![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Garnier Neril (??)
ja uzywalam toniku przez ponad miesiac i nic mi nie dal oprocz tego ze stracilam bardzo duzo wlosow, lepiej brac sobie jakies witaminy, a po alpecinie to juz wogole zaczely mi jeszcze bardziej wypadac, nie wiem czemu ma tkie dobre opinie, przestaly dopiero mi dlugim zazywaniu biotyny i ZWYKLEGO lekkiego szamponu a jako odzywka rigenol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
BAN stały
|
skalp? tak mowicie na skore glowy?
![]() laski, radical szampon czy soboradin czy neril? w sumie to ciezko cos powiedziec bo niby na kazdego inaczej dziala ale wezme pod uwage sondowa ocene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam dylemat , otóż mam bardzo cienkie włosy , które słabo rosną ale są dość zdrowe, chciałam żeby wyrosło mi trochę nowych włosków , co byście doradziły nerila czy może lepiej Placenta ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co masz na myśli pisząc placentę, ja miałam maskę kallosa placentę, ale nie stosowałam na skórę głowy więc nie wiem jak działa w tym temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
chodziło mi o placenta hair liquid , niby do kupienia tylko na allegro
ja miałam kiedyś piękne gęste włosy dopóki mi sie blondu nie zachciało, nawet jak wróciłam do naturalnego koloru włosów to niestety nie są już takie jak dawniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
I ja kupiłam sobie tonik Neril, z nadzieją, że włosy przestaną wypadać, a jakby do tego szybciej rosły to już w ogóle byłabym w 7 niebie! Przelałam sobie tonik do opakowania po Joannie Rzepie, wygodniej się go teraz dozuje. Jestem po drugim użyciu i co mnie zdziwiło, to jego kolor - jest niebieski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
No i niestety się zawiodłam na toniku, może to za wcześnie na efekty, bo używałam dopiero miesiąc, ale kuracja nim nie jest dla mnie opłacalna. Na miesiąc wykorzystuję 2 buteleczki, mimo, że nie leję wcale dużo na skalp. Lepsze efekty dawał mi Alpecin, także zakańczam moją Garnierową kurację
![]()
![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Albo mam dużą głowę, albo nieumiejętnie dozowałam, albo i jedno i drugie
![]() W każdym bądź razie włosy jak leciały tak lecą, szybszego porostu też nie zauważyłam, więc będę szukać dalej swojego ideału ![]()
![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle, to ja Neril przelałam do butelki po odżywce w sprayu i aplikacja była dużo łatwiejsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może dokupię sobie jeszcze z 1 buteleczkę, choć szczerze mówiąc to korci mnie teraz kuracja Radicala, kupiłam w styczniu w promocji i tak leży w szafie ![]() Ja Neril przelałam do buteleczki z tym dziubkiem po Rzepie Joanny także też lepiej mi się aplikowało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
Kupiłam Nerila dziś, jestem po pierwszej aplikacji. Kupiłam strzykawkę, której końcówka pasuje idealnie do otworku w butelce
![]() Jestem pełna nadziei że pomoże na wypadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
![]()
kupilam dzisiaj ten tonik nerila...tylko ze nie zabardzo wiem jak go nanosic na glowe...:/ a wy jak to robicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Nabrać do strzykawki 1ml płynu i przy skórze głowy wypuszczać odrobinkę i tak całą głowę namaczać jedną ręką ze strzykawką a drugą łapką rozsmarowywać by nie lało się po trawy i szyi
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
haha:d racja..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Ja od dwóch dni używam ten tonik. Co do efektów,to myślę,że wypowiem się za około miesiąc. Jedno co mi się nie podoba to, to że nie jest wcale tak łatwo rozprowadzić go na skórze głowy
![]() ![]() Dodam,że biorę już drugie op. Merz Special (ok.1,5miesiąca) efektów nie ma ,mam tylko jakby mocniejsze paznokcie ale nie o to mi chodziło ![]() ![]() Nie poddaję się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Ja nalewam sobie troche toniku na spodeczek i potem go palcami wcieram we włoski rodzielajac pasmo po pasmie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
Czy myślicie, że mogła bym kupić sobie szampon Neril po to żeby przyspieszyć porost włosów (mam włosy normalne nie wypadające)? Słyszałam, że trochę przesusza włosy. Myślicie, że jest przeznaczony wyłącznie do włosów wypadającycch i czy bez tonika da jakieś efekty?
![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Fakt, Neril wysusza włosy i jest to jeden z powodów dla których warto zastanowić się jednak nad innymi środkami na porost. Próbowałaś suplementów, picia pokrzywy? Osobiście polecam ampułki Radical, mi po 2 opakowaniach rosły ok. 2cm na miesiąc, a normalnie niecały centymetr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Stosowałam ampułki Radical przez miesiąc. Efekt fajny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Ja bym Ci radziła stosowac tonik - są po nim naprawde fajne efekty. A szampon ma tak krótką styczność ze skórą głowy, że wątpię, żeby mógł podziałać tak intensywnie jak tonik.
![]() |
#326 |
Przyczajenie
|
Hej, mam zniszczone, łamliwe włosy. W dodatku nie są one zbyt gęste. Myślałam o Nerilu, nawet zamówiłam go przez internet. Ale czytając wasze komentarze, nie wiem czy stosować go. Boję się, że całkiem wyłysieję. Mam parę pytań.
Czy na moim miejscu stosowałybyście go? Z jakim "natężeniem" w pierwszych tygodniach stosowania wypadają włosy? w skali od 1 do 10. ![]() Zamówiłam go samego, dokupić tonik, czy może jakieś witaminy? pomocy!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
od miesiace mam ten tonik ,ale nie widze porazajacych efektow.Błyszcza sie ladniej,ale nie wiem czy to zasluga viatpilu czy nerilu.Jak zaczna rosnac To napisze wam na pewno ,ale zycie nauczylo mnei byc sceptyczna.Moje wlosy sa barzdiej uparte niz ja sama.
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do działania- nie można za bardzo ocenić takiego kosmetyku po miesiącu stosowania... Niektórzy mają farta i od razu widać efekty, ale często trzeba na nie po prostu dłużej poczekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
witam pozwalam sobie dołączyć się do Waszego wątku ja również męczę się z porostem a raczej nie porostem włosów włosy farbowalam od 3 klasy podstawówki (przez dziecinny błąd|) mniej wiecej co mieisac dwa a jestem w 3 klasie szkoly sredniej. teraz włosy mam do ramion i nic mi nie rosną. Farbowałam włosy ok 3 miesięcy temu a moze mam z 0,5 odrostu!!;( jestem kompletnie załamana na miękkość, połysk włosów nie narzekam bo 4 razy w tygodniu stosuje maseczke pod czepkeim i recznikiem i trzymam minimum godizne a czasem na noc. no ale to nie wazne jedynie moim strasznym problemem jest nadmierne wypadanie wlosow i to ze w ogole nie rosną :/ stosuje od 2 tygodni szampon garnier neril czy jakos tak i wydaje mi się ze wlosy jeszcze bardziej wypadaja moja kolezenka mowila ze tez tak miala. niby jest napisane na opakowaniu ze tak ma byc i przestanie ale z tego co ona mi mowila to jej nic sie nie zmienilo. i teraz nie wiem czy dalej go stosowac czy po tym co ona powiedziala odstawic? poradzicie mi ? stosowala ktoras z Was ten szampon o moze podzielic sie ze mna doswiadczeniami? bede bardzo wdzieczna. a moze polecicie jakis inny szampon, odzywke, maseczke która NAPRAWDĘ działa? strasznie boje sie tego że od nerilu wypadną mi wszystkie albo naprawde duzo włosów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cóż, ciesz się, że w ogóle masz jeszcze jakieś włosy. Dwa tygodnie to za mało by powiedzieć czy coś pomaga, czy nie, poza tym sam szampon cudów nie zdziała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.