|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Faceci bardzo długo czuja sie młodo, czasem az za długo....
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- RAvi to poka!
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też, ale dopiero po 30 ;p
![]() |
#3094 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19199452]My tak samo
![]() mi też bo 70tys ludzi siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie narzekam, sama wybrałam kierunek i nie żałuję ![]() ![]() ![]() Sorry, za wyżalanie ![]() Orli, gratuluję wyniku (miałam tyle samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
Damy radę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Idę sie uczyc Nimfy, bo jutro exam, trzymajcie kciuki!!!!! Ale się boje ![]()
#3098 |
Wtajemniczenie
|
zrobie zdj i wam pokaze jak bede miec cyfrowke bo aktualnie nie mam
![]()
#3099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak to jest, ze faceci tak dlugo czuja sie mlodzi a my (przynajmniej ja) tak szybko staro? ![]() Widzialybyscie jak przezywalam moją 20stke ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3101 |
Konto usunięte
|
Elo ziąąą
![]() ![]() Dla mnie trochę głupie jest tak ciągle wytykać, że za kilka lat, to wszystko będziecie inaczej widziały. A jak nie? ![]() Pisze sobie jak piszę, mam swoje zdanie, swój wiek i chyba logiczne, że co jakiś czas człowiekowi zmienia się podejście do życia ale uważam, że u mnie największa metamorfoza już zaszła. A praca? Małżeństwo? Praca mam nadzieję, że jak za rok skończę licencjata, to coś ogarnę ale potem i tak chcę dorobić pełne wyższe a czy zamieszkam z BS, czy się usamodzielnimy? Nie wiem. Nigdy nie wytykam nastolatkom ich wieku i traktowania życia ![]() Od kilku dni celibat... Wyda się to śmieszne ale nie mieliśmy jak kupić gum... ![]() W końcu kupiłam sobie buty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3102 |
BAN stały
|
reeva ja tak samo
![]() Większość moich butów to z Deichmanna, lubie ten sklep;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19198827]A ja jestem zdrowo trzepniętą nastką, choć to ostatnie miesiące tego "naście"
![]() I o ile do normalności i rozsądku wiele mi brakuje, o tyle w kwestii związku i ja i BS (notabene też "nastek" ![]() ![]() ![]() Dziś umawiałam się z nim, że przyjdę do niego w czwartek po maturze z geo. - O której będziesz? - Między 11 a 12. - OK, przygotuję wieszaki, żeby maturalne wdzianko się nie pogniotło na podłodze. I całość takim poważnym rzeczowym tonem przy moich znajomych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Labi, ja tam sie nie gniewam, że na 20stki patrzysz trochę jak na gówniary. Ja sie cieszę, że jestem taką gówniarą jeszcze i wcaaale się nie spieszę do poważnego życia, zakładania rodziny, ślubu
![]() ![]() Ale mam nadzieję, że w kwestii rozmów o seksie nie są te 20stki aż takie głupawe i przynajmniej o tym możesz z nimi pogadać ![]() Ravi poka, poka! reeva też poka ![]() Ja właśnie wróciłam z basenu (40 długości w 40 min ![]() Dobrej nocki nimfy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19203392]W końcu kupiłam sobie buty
![]() Spędziłam właśnie super wieczór z BSem, najpierw poszliśmy do kulturalnej knajpki z jazzem w tle, on wypił piwo, ja herbatkę, posiedzieliśmy, pogadaliśmy, a potem poszliśmy do nowego chińskiego 'fastfooda' - Asia to go, mają aż dwa dania do wyboru - kurczak z makaronem i kurczak z ryżem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Rozeznanie
|
Pewnie, że tęskniłyśmy
![]() Ja to w sumie tak jak Orlica, dopiero w lipcu będzie 19 ![]() ![]() BS boi się, że go kiedyś zdradzę tudzież zostawię, bo jak to zwie "jeszcze nie przeżyłam swojego (chociażby relacje z innymi mężczyznami)",,, trochę racji ma, bo tak naprawdę jestem troszkę ciekawa takiej wolności w tym wieku, ale jednak przeważa fakt, że jest mi z nim cudownie i nie wyobrażam sobie rozstać się z takiego powodu... przede wszystkim go kocham ![]() W ogóle coś mu odbiło ostatnio ![]() ![]() Muszę jeszcze dodać, że BS niedawno rozerwał sobie torebkę stawową i noga była dwa razy większa, cała sina etc... i bardzooo go boli, ale kupił sobie stabilizator i ponownie wyrabia normy łóżkowe ![]() Pokazujcie zakupy ! :P Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-05-10 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19206362]A ja ZAWSZE jak mam kupić buty to znajduję świetne i w Deichmannie i w CCC, a kiedy waham się między dwoma parami i krążę między tymi dwoma sklepami, ZAWSZE wygrywa CCC, zwykle tym, że buty są wygodniejsze, albo cena niższa.[/QUOTE]
Tam, gdzie kupuję też jest CCC i zazwyczaj mają dla mnie słabszy wybór no i z cenami tez gorzej niż Deichmann ![]() ![]() ![]() Buty bez szaleństw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Trochę mnie tu nie było a to dlatego że na weekend pojechałam w babskim gronie nad morze do Kołobrzegu ![]() ![]() W piątek jak przyjechałyśmy to lało i cały Kołobrzeg a raczej rejon turystyczny pozbawiony ludzi i wszystko prócz jednej knajpy pozamykane. Dobrze że ta jedna była otwarta bo przyszłoby nam szukać albo wieczór przeżyć na chlebie tostowym ;p W sobotę i niedzielę już ładnie, mimo że słonko za chmurami ale bez deszczu i z tego się cieszyłyśmy ![]() ładne buciki macie dziewczyny ![]()
![]() |
#3110 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19207432]Tam, gdzie kupuję też jest CCC i zazwyczaj mają dla mnie słabszy wybór no i z cenami tez gorzej niż Deichmann ![]() ![]() ![]() Buty bez szaleństw ![]() Fajne butki. Też się czaję na coś w tym stylu, tylko nie mam czasu się wybrać. Zresztą po sobotnich zakupach mam dość. Byliśmy wczoaj na katechezach przedmałżeńskich. I muszę wam powiedzieć, że było bardzo sympatycznie. Spotkanie prowadziło małżeństwo i bardzo ładnie mówili o szacunku, miłości.... Oczywiście wszystko w kontekście małżęnstwa, ale niemal wszystko przekłada się na nasze (BS,a i moje) obecne życie. I mimo że z punktu widzenia Kościoła wiem, że "nie powinniśmy" mieszkać razem, to widzę też jak wiele nam to daje, czego nas uczy i co wnosi w nasze codziennie życie. A w najbliższych dniach wybieram się do spowiedzi. Szczerze mówiąc boję się trochę. Miałam już zamiar iść dzisiaj, ale mam taki zamęt wokół, że nie mam czasu się przygotować. Na weeken BS jedzie do Rodziców, będę miała ciszę i spokój, to sobie parę rzeczy w głowie poukładam i pójdę w poniedziałek. Tak chyba będzie najlepiej. Sorki za te zwierzenia, ale lżej mi się robi jak się wygadam.... bo naprawdę to dla mnie dość ciężka sprawa teraz... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja mam w zależności od tego, który tydzień zajęcia na 7 2 lub 4 razy w tygodniu ![]() ![]() Tak się spowiedzi boisz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
Iwa pogrzeb był straszny... "Anielski orszak..." wpływa na mnie masakrycznie. Przez całą mszę leciały mi śpiki i łzy (ksiądz tak patrzył....bo w pierwszej ławce byłam) ale przy tej pieśni to już nie wytrzymałam. Poryczałam się strasznie
![]() Potem było bardzo ciężko jak mama płakała na cmentarzu ![]() Aa i jeszcze obijanie trumny o próg domu "zostańcie w domu" czy jakoś tak mówili jak obijali...MASAKRA Tak strasznie bolała mnie głowa od tego, że ciężko było iść na ślub... miałam wyrzuty sumienia co do babci, ale myślę, że nie miała mi tego za złe. Wytrzymałam...siedzieliśm y z BSem przy stole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I bardziej boję się samej spowiedzi. Czystość chcę, a nie muszę.... tak sobie z BS'em postanowiliśmy razem i wierzę, że damy radę, jeśli będziemy sobie w tym pomagać ![]() Kicia ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-05-11 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
BAN stały
|
A ja juz jestem totalnie wykończona. W ogóle się nie wysypiam, ciągle jakies kolosy, już powoli się zaczynają egzaminy ehh;/
Jeszcze niedługo praktyczne i cały maj zawalony terenówkami, po prostu bosko;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-05-11 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, Ty biedna.. Musiałaś się czuć potwornie.. Módl się za babcię, módl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19207432]Tam, gdzie kupuję też jest CCC i zazwyczaj mają dla mnie słabszy wybór no i z cenami tez gorzej niż Deichmann
![]() ![]() ![]() Buty bez szaleństw ![]() przymierzałam te butki ale na mojej stopie nie ładnie lerzały... kupiłam troszke podobne ale czarne z fioletowym obcasem ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- a ja w ccc nie kupuje bo zwyczajnie buty od nich mi się rozwalały... mam kilka par z deichmanna i wszystkie maja po parę lat i zero usterek
#3118 | |
BAN stały
|
Cytat:
U mnie już też sporo osób się powykruszało, większość to nawet nie dotrwała do pierwszej sesji. Ze starszych roczników chodzą do nas na ćwiczenia, przychodzą na egzaminy.. Ale ogólnie bardzo fajne studia jeśli ktoś lubi takie rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Fajny taki ślubik, wesele ale jak się na to patrzy ze strony organizacyjnej, to jakoś ochota przechodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam mikro stopę i do tego wyjątkowo szczupłą (dziwne ![]() ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-05-11 o 17:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.