Wszystko o Avonie - Część II - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-25, 16:50   #2761
violka42
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Mam podgląd faktury z II terminu 02. Przyjdzie tylko budzik dla dziecka z netto. Reszty nie ma niestety (kolczyki, dezodoranty, etui na telefon, kremy do rąk). Zamówiłam je jeszcze raz bo niektórym przychodziły.
violka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:02   #2762
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nefernefer35 Pokaż wiadomość
Kochane, czy używacie moze Avon Glass Reflection kolor nectar? jak realnie wyglada to bardzej róz czy bardzej brąz? Chce zamówic , ale nie wiem realnie jak wyglada. Zalezy mi by wpadał w róz.

Kiedyś miałam ten odcień i jest to raczej jasny delikatny brązik.

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:13   #2763
violka42
Raczkowanie

Używam kremu antycellulitowego i muszę przyznać, że jak się robi rzadko peeling to się wałkuje na skórze. Ale kremy z innych firm, które używałam także się wałkowały. Może to kwestia składników.
violka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:18   #2764
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Kochane, czy używacie moze Avon Glass Reflection kolor nectar? jak realnie wyglada to bardzej róz czy bardzej brąz? Chce zamówic , ale nie wiem realnie jak wyglada. Zalezy mi by wpadał w róz.

Sorry Pomyliłam z odcieniem błyszczyka Nectar shine. Wybacz

Stary 2007-01-25, 17:28   #2765
Hosenka*
Zakorzenienie

z oferty netto kusi mnie żel algowy Planet Spa do oczyszczania twarzy - ma dobre recenzje na KWC.

Czy któraś z was ma może porównanie go z oliwkowym Ziaji bądź Calmą Ziaji??

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:30   #2766
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Wlasnie przed chwila ogladalam makijaz Anci19:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=169704

tu uzyla tej szminki i moim zdaniem slicznie wygladaja i Ancia i szminka
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:41   #2767
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
z oferty netto kusi mnie żel algowy Planet Spa do oczyszczania twarzy - ma dobre recenzje na KWC.

Czy któraś z was ma może porównanie go z oliwkowym Ziaji bądź Calmą Ziaji??
Mialam ten algowy i moja opinie ze jest bardzo fajny nie ma zadkiej konsystencji jest bardzo wydajny ale dosc ,,tepo" ze sie tak wyraze rozprowadza
Co do tego z ziaji to porownujac je oba to jak dla mnie ten z ziaji ma leprzy zapach, mniej sie pieni od tego z Avonu
Ten z Avonu fajnie oczyszcza lekko spina skore ale np moja klientka go uwielbia
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-25, 17:43   #2768
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Mialam ten algowy i moja opinie ze jest bardzo fajny nie ma zadkiej konsystencji jest bardzo wydajny ale dosc ,,tepo" ze sie tak wyraze rozprowadza
Co do tego z ziaji to porownujac je oba to jak dla mnie ten z ziaji ma leprzy zapach, mniej sie pieni od tego z Avonu
Ten z Avonu fajnie oczyszcza lekko spina skore ale np moja klientka go uwielbia
mi chodzi o to ściagnięcie własnie - oliwkowy i calma z Ziaji nie napinają ...

Instagram

Stary 2007-01-25, 17:50   #2769
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
mi chodzi o to ściagnięcie własnie - oliwkowy i calma z Ziaji nie napinają ...
to ten leciutko napina skore ale to moja ja osobiscie bardzo lubie ten z Ziaji nie spina a pozatym mniej sie pieni oraz zapach dla mnie duzo ladniejszy, ale to tez kwestia skory choc ten z avonu tez sobie chwale nie narzekalam na niego
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 17:54   #2770
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
to ten leciutko napina skore ale to moja ja osobiscie bardzo lubie ten z Ziaji nie spina a pozatym mniej sie pieni oraz zapach dla mnie duzo ladniejszy, ale to tez kwestia skory choc ten z avonu tez sobie chwale nie narzekalam na niego
więc za tą samą cenę wolę kupić Ziaje (a nawet za niższa cene, bo algowy z PS jest za 6,90 )

dzięki

Instagram

Stary 2007-01-25, 19:05   #2771
Anka :)
Wtajemniczenie

dziewczynki co powiecie o brzoskwiniowym płynie do kapieli ?
Stary 2007-01-25, 19:19   #2772
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość

Nie lubię zapachu brzoskwini (na dodatek nie mam wanny tylko prysznic), ale jeśli chodzi o płyny do kąpieli, to moje klientki najczęściej wybierają właśnie ten.

Stary 2007-01-25, 20:04   #2773
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja poczekam do K05 co tam będzie ciekawego, a potem będę się martwić
póki co dorwałam nową oferte internetową która jakby nie było u mnie pojawi się za jakieś 2 tygonie wrzucam zrzuty jakby ktoś chciał oglądnąć
poza tym składam zamówienie na 2 termin K02 mam co prawda około 70 zł, ale jak nie musze płacić za spakowanie małej paczki a w K03 klientka zamówiła TTA in Bloom z torebką dla córki
mnie z internetowj nic ne zainteresowało
czekam jeszcze na kilka zamówień i można składać
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 20:12   #2774
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Nie lubię zapachu brzoskwini (na dodatek nie mam wanny tylko prysznic), ale jeśli chodzi o płyny do kąpieli, to moje klientki najczęściej wybierają właśnie ten.
Ja też nie lubie zapachu brzoskwini... hm ale kolezanka sie zastanawia i ciekawa jestem czy ładny..
Stary 2007-01-25, 20:30   #2775
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka42 Pokaż wiadomość
Używam kremu antycellulitowego i muszę przyznać, że jak się robi rzadko peeling to się wałkuje na skórze. Ale kremy z innych firm, które używałam także się wałkowały. Może to kwestia składników.
To jest kwestia właśnie peelingu, widocznie produkowana jest większa ilość martwego naskórka i dlatego nie wchłania się krem. Po złuszczeniu nie powinno być problemu. Polecam peeling z tej samej serii, bo jest naprawdę świetny

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ja go mam. Mi średnio przypomina brzoskwinie, raczej coś wpadającego w landrynkę, ale zapach jest przyjemny

A tak w ogóle to dowiedziałam się dziś na czym polega to powiększanie ust dzięki nowemu produktowi z linii Anew. Otóż przy regularnym stosowaniu wyrównuje się kontur ust, lepiej trzyma się konturówka i szminka. I cała tajemnieca nie ma chyba w składzie chilii jak ktoś sugerował, nie powoduje opuchnięcia. Te osoby, które używały mówią, że kosmetyk jest w porządku, ale na cuda nie ma co liczyć. Usta są wygładzone przez co wydają się pełniejsze.

A ja chyba kupię sobie eliksir urody w ampułkach z białą herbatą, podobno jest świetny

Dostałam dziś paczkę z II terminu, m.in szminkę Glass Reflections Nude i jestem bardzo zadowolona, chociaż liczyłam na bardziej wyrazisty efekt mokrych ust. Są co prawda nawilżone, ale to nie to, co na zdjęciu

a i już chyba wiem dlaczego podkład antystresowy tak nam paseje jest przeznaczony do suchej cery, więc lekko nawilża. Dlatego ładnie się rozprowadza i nie widać wysuszonych skórek

Edytowane przez kasiek1122
Czas edycji: 2007-01-25 o 21:11
kasiek1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 21:22   #2776
Nicolette5
Raczkowanie

Peeling z ekstraktem granatu jest super, bo chyba o nim mowa? Tak sobie myślę, że to "wałkowanie" może być spowodowane użyciem zbyt dużej ilości kosmetyku .

Stary 2007-01-25, 21:36   #2777
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Peeling z ekstraktem granatu jest super, bo chyba o nim mowa? Tak sobie myślę, że to "wałkowanie" może być spowodowane użyciem zbyt dużej ilości kosmetyku .
hmm..może masz racje
i o ten peeling mi chodzi - dokładnie
Stary 2007-01-25, 21:42   #2778
nitencja
Raczkowanie

Cytat:
Mam ten kolor, jest to pomieszanie różu z brzoskwinią u mnie na ustach wygląda zupełnie inaczej niż u anci.
nitencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 21:48   #2779
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
hmm..może masz racje
i o ten peeling mi chodzi - dokładnie

Tak sobie pomyślałam, bo kiedyś "nawaliłam" kremu pod oczy (nie wiem, co sobie wyobrażałam, chyba że jak więcej nałożę, to od razu będą efekty), no i oprócz "wałkowania" nic szczególnego się nie wydarzyło.

Fajny jest też śródziemnomorski scrub do ciała, ale nie daję razy z tym trawiastym zapachem.

Stary 2007-01-25, 21:53   #2780
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie pomyślałam, bo kiedyś "nawaliłam" kremu pod oczy (nie wiem, co sobie myślałam, chyba że jak więcej nałożę, to od razu będą efekty), no i oprócz "wałkowania" nic się nie wydarzyło.

Fajny jest też śródziemnomorski scrub do ciała, ale nie daję razy z tym trawiastym zapachem.
heh czasem trzeba się na siłe przyzwyczaić ja bardzo lubię ten scrub, ale on mi trawy nie przypomina, tylko proszek do prania czyli chyba jeszcze gorzej ale jest bardzo fajny i jestem w stanie przeżyć zapach peeling z granatem też jest bardzo dobry, ma grubsze ziarenka, ale on jest średnio wydajny, bo muszę go sporo nakładać..
a podobno ten krem pod oczy z anew powinno sie nakladac bardzo cienko, bo jak się nakłada za dużo to nie ma żadnego działania, bo tak jak piszesz włakuje się. Podejrzewam, że nie mówisz dokładnie o tym ale to tak nawiasem mówiąc
Stary 2007-01-25, 22:13   #2781
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
heh czasem trzeba się na siłe przyzwyczaić ja bardzo lubię ten scrub, ale on mi trawy nie przypomina, tylko proszek do prania czyli chyba jeszcze gorzej ale jest bardzo fajny i jestem w stanie przeżyć zapach peeling z granatem też jest bardzo dobry, ma grubsze ziarenka, ale on jest średnio wydajny, bo muszę go sporo nakładać..
a podobno ten krem pod oczy z anew powinno sie nakladac bardzo cienko, bo jak się nakłada za dużo to nie ma żadnego działania, bo tak jak piszesz włakuje się. Podejrzewam, że nie mówisz dokładnie o tym ale to tak nawiasem mówiąc
To nie był krem z Avon-u, tylko Nivea Visage, w takim zielonym słoiczku
Masz rację, że czasami trzeba znieść zapach. Peeling z granatem, ze względu na duże ziarenka, używam do kolan, łokci i pleców. Bardzo lubię też odżywkę pod prysznic.
Szkoda tylko, że zapach którego się za bardzo nie lubi, czuje się najdłużej.

Stary 2007-01-26, 04:53   #2782
Wtajemniczenie

Witam o świcie
Stary 2007-01-26, 05:11   #2783
MagdaP
Zadomowienie

I ja witam
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 05:26   #2784
Wtajemniczenie

już się n mogę doczkać paczki i moich prfumekwszystko mam na wykończeniu zamawiam też złocisty cień do powiek odcień plum i zastanawiam się nad korektorm rozświetlającym bo zauważyłam że jest za 19.90 używał go ktoś?
Stary 2007-01-26, 07:38   #2785
off-wietrzka
Rozeznanie

witam!!
dziś dostanę paczuszkę na 2 termin k02. przyjdzie woda Be Sensual, cień do powiek PW, no i zaległy lakierek do paznokci Glass Reflections... ciekawa jestem tego lakieru...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 07:48   #2786
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
już się n mogę doczkać paczki i moich prfumekwszystko mam na wykończeniu zamawiam też złocisty cień do powiek odcień plum i zastanawiam się nad korektorm rozświetlającym bo zauważyłam że jest za 19.90 używał go ktoś?
chodzi Ci o korektor z BC?? Ja go miałam i mie sie nie podobał wałkował się na każdym kremie i miał slabe właściwości kryjące, zresztą przejrzyj KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11189

Instagram

Stary 2007-01-26, 08:06   #2787
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Witajcie.
Nie miałam peelingu z granatem,ale zapaszek ma bardzo przyjemny(koleżanka zamawiała i pozwoliłam sobie go powąchać). Zawsze używałam peelingu z brązowym cukrem - planet spa - był super (szkoda,że go wycofali).
Teraz używam tego nowego ryż i sake. Trochę za mało ma drobinek ścierających.Znowu mojemu Tż nie podoba się zapach, mówi,że duszący jest. Mi się podoba zapaszek
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-26, 08:10   #2788
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Nie miałam peelingu z granatem,ale zapaszek ma bardzo przyjemny(koleżanka zamawiała i pozwoliłam sobie go powąchać). Zawsze używałam peelingu z brązowym cukrem - planet spa - był super (szkoda,że go wycofali).
Teraz używam tego nowego ryż i sake. Trochę za mało ma drobinek ścierających.Znowu mojemu Tż nie podoba się zapach, mówi,że duszący jest. Mi się podoba zapaszek
ja właśnie używam Planet Spa z brązowym cukrem - zapach rewelacyjny!! generalnie ten scrub jest bardzo fajny, skóra jest po nim mięciutka!!
a ja mi się ten skończy to zaczne używać tego Sake i Ryż - dostałam go w programie zarobkowym w zeszłym roku i jeszcze nie zdążyłam wypórbować... ale zapaszek też mi się podoba, choć muszę przyznać że po jakimś czasie zapach ten może być męczący...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 08:23   #2789
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja właśnie używam Planet Spa z brązowym cukrem - zapach rewelacyjny!! generalnie ten scrub jest bardzo fajny, skóra jest po nim mięciutka!! ...
Ja sobie w minikatalogu zamówie coś z tej serii

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-26, 08:26   #2790
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja właśnie używam Planet Spa z brązowym cukrem - zapach rewelacyjny!! generalnie ten scrub jest bardzo fajny, skóra jest po nim mięciutka!!
a ja mi się ten skończy to zaczne używać tego Sake i Ryż - dostałam go w programie zarobkowym w zeszłym roku i jeszcze nie zdążyłam wypórbować... ale zapaszek też mi się podoba, choć muszę przyznać że po jakimś czasie zapach ten może być męczący...
Ja mam już tylko jedną buteleczkę tego z brązowym cukrem w zapasie A to zdecydowanie najlepszy peeling jaki miałam... Teraz mam też ten śródziemnomorski, ale nie zawsze mam ochotę na ten zapach, także kupiłam też scrub z innej firmy, jakbym za długo nie miała ochoty na ten zielony Jego działanie też nie powala na kolana - kupiłam go w promocji z kremem do ciała z oliwką i muszę przyznać, że żałuję trochę, bo znam lepsze specyfiki i w dodatku tańsze.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości