"nickowe klony"- mały apel - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-08, 12:40   #931
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: "nickowe klony"- mały apel

hmm.. na mnie rodzina mowi kropka, kropeczka odkad mialam 4 latka, potem uslyszeli znajomi ze szkoly i mam takie przezwisko od bitych 20 lat
a 241 mam w emailu, poza tym 24. stycznia bylo cos baaardzo waznego dla mnie..

czyli nic nie jest przypadkowe.. nawet jesli jest troche kropek na wizazu to raczej nie udzielaja sie zbytnio na Mama z klasa a tam mnie glownie mozna znalezc

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 12:49   #932
dzojsticzek
Zadomowienie

a ja nie znalazlam nikogo kto mialby podobny nick do mojego <jupi>
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 20:36   #933
faa
Zakorzenienie

GG do faa

mojego jeszcze nie ma ale są faaarba, faaga, faajnie ale nigdy nic nie wiadomo odpukać

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 12:05   #934
Angi74
Wtajemniczenie

Dziś zauwazyłam Angi76 ... i bardzo się wkurzyłam.
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 13:08   #935
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Papryczkaa Pokaż wiadomość
Paprykowych też jest pare
ale ta prawdziwa jest tylko jedna

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
emememsik oddychaj
to naprawdę jest troszki irytujące, potem się ludzie mylą

Cytat:
Napisane przez Angi74 Pokaż wiadomość
Dziś zauwazyłam Angi76 ... i bardzo się wkurzyłam.

nie żartuj
też bym się wkurzyła
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 13:17   #936
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
ale ta prawdziwa jest tylko jedna

emememsik oddychaj
to naprawdę jest troszki irytujące, potem się ludzie mylą

nie żartuj
też bym się wkurzyła
No niestety :http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=211886
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 14:24   #937
kycia1
Wtajemniczenie

Dziewczyny a czy Wy uwazacie , ze te niektore osoby robia to specjalnie? ze rejestrują się i maja podobne nicki ?. Wezcie pod uwage to , ze nie kazdy nowy uzytkownik patrzy jakie juz sa nicki na forum . To kwestia zapewne przypadkow. A to oburzenie kojarzy mi sie wlasnie jakby to bylo z premedytacja. Chociaz wiem ze gdybym znalazla na forum taka Kycie (kiedy bylam jako kycia-zapomnialam hasla do forum i maila -bylo to samo, dlatego jestem kycia1) to na pwno bacznie bym sprawdzala czy ktos nas nie kojarzy. Wiec rozumiem Was, jesli sie obawiacie, ze ktos Was skojarzy , ale nie badzcie zle na te osoby bo moze rzeczywscie nie zrobily tego specjalnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-13, 14:33   #938
benito_mruffkolini
BAN stały

to raczej nie jest wkurzanie się na te konkretne osoby a na zaistniałą sytuację nikt nie chce być z nikim mylony

swoją drogą co to za wysiłek oblukać parę wątków żeby sprawdzić czy nick który chcemy wybrać nie jest już przez kogoś zajęty na szczęście są jeszcze avatary, ale tu plagiaty też się zdarzają
Stary 2007-09-13, 14:38   #939
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
to raczej nie jest wkurzanie się na te konkretne osoby a na zaistniałą sytuację nikt nie chce być z nikim mylony

swoją drogą co to za wysiłek oblukać parę wątków żeby sprawdzić czy nick który chcemy wybrać nie jest już przez kogoś zajęty na szczęście są jeszcze avatary, ale tu plagiaty też się zdarzają
a moze dana osoba tak jak piszesz zajrzala do paru watkow i nie znalazla takiego nicka moze niektorzy nie przywiazuja do tego duzej wagi, imie/pochodna imienia to wg mnie malo oryginalny nick i nie ma sie co wsciakac- jezeli piszemy interesujace posty to nikt nas nie pomyli, albo przynajmniej szybko sie zorientuje

ale mysle sobie, ze gdyby ktos podrobil Twoj nick to byloby tylko z premedytacja
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 14:46   #940
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Niektórzy wybierają nicki za zasadzie: madzia12345, ponieważ chcą tylko zadać 1 pytanie i na tym kończy się ich obecność na Wizażu. Czy nie można usuwać pewnych nicków, które np. pojawiły się na Wizażu rok temu, wpisały się 5 razy i zniknęły bez śladu?

