Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 19:34   #3181
meggara
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Podobno sie zmieniaja nie do poznania, ze twarz sie krzywi, nagle puchnie, ogolnie zmieniaja sie bardzo rysy twarzy
To jest chyba cos na ksztalt, ze podczas burzy rowniez wiktualy nie bedace w lodowce typu mleko, mieso sie psują.
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:12   #3182
Jemi91
Rozeznanie

Aaa, boję się ustnego polskiego jutro...już trzy osoby oblali w poniedziałek ;]
i chce mi się bzykać, ale nie chcę się rozpraszać bo trza się pouczyć.. a BS jak był niewybzykany - tak jest dalej
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:22   #3183
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Cali Ty to jestes wesoła dziewczyna

Sexysoul ćwieki wysłane, będziesz wiedziała skąd jestem
Nie ma dnia, żebym się z czegoś porządnie nie wybrechtała
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Byłam u spowiedzi... oficjalnie rozpoczynam celibat

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Mialam ze 5 lat wiec slabo pamietam podobno w lato szybko sie z tym uwijali, na drugi dzien chowali bo ilez mozna za to w zimie nic sie nie dzialo.
Podobno zmarli bardzo zmieniaja wyglad w czasie burzy

Trzymamy kciuki!

rozwaliłaś mnie tym!
Cytat:
Podobno sie zmieniaja nie do poznania, ze twarz sie krzywi, nagle puchnie, ogolnie zmieniaja sie bardzo rysy twarzy
To jest chyba cos na ksztalt, ze podczas burzy rowniez wiktualy nie bedace w lodowce typu mleko, mieso sie psują.
Proszę Was..
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 21:53   #3184
Iwa844
Zakorzenienie

U nas też jest taki zwyczaj, że zmarły najpierw leży w domu. Po pogrzebie z kolei schodzi się pół wsi i odmawiany jest różaniec (przez 3 dni)

Edit: co zrobić, żeby suwaczek pokazywał się w formie obrazka, a nie linku??? Bo mie się nie udaje

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2010-05-12 o 22:02
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 22:11   #3185
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Proszę Was.. :
No coooo? ty sie brechtasz a my o zmarlych i zwyczajach

Cytat:
Edit: co zrobić, żeby suwaczek pokazywał się w formie obrazka, a nie linku??? Bo mie się nie udaje
tez ciekawy zwyczaj. Co region (kraj) to obyczaj.
Co do suwaczka - nie mam pojecia. Kilka razy probowalam cos wykombinowac z tymi obrazkami ale nie umiem...
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 22:13   #3186
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
No coooo? ty sie brechtasz a my o zmarlych i zwyczajach

tez ciekawy zwyczaj. Co region (kraj) to obyczaj.
Co do suwaczka - nie mam pojecia. Kilka razy probowalam cos wykombinowac z tymi obrazkami ale nie umiem...
No właśnie nie umiem tego ustawić. Wyświetla mi się tylko link. Jutro pokombinuję, bo spać mi się chce. W każdym bądź razie 101 dni celibatu przed nami...
Dobranoc Nimfy
Stary 2010-05-12, 22:52   #3187
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zwykli śmiertelnicy nie mogę wstawiać obrazków do podpisów.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Zamiast stresować się geografią, siedzę i fantazjuję. To nie jest normalne.
A mam taaaką ochotę...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 23:33   #3188
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Jop, niestety się nie da. Co najwyżej możesz zmienić tekst, zamiast strony internetowej na swój własny używając BBCode:
[url =http.....link stronki]Twój Tekst[/ url]
(bez spacji)

TUTAJ! link
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 12:49   #3189
Callanthe
Zakorzenienie

omfg? co tu taka cisza.. godzina prawie 14, a tu jak makiem zasiał?
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 16:25   #3190
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam u spowiedzi... oficjalnie rozpoczynam celibat
oho powodzenia!!!!!!!!!! A długi ten celibat?

