Wszystko o Avonie - Część II - Strona 312 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-17, 17:32   #9331
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Przychodzi wam dezodorant w kulce ze s. 128 w katalogu 5? Kolezanka chciala zamowic, a jak nie bedzie to tez z wypredazy w kremie. Rzeczy z wyprzedazy w COKu moze nie byc, a trzeciego zamowiena raczej robic nie bede...
Mi przyszedł, ale to na początku obowiązywania katalogu.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:02   #9332
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja zamawiałam 3 i mi tez przyszły wszystkie

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2007-04-17 o 18:05 Powód: błąd ;-)
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:05   #9333
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
48 godz roboczych jeszcze nie minelo. Jesli pracuja po 8 dziennie
wyszło nie tylko na to, że nie umiem liczyc do 48, ale również, że nie umiem czytać ze zrozumieniem odpisali, że Dezodoranty w kulce można było zakupić w cenie 4,90 zł po spełnieniu określonych warunków. Oferta brzmiała: "każdy za 4,90 zł przy zakupie dowolnego produktu z katalogu". W związku z tym, że nie zostały spełnione warunki oferty brak produktów na fakturze i w paczce jest uzadaniony

Jak ja mogłam tego nie zauważyć???

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:19   #9334
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
wyszło nie tylko na to, że nie umiem liczyc do 48, ale również, że nie umiem czytać ze zrozumieniem odpisali, że Dezodoranty w kulce można było zakupić w cenie 4,90 zł po spełnieniu określonych warunków. Oferta brzmiała: "każdy za 4,90 zł przy zakupie dowolnego produktu z katalogu". W związku z tym, że nie zostały spełnione warunki oferty brak produktów na fakturze i w paczce jest uzadaniony

To tylko tyle zamawiałaś ?
Stary 2007-04-17, 18:26   #9335
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Czy mi się tylko wydaje czy woda Wink została cichaczem wycofana?
Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dzwoneczka przy niej nie widziałam, ale w kat. 05, 06 i 07 nie ma
ano właśnie ja dzwoneczka przy nich też nie widziałam chociaż w sumie dezodorant + kulka są w katalogu 06, z tym że Blue Rush też są deo + kulka, więc sama już nie wiem. fakt faktem Wink mi się podoba i swego czasu regularnie kupowałam

edit: a nie wiecie może, czy Lyrical też zostało wycofane, czy dalej jest ?? bo tak mi się teraz przypomniała ta woda, i w sumie chętnie bym ją sobie zamówiła
Stary 2007-04-17, 18:26   #9336
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
tez jakoś zrozumieć nie moge... czyli co? zamawiałaś tylko kulkę i dostałaś pustą paczkę czy jak??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:44   #9337
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
tez jakoś zrozumieć nie moge... czyli co? zamawiałaś tylko kulkę i dostałaś pustą paczkę czy jak??
Nie no, były też inne rzeczy, ale to było malutkie zamówienie, na siłe 150 robiłam, więc liczba kulek nie równała się liczbie innych produktów z katalogu Na szczęście chyba się zlitowali i nie doliczyli mi dychy za małe zamówienie

Ewcia
Przemek
Stary 2007-04-17, 18:50   #9338
Ptaszysko
Zadomowienie

Moze Margo zamawoila wiecej kulek niz kosmetykow.

No, juz sie wyjasnilo

Edytowane przez Ptaszysko
Czas edycji: 2007-04-17 o 18:52 Powód: dopisek
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 18:57   #9339
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no, były też inne rzeczy, ale to było malutkie zamówienie, na siłe 150 robiłam, więc liczba kulek nie równała się liczbie innych produktów z katalogu Na szczęście chyba się zlitowali i nie doliczyli mi dychy za małe zamówienie
no ale kilka kulek chyba dostalas?...tyle co zamawianych innych kosmetykow
Stary 2007-04-17, 19:04   #9340
kochamkube
Raczkowanie

GG do kochamkube

Co myślicie o balsamie Satynowy Połysk? Jest jak balsam brązujący? Czy bardziej efekt "skóry muśniętej słońcem"? Jak długi efekt na skórze? I czy zostaja "plamy" na skórze?
kochamkube jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 19:08   #9341
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez kochamkube Pokaż wiadomość
Co myślicie o balsamie Satynowy Połysk? Jest jak balsam brązujący? Czy bardziej efekt "skóry muśniętej słońcem"? Jak długi efekt na skórze? I czy zostaja "plamy" na skórze?

no własnie też mnie kusi ten balsamik....