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-13, 14:54   #941
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
a moze dana osoba tak jak piszesz zajrzala do paru watkow i nie znalazla takiego nicka moze niektorzy nie przywiazuja do tego duzej wagi, imie/pochodna imienia to wg mnie malo oryginalny nick i nie ma sie co wsciakac- jezeli piszemy interesujace posty to nikt nas nie pomyli, albo przynajmniej szybko sie zorientuje

ale mysle sobie, ze gdyby ktos podrobil Twoj nick to byloby tylko z premedytacja

no ja to właśnie pisałam tak raczej z myślą o sobie czy o Tobie, czy o innych osobach, które mają dosyć oryginalne nicki

no bo wiadomo, że jak się wybiera "agnieszka84059049" to osób z podobnym będą setki i nie ma się co wściekać
i w sumie nie denerwuje mnie, że ktoś tam ma podobne nicki, tylko że ludzie jakoś mało fantazji wkładają w ich wymyślanie
Stary 2007-09-13, 15:07   #942
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
no ja to właśnie pisałam tak raczej z myślą o sobie czy o Tobie, czy o innych osobach, które mają dosyć oryginalne nicki

no bo wiadomo, że jak się wybiera "agnieszka84059049" to osób z podobnym będą setki i nie ma się co wściekać
i w sumie nie denerwuje mnie, że ktoś tam ma podobne nicki, tylko że ludzie jakoś mało fantazji wkładają w ich wymyślanie
a przeciez nick to nasza wizytowka chociaz bardziej mnie draznia te same, charakterystyczne avki, gdy jedna osoba czesto sie udziela na wizazu, a druga jest nowa- np jaga_2001 ma av ktory mi sie strasznie podoba, w ktoryms watku czytam posty, mysle, ze to pisze jaga, ale jakos te slowa do niej nie pasuja, dopiero potem zwrocilam uwage na inny nick

a co do mojego nicka-nie mam prawa sie wkurzac, jezeli ktos sobie da taki-pomysl zaczerpnelam z opowiadania S. Kinga. ale ostatnio pewna sytuacja mnie lekko rozbawila

mialam dawno temu konto na fotce-o tym samym nicku co tutaj, skasowalam je i zapomnialam, ostatnio rozmawiam na gg z kolega a on podsuwa mi link do konta TrUsKaWkOwAwIoSnA.fotka.p l pisane wlasnie pokemonami najzabawniejsze jest to, ze z ciekawosci przejrzalam komentarze tej dziewczyny, wypatrzylam komentarz znajomego z fotki, z ktorym nadal utrzymuje kontakt "Skad taki nick? Czyzby fsacynacja niejakim SK?" a ona mu odpisala "hmm SK tzn? ciezko powiedziec skad ten nick.. poprostu kocham obie te rzeczy "

buaheh jaka pomyslowa dziewczyna, dam sobie reke uciac, ze zerżnela ten nick zwyczajnie, nie wiem czy ode mnie, ale malo prawdpodobne, ze sama wymyslila
Stary 2007-09-13, 15:20   #943
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
mialam dawno temu konto na fotce-o tym samym nicku co tutaj, skasowalam je i zapomnialam, ostatnio rozmawiam na gg z kolega a on podsuwa mi link do konta TrUsKaWkOwAwIoSnA.fotka.p l pisane wlasnie pokemonami najzabawniejsze jest to, ze z ciekawosci przejrzalam komentarze tej dziewczyny, wypatrzylam komentarz znajomego z fotki, z ktorym nadal utrzymuje kontakt "Skad taki nick? Czyzby fsacynacja niejakim SK?" a ona mu odpisala "hmm SK tzn? ciezko powiedziec skad ten nick.. poprostu kocham obie te rzeczy "

