|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9331 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mi przyszedł, ale to na początku obowiązywania katalogu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9332 |
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam 3 i mi tez przyszły wszystkie
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2007-04-17 o 18:05 Powód: błąd ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#9333 |
Zakorzenienie
|
wyszło nie tylko na to, że nie umiem liczyc do 48, ale również, że nie umiem czytać ze zrozumieniem
![]() Jak ja mogłam tego nie zauważyć??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: a nie wiecie może, czy Lyrical też zostało wycofane, czy dalej jest ?? bo tak mi się teraz przypomniała ta woda, i w sumie chętnie bym ją sobie zamówiła ![]()
![]() |
#9336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9338 |
Zadomowienie
|
Moze Margo zamawoila wiecej kulek niz kosmetykow.
![]() No, juz sie wyjasnilo ![]() Edytowane przez Ptaszysko Czas edycji: 2007-04-17 o 18:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#9339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9340 |
Raczkowanie
|
Co myślicie o balsamie Satynowy Połysk? Jest jak balsam brązujący? Czy bardziej efekt "skóry muśniętej słońcem"? Jak długi efekt na skórze? I czy zostaja "plamy" na skórze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie też mnie kusi ten balsamik.... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9342 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#9343 |
Zadomowienie
|
dość delikatny balsam, taki lekko koloryzujący, tylko nie nadaje się na bardzo jasną skórę, bo troszkę mi plamy się zrobiły na dekolcie (ale to była akurat wrażliwa skóra)
|
![]() ![]() |
![]() |
#9344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9345 |
Zakorzenienie
|
Szczerze to za cenę tego balsamu możecie już kupić sobie balsam J&J, albo Garniera(wtedy faktycznie będzie miał efekt brązujacy, a nie tylko rozświetlajacy). Czasami mnie te ceny w avonie zwalaja z nóg...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9346 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam ten balsam satynowy połysk. Na początku byłam bardzo niezadowolona z niego,bo po każdym posmarowaniu miałam zacieki na rękach przeważnie. Dowiedziałam się jednak żeby nie było zacieków trzeba się uprzednio posmarować trochę balsamem (zrobić taki jakby podkład) i wtedy jest ok. Smaruję się teraz trochę balsamem a potem satynowym połyskiem i smug nie ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#9347 |
Zakorzenienie
|
Pilnie poszukuję składu kremu Rich Moisture w nowym opakowaniu - niebiesko zielonym.
Czy jest identyczny jak ten stary czy się zmienił? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7466 Proszę o pomoc ![]()
![]() |
#9348 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko do osób które składały zamóienie z katalogu 05,czy przedł którejś z Was ten puder z oferty internetoweji czy zamawiałyście biżuterię Jalila???bo tak się do niej przymierzam w drugim terminie-w katalogu 06 już jej nie ma
![]() musiałam nieżle się przekopać przez Wasze posty po weekendzie ![]() ![]() Powiem a raczej napiszę jedno:ludzie którzy zamawiają a potem się rozmyślają powinni chyba na czole mieć wypisane jakieś ostrzerzenie dla konsultantek....kiedyś miałam taką sytuację,że kobietka zamówiła jakiś tusz i gdy już go otrzymała,otworzyła-stwierziła,że jednak to nie to czego chciała i że kolor jakiś dziwny(black/brown-kupiony po cenie katalogowej bez żadnej promocjii),więc zwróciła,na szczęście znajomej się spodobał i odkupiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9349 |
Czekam na Ragnarok
|
Jak dla mnie biżuteria Jalila nie jest taka zła, wygląda tak jak w katalogu. Przypatrywałam się jej wczoraj i dzisiaj w COKu. Jest ok.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#9350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam szczerze, że wszystko byłoby fajnie, gdyby nie ten zapach. Na początku balsam naprawdę przyjemnie pachnie, ale po tych wszystkich reakcjach chemicznych po prostu śmierdzi skóra.. W przypadku zwykłych samoopalaczy jakoś ten zapach nie jest tak intensywny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9352 |
Konto usunięte
|
dla mnie on jest bardzo dobry, daje dosyc mocna opalenizne, czy 2-razy dziennym stosowaniu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9353 |
Raczkowanie
|
Witam , chcialam zapytac jak tam sie sprawuje mask ablotna z MM testowalyscie juz???
|
![]() ![]() |
![]() |
#9354 |
Przyczajenie
|
Witam.Jutro dostaje pierwszą paczkę,chciałam się dowiedzieć o której mniej wiecej przyjeżdza kurier i czy wcześniej dzwoni?
#9355 |
Zadomowienie
|
hihi nie znasz dnia [tzn to akurat znasz]nie znasz godziny.moze byc rano a moze byc wieczor. niestety. i zapomnij ze bedzie dzwonil hihihi. to jest avon.
#9356 |
Raczkowanie
|
ja widziałam w COKu ten nowy olejek Planet Spa do włosów i musze powiedzieć..., że jest mikroskopijny. Rzeczywiście w katalogu wyglada na małego (i podana jest pojemność) ale wygląda śmiesznie.
nowy balsam do stóp...śmierdzi. Bardzo dziwny chemiczny zapach. Ani mięty,, ani cytryny nie przypomina. Żel tropikalny Senses pachnie o wiele ładniej na żywo niż w katalogu. Bedą braki! ![]() Czy któraś z Was miała taka sytuację z Pełnią Rzęs? Jak kupiłam za pierwszym razem byłam zachwycona - to był najlepszy tusz jaki miałam. Potem dostałam go gratis w COKu przy zamówieniu jakimś wysokim i......... to totalne badziewie. Skleja rzesy, w ogole ich jakby nie maluje. Teraz 'boje się' kupować go kolejny raz...15zł to niejets dużo, ale zawsze. (A kupić muszę bo nowy, dwustronny tusz Avonowy okazał się totalnym badziewiem:/) |
![]() ![]() |
![]() |
#9357 |
Zadomowienie
|
nie wiem czemu sie trafil ci taki bubel. ja zamawialam drugi raz tusz pelnie rzes i jestem zadowolona. jak dla mnie najlepszy tusz
![]() chyba ze dali gratis bonp konczyl sie termin waznosci i chcieli sie pozbyc i dlatego byl jakis felerny. sama nie wiem.
![]() |
#9358 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam tez podobną sytuacje, ze moja Klientka zamowiła jakies kosmetyki z seri For Men. Dosylala mi informacje w ostatniej chwili, i co sie później okazało (Oczywiscie jak juz paczka prezyszla) ze sie pomylila i podala mi inny produkt!!! Na dodatek byl bez promocji i kosztował 40 zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9360 |
Raczkowanie
|
mowicie o maseczce do twarzy czy masce do ciala?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.