|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak pieszczotliwie nazywaja Was wasi faceci..
No coz, w moim zwiazku jest chyba dosc specyficznie, bo ja mowie na niego bastard (dran), a on na mnie bitch (no wiadomo co to znaczy
) i juz paru moich przyjaciol zdazylo sie przerazic, ze tak na siebie mowimy A to wszystko z milosci ![]() A tak zupelnie na codzien w ogole nie mowimy do siebie po imieniu - tylko per "honey", bardzo sie to przyjelo i czasem mi az dziwnie, jak wymawiam jego imie
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: jak pieszczotliwie nazywaja Was wasi faceci..
Mój M. od samego początku - nawet kiedy jeszcze nie bylismy parą mówił do mnie zawsze Tygrysie vel Tygrysiczko - że niby jestem taka piękna i niebezpieczna jak one
![]() Teraz najczęściej mówi do mnie Balbisiu - to moje drugie imię i tym się posługuję w sieci często - lub SMOCZUSIU Całkiem często zwraca się do mnie per draniu, łobuzie i takie tam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa i jeszcze jak mu sie palnie po polsku "kochanie" to kazda z was by sie rozczulila
I ten akcent
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja mowie do niego: Grubasie, mimo, ze nie jest wcale gruby, tylko duzo wyzszy! Czasami Wieśniak, gdy sie ubiore elegancko a on wyskoczy w dresie! :P
On do mnie mowi: Skarbinko jak idziemy razem na silownie, albo biegac to mowi Dresiara! Jak idziemy na impreze a ja sie wyzywajaco ubiore to mowi: Moja Lafirynda albo Lafi... Czasami Nimfetka ale to wiadomo kiedy Ale to wszystko sa zarty, kiedys uzywalismy duzo slodkich zdrobnien teraz juz za dobrze sie znamy i ze wszystkiego zartujemy! |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
on do mnie mówi: Słoneczko, a najczęściej moje kochane Słoneczko, Kochanie, ewentualnie Maleństwo (fakt, że przy jego 187 ja z164 wyglądam jak maleństwo), czasem zwraca się do mnie "Ty uparta Kozo"
mnie wolno do niego mówić tylko Kochanie, żadnych zdrobnień i pseudonimów nie trawi. Jak mi się czasem zdarzy powiedzieć do niego "Jacusiu" to tylko tak na mnie spojrzy ze swojego metra osiemdziesiąt i od razu mi się odechciewa... Twierdzi, że "Jacusiem" był w wieku 5 lat ostatni raz. |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj chlopak do mnie mowi ,uwaga
: mizianka ,przytula ,cipkokotek ,rudzioszek ,miziaczek ,mrudziaszek ,Iziaczek ,Iziamizia A ja na niego :Tomulku ,przytulu ,moje kocio . Narazie nic innego nie przychodzi mi do glowy
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=inka1980, czasem zwraca się do mnie "Ty uparta Kozo"[/QUOTE]
Tez mowi do mnie kozico! Albo jak jestem uparta, albo jak jestem w adidasach, normalnie zawsze chodze elegancko, a gdy wloze adidoski to jak kozica podskakuje!
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A mój TZ(<--bardzo wygodne określenie
) woła na mnie "Ty Borciuchu" Jakiż On słodki, nieprawdaż?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
ja moje kochanie ostatnio nazywam złotkiem lub robaczkiem, a on mnie słońcem, gwiazdeczka, świecidełkiem, maleństwem lub dzidzią
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem Gosiuń/Gosiuniek, Skarbik i Głupeczek
a On to Ryjek i Kochanie.
|
|
|
|
|
#42 |
|
调解人
|
A ja jestem ŻBIKIEM
|
|
#43 |
|
🦄
|
Ja jestem kwiatuszkiem, myszeczką, złośnicą itp. a z bardziej kreatywnych boczusiem (od boczku ;]), albinoskiem... A ja to nawet nie wiem jak na niego mówię- chyba prosto- kochanie :P Jak się wkurzę to "filecie"
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Moj mezczyzna zwraca sie do mnie róznie
ale najczesciej to Żaba zdarza sie tez kotku slonko kochanie Ja do niego tez mowie Żabo albo ropuch hehehe nom i stanadartowo kochanie
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
a moje słonko mówi do mnie królewno, aniołku, gołąbeczko, tygrysie, i oczywiscie standard: kochanie misiu lub misia itp, a ja na niego ; kocie, tygrysie, słonko, niunia
+ standard. a jak sie złosci to wrzeszczy...
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem BEJBE, a On jest BIBI.
Kofffam Cię, Maleństwo.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie powiem, jak do siebie mówimy
Fajnie się czytało o Waszych pieszczotliwych "ksywkach", ale nasze zostawiam dla nas Powiem tylko, że uwielbiam jak mój TŻ mówi do mnie także po imieniu- Kaśka... Kasiulku... Kasieńko... mmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
W moim przypadku używanie imienia jest b. dziwne. Nikt do mnie nie mówi po imieniu, nawet moja wychowawczyni na zakończenie LO rzuciła moją ksywą zamiast imieniem przy gratulacjach.
Więc jakby Szymek powiedział Karolina ... chyba bym nawet nie zareagowała, hahaha. Nie zapomnę, jak moja dobra koleżanka po paru miesiącach znajomości ... zapytała mnie 'jak masz na imię, bo zapomniałam'. Hehe.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyciągne spod ziemi ów wątek
ja do swojego Meńczyzny ostatnio najcześciej mowie "Oblech" albo "Blondi" a ja jestem "truskawcia" |
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my sobie też podobnie "słodzimy", ale nie przy ludziach, bo pomyślą, że coś z nami nie tak
|
|
|
#52 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mi sie strasznie podoba maleńka ale jeszcze nikt tak mnie nie nazwał. nie podoba mie sie jak mówiono do mni piekności ty moja -to super komplement ale jak słyszec go codziennie to bleee - traci na wartości - co innego jak facet od czasu do czasu powie : co ty robisz że zawsze tak ślicznie wyglądasz, czy coś takiego. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny świetny wątek
![]() Ja jestem: Malutka, Dziubusiowa, Koteczka, Zonka, Promyczek,Księżycek i jeszcze parę nazw by się znalazło ![]() On jest: Dziubuś, Meżuś, Smerfik, Koteczek, Skarb, Moje Kochanie
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem Pysia, Gwiazdeczka, Promyczek, Kotuś, Pszczółka, Klucha, Kluska, Pączek, Brudasek słodki, Myszka.
A ON hmm... ja jestem mniej pomysłowa: Kochanie, Skarb, Wredota, Demon, Ptyś, Kitek. I mam to samo co Ines1985 - NIGDY Misiu! |
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem: Kotek, Myszek, Żona (chociaz slub dopiero w lipcu), Misza
a najczesciej wolam: Kotku, Kochanie, Skarbie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Na mnie moj luby mowi: "wampirki latają"
hihi nie wiem skad mu sie to wzielo, ale podejrzewam, ze chodzi o moje zalotne spojrzenie spod rzes ktore ma na celu zmiekczyc go ![]() ja na mojego A. mowie "zwierzak" (ten z Muppetow ) albo "Partyzant"... albo tez "My Precious" (tak mowil Gollum na pierscien... ten od Wladcy Pierscieni Hihi)
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Mój Mordziszon mówi do mnie per: Myszka,Myszon, Myszorek, Mauzior itp. odmiany Myszy
oprócz tego nazywa mnie czasami Mordką, Dziewczynką. A on jest Niewdziedziem, Bąblem,Skarbem, Parówą
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
fajny topik
![]() ja jestem obecnie Dziabuchna, Dziabątko, Dziabuś, Dziabek, jak coś przeskrobię to Dziaboń mówione tak groźnie szczególnie wtedy kiedy mnie rano budzi do męża tez sie tak zwracam + Dziabolino ![]() i tak już 10 latek |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
No przypomniało mi się jeszcze jedno - jestem Pieszczoszkiem Pysiowatym
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
łotrze, diable
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

) i juz paru moich przyjaciol zdazylo sie przerazic, ze tak na siebie mowimy
A to wszystko z milosci