|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
A co powiecie o błyszczyku GLAZEWEAR metallic kolorek Rose Beam... ? prosze o opis kolorku i samego błyszczyka...jak ktoś da fotke to bede bardzo wdzieczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Ale mi dzisiaj muli to forum... W ogóle nie mogę się dostać...
Mam fakturę na drugi termin z K02, mam małe zamówienie. Ale przyjdzie z oferty internetowej błyszczyk Pona Colada, kolczyki z kryształkami(obie te rzeczy miałam wcześniej w brakach) i Pur Blanca ![]() Braki: Cień do powiek chłodzący w kremie-Cool Heather Skarpetki Etui na telefon z netto |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zadomowienie
|
Dziweczynki, a słyszałyście o tej promocji? Znalazłam ja własnie w strefie konsultantki w wiadomościach od mojej OMS.
wyjątkowa okazja – nie przegap! : za każdy zamówiony katalog otrzymasz drugi gratis!! Sprawdź nareszcie ile wyniosłoby Twoje zamówienie gdybyś rozdała wokół siebie 40 katalogów !!!!! Się zdziwiłam się ![]()
#2824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zadomowienie
|
Co prawda nie jest nic na ten temat napisane, ale wnioskuje ze ten promołszyn obowiązuje katalog 04
![]()
#2826 |
Zadomowienie
|
dzięki za pomysł z atomizerkiem
![]() a z 3/07 okazało się że muszę zamówić kolczyki, bo mi się poprzednie zniszczyły (też avon, takie wiszące z jakby muszelkami okrągłymi, perłowobiałe). no i po obejrzeniu w COKu skusiłam się na Taline. chciałam Abril, ale okazały się nie tak zielone jak myślałam... ale wizyta w COKu sprawiła że zakochałam się w naszyjniku Oralia, więc go też biorę. dobrze że nie oglądałam jeszcze lakierów do paznokci ;-) poza tym jeszcze biorę parasolkę wiosenną i minibłyszczyki, bo wycofują a bardzo lubię błyszczyki (zwłaszcza małe, które się mieszczą w kieszonce torebki - Mock Crock). acha, jeszcze zapytam: czy któreś odcienie lakieru glass reflections są wyrażnie widoczne na paznokciach? bo mam nectar, wyglądający w butelce jak kisiel malinowy i prawie niewidoczny na paznokciach. ale efekt daje fajny, więc może się skuszę na inny jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Wtajemniczenie
|
wiecie może coś na temat balsamu dodajcego objętości włosomm Advance Techniques?? Czy rzeczywiscie tą objętość dodaje i nie obciąza wlosów?
#2828 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale jak Anetka_m dostała ta wiadomość od swojej OMS to ja już nie wiem ![]()
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zadomowienie
|
Napisałam w tej sprawie do mojej OMS. Jak tylko dostanę od niej odp dam Wam znać
![]() Chodzi o ten temat : "...za każdy zamówiony katalog otrzymasz drugi gratis!!.."
Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... Edytowane przez anetka_m Czas edycji: 2007-01-26 o 22:35 Powód: sprostowanie :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() jutro chyba będe już składać zamówienie ![]() ciekawa jestem czy będą jakieś braki-mam nadzieję że nie na nową wodę in bloom bo to by była przesada. Chciałam się jeszcze zapytać jak to jest gdy składam na drug termini kwota którą uzbieram podwyższa mi upust?-wtedy przy następnym kata;ogu mam powiększony ale czy też mi go zwiększają przy fakturze z drugiego terminu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Z tego co mi Dziewczyny kiedyś pisały, to jeśli kwota z drugiego zamówienia podwyższa Ci poziom opustowy, to to, co zamawiasz na drugim terminie jest już liczone według "nowego" opustu... Mam nadzieję, że nie pokręciłam ![]() No i oczywiście na następny katalog masz ten "większy" opust ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
Vanilla
![]() ![]()
#2835 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Zadomowienie
|
oczywiście najpierw pomyliłam nazwy - co robi z człowiekiem brak kawy rano ;-) zostawiam więc opisy, może się przydadzą komuś jeszcze.
co do Twojego pytania, kaatiiaa: jakościowo Taline wygląda nieźle, lepiej od Abril, podobnie jak moje kolczyki Illumine (ostatnio zginęły śmiercią tragiczną, niestety) czy Ashynn, które kiedyś widziałam. jak piszę dalej, szukałam wśród Taline, Abril, Delphi i Alsace i jakościowo Delphi i Taline podobne, tylko Taline mniej poważne i eleganckie. kolczyki na zdjęciu są nieostre, ale wisiorek jest taki jak naprawdę, kolczyki podobne. nie wyglądają byle jak, a w końcu to nie bransoletka, więc może koraliki się nie pogubią (koszmar w bransoletce z różowych kulek z jakby kryształkami wiszącymi - długo w promocjach i netto). kolczyki są dość długie, wisiorek zresztą też, więc fajnie. inne, które widziałam: Abril na zdjęciu wygląda jak blady zielony, ale kolor prawdziwy to raczej taki jak kolor sweterka modelki od biżuterii Taline. zresztą na zdjęciu Taline i Abril wyglądają na podobnej jakości wykonanie, ale Abril wygląda bardziej bylejako. zresztą podobna różnica jest między Alsace i Delphi - Delphi w rzeczywistości podobna do tych zdjęć, ale Alsace wygląda mało efektownie, te wzorki na koronce na fotkach w ogóle są niewidoczne i jest taka ciemna siatka i tyle. za to naszyjnik Oralia aż mnie przyciągnął w COKu, bo zdjęcie w katalogu jest nieostre a pierścionka mało widać. dziewczyny, kusi mnie szczotka prostująca. mam lekko falujące włosy i nie wiem. nie chcę kupować nic takiego z innych firm, bo nie potrzebuję aż tak i nie chce mi się po sklepach łazić, ale w katalogu to kusi. doradźcie lub zniechęćcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Vrenth ta szczotka nie prostuje aż tak idealnie. ja też mam włosy lekko falowane, ale naprawde proste mam tylko po prostownicy, albo po suszeniu na bardzo grubej szczotce (tylko wtedy mam lekko zawinięte końcówki
![]()
#2839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zadomowienie
|
właściwie chodzi o to, że mam prawie proste włosy. ale jak np. pół dnia (do tego po myciu) zakładam dane pasmo za ucho to już do mycia mam takie zagięte. jak to wyprostuje, to będę szczęśliwa
![]() kaatiiaa - będę dopiero zamawiać tak, żeby koło 6go dostać (jak zwykle pierwszy możliwy termin). to jak Cię nadal będzie ciekawić to zrobię zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
A widział ktoś na żywo biżuterię Mara?
Czy tylko te jakby sześciany są fioletowe, a reszta niebieska, czy może ta biżuteria ma inny kolor niż w katalogu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
mnie się nawet spodobał wisiorek Solutions
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Smerfeta, mnie również
![]() ![]() ale żadne kosmetyki z serii Solutions nie są mi potrzebne ![]() więc wisiorka nie zamówie...
#2845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie ![]() Gdybyś chciała wisiorek, to ja mogę dla Ciebie zamówić, bo mam klientki na kosmetyki Solutions, ale wisiorka nie chcą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Wtajemniczenie
|
Jednak nie doszłam do upragnionego upustu-mam 780 zł i czekam jeszcze na jedną lub dwie klientk-z moimi perfumkami dojdzie trochę ale i tak ne dobije do 1200
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze sie zastanowie, bo zam.owienie składam do 8 lutego więc może klientki zamówią coś z Solutions a wisiorka nie będą chciały ![]()
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z minikatalogu biorę dla siebie kosmetyki za niecałe 40zl początkowo miałam zamówić więcej, ale zaczynam oszczędzać na wakacyjny wyjazd do TŻ-ta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
macie albo używacie może konturówki do oczu CT kolorek silver? Czy widac na powiece ten kolor i czy dobrze się nią maluje?
#2850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabym wysłać w kopercie bąbelkowej. Będę zamawiać za tydzień w czwartek albo 5 lutego. Jakby co, to daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.