Wszystko o Avonie - Część II - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-26, 17:37   #2821
Anka :)
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

A co powiecie o błyszczyku GLAZEWEAR metallic kolorek Rose Beam... ? prosze o opis kolorku i samego błyszczyka...jak ktoś da fotke to bede bardzo wdzieczna.
Stary 2007-01-26, 17:39   #2822
taka jedna
Zakorzenienie

Ale mi dzisiaj muli to forum... W ogóle nie mogę się dostać...
Mam fakturę na drugi termin z K02, mam małe zamówienie. Ale przyjdzie z oferty internetowej błyszczyk Pona Colada, kolczyki z kryształkami(obie te rzeczy miałam wcześniej w brakach) i Pur Blanca
Braki:
Cień do powiek chłodzący w kremie-Cool Heather
Skarpetki
Etui na telefon z netto
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 18:28   #2823
anetka_m
Zadomowienie

Dziweczynki, a słyszałyście o tej promocji? Znalazłam ja własnie w strefie konsultantki w wiadomościach od mojej OMS.

wyjątkowa okazja – nie przegap! :

za każdy zamówiony katalog otrzymasz drugi gratis!! Sprawdź nareszcie ile wyniosłoby Twoje zamówienie gdybyś rozdała wokół siebie 40 katalogów !!!!!

Się zdziwiłam się
Stary 2007-01-26, 19:03   #2824
dorotqa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Dziweczynki, a słyszałyście o tej promocji? Znalazłam ja własnie w strefie konsultantki w wiadomościach od mojej OMS.

za każdy zamówiony katalog otrzymasz drugi gratis!! Sprawdź nareszcie ile wyniosłoby Twoje zamówienie gdybyś rozdała wokół siebie 40 katalogów !!!!!

Się zdziwiłam się
A w którym to katalogu? Przyznam, że fajna oferta
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 19:10   #2825
anetka_m
Zadomowienie

Co prawda nie jest nic na ten temat napisane, ale wnioskuje ze ten promołszyn obowiązuje katalog 04
Stary 2007-01-26, 19:39   #2826
Vrenth
Zadomowienie

dzięki za pomysł z atomizerkiem zresztą wyczekałam się na niego jak głupia, bo nie mieli w magazynie chyba 3 katalogi ("produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać" - tyle że jak tylko się pojawił) i mam od miesiąca chyba.

a z 3/07 okazało się że muszę zamówić kolczyki, bo mi się poprzednie zniszczyły (też avon, takie wiszące z jakby muszelkami okrągłymi, perłowobiałe). no i po obejrzeniu w COKu skusiłam się na Taline. chciałam Abril, ale okazały się nie tak zielone jak myślałam... ale wizyta w COKu sprawiła że zakochałam się w naszyjniku Oralia, więc go też biorę. dobrze że nie oglądałam jeszcze lakierów do paznokci ;-)

poza tym jeszcze biorę parasolkę wiosenną i minibłyszczyki, bo wycofują a bardzo lubię błyszczyki (zwłaszcza małe, które się mieszczą w kieszonce torebki - Mock Crock).

acha, jeszcze zapytam: czy któreś odcienie lakieru glass reflections są wyrażnie widoczne na paznokciach? bo mam nectar, wyglądający w butelce jak kisiel malinowy i prawie niewidoczny na paznokciach. ale efekt daje fajny, więc może się skuszę na inny jeszcze...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 19:56   #2827
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

wiecie może coś na temat balsamu dodajcego objętości włosomm Advance Techniques?? Czy rzeczywiscie tą objętość dodaje i nie obciąza wlosów?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-26, 19:59   #2828
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Tak sobie pomyślałam, bo kiedyś "nawaliłam" kremu pod oczy (nie wiem, co sobie wyobrażałam, chyba że jak więcej nałożę, to od razu będą efekty), no i oprócz "wałkowania" nic szczególnego się nie wydarzyło.
Gdy da się za dużo kosmetyku zawsze się zwałkuje.Mam tak czasem z kremem do rąk i balsamem do ciała.To co wsiąknie to wsiąknie a reszta zostaje i się wałkuje.Mniej się wałkuje jeśli regularnie robi się peeling

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Nie miałam peelingu z granatem,ale zapaszek ma bardzo przyjemny(koleżanka zamawiała i pozwoliłam sobie go powąchać).
Peeling z granatem jest dla mnie bardzo dobry,dobrze peelinguje bo ma grube ziarenka tlyko szkoda że słąbo się pieni.Ale i tak jest OK

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale przyjdzie z oferty internetowej błyszczyk Pona Colada, kolczyki z kryształkami(obie te rzeczy miałam wcześniej w brakach)
Kolczyki loving przyszły, te za 5.90?

Cytat:
Co prawda nie jest nic na ten temat napisane, ale wnioskuje ze ten promołszyn obowiązuje katalog 04
U mnie jeszcze o tej promołszyn nic nie ma.. A może to tylko promocja dla twojego okręgu skoro to jest w wiadomościach prywatnych a nie gdzieś na głównej stronie?

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 20:14   #2829
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:

Się zdziwiłam się
wow! super

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze o tej promołszyn nic nie ma.. A może to tylko promocja dla twojego okręgu skoro to jest w wiadomościach prywatnych a nie gdzieś na głównej stronie?
nie no to by było troche głupie jakby zrobili taką fajną promocję tylko dla jednego okręgu...
no ale jak Anetka_m dostała ta wiadomość od swojej OMS to ja już nie wiem

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 20:44   #2830
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Kolczyki loving przyszły, te za 5.90?
nie, te pozłacane
Stary 2007-01-26, 22:31   #2831
anetka_m
Zadomowienie

Napisałam w tej sprawie do mojej OMS. Jak tylko dostanę od niej odp dam Wam znać

Chodzi o ten temat : "...za każdy zamówiony katalog otrzymasz drugi gratis!!.."

Edytowane przez anetka_m
Czas edycji: 2007-01-26 o 22:35 Powód: sprostowanie :)
anetka_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 09:19   #2832
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam
jutro chyba będe już składać zamówienieczekam jeszcze na jedną klientkę.
ciekawa jestem czy będą jakieś braki-mam nadzieję że nie na nową wodę in bloom bo to by była przesada.
Chciałam się jeszcze zapytać jak to jest gdy składam na drug termini kwota którą uzbieram podwyższa mi upust?-wtedy przy następnym kata;ogu mam powiększony ale czy też mi go zwiększają przy fakturze z drugiego terminu?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 09:53   #2833
nutka85
Wtajemniczenie

Witam

Z tego co mi Dziewczyny kiedyś pisały, to jeśli kwota z drugiego zamówienia podwyższa Ci poziom opustowy, to to, co zamawiasz na drugim terminie jest już liczone według "nowego" opustu...
Mam nadzieję, że nie pokręciłam
No i oczywiście na następny katalog masz ten "większy" opust

Pozdrawiam i życzę miłego (niestety już mniej zimowego) dnia!!
Stary 2007-01-27, 10:02   #2834
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Vanilla na podstawę opustu liczy się łączną kwotę zamówień w całej kampanii, zatem z drugiego zamówienia też, mało tego dochodzą do obliczania opustu zakupy w COK. Ja jak miałam podwyższony opust przez drugie zamówienie to już miałam ten wyższy na drugim terminie
Stary 2007-01-27, 10:29   #2835
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Witam

Z tego co mi Dziewczyny kiedyś pisały, to jeśli kwota z drugiego zamówienia podwyższa Ci poziom opustowy, to to, co zamawiasz na drugim terminie jest już liczone według "nowego" opustu...
Mam nadzieję, że nie pokręciłam
No i oczywiście na następny katalog masz ten "większy" opust

Pozdrawiam i życzę miłego (niestety już mniej zimowego) dnia!!
Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Vanilla na podstawę opustu liczy się łączną kwotę zamówień w całej kampanii, zatem z drugiego zamówienia też, mało tego dochodzą do obliczania opustu zakupy w COK. Ja jak miałam podwyższony opust przez drugie zamówienie to już miałam ten wyższy na drugim terminie
wielkie dzęki za wyjaśnenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 10:41   #2836
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Witam wszystkich

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
a z 3/07 okazało się że muszę zamówić kolczyki, bo mi się poprzednie zniszczyły (też avon, takie wiszące z jakby muszelkami okrągłymi, perłowobiałe). no i po obejrzeniu w COKu skusiłam się na Taline. chciałam Abril, ale okazały się nie tak zielone jak myślałam... ale wizyta w COKu sprawiła że zakochałam się w naszyjniku Oralia, więc go też biorę. dobrze że nie oglądałam jeszcze lakierów do paznokci ;-)
Vrenth a mogła byś coś więcej powiedzieć o Tej biżuterii Taline- bo też bardzo mnie kusi, czy jest podobna do zdjęcia w katalogu czy jednak odbiega od niego i ogólnie jak się prezentuje, jak jest wykonana czy to srebro nie jest tandetne i te koraliki takie jak perełki jak wyglądają, a kiedy składasz zamówienie bo ja 10.02 i zastanawiam się czy składasz wcześniej i czy ewntualnie miała byś możliwość zeskanowania biżu albo zrobienia fotki i umieszczenia jej na wizażu? Była bym bardzo wdzięczna- Z góry dziękuje za odpowiedz

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 12:36   #2837
Vrenth
Zadomowienie

oczywiście najpierw pomyliłam nazwy - co robi z człowiekiem brak kawy rano ;-) zostawiam więc opisy, może się przydadzą komuś jeszcze.

co do Twojego pytania, kaatiiaa: jakościowo Taline wygląda nieźle, lepiej od Abril, podobnie jak moje kolczyki Illumine (ostatnio zginęły śmiercią tragiczną, niestety) czy Ashynn, które kiedyś widziałam. jak piszę dalej, szukałam wśród Taline, Abril, Delphi i Alsace i jakościowo Delphi i Taline podobne, tylko Taline mniej poważne i eleganckie. kolczyki na zdjęciu są nieostre, ale wisiorek jest taki jak naprawdę, kolczyki podobne. nie wyglądają byle jak, a w końcu to nie bransoletka, więc może koraliki się nie pogubią (koszmar w bransoletce z różowych kulek z jakby kryształkami wiszącymi - długo w promocjach i netto). kolczyki są dość długie, wisiorek zresztą też, więc fajnie.

inne, które widziałam:

Abril na zdjęciu wygląda jak blady zielony, ale kolor prawdziwy to raczej taki jak kolor sweterka modelki od biżuterii Taline. zresztą na zdjęciu Taline i Abril wyglądają na podobnej jakości wykonanie, ale Abril wygląda bardziej bylejako.
zresztą podobna różnica jest między Alsace i Delphi - Delphi w rzeczywistości podobna do tych zdjęć, ale Alsace wygląda mało efektownie, te wzorki na koronce na fotkach w ogóle są niewidoczne i jest taka ciemna siatka i tyle. za to naszyjnik Oralia aż mnie przyciągnął w COKu, bo zdjęcie w katalogu jest nieostre a pierścionka mało widać.

dziewczyny, kusi mnie szczotka prostująca. mam lekko falujące włosy i nie wiem. nie chcę kupować nic takiego z innych firm, bo nie potrzebuję aż tak i nie chce mi się po sklepach łazić, ale w katalogu to kusi. doradźcie lub zniechęćcie
Stary 2007-01-27, 12:39   #2838
asia_z
Zakorzenienie

Vrenth ta szczotka nie prostuje aż tak idealnie. ja też mam włosy lekko falowane, ale naprawde proste mam tylko po prostownicy, albo po suszeniu na bardzo grubej szczotce (tylko wtedy mam lekko zawinięte końcówki )
Stary 2007-01-27, 12:45   #2839
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
oczywiście najpierw pomyliłam nazwy - co robi z człowiekiem brak kawy rano ;-) zostawiam więc opisy, może się przydadzą komuś jeszcze.

co do Twojego pytania, kaatiiaa: jakościowo Taline wygląda nieźle, lepiej od Abril, podobnie jak moje kolczyki Illumine (ostatnio zginęły śmiercią tragiczną, niestety) czy Ashynn, które kiedyś widziałam. jak piszę dalej, szukałam wśród Taline, Abril, Delphi i Alsace i jakościowo Delphi i Taline podobne, tylko Taline mniej poważne i eleganckie. kolczyki na zdjęciu są nieostre, ale wisiorek jest taki jak naprawdę, kolczyki podobne. nie wyglądają byle jak, a w końcu to nie bransoletka, więc może koraliki się nie pogubią (koszmar w bransoletce z różowych kulek z jakby kryształkami wiszącymi - długo w promocjach i netto). kolczyki są dość długie, wisiorek zresztą też, więc fajnie.

inne, które widziałam:

Abril na zdjęciu wygląda jak blady zielony, ale kolor prawdziwy to raczej taki jak kolor sweterka modelki od biżuterii Taline. zresztą na zdjęciu Taline i Abril wyglądają na podobnej jakości wykonanie, ale Abril wygląda bardziej bylejako.
zresztą podobna różnica jest między Alsace i Delphi - Delphi w rzeczywistości podobna do tych zdjęć, ale Alsace wygląda mało efektownie, te wzorki na koronce na fotkach w ogóle są niewidoczne i jest taka ciemna siatka i tyle. za to naszyjnik Oralia aż mnie przyciągnął w COKu, bo zdjęcie w katalogu jest nieostre a pierścionka mało widać.

dziewczyny, kusi mnie szczotka prostująca. mam lekko falujące włosy i nie wiem. nie chcę kupować nic takiego z innych firm, bo nie potrzebuję aż tak i nie chce mi się po sklepach łazić, ale w katalogu to kusi. doradźcie lub zniechęćcie
mmmmmmmm brzmi kusząco Delphi też się wydaje ładna, ale faktycznie naszyjnik w niej jest bardziej elegancki a Taline taka na codzień, pomysle nad nią, jakbyś miała ją już w domku i miała możliwość zrobienia zdjecia było by super-dziękuje za opis

Mój BLOG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 12:49   #2840
Vrenth
Zadomowienie

właściwie chodzi o to, że mam prawie proste włosy. ale jak np. pół dnia (do tego po myciu) zakładam dane pasmo za ucho to już do mycia mam takie zagięte. jak to wyprostuje, to będę szczęśliwa

kaatiiaa - będę dopiero zamawiać tak, żeby koło 6go dostać (jak zwykle pierwszy możliwy termin). to jak Cię nadal będzie ciekawić to zrobię zdjęcie.
Stary 2007-01-27, 12:54   #2841
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
kaatiiaa - będę dopiero zamawiać tak, żeby koło 6go dostać (jak zwykle pierwszy możliwy termin). to jak Cię nadal będzie ciekawić to zrobię zdjęcie.
to super bo ja zamówienie składam 10.02 napewno będzie mnie wciąż interesować bo kusi od kiedy ją tylko zobaczyłam w katalogu- więc z góry już dziękuje

Mój BLOG
Stary 2007-01-27, 12:57   #2842
taka jedna
Zakorzenienie

A widział ktoś na żywo biżuterię Mara?
Czy tylko te jakby sześciany są fioletowe, a reszta niebieska, czy może ta biżuteria ma inny kolor niż w katalogu?
Stary 2007-01-27, 13:10   #2843
smerfeta01
Zakorzenienie

mnie się nawet spodobał wisiorek Solutions
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 13:44   #2844
pAtiŚ
Zakorzenienie

Smerfeta, mnie również
ale żadne kosmetyki z serii Solutions nie są mi potrzebne
więc wisiorka nie zamówie...

Stary 2007-01-27, 13:55   #2845
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Smerfeta, mnie również
ale żadne kosmetyki z serii Solutions nie są mi potrzebne
więc wisiorka nie zamówie...

Witajcie

Gdybyś chciała wisiorek, to ja mogę dla Ciebie zamówić, bo mam klientki na kosmetyki Solutions, ale wisiorka nie chcą .

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 15:03   #2846
Wtajemniczenie

Jednak nie doszłam do upragnionego upustu-mam 780 zł i czekam jeszcze na jedną lub dwie klientk-z moimi perfumkami dojdzie trochę ale i tak ne dobije do 1200ale może będe miała chętnych na minkatalog
Stary 2007-01-27, 16:25   #2847
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Witajcie

Gdybyś chciała wisiorek, to ja mogę dla Ciebie zamówić, bo mam klientki na kosmetyki Solutions, ale wisiorka nie chcą .
Ooo, tylko jakbyś mi go dostarczyła? Wysłałabyś pocztą, tak?
Ja jeszcze sie zastanowie, bo zam.owienie składam do 8 lutego więc może klientki zamówią coś z Solutions a wisiorka nie będą chciały

REKLAMA
Stary 2007-01-27, 16:27   #2848
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Jednak nie doszłam do upragnionego upustu-mam 780 zł i czekam jeszcze na jedną lub dwie klientk-z moimi perfumkami dojdzie trochę ale i tak ne dobije do 1200ale może będe miała chętnych na minkatalog
Minikatalog ma ciekawą cenowo i asortymentowo ofertę, więc wszystko się może zdarzyć...

Ja z minikatalogu biorę dla siebie kosmetyki za niecałe 40zl początkowo miałam zamówić więcej, ale zaczynam oszczędzać na wakacyjny wyjazd do TŻ-ta.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-27, 16:31   #2849
pAtiŚ
Zakorzenienie

macie albo używacie może konturówki do oczu CT kolorek silver? Czy widac na powiece ten kolor i czy dobrze się nią maluje?

Stary 2007-01-27, 16:32   #2850
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Ooo, tylko jakbyś mi go dostarczyła? Wysłałabyś pocztą, tak?
Ja jeszcze sie zastanowie, bo zam.owienie składam do 8 lutego więc może klientki zamówią coś z Solutions a wisiorka nie będą chciały

Mogłabym wysłać w kopercie bąbelkowej. Będę zamawiać za tydzień w czwartek albo 5 lutego. Jakby co, to daj znać.

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości