![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "nickowe klony"- mały apel
Łajka
![]() (u mnie tylko rambonurek ![]()
![]() |
![]() |
#962 | |
BAN stały
|
hmmm ![]() Cytat:
![]() a oblubienica już wie?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
A walnął Was ktoś..?
![]() I co to znaczy to ''jester''? ![]()
![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
"nickowe klony"- mały apel
oo, no bardzo ciekawy loginek.
![]() btw. Rambonurek jest piękny..! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-10-09 o 16:03 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie nie wpadłam na to, że to tak z angelska ![]() ![]() (każdego dnia człowiek uczy się czegoś nowego ![]() A teraz już wiem co następuje ![]() jester n, rodz. m 1 figlarz 2 psotnik 3 żartowniś 4 wesołek 5 dowcipniś 6 filut 7 frant 8 kawalarz 9 błazen Heh ![]() ![]() ![]() I się nie śmiać z moich podróbek proszę. I tak nie będą lepsze od oryginału ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Oj, tam, zaraz.
![]() No na pewno, ^^, ale Rambonurek i tak wymiata. ![]()
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Czuję się klonem.
![]() ![]()
![]() |
#969 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieję, że nikgo nie skopiowałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
A ja poprosiłam nową wizazankę,zarejestrowaną pod nickiem Angi76,o zmianę.
W odpowiedzi dostałam,ze "nie mam zamiaru zmieniać". No cóz..jej prawo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
już bardzo długo nie byłam na wizażu, myślę, że więcej niż pół roku.
dziś spr nicki podobne do mojego, i cóż się okazało... że 2.10.2007 czyli raptem tydzień temu pojawiła się na wizażu Paris_Paris ehhh, not nice, myślę, że Ci którzy mnie pamiętają jeszcze nie pomyla mnie z nową Paris z kreska na dole ![]() a tak w ogóle - to dzień dobry dziewczyny, po bardzo długim niewidzeniu ![]()
You say the word you know I will find you Or if you need some time I don’t mind I don’t hold on to the tail of your kite I’m not like the girls that you’ve known But I believe I’m worth coming home to Kiss away night This girl only sleeps with Butterflies Paris Paris |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
u mnie..hm..:
Lemoncia 2007-05-24 lemonka88 2007-06-10 lemonnka 2007-04-15 limonka_ 2007-03-15
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
bez przesady, niektóre nicki są wzięte z dość popularnych słów
![]()
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie wypraszam. Posługuję się tym nickiem od długiego czasu w różnych miejscach. To, że później założyłam tu konto nie świadczy o tym, że jestem czyimś klonem. Równie logiczne byłoby, gdybym wymyśliła, że EMEMEMSIK powinien zmienić swój login, bo chodzę po świecie trochę dłużej, miałam wcześniej dostęp do internetu i może to ona zainspirowana moją wypowiedzią gdzieś sklonowała MÓJ nick? Ale nie jestem kretynką. Problemu z nickami nie da się uniknąć, chyba że faktycznie zaistniałaby możliwość zmiany ich, kiedy okaże się, że nowy użytkownik popełnił loginowy faux pas. Nie ma takiej opcji, więc problem będzie istniał. I nie jest to problem tylko wizażu, ale ogólnie internetu, bo w każdym systemie hasłowym nicki będą się powtarzać. Być może, gdyby zaistniała możliwość zmiany loginu zrobiłabym to, bo teraz to JA nie chcę być kojarzona z EMEMEMSIKIEM. Jest tu dłużej? No i co z tego? Wydaje mi się, że jesteśmy czymś więcej niż ssakami oznaczającymi swój teren, choć jak widać jest pare przypadków wskazujących na to, że mogę się mylić. Ach, wy i wasza niepowtarzalność...Obrazy majestatu, kiedy koleżanka przyjdzie do szkoły w identycznym swetrze - nawet nieświadomie. Wspólne zakupy z przyjaciolka, ktora kiedy zachwycisz sie ujrzanym na stoisku kosmetycznym lakierem do paznokci informuje skwapliwie, ze nie mozesz go kupic, bo wasza wspolna znajoma ma identyczny...A tamta kurtke, ktora wlasnie upatrzylas widziala juz i chce kupic inna kolezanka...Sek w tym, ze nie w tym tkwi istota oryginalnosci. A ze nicki sie wam myla...? Trzeba czytac uwazniej. Polacy maja wprawdzie duze problemy z czytaniem ze zrozumieniem i lubia sobie dopowiadac druga czesc slowa. Ale moze czas to zmienic? Nie wierze, ze jesli ktos siedzi tu dwa lata plus ma jakis charakterystyczny avatar bedzie nierozpoznawalny i mylony. Po to macie pod nickiem ilosc postow. Date, od kiedy tu jestescie. Zeby znajomym, zaprzyjaznionym dziewczynom szybko zwrocic uwage na to, ze to WY a nie KTOS INNY. Ja jestem tu krotko, a od kiedy zaczelam czytac forum jestem w stanie odrozniac od siebie wypowiedzi roznych osob. I naprawde myslicie, ze to kserowanie waszych gotowych nickow? To tez typowo polski kompleks. Co nowy pisarz to krytycy zarzynaja go na miejscu nawet nie o to, ze jest nastepnym Beckettem, ale ze KREUJE SIE NA BECKETTA i oczywiscie wypada od niego gorzej. Wiem, ze dla niektorych to problem ruszyc glowa. Ale popadanie w stereotyp, ze ktos was kalkuje...Sorry, Winnetou. Odroslam troche od ziemi, nie dla mnie takie zabawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
A owszem, chcialo sie - to dla mnie kwestia 5 minut. Polskiej, ale jesli istnieja jakies sensowne argumenty, dla ktorych powinnam ją zmienic, zeby moc zauwazac i ustosunkowywac sie do pewnych spraw, przemysle zmiane. Tylko nie wiem, czy kobiety tej narodowosci nie beda mi mialy za zle, ze je klonuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
po prostu Em :)
|
emememsss, ja naprawdę nie wiem o co Ty się unosisz? Nic do Ciebie nie mam, naprawdę. Nie kazałam Ci zmieniać nicka, nie twierdzę, że odgapiłaś go ode mnie. Tak wyszło - mamy podobne. Mi się to nie podoba, bo nie chcę być mylona z kiś innym, ale Ty masz święte prawo mieć nad avatarem co chcesz i nikt Ci tego nie zabrania, a już na pewno nie ja.
Naprawdę nie ma o czym się rozpisywać. Dobranoc. ![]()
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
O dziżas
![]() Spokojnie- to tylko NICK ![]() A sądząc po tym jak się rozpisałaś to chyba Ciebie bardziej drażni sytuacja że ktoś ma podobny nick do Ciebie ![]()
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
hahaha a des to des i basta!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
a ja patrze kto podniósł wątek do góry i zamiast 'des' przeczytałam 'bess'
![]() ![]() ![]()
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
wiec jak widac nie trzeba sie zbytnio starac zeby ktos mogl pomylic nick
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
BAN stały
|
Cytat:
uuu dziękujemy za taką wnikliwą i z pewnością opartą na rzeczowych argumentach psychoanalizę ![]() ![]() skoro nie dla Ciebie takie zabawy to po co raczysz nas tym elaboracikiem?? hmm?? ![]() wypraszam sobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
boze czemu sa takie spory o glupoty?ja zalozylam konto na wizazu bedac zielona jako 1stLaDy...dopiero niedawno odkrylam ze jest FirstLady o wiele wczesniej zalozone ode mnie i chyba juz nawet nie funkcjonuje.i co z tego?
![]() to tak jakbysmy mialy sie klocic ze ktoras nazwie coreczke ania i inna juz nie moze...bez sensu.ja rozpoznaje glownie po avatarze i to co mysle sobie o danej osobie wynika z jej wypowiedzi a nie nazwie w nicku... ![]()
![]() |
#985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Elaboraciki mozesz sobie wypraszac, a owszem, przylacze sie do tego apelu. A poza tym - nie ma za co, zawsze do uslug ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
BAN stały
|
Cytat:
w moim "wypraszam sobie" (obdarzonym jeszcze emotką ![]() ![]() i co tam pisałaś o czytaniu ze zrozumieniem?? ![]() i dziękuję za dostrzeżenie mej oryginalności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
Przyganiał kocioł garnkowi. A kto w wątku traktującym o nickowych klonach ( w którym nie wiadomo o co walczysz bo niestety nie udało ci się wymyślić nic oryginalnego jako nick ) wypisujesz coś o lakierach, sweterkach i swojej wybitnej zdolności do czytania ze zrozumieniem? Jako bonus pseudocharakterystyka polskich kompleksów.
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Wy...?
Polacy...? a Ty? kimże jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.