buaheh jaka pomyslowa dziewczyna, dam sobie reke uciac, ze zerżnela ten nick zwyczajnie, nie wiem czy ode mnie, ale malo prawdpodobne, ze sama wymyslila
by się chociaż przyznała... bezwstydna

gdybym zobaczyła kogoś na forum z nickiem benito_mruffcolini albo z moim avem to bym od razu machnęła PW z uprzejmą prośbą o zmianę gdyby nie poskutkowało zrezygnowałabym z uprzejmości ze swojego nicka czy ava - nigdy
Stary 2007-09-13, 16:48   #944
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
by się chociaż przyznała... bezwstydna

gdybym zobaczyła kogoś na forum z nickiem benito_mruffcolini albo z moim avem to bym od razu machnęła PW z uprzejmą prośbą o zmianę gdyby nie poskutkowało zrezygnowałabym z uprzejmości ze swojego nicka czy ava - nigdy
to byloby klasyczne podszywanie sie, nie wiem co ktos przez to chcialby osiagnac slawe dzieki wizazowi? bez przesady, przeciez to tylko forum dyskusyjne, nick to nie pseudonim artystyczny, juz naprawde lepiej dac swoje imie i opatrzyc *. a gdyby chociaz ktos sie przyznal: "tak, spotkalam sie gdzies z takim nickiem, strasznie mi sie spodobal" ale nie, lepiej isc w zaparte
Stary 2007-09-14, 21:05   #945
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
to byloby klasyczne podszywanie sie, nie wiem co ktos przez to chcialby osiagnac slawe dzieki wizazowi? bez przesady, przeciez to tylko forum dyskusyjne, nick to nie pseudonim artystyczny, juz naprawde lepiej dac swoje imie i opatrzyc *. a gdyby chociaz ktos sie przyznal: "tak, spotkalam sie gdzies z takim nickiem, strasznie mi sie spodobal" ale nie, lepiej isc w zaparte
Właśnie zauważyłam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209638 niezbyt miłe i jeszcze avatar, taki sam odnalazłam w tym wątku (o nickowych klonach) u kiniaczka, wprawdzie ma On tylko ponad 60 wiadomości ale truskawkowa_wiosna tylko 5 więc być może także ava ukradła...
Stary 2007-09-14, 21:17   #946
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Właśnie zauważyłam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209638 niezbyt miłe i jeszcze avatar, taki sam odnalazłam w tym wątku (o nickowych klonach) u kiniaczka, wprawdzie ma On tylko ponad 60 wiadomości ale truskawkowa_wiosna tylko 5 więc być może także ava ukradła...
nno w takim razie na takie cos mozna sie juz wkurzyc, eh

ja wlansie wpisalam w wyszukiwarce uzytkownikow i zauwazylam ze jest kilka 'bibi' tylko z jakimis dodatkami, o czym pojecia nie mialam, nigdy tez nie spotkalam nigdy zadnej wizazanki z podobnym do mnie nickiem, ani avem.
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 21:20   #947
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
wiesz, nie wydaje mi sie, ze ukradla... po prostu sobie gdzies wynalazla ten av

ja czesto przegladam fryzjerskie i oczywiscie natknelam sie chwile przed Twoim postem

ale napisze tak: polaczenie tego ava z nickiem(ktore nie pasuja do siebie zupelnie) dziala mi tak na nerwy, ze po prostu musze nacisnac krzyzyk w prawym gornym rogu

edit: wiem, wredna jestem, wrocilam i napisalam cosik:P
Stary 2007-09-14, 22:26   #948
nea200pl
Raczkowanie

Tak czytam sobie i dziwie sie ze czasami ludzie potrafia byc tacy nieoryginalni. Po co zabierac komus nicka czy avatara - lepiej znalezc cos nowego i oryginalnego. Ze jak napisze posta to kazdy wie ze to ja.

Ja swojego nicka mam od 1999 roku - i w mailu i na kazdym forum gdzie sie zarejestruje. Powstal pod wplywem filmu Matrix (Nea to damska wersja Neo, 200 bo tak w ciemno wpisalam a pl to wiadomo od Polski).
Bylam na jednym forum o simsach i po mnie zarejestrowala sie nea300pl - myslalam ze bede strzelac.
nea200pl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-15, 14:26   #949
Klariska
Wtajemniczenie

nea200pl normalka, po co w koncu poswiecic chwile nad wymysleniem wlasnego nicka

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-15, 14:49   #950
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Rzeczywiscie jest to wkurzajace mimo ze osoby ktore sierejestruja nei robia tego celowo.
Ja sama bardzo sie nie udzielam na forum, bo w sumie wczesniej nie mialam tak czasu, a teraz mam Mimo tego jak sie rejestrowalam chcialam miec oryginalny nick. i tak wymyslilam sobie duze i male literki i zamiast BABY zrobilam spolszczenie bejbe
Mysle ze w jakis sposob moze to byc oryginalne.
Kazdy powinien pomyslec nad oryginalnoscia
Stary 2007-09-17, 11:52   #951
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Nie no, ta nowa truskawkowa_wiosna lekko przesadziła. Twój nick, wiosenko, jest zbyt charakterystyczny, aby takim zupełnym przypadkiem znalazł sie jego klon. Ale jak ktoś bezczelnie podrobi benito_mruffkolini, to chyba trzeba będzie zorganizować jakiś zbiorowy protest.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Stary 2007-09-17, 12:32   #952
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
nea200pl normalka, po co w koncu poswiecic chwile nad wymysleniem wlasnego nicka
oh ty sie juz nie wymadrzaj ;*
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 13:33   #953
Klariska
Wtajemniczenie

biiibiii napisala:
Cytat:
oh ty sie juz nie wymadrzaj ;*

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 10:29   #954
goldfish3000
Wtajemniczenie

No proszę
Jest już gold-fish.
Postaram się nauczyć się z tym żyć

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 10:39   #955
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że drugiej Kobiety_słonecznik nie ma
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 18:33   #956
khem
Raczkowanie

No ja raczej nie sądzę, że nowa osóbka, zanim się zarejestruje, to przegląda wszystkie nazwy użytkowników, żeby przypadkiem mieć coś "niepowtarzalnego"
khem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 19:35   #957
Papryczkaa
Zakorzenienie

widziałam Hecate, a mamy już hecate

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 19:42   #958
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khem Pokaż wiadomość
No ja raczej nie sądzę, że nowa osóbka, zanim się zarejestruje, to przegląda wszystkie nazwy użytkowników, żeby przypadkiem mieć coś "niepowtarzalnego"
Wcale nie trzeba przeglądać listy wszystkich użytkowników .

Jak wysyła się formularz i wybrany nick jest już zajęty-system wysyła informację,żeby wybrać inny,bo ten jest już w użyciu.
I można chwilę pomyśleć nad nowym,bo to nie piekarnia,nie pali się-zamiast dodawać gwiazdki,cyferki i tym podobne udziwnienia.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 15:50   #959
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Wcale nie trzeba przeglądać listy wszystkich użytkowników .

Jak wysyła się formularz i wybrany nick jest już zajęty-system wysyła informację,żeby wybrać inny,bo ten jest już w użyciu.
I można chwilę pomyśleć nad nowym,bo to nie piekarnia,nie pali się-zamiast dodawać gwiazdki,cyferki i tym podobne udziwnienia.
Niby tak, ale trzeba trochę pomyśleć nad nowym nickiem. A kto ma na to czas? Prościej jest dodać gwiazdkę i problem z głowy.

Stary 2007-10-08, 21:35   #960
201710120930
Konto usunięte

...........i mamy parkę na Wizażu
hip hip hura

http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=234993

.
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości