|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() Axa-cieszę się bardzo że już ok, ale musisz chyba być twarda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22639101]
![]() [/QUOTE] hah i to jak urósł ![]() rany ale miałam sen niefajny... zdecydowaliśmy się z BSem rozstać i ja byłam z jego bratem ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- a w dyskusji reevy i labi na temat znajomych picia itp mogę powiedzieć tylko tyle... że z czasem wszystko się zmienia... widzę po moich znajomych.. po znajomych mojej siostry... ja nie mam rodziny nie mam dziecka jestem dopiero zaręczona ja np z chęcią wyjdę z kimś na piwko czy kawkę... ale niestety większość znajomych ma swoje związki mają dzieci urządzają swoje mieszkania i niestety ani razu nie dali sie wyrwać na piwo.. tak samo widzę jak jest z moją siostrą... póki nie mięli dziecka wychodzili do baru na piwko były jakieś wspólne wypady itd.. teraz się wszystko skończyło i spotkania towarzyskie kończą się na domowych wizytach znajomych i to nawet nie piją bo są samochodami... tak ja to wszystko widzę... mimo że ja mam młodych znajomych to mają juz dzieci...i tak za wczasu sie wszystko pokończyło i teraz jest dosłownie garstka znajomych mogących gdziekolwiek wyjść... tyle w tym temacie
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-13 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22639101]
![]() Axa-cieszę się bardzo że już ok, ale musisz chyba być twarda.[/QUOTE] Będę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |||||
Zakorzenienie
|
Helou, jako że wczoraj nie miałam czasu siedzieć w necie... bo robiliśmy z BS produkcję masową obiadów na kilka dni
![]() Wyprodukowaliśmy ze 20 kotletów mielonych (TŻ wcina je do kanapek hurtowo), indyka w sosie pieczeniowym i wielki gaaar rosołu ![]() No, ale do rzeczy .. muszę skomentować kilka zdań ![]() Co do znajomych. Są bardzo ważni i ważne jest, żeby każdy w związku miał swoich znajomych, swoje zainteresowania, rzeczy które stanowią świat poza związkiem. Pozwalają w pewnym pierwiastku nadal czuć się panem swojego życia. Zaufanie i wolność, którą się tak otrzumuje motywuje i pozwala uniknąć destrukcyjnego uczucia "osaczenia i chęci wyrwania się z klatki". Mój TŻ jakiś czas temu powiedział coś z czym się idealnie zgadzam: "Najcudowniejsze jest kochać tak bardzo, że mimo całej masy wolności którą otrzymujesz od drugiej osoby, dobrowolnie wcale tej wolności nie wykorzystujesz. Wolisz wrócić do domu i usiaść przytulając się na kanapie, niż bzykać kolejną nowopoznaną laseczkę." Oczywiście wszystko zależy od wzajemnych relacji danego związku, ale ja nie wyobrażam sobie, żeby TŻ zabronił mi spotkać się z moimi znajomymi albo, żebym ja zabroniła mu spotkać się z jego znajomymi. Poprostu nie ma takiej opcji. Cytat:
Tylko piwo zmieniło się na whisky a park na nasze mieszkania albo kanjpę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam grupę ludzi, którzy są razem bez względu na płynący czas i to jak zmienia się życie. Pary się tworzą, rozpadają, dzieci się rodzą, studia kończą, prace zmieniają.. a my jesteśmy razem. Czasem na jakiś czas ktoś zniknie, potem wraca. Spotykamy się w każdy poniedziałek od kilku lat, wszystkie imprezy robimy razem, jeździmy na zloty, wyjeżdżamy na wakacje. Oczywiście skład się zmienia, bo nie każdy w danej chwili może, ale wtedy nadrabia następnym razem ![]() Teraz z samymi dziewczynami z tej grupy planujemy babski weekend. Bierzemy auta, każda swoje i jedziemy gdzieś na weekend. Tylko nie za daleko, żeby w razie potrzeby wozy serwisowe chłopaków do nas dotarły ![]() I co mój BS ma mnie nie puścić? Dlaczego? Powinnam zrezygnować z tych znajomych? Nie wszyscy tacy są i nie ma nic złego, jeśli ktoś nie czuje potrzeby takich relacji z innymi. Niemniej jeśli ktoś tak ma a ktoś inny mu zabrania, to prędzej czy później zrodzi to problemy i flustracje oraz chęć "wymykania się" do znajomych, tak, żeby nie ranić zabraniającego - czyli, tak żeby tego nie widział. Cytat:
![]() Ludzie zza klawiatury często są inni, mówią nam tylko cześć rzeczy, nie da sie tak ocenić kogoś czy podsumować. Pozatym jedno zdanie przeczytane, a wypowiedziane z uśmiechem na ustach, może brzmieć ZUPEŁNIE inaczej. Nie denerwujcie się na siebie Reva, Lab ...nie ma sensu ![]() Cytat:
buziole ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kmee dobrze, że się wypowiedziałaś, i w dużej mierze powiedziałaś to, co przekazywałam plus sporo słów, które mocno odpowiadają mojej własnej filozofii i podejściu do związku. I na szczęście mój BS ma takie samo ![]() ![]() Cytat:
Swoboda dawana sobie nawzajem jest konieczna, żeby się nie poczuć jak w złotej klatce. To nie oznacza przyzwolenia na zdradę ani inną nieuczciwość! Ale każdy wchodząc w związek ma już jakiś swój świat zbudowany, swoich przyjaciół, znajomych, jakieś pasje. Dobrze, jeśli to zachowa i jeśli partner go w tym jeszcze wspiera. I oczywiście nie trzeba się od tego świata izolować, można to "uwspólnić", ale jeśli czasem chce tam pobyć bez nas to świat się nie zawali. To co pogrubiałaś - święte słowa ![]() A co do sprzeczek na forum - tak wg mnie łatwiej się pokłócić. Nie do końca jasny kontekst, nie ma komunikacji niewerbalnej, nie można czegoś wyrazić tonem głosu. I łatwo wyciągać pochopne wnioski, nie znając drugiej osoby na żywo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny....
ja tylko nie rozumiem jednego? po co mieszać Bsów w nasze rozmowy? jak ja bym zapytała mojego co o tym myśli, madzia swojego, i każda inna z nas zrobił by się tutaj taki zamęt, że byśmy się pozabijały ![]() Axa miej się na baczności z Bsem , bo z tego co napisałaś za tydzień będzie to samo. I walcz z nim, wyciągnij go do psycho...trzymaj się ![]() Labi! powodzenia! i chwała, że w końcu dobrze z Bsem ![]() I teraz ja mam problem. Orli ponoć łączyłaś opakowania tabletek. Ja złączyłam już dwa i wiem, że to nic dobrego. Chciałam skończyć z tabletkami ale mam urodziny i Bs planuje niespodziankę. Wtedy wypadnie okres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie łącz jeszcze jednego opakowania. Zrób tą przerwę, bo co za dużo to niezdrowo. trudno, nic się nie stanie. Może dostaniesz @ później, bo trochę rozregulowałaś organizm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3159 | |||
Zakorzenienie
|
ennostiel - dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Normalnie aż sobie gdzieś zapiszę, bo to warto cytować ![]() Ogólnie takie myślenie jest na prawdę dobre i dzięki niemu unika się sporej ilości konfliktów o znajomych, wyjścia, ograniczanie się itp. oraz ogólną nieszczęśliwość ![]() ![]() Ja bym nie chciała, żeby mój TŻ nie miał swiata poza mną.. tak jest o wiele atrakcyjniejszy, chce mi się o niego zabiegać, cieszę się z chwil razem, takie to wszystko pozytywnie nakręcone ![]() No, ale to dwie strony muszą tak rozumować ![]() Ja mam tak samo jak Ty z BS - podobne podejście do związku i panujących w nim regół ![]() Cytat:
![]() To nasze babskie plotkowanie i faceci nie wszystko muszą wiedzieć.. bo i tak nie zrozumieją jako, że mają nieco inne spojrzenie na świat niż kobiety (tak jak my nie zrozumiemy pewnych męskich zagadnień). Chociaż wiem, że mój np czasem podczytuje z ciekawości co tu piszemy, ale rzadko, bo mówi, że woli nie wiedzieć ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
eh ten Bs, przyjechał do mnie na śniadanie zerżnoł mnie
![]() ![]()
#3161 |
Zakorzenienie
|
Madzia haha szczęściaro
![]() ![]() Ja siedzę w pracy, BS na uczelni i tyle z tego, że mogę sobie pomarzyć i poczekać aż wrócę do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczęta
![]() Postanowiłam zrobić eksperyment i zobaczyć jak często ma ochote na seks mój TŻ, bo przyznam, że zazwyczaj to ja się na niego rzucam albo zaczynam go pobudzać... ![]() Kochaliśmy się w niedziele x2 później poniedziałek i wtorek nic... no zupełnie nic... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | ||
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22634794]
Aż mnie zadziwił ![]() ![]() ![]() Wiesz, Reeva, bardzo fajnie, że Twój BS Cię zaskakuje i zadziwia, ale po co to wklejasz na forum? [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22636818] Dlaczego BS się wypowiedział? Żebyś wiedziała, że nie jest dla mnie tylko zabawką, którą mam gdzieś.[/QUOTE] Aha, żeby udowodnić? Co udowodnić? Że Cię kocha? Podobnie jak Labi, nie do końca rozumiem to zdanie, bo ta wypowiedź Twojego BSa pokazuje nie to, że nie jest dla Ciebie zabawką, którą masz gdzieś, tylko to, że Ty dla niego nie jesteś zabawką, którą ma gdzieś. Zatem cieszę się razem z Tobą, że tak Cię kocha, planuje z Tobą przyszłość. Ale jednak trochę nie rozumiem tego, bo jakoś ja i inne dziewczyny nie musimy zamieszczać postów BSów, żeby coś udowadniać. No to dziewczyny!! Teraz każda mówi swojemu BSowi, żeby napisał list, jak bardzo nas kocha i dał nam go do wklejenia na forum!! Podsumowując zgadzam sie z Madzią i Kicią. Ja czasem mówię coś BSowi o forum. Ale po co miałabym wklejać jego wypowiedzi? Tak jak to Kicia napisała Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Jejku Damcia Kocham Cię!
![]() ![]() Szkoda mi czasu na okres bo on planuje to od dawna, pojedziemy gdzieś, będziemy dużo chodzić.... a ja okres ![]() No i tego drugiego tematu nie komentuje, wszystko już jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Po co wyrzucać, zostanie Ci na kolejne manipilacje :P
Byle nie za często.. ale termin pewnie mają długi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, to jest przerażające, co można robić ze swoją naturą... EDIT:
i w ogóle to uwolnić krasnale ogrodowe!! ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-10-13 o 14:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Wtajemniczenie
|
Ojojoj co to sie tutaj robi na forum
![]() A ja wrocilam z pracy i jade do aqua parku sie odstresowac ![]() ![]() Do wieczorka! Kocham Was wszystkie!!!! ![]()
![]() |
#3169 |
BAN stały
|
Meeeeg!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że ja już nie chcę zażywać tego syfu... odpoczynek muszę zrobić.
Spadam na uczelnię kończę o 20;25.... Kocham Was, do potem ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Damo - Twoj podpis jest rozwalający! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3173 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#3175 |
Rozeznanie
|
Ja Was czytam od rana, ale już w sumie w temacie nic dodawać nie trzeba
![]() Daamoo ja też chcę się pomoczyć w bąbelkach ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-10-27 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |||
BAN stały
|
Ja Was na prawdę bardzo przepraszam, ale ja chyba jeszcze nie wytrzeźwiałam po imprezie...
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
DOBRA, JUŻ, KONIEC Z TYMI KOLORKAMI!
co to kurna, przedszkole ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
czasem sie trzeba pobawić
![]()
#3180 |
BAN stały
|
powariowały...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.