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 19:17   #9342
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ale gdyby Avon nie wprowadzał nowości (zwykle niestety nie trafia z produktami, które usuwa z katalogu), to mniej osób by kupowało i się interesowało firmą.
Moim zdaniem dużym problemem są braki i Avon powinien wprowadzić możliwość oddawania braków w COKu. W Oriflame nie ma z tym problemów, a w Avonie są, na niekorzyść konsultantek.
A przydaloby sie. NIe musieliby nawet przyjmowac codziennie. W zupelnosci wystarczyloby np. 2 razy w tygoniu

Cytat:
A ze mnie on się normalnie (łatwo) spłukuje. Ma wielkie, świetnie drapiące drobinki, bardzo przyjemny zapach, kolor i gęstą konsystencję. Jest, ogólnie rzecz biorąc, idealny

Tak w ogóle to dziwne, że płyn do higieny intymnej jest w brakach. Przecież tego nikt nie zamawia... Przynajmniej u mnie to drugie zamówienie odkąd jestem konsultantką.
Ja miewam od czasu do czasu zamowienia na to. Mam nadzieje ze przyjdzie bo klientka wiasnie chciala. Sama uzywam plynow z a.t.w.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 19:19   #9343
Vrenth
Zadomowienie

dość delikatny balsam, taki lekko koloryzujący, tylko nie nadaje się na bardzo jasną skórę, bo troszkę mi plamy się zrobiły na dekolcie (ale to była akurat wrażliwa skóra)
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 19:41   #9344
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
dość delikatny balsam, taki lekko koloryzujący, tylko nie nadaje się na bardzo jasną skórę, bo troszkę mi plamy się zrobiły na dekolcie (ale to była akurat wrażliwa skóra)
na początku byłam z niego bardzo niezadowolona, i przeleżał ponad pół roku na półce teraz ostatnio zaczęłam się nim smarować, bo szkoda mi go wyrzucić w sumie jak się nim oszczędnie i porządnie posmaruje, to plam nie robi a ja mam bladą skórę, nawet bardzo bladą. i ogólnie jestem z niego zadowolona
Stary 2007-04-17, 21:20   #9345
Veiovis
Zakorzenienie

Szczerze to za cenę tego balsamu możecie już kupić sobie balsam J&J, albo Garniera(wtedy faktycznie będzie miał efekt brązujacy, a nie tylko rozświetlajacy). Czasami mnie te ceny w avonie zwalaja z nóg...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-17, 21:20   #9346
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
na początku byłam z niego bardzo niezadowolona, i przeleżał ponad pół roku na półce teraz ostatnio zaczęłam się nim smarować, bo szkoda mi go wyrzucić w sumie jak się nim oszczędnie i porządnie posmaruje, to plam nie robi a ja mam bladą skórę, nawet bardzo bladą. i ogólnie jestem z niego zadowolona
Witajcie
Mam ten balsam satynowy połysk. Na początku byłam bardzo niezadowolona z niego,bo po każdym posmarowaniu miałam zacieki na rękach przeważnie. Dowiedziałam się jednak żeby nie było zacieków trzeba się uprzednio posmarować trochę balsamem (zrobić taki jakby podkład) i wtedy jest ok.
Smaruję się teraz trochę balsamem a potem satynowym połyskiem i smug nie ma
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:22   #9347
Estella
Zakorzenienie

Pilnie poszukuję składu kremu Rich Moisture w nowym opakowaniu - niebiesko zielonym.
Czy jest identyczny jak ten stary czy się zmienił?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7466
Proszę o pomoc

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:40   #9348
aniatko
Raczkowanie

Mam pytanko do osób które składały zamóienie z katalogu 05,czy przedł którejś z Was ten puder z oferty internetoweji czy zamawiałyście biżuterię Jalila???bo tak się do niej przymierzam w drugim terminie-w katalogu 06 już jej nie majak wrażenia?

musiałam nieżle się przekopać przez Wasze posty po weekendziehehe
Powiem a raczej napiszę jedno:ludzie którzy zamawiają a potem się rozmyślają powinni chyba na czole mieć wypisane jakieś ostrzerzenie dla konsultantek....kiedyś miałam taką sytuację,że kobietka zamówiła jakiś tusz i gdy już go otrzymała,otworzyła-stwierziła,że jednak to nie to czego chciała i że kolor jakiś dziwny(black/brown-kupiony po cenie katalogowej bez żadnej promocjii),więc zwróciła,na szczęście znajomej się spodobał i odkupiłaale jak nie ma co zrobić z takim produktem?i na dodatek za niego płacić?eh......brak słów
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:54   #9349
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jak dla mnie biżuteria Jalila nie jest taka zła, wygląda tak jak w katalogu. Przypatrywałam się jej wczoraj i dzisiaj w COKu. Jest ok.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 22:23   #9350
martusiawilczek
Zakorzenienie

GG do martusiawilczek

Cytat:
Skóra robi się delikatnie opalona, ale trzeba uważać z nakładaniem, żeby nie tworzyły się warstwy - bo wtedy mogą być plamy. To jak 'rozrzedzony' samoopalacz z mniejszym i delikatniejszym działaniem. Ale i tak polecam po każdym nasmarowaniu umyć dłonie, żeby nie było pomarańczowych plam na wewnętrznej stronie
Przyznam szczerze, że wszystko byłoby fajnie, gdyby nie ten zapach. Na początku balsam naprawdę przyjemnie pachnie, ale po tych wszystkich reakcjach chemicznych po prostu śmierdzi skóra.. W przypadku zwykłych samoopalaczy jakoś ten zapach nie jest tak intensywny
martusiawilczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 05:10   #9351
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
no ale kilka kulek chyba dostalas?...tyle co zamawianych innych kosmetykow
tak, ale nie wszystkie. jak się teraz w to zagłębiam, to widzę, że o 1 za mało mi przysłali. ale to nic - zamówię jeszcze raz w II terminie mam nauczkę

Ewcia
Przemek
Stary 2007-04-18, 06:39   #9352
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

dla mnie on jest bardzo dobry, daje dosyc mocna opalenizne, czy 2-razy dziennym stosowaniu.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 08:06   #9353
asicka1
Raczkowanie

Witam , chcialam zapytac jak tam sie sprawuje mask ablotna z MM testowalyscie juz???
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 08:39   #9354
Kaaja
Przyczajenie

Witam.Jutro dostaje pierwszą paczkę,chciałam się dowiedzieć o której mniej wiecej przyjeżdza kurier i czy wcześniej dzwoni?
Stary 2007-04-18, 08:42   #9355
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez Kaaja Pokaż wiadomość
Witam.Jutro dostaje pierwszą paczkę,chciałam się dowiedzieć o której mniej wiecej przyjeżdza kurier i czy wcześniej dzwoni?
hihi nie znasz dnia [tzn to akurat znasz]nie znasz godziny.moze byc rano a moze byc wieczor. niestety. i zapomnij ze bedzie dzwonil hihihi. to jest avon.
Stary 2007-04-18, 08:43   #9356
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

ja widziałam w COKu ten nowy olejek Planet Spa do włosów i musze powiedzieć..., że jest mikroskopijny. Rzeczywiście w katalogu wyglada na małego (i podana jest pojemność) ale wygląda śmiesznie.

nowy balsam do stóp...śmierdzi. Bardzo dziwny chemiczny zapach. Ani mięty,, ani cytryny nie przypomina.

Żel tropikalny Senses pachnie o wiele ładniej na żywo niż w katalogu.
Bedą braki!

Czy któraś z Was miała taka sytuację z Pełnią Rzęs?
Jak kupiłam za pierwszym razem byłam zachwycona - to był najlepszy tusz jaki miałam. Potem dostałam go gratis w COKu przy zamówieniu jakimś wysokim i......... to totalne badziewie. Skleja rzesy, w ogole ich jakby nie maluje. Teraz 'boje się' kupować go kolejny raz...15zł to niejets dużo, ale zawsze. (A kupić muszę bo nowy, dwustronny tusz Avonowy okazał się totalnym badziewiem:/)
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 08:44   #9357
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

nie wiem czemu sie trafil ci taki bubel. ja zamawialam drugi raz tusz pelnie rzes i jestem zadowolona. jak dla mnie najlepszy tusz

chyba ze dali gratis bonp konczyl sie termin waznosci i chcieli sie pozbyc i dlatego byl jakis felerny. sama nie wiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 09:02   #9358
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Jak dla mnie biżuteria Jalila nie jest taka zła, wygląda tak jak w katalogu. Przypatrywałam się jej wczoraj i dzisiaj w COKu. Jest ok.
dzięki,a czy jest mniej więcej tej samej wielkości jak w katalogu?bo widziałam na allegro i wydała mi się jakoś dziwnie duża??

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Witam , chcialam zapytac jak tam sie sprawuje mask ablotna z MM testowalyscie juz???
Dla mnie jest to najlepsza maseczka z tej linii,świetnie odżywia skórę,wygładza,dla kogoś kto nie stosował tej linii wcześniej może mieć dziwny zapachale ogólnie bardzo polecam(osobiście mam już 3opakowanie i jestem bardzo zadowolona),szczególnie do cery mieszanej
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 09:13   #9359
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
Mam pytanko do osób które składały zamóienie z katalogu 05,czy przedł którejś z Was ten puder z oferty internetoweji czy zamawiałyście biżuterię Jalila???bo tak się do niej przymierzam w drugim terminie-w katalogu 06 już jej nie majak wrażenia?

musiałam nieżle się przekopać przez Wasze posty po weekendziehehe
Powiem a raczej napiszę jedno:ludzie którzy zamawiają a potem się rozmyślają powinni chyba na czole mieć wypisane jakieś ostrzerzenie dla konsultantek....kiedyś miałam taką sytuację,że kobietka zamówiła jakiś tusz i gdy już go otrzymała,otworzyła-stwierziła,że jednak to nie to czego chciała i że kolor jakiś dziwny(black/brown-kupiony po cenie katalogowej bez żadnej promocjii),więc zwróciła,na szczęście znajomej się spodobał i odkupiłaale jak nie ma co zrobić z takim produktem?i na dodatek za niego płacić?eh......brak słów

Mialam tez podobną sytuacje, ze moja Klientka zamowiła jakies kosmetyki z seri For Men. Dosylala mi informacje w ostatniej chwili, i co sie później okazało (Oczywiscie jak juz paczka prezyszla) ze sie pomylila i podala mi inny produkt!!! Na dodatek byl bez promocji i kosztował 40 zl wiec raczej poza zwrotem innego wyjscia nie bylo...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 09:14   #9360
didulka_88
Raczkowanie

mowicie o maseczce do twarzy czy masce do ciala?
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości