|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Jestem za krótko w Avonie zeby doswiadczyc niekompetencji tej firmy, ale jak tak czytam Wasze doswiadczenia to mnie krew zalewa
![]() Co do peelingu (kusicielki jedne) to wole doplacic do tego z granatem ![]() ![]() Klientki nasze rzeczywiscie mysla ze my zbijamy na tym interesie niewiadomo jakie kokosy. Trzeba im udowadniac ze jest inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#9302 |
Zadomowienie
|
Co do klientek - daję niektórym rabaty. Wiadomo w dobie allegro niektórzy wolą tam kupić taniej niż bezpośrednio u nas. I jakiś czas temu jedna się mnie pyta ile taniej mogę jej sprzedać cos tam z oferty netto (pewnie widziała na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9303 |
Raczkowanie
|
Wczoraj dostałam swoje zamówienie od konsultanki z katalogu 05, a wzięłam:
- wodę toaletową Pro Wild dla TŻ - bardzo mi się podoba zapach i jest trwały, jak wszystkie zapachy z Pro, - dezodorant w kulce Full Speed dla TŻ - jak to każda kulka z Avonu, ja osobiście kulek nie lubię i nie używam, ale mój TŻ je uwielbia, zapach ładny, - szampon do włosów normalnych Jabłko i Rozmaryn z Naturalsów - zapach boski, kocham wszystko co jabłkowe ![]() - szczotkę do podkręcania włosów - co tu można opisać? szczotka jak szczotka, - galaretkę pod prysznic Mango i Passiflora - ładnie pachnie, jest śmieszna, można na niej odbić palec i po chwili ten ślad znika hehe ![]() No i to tyle.. aha dostałam jeszcze od mojej konsultanki: - probkę wody perfumowanej True Glow - wiem, że to zapach nie dla mnie, bo mi się nie podoba, nie potrafię go opisać, bo jakoś nic mi znajomego nie przypomina, pewnie dam mamie ![]() - próbkę szminki o kolorze Rose - ale nie mam pojęcia jaka to seria, wiem tyle, że jest baardzo różowa i kompletnie nie w moim typie, może dam mamie? a może prędzej babci? ![]() No i wreszcie mam papierową 06, a w niej tyle rzeczy mi się już podoba, że głowa boli.
#9304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamietam jak za zamowienie powyzej 500 zeta byl prezent. Teraz mnie rozwalila prezent - kartka urodzinowa Avonu! no taki prezent nic tylko oprawic w ramke i powiesic nad lozkiem. No, ale co? wycofac sie? na nasze miejsce znajda po 5 innych dziewczyn i nawet ich to nie obejdzie. a na maile samie wiecie jak odpowiadaja: "przepraszamy" i koniec. ehh.... dobrze, ze chociaz niektore kosmetyki sa dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja go miałam i nie chcę więcej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9308 |
Zadomowienie
|
Czy mi się tylko wydaje czy woda Wink została cichaczem wycofana?
#9309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9310 |
Raczkowanie
|
Witajcie ![]() Dzwoneczka przy niej nie widziałam, ale w kat. 05, 06 i 07 nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9311 |
Czekam na Ragnarok
|
Byłam dzisiaj znowu w COKu (w końcu mam te upragnione 25%) i wąchałam tropikalny żel i cytrusowo-miętowy krem do stóp. Żel pachnie zbyt słodko, nie podoba mi się. Natomiast chciałam wziąć ten krem do stóp, ale się rozmyśliłam. Pachnie bardzo dziwnie, dla mnie nieprzyjemnie. Nie są to ani cytrusy, ani mięta. Wolę sprawdzony MM.
Klapki i torebka (ta plażowa) są niezbyt ładne na żywo. W życiu bym takiego czegoś nie kupiła. Kremowy płyn do higieny intymnej zajeżdza spirytusem :/ PS. Wiecie już coś o tym preparacie do usuwania skórek? Jak się go używa i czy działa? |
![]() ![]() |
![]() |
#9312 |
Zakorzenienie
|
skoro kosmetyk może być zużyty w 30% i może nie być kartonowego pudełeczka to metki przy torebce tez może nie być (tak mi sie wydaje)
#9313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przeczytałam skład na wizazu, tez wolałam nie ryzkowac- sls i alkohol denaturat na pierwszych miejscach. Nawet do twarzy bym sie bała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9316 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, znalazłam nowe zastosowanie kremu do rąk tego intentsywnie nawilżającego z gliceryną - a mianowicie, miałam strasznie spierzchnięte usta, żadem krem typu nivea czy bambino czy inny nawilżający nie pomagał, a że w pracy mam tylko krem do rąk, więc posmarowałam sobie nim okolice ust i co.... tamtymi kremai smarowałam się 3 dni i nic nie pomagało, a tym do rak posparowałam sie 2 razy i jak ręką odjął, teraz siedze z koleżanką i śmiejemy sie, że powinnam napisac do AVONU list z podziękowaniami za taki dobry krem do rąk tzn do twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9318 |
Czekam na Ragnarok
|
Nie jest gęsty, raczej taki wodnisto-kremowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9319 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9320 |
Czekam na Ragnarok
|
Jej niestety nie było. Ale była Elana i wygląda całkiem ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9321 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9322 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
MM też nie jest tłusty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9323 |
Zadomowienie
|
Na MM przyjdzie jeszcze pora
![]() Na razie musze sprawic sobie jakis chlodzacy ![]() Ciekawe jaki bedzie ten olejek do wlosow SPA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9324 |
Zadomowienie
|
ja widziałam torbę różową (nie miałam w ręce) i wygląda identycznie jak w katalogu - taki wściekły róż z dziwnymi parcianymi paskami.
co do peelingu z granatem, to jak pamiętam (aktualnie stoi w kolejce i czeka na skończenie Eris) rzeczywiście ciężko schodził, ale jak przejechałam myjką (taką drapiącą - nie pamiętam nazwy) to ładnie wszystko schodzi. o zamówieniach napiszę tyle, że patrząc na K7 przełożyłam część rzeczy niepotrzebnych teraz na następny katalog. myślałam że będę miała problem z zamówieniem i wezmę masę rzeczy na zapas (z czego się już wyleczam powoli) ale jak na razie będę miała i to z dużym zapasem, bo ok. 250 zł - mama jest niemożliwa czasami ![]() skusiłam się na razie na: Today (uwielbiam przeceny), Pełnię Rzęs (miałam czekać z tuszem na K7 ale się skończył), opalizujący lakier do paznokci (dobrze że to uzależnienie nie jest bardzo drogie) i woreczek spa z netto. |
![]() ![]() |
![]() |
#9325 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A co do chłodzącego. Właśnie przetestowałam odświeżający dezodorant do stóp dla mojego mężczyzny i jest napisane na opakowaniu, że chłodzi i odświeża. Moich stóp w ogóle nie schłodził. Jeśli spray chłodzący cytrusowo-miętowy jest taki sam, to jaki jest w tym sens? Rozgrzewający scrub z kofeiną był super, ciekawe czy chłodzący krem będzie działał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W odswiezenie bez udzialu przyslowiowych 'wody i mydla' nie wierze ![]() A efekt chlodzenia jest wlasnie krotkotrwaly albo calkiem go brak wprzypadku dezodorantow, dlatego wole jakis zel lub lekki krem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9327 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9328 |
Zadomowienie
|
Przychodzi wam dezodorant w kulce ze s. 128 w katalogu 5? Kolezanka chciala zamowic, a jak nie bedzie to tez z wypredazy w kremie. Rzeczy z wyprzedazy w COKu moze nie byc, a trzeciego zamowiena raczej robic nie bede...
|
![]() ![]() |
![]() |
#9329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzeba było jej pokazać info na ofercie netto,że te ceny nie podlegają opustowi, czyli kosztują tyle ile jest napisane w ofercie netto i Ty nic z tego nie zarabiasz - po to właśnie tą ofertę stworzono ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9330 |
Rozeznanie
|
Dlaczego nigdzie nie ma od pewnego czasu mgiełki do twarzy z Planet Spa, seria z białą herbatą???
Czy jeszcze powróci, bo nie ma w katalogach już prawie pół roku a bardzo lubiłam jej używać, zwłaszcza latem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.