U mnie dół, ja już sama nie wiem. Dzis przyjechałam do BS.... ale odkąd wyjechałam z domu czyli ok 7 rano mysle o mamie. Jakoś nie miałam parcia na przyjazd tu, nie że nie tęskniłam, ale czuje po prostu, że wolałabym być z mamą, tymbardziej, że za 3 tyg ok wraca za ocean i znowu nie wiadomo kiedy Ją zobaczę... teraz siedzę jak na szpilkach..... nawet nie mam cochoty na seks. Kocham BS, ale udaję przed nim, że jest ok, bo myslami jestem w domu. W pon wracam spowrotem do domu, BS troche smutny, liczył, że się posidzę conajmniej z tydzien, ale mi szkoda każdego dnia bez mamy. Nie widzialam Jej 5 lat, naprawde tak fajnie tam w domu jest, jeszcze jest siora, ktora we wtorek wraca do Anglii, beda goscie, osiemdziesiona babci, imprezka z mega tortem, a ja tu Kurde to tylko ok 3 dni, ale mi tak czas się dłuży. Zaraz chyba zadzwonie do domu..... czy ja przesadzam?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
omfg? co tu taka cisza.. godzina prawie 14, a tu jak makiem zasiał?
Biometr niekorzystny
Stary 2010-05-13, 16:49   #3191
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
U mnie dół, ja już sama nie wiem. Dzis przyjechałam do BS.... ale odkąd wyjechałam z domu czyli ok 7 rano mysle o mamie. Jakoś nie miałam parcia na przyjazd tu, nie że nie tęskniłam, ale czuje po prostu, że wolałabym być z mamą, tymbardziej, że za 3 tyg ok wraca za ocean i znowu nie wiadomo kiedy Ją zobaczę... teraz siedzę jak na szpilkach..... nawet nie mam cochoty na seks. Kocham BS, ale udaję przed nim, że jest ok, bo myslami jestem w domu. W pon wracam spowrotem do domu, BS troche smutny, liczył, że się posidzę conajmniej z tydzien, ale mi szkoda każdego dnia bez mamy. Nie widzialam Jej 5 lat, naprawde tak fajnie tam w domu jest, jeszcze jest siora, ktora we wtorek wraca do Anglii, beda goscie, osiemdziesiona babci, imprezka z mega tortem, a ja tu Kurde to tylko ok 3 dni, ale mi tak czas się dłuży. Zaraz chyba zadzwonie do domu..... czy ja przesadzam?

Ja bym tam pędziła czym prędzej

W końcu był Sss w dzień, wolny dom Szkoda, że to się trafia raz na rok
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-13, 17:27   #3192
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

ja też już parę dni bez.. w weekend okres więc też nic z tego bo po prostu nie chcę, niefajnie mi gdy muszę chusteczki podkładać pod tyłek ;p

Wczoraj byłam u wyrwania pierwszego mojego ząbka (miałam komplet). Pierwsza krzywa ósemka baju baj teraz gryzę tylko prawą stroną..Pani nawet nie musiała się ługo męczyć.. samo poszło.. w lewo zaczęła pchać, w prawo i już się nie zorientowałam kiedy byłam już po aa wystawał tylko maciupek zęba ponad dziąsłem

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 18:12   #3193
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19277611][FONT="Georgia"]
Ja bym tam pędziła czym prędzej

[/QUOTE]

Już kombinuję, żeby w niedziele wracać.... od ostatniego posta leżałam włóżku i płakałam, cały czas, teraz siedze czerwona i spuchnieta. Dzwoniłam do Mamy, kazała zadzwonić jescze wieczorem późnym. Cały czas myślę. BS pytał czy wytrzymam do pon? Był przy mnie, cały czas.... mocno tulił.... mówił, że rozumie mnie bardzo.

Myslami cały czas jestem w domu.
Stary 2010-05-13, 19:58   #3194
Konto usunięte

Jestem po geo, była dla mnie zaskakująco łatwa, choć wszyscy marudzą, że trudna. Na 75% liczę.

A po maturce... udał się seksik. Ale bossski, szybkie zmiany pozycji, dwa orgazmy jeden po drugim
A jutro orgia
Idę szukać koronkowej bielizny, bo PAN I WŁADCA sobie zażyczył
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:18   #3195
Iwa844
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19283197]Jestem po geo, była dla mnie zaskakująco łatwa, choć wszyscy marudzą, że trudna. Na 75% liczę.

A po maturce... udał się seksik. Ale bossski, szybkie zmiany pozycji, dwa orgazmy jeden po drugim
A jutro orgia
Idę szukać koronkowej bielizny, bo PAN I WŁADCA sobie zażyczył [/QUOTE]
Nawet mnie nie denerwuj! Aaaaaa..... jak ja mam wytrzymać????? Przestać wchodzić na forum?????
Labirynth - pytałaś czy długi celibat.... od dziś wychodzi dokładnie 100 dni
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:53   #3196
sexysoul
BAN stały

Labirynth przyszła paczuszka
ślicznie dziękuje
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 22:57   #3197
Konto usunięte

Cytat:
Nawet mnie nie denerwuj! Aaaaaa..... jak ja mam wytrzymać????? Przestać wchodzić na forum?????
Labirynth - pytałaś czy długi celibat.... od dziś wychodzi dokładnie 100 dni
Specjalnie nie opowiadałam
Jutro się rozpiszę
Stary 2010-05-14, 07:42   #3198
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexysoul Pokaż wiadomość
Labirynth przyszła paczuszka
ślicznie dziękuje
O! Jak szybko

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
od dziś wychodzi dokładnie 100 dni
No to zaczynamy WIELKIE ODLICZANIE ;P 99
Stary 2010-05-14, 10:21   #3199
Jemi91
Rozeznanie

u***ałam ustny polski, a podobno awykonalne nie?
nienawidzę nauczycieli, co im z tego że ****a udupiają?! Jest mi w chuj źle, mama rozumie, ale tata jest święcie przekonany że to przez mieszkanie w wawie...super. Umiałam temat i się uczyłam tak, że czułam się przygotowana, ale pan egzaminator udowodnił, że jestem idiotką...pewnie ma satysfakcję...
O seksie nie myślę w ogóle i chyba długo nie pomyślę, najchętniej to bym się rozstała z BSem i czekała na sierpień. ****a...tyle stresu przed maturą, a po niej milion razy gorzej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 10:28   #3200
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
nienawidzę nauczycieli, co im z tego że ****a udupiają?! Jest mi w chuj źle, mama rozumie, ale tata jest święcie przekonany że to przez mieszkanie w wawie...super. Umiałam temat i się uczyłam tak, że czułam się przygotowana, ale pan egzaminator udowodnił, że jestem idiotką...pewnie ma satysfakcję...
O seksie nie myślę w ogóle i chyba długo nie pomyślę, najchętniej to bym się rozstała z BSem i czekała na sierpień. ****a...tyle stresu przed maturą, a po niej milion razy gorzej
Jemi proszę Cię trzymaj sie kobieto!!!! Poprawawisz!!! Zobaczysz!!!
Jaki miałaś temat? Jakie pytania?
Stary 2010-05-14, 11:13   #3201
Jemi91
Rozeznanie

"Ewolucja teatru na przestrzeni epok. Zaprezentuj na wybranych przykładach"
Pytania na początku były spko, tzn na czym polegała tragedia Edypa, etc, to powiedziałam, a później zaczął mnie pytać UPRZEJMY pan z naszej szkoły. Zapytał o tragiz bohatera, to mówię, że bohater ma do wyboru dwie racje ale obydwie są dla niego niekorzystne i zwiastujące klęskę, a on że nie bo to jest konflikt dwóch racji... myślałam, że to mniej więcej to samo, ale jednak nie. Wiadomo, że w takim stresie ( w pon oblali 3 osoby, wczoraj dwie przede mną) nie mówi się składnie i formułkami... I potem zaczął mnie pytać o Tango Mrożka.. ja miałam w bibliografii spektakl, i mu mówię o Arturze etc, a on do mnie, że proszę się nie opierać na spektaklu tylko na utworze. Powiedziałm, że w bibliografii nie mam wpisanego utworu, ale mało go to interesowało i zaczął mnie pytać o mega szczegóły, które nie były zawarte w przedstawieniu, zaczęłam się opór motać, bo nie wiedziałam co mówić i tak męczył mnie o to z 10 min co najmniej. Podobno strasznie długo tam byłam. Nie czułam ani odrobinę, że chce mi pomóc... Z tego co czytam w necie to zadają mnstwo pytań typu "czy wg ciebie?" ""dlaczego wybrałaś tę książkę?" etc. I na koniec się dowiedziałam, że za duzo mówiłam o teatrze, powinnam więcej o utworach, nie wiem, naprawdę...muszę się skonsultować z jakąś dobrą polonistką i to zrobić od nowa.
Najbardziej męczy mnie to, że nie mogę sobie teraz poprzeglądać kierunków na studia etc, bo bez sensu, w niektórych uczelniach jest czasem 3 rekrutacja, ale też nie zawsze...Także chyba w tym roku nie ma sensu kompletnie. Odechciało mi się już wszystkiego.
Stary 2010-05-14, 11:14   #3202
qczelo
Raczkowanie

Cytat:
wiem, ze to moze trudne teraz, ale poki jestes tak na swiezo to pomysl -
moze zadawali Ci jakies pytania ktore nie obejmowaly tematu? może uwazasz ze w jakis sposob niesprawiedliwie nei dostalas za cos punktow?
jesli tak, to sprobuj sie odwolac jak najszybciej, podobno przy ustnych odwołania są w większości przypadków "akceptowane" i wtedy można w czerwcu zdawać i normalnie dostajesz świadectwo pod koniec czerwca, nie musisz do sierpnia czekac
qczelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 11:37   #3203
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
"Ewolucja teatru na przestrzeni epok. Zaprezentuj na wybranych przykładach"
Pytania na początku były spko, tzn na czym polegała tragedia Edypa, etc, to powiedziałam, a później zaczął mnie pytać UPRZEJMY pan z naszej szkoły. Zapytał o tragiz bohatera, to mówię, że bohater ma do wyboru dwie racje ale obydwie są dla niego niekorzystne i zwiastujące klęskę, a on że nie bo to jest konflikt dwóch racji... myślałam, że to mniej więcej to samo, ale jednak nie. Wiadomo, że w takim stresie ( w pon oblali 3 osoby, wczoraj dwie przede mną) nie mówi się składnie i formułkami... I potem zaczął mnie pytać o Tango Mrożka.. ja miałam w bibliografii spektakl, i mu mówię o Arturze etc, a on do mnie, że proszę się nie opierać na spektaklu tylko na utworze. Powiedziałm, że w bibliografii nie mam wpisanego utworu, ale mało go to interesowało i zaczął mnie pytać o mega szczegóły, które nie były zawarte w przedstawieniu, zaczęłam się opór motać, bo nie wiedziałam co mówić i tak męczył mnie o to z 10 min co najmniej. Podobno strasznie długo tam byłam. Nie czułam ani odrobinę, że chce mi pomóc... Z tego co czytam w necie to zadają mnstwo pytań typu "czy wg ciebie?" ""dlaczego wybrałaś tę książkę?" etc. I na koniec się dowiedziałam, że za duzo mówiłam o teatrze, powinnam więcej o utworach, nie wiem, naprawdę...muszę się skonsultować z jakąś dobrą polonistką i to zrobić od nowa.
Najbardziej męczy mnie to, że nie mogę sobie teraz poprzeglądać kierunków na studia etc, bo bez sensu, w niektórych uczelniach jest czasem 3 rekrutacja, ale też nie zawsze...Także chyba w tym roku nie ma sensu kompletnie. Odechciało mi się już wszystkiego.
Dobrze trafiłaś, mogę Ci pomóc!!!!

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-05-14 o 11:41
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:09   #3204
Jemi91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qczelo Pokaż wiadomość
wiem, ze to moze trudne teraz, ale poki jestes tak na swiezo to pomysl -
moze zadawali Ci jakies pytania ktore nie obejmowaly tematu? może uwazasz ze w jakis sposob niesprawiedliwie nei dostalas za cos punktow?
jesli tak, to sprobuj sie odwolac jak najszybciej, podobno przy ustnych odwołania są w większości przypadków "akceptowane" i wtedy można w czerwcu zdawać i normalnie dostajesz świadectwo pod koniec czerwca, nie musisz do sierpnia czekac
No ja uważam, że zdecydowanie nie dostałam punktów, które mi się należały, mówiłam wszystko owszem w stresie i nieskładnie, ale na wcześniejsze pytania odpowiadałam, aczkolwiek tym Tangiem mnie dobił kompletnie. Co mi da odwołanie? Będzie ta sama komisja i wtedy to już na pewno mnie udupią... :/
Stary 2010-05-14, 12:19   #3205
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
No ja uważam, że zdecydowanie nie dostałam punktów, które mi się należały, mówiłam wszystko owszem w stresie i nieskładnie, ale na wcześniejsze pytania odpowiadałam, aczkolwiek tym Tangiem mnie dobił kompletnie. Co mi da odwołanie? Będzie ta sama komisja i wtedy to już na pewno mnie udupią... :/
kochana a moze nie bedzie tak zle, spokojnie moze na goraco to wyglada a moze sie okazac ze bedzie dobrze
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 12:29   #3206
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie jest szok, nawet potzrebny. Pomoże dokonać Ci dobrych decyzji.... nie ma co się poddawać.
Może sobie być ta sama komisja, ale Ty będziesz lepiej przygotowana, a jak koleś znowu coś wymodzi, będziesz miałą satysfakcję, że się nie poddałaś. Masz prawo do odwołania, się to skorzystaj.... no albo od razu postanów poprawka....
Stary 2010-05-14, 12:57   #3207
Jemi91
Rozeznanie

W ogóle znalazłam teraz fragment w Królu Edypie o który mnie pytał, było to odnośnie przepowiedni jaką usłyszał Edyp..i ja mówię, że znajdzie sie on w jednym łożu z matką, a pan egzaminator z oburzeniem: "nie w jednym łożu, a będą małżeństwem" coś w ten deseń, a w książce jest "matkę na łożu obejmę"

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-05-14 o 12:59

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 13:21   #3208
qczelo
Raczkowanie

Cytat:
W ogóle znalazłam teraz fragment w Królu Edypie o który mnie pytał, było to odnośnie przepowiedni jaką usłyszał Edyp..i ja mówię, że znajdzie sie on w jednym łożu z matką, a pan egzaminator z oburzeniem: "nie w jednym łożu, a będą małżeństwem" coś w ten deseń, a w książce jest "matkę na łożu obejmę"

i choćby to jest podstawą do odwołania, bo to że egzaminator znał inne tłumaczenie to o niczym nie świadczy, ty mogłas znac inne i jesli tylko takie istnieje masz do tego prawo, bo przyekładów jest bez liku
ja bym sie odwoływała, bo to zawsze jakas proba, a jak sie nie uda to wtedy zostaje sierpien
qczelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 13:22   #3209
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziś jest fatalna pogoda, biometr totalnie niekorzystny, ktoś chyba miał zły dzień (pan od polskiego), albo jakiś zawzięty.... eh

Odwołaj sie Jemi nie poddawaj się!!

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-05-14 o 13:33
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 17:00   #3210
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ciekawe jak się zmieniają... no w lato to trzeba szybko chować bo ciało sie szybko rozkłada... ale np dziadek BSa był chowany rok temu w lutym chyba albo w marcu wiem że chłodno jeszcze było to chyba z trzy dni lerzał w domu i nic nie smierdziało
Ciało puchnie...babcia miała spuchnięte dłonie
Cytat:
oho powodzenia!!!!!!!!!! A długi ten celibat?

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Biometr niekorzystny
Ja tylko nie rozumiem dlaczego jesteś u BSa a nie w domu? Przecież mama nie przyjeżdza co tydzień więc on chyba by to zrozumiał? Albo dlaczego nie możecie być tam razem??
Cytat:
Współczuję Ale czytając dalej na TWOIM miejscu bym się odwołała!!!!!!
Cytat:
Dobrze trafiłaś, mogę Ci pomóc!!!!
Jak?

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości