam, ostatnio zaniedbałam )

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 19:43   #69
pa-ti
Raczkowanie

Dwa posty wyżej było to pytanie dotyczące dodawania grafiki na myspace Nikt nie odpisal także pytam teraz ja
Jak dodać obrazek do swojego porofilu? Probowałam z html'em ale albo cos poknocilam ze ścieżką, albo w jakiś inny sposób się je zamieszcza.
pa-ti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 23:57   #70
nick_OLA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pa-ti Pokaż wiadomość
Dwa posty wyżej było to pytanie dotyczące dodawania grafiki na myspace Nikt nie odpisal także pytam teraz ja
Jak dodać obrazek do swojego porofilu? Probowałam z html'em ale albo cos poknocilam ze ścieżką, albo w jakiś inny sposób się je zamieszcza.
W jaki sposób mogę wprowadzić kolory, grafikę i dźwięki na stronę mojego profilu?

Dodawanie kolorów, grafiki i dźwięku do strony własnego profilu jest łatwe — wymaga jedynie podstawowej znajomości języka HTML (język programowania używany do tworzenia stron sieci Web w Internecie). Wystarczy przejść do strony „Edytowanie profilu” i wpisać żądany kod HTML zgodnie z wymaganiami. Osoby, które nie znają języka HTML, mogą zapytać nowych znajomych, jak zmienili kolory, grafikę bądź dźwięki na stronie swojego profilu. Osoby korzystające z portalu MySpace chętnie udzielają pomocy. Zawsze okazują przyjaźń i zainteresowanie. To doskonała metoda nawiązywania nowych znajomości.

www.myspace.com

ja mam pytanie z innej beczki: jak Was zaprasza ktoś kto tworzy muzykę kompletnie nie w Waszym guście - to odrzucacie zaproszenie czy przyjmujecie
w sumie - mogłabym "pomagać" im promować swój zespół - a jeden znajomy w tą czy w tą nie gra roli ... ale z drugiej strony - na co mi heavy metal jak go nie lubię
Byś zdołał nimi drugiego obejmować

Phil Bosmans
nick_OLA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 17:05   #71
caipirinha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nick_OLA Pokaż wiadomość
ja mam pytanie z innej beczki: jak Was zaprasza ktoś kto tworzy muzykę kompletnie nie w Waszym guście - to odrzucacie zaproszenie czy przyjmujecie
w sumie - mogłabym "pomagać" im promować swój zespół - a jeden znajomy w tą czy w tą nie gra roli ... ale z drugiej strony - na co mi heavy metal jak go nie lubię
Ja nie dodaję. W ogóle, jak już dodaję jakiś zespół to albo dlatego, że znam jego członków, albo musi naprawdę bardzo mi się podobać. Zespoły i wykonawcy których mam w znajomych, moim zdaniem, obrazują moje gusta i nie wyobrażam sobie dodawać czegoś, co jest mi zupełnie obojętne.

caipirinha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości