|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Podobno sie zmieniaja nie do poznania, ze twarz sie krzywi, nagle puchnie, ogolnie zmieniaja sie bardzo rysy twarzy
![]() To jest chyba cos na ksztalt, ze podczas burzy rowniez wiktualy nie bedace w lodowce typu mleko, mieso sie psują.
![]() |
#3182 |
Rozeznanie
|
Aaa, boję się ustnego polskiego jutro...już trzy osoby oblali w poniedziałek ;]
i chce mi się bzykać, ale nie chcę się rozpraszać bo trza się pouczyć.. a BS jak był niewybzykany - tak jest dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
U nas też jest taki zwyczaj, że zmarły najpierw leży w domu. Po pogrzebie z kolei schodzi się pół wsi i odmawiany jest różaniec (przez 3 dni)
Edit: co zrobić, żeby suwaczek pokazywał się w formie obrazka, a nie linku??? Bo mie się nie udaje ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-05-12 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Wtajemniczenie
|
No coooo?
![]() ![]() Cytat:
Co do suwaczka - nie mam pojecia. Kilka razy probowalam cos wykombinowac z tymi obrazkami ale nie umiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Nimfy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Konto usunięte
|
Zwykli śmiertelnicy nie mogę wstawiać obrazków do podpisów.
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Zamiast stresować się geografią, siedzę i fantazjuję. To nie jest normalne. A mam taaaką ochotę... |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[url =http.....link stronki]Twój Tekst[/ url] (bez spacji) TUTAJ! link ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
omfg? co tu taka cisza.. godzina prawie 14, a tu jak makiem zasiał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
oho powodzenia!!!!!!!!!! A długi ten celibat?
![]() U mnie dół, ja już sama nie wiem. Dzis przyjechałam do BS.... ale odkąd wyjechałam z domu czyli ok 7 rano mysle o mamie. Jakoś nie miałam parcia na przyjazd tu, nie że nie tęskniłam, ale czuje po prostu, że wolałabym być z mamą, tymbardziej, że za 3 tyg ok wraca za ocean i znowu nie wiadomo kiedy Ją zobaczę... teraz siedzę jak na szpilkach..... nawet nie mam cochoty na seks. Kocham BS, ale udaję przed nim, że jest ok, bo myslami jestem w domu. W pon wracam spowrotem do domu, BS troche smutny, liczył, że się posidzę conajmniej z tydzien, ale mi szkoda każdego dnia bez mamy. Nie widzialam Jej 5 lat, naprawde tak fajnie tam w domu jest, jeszcze jest siora, ktora we wtorek wraca do Anglii, beda goscie, osiemdziesiona babci, imprezka z mega tortem, a ja tu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Biometr niekorzystny ![]()
#3191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bym tam pędziła czym prędzej ![]() W końcu był Sss w dzień, wolny dom ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja też już parę dni bez.. w weekend okres więc też nic z tego bo po prostu nie chcę, niefajnie mi gdy muszę chusteczki podkładać pod tyłek ;p Wczoraj byłam u wyrwania pierwszego mojego ząbka (miałam komplet). Pierwsza krzywa ósemka baju baj ![]() ![]() ![]() ![]()
#3193 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19277611][FONT="Georgia"]
![]() Ja bym tam pędziła czym prędzej ![]() [/QUOTE] Już kombinuję, żeby w niedziele wracać.... od ostatniego posta leżałam włóżku i płakałam, cały czas, teraz siedze czerwona i spuchnieta. Dzwoniłam do Mamy, kazała zadzwonić jescze wieczorem późnym. Cały czas myślę. BS pytał czy wytrzymam do pon? Był przy mnie, cały czas.... mocno tulił.... mówił, że rozumie mnie bardzo. Myslami cały czas jestem w domu. ![]()
#3194 |
Konto usunięte
|
Jestem po geo, była dla mnie zaskakująco łatwa, choć wszyscy marudzą, że trudna. Na 75% liczę.
A po maturce... udał się seksik. Ale bossski, szybkie zmiany pozycji, dwa orgazmy jeden po drugim ![]() A jutro orgia ![]() Idę szukać koronkowej bielizny, bo PAN I WŁADCA sobie zażyczył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19283197]Jestem po geo, była dla mnie zaskakująco łatwa, choć wszyscy marudzą, że trudna. Na 75% liczę.
A po maturce... udał się seksik. Ale bossski, szybkie zmiany pozycji, dwa orgazmy jeden po drugim ![]() A jutro orgia ![]() Idę szukać koronkowej bielizny, bo PAN I WŁADCA sobie zażyczył ![]() Nawet mnie nie denerwuj! ![]() ![]() ![]() Labirynth - pytałaś czy długi celibat.... od dziś wychodzi dokładnie 100 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
BAN stały
|
Labirynth przyszła paczuszka
![]() ślicznie dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
O! Jak szybko
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- No to zaczynamy WIELKIE ODLICZANIE ;P 99
#3199 |
Rozeznanie
|
u***ałam ustny polski, a podobno awykonalne nie?
nienawidzę nauczycieli, co im z tego że ****a udupiają?! Jest mi w chuj źle, mama rozumie, ale tata jest święcie przekonany że to przez mieszkanie w wawie...super. Umiałam temat i się uczyłam tak, że czułam się przygotowana, ale pan egzaminator udowodnił, że jestem idiotką...pewnie ma satysfakcję... O seksie nie myślę w ogóle i chyba długo nie pomyślę, najchętniej to bym się rozstała z BSem i czekała na sierpień. ****a...tyle stresu przed maturą, a po niej milion razy gorzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki miałaś temat? Jakie pytania?
![]() |
#3201 |
Rozeznanie
|
"Ewolucja teatru na przestrzeni epok. Zaprezentuj na wybranych przykładach"
Pytania na początku były spko, tzn na czym polegała tragedia Edypa, etc, to powiedziałam, a później zaczął mnie pytać UPRZEJMY pan z naszej szkoły. Zapytał o tragiz bohatera, to mówię, że bohater ma do wyboru dwie racje ale obydwie są dla niego niekorzystne i zwiastujące klęskę, a on że nie bo to jest konflikt dwóch racji... myślałam, że to mniej więcej to samo, ale jednak nie. Wiadomo, że w takim stresie ( w pon oblali 3 osoby, wczoraj dwie przede mną) nie mówi się składnie i formułkami... I potem zaczął mnie pytać o Tango Mrożka.. ja miałam w bibliografii spektakl, i mu mówię o Arturze etc, a on do mnie, że proszę się nie opierać na spektaklu tylko na utworze. Powiedziałm, że w bibliografii nie mam wpisanego utworu, ale mało go to interesowało i zaczął mnie pytać o mega szczegóły, które nie były zawarte w przedstawieniu, zaczęłam się opór motać, bo nie wiedziałam co mówić i tak męczył mnie o to z 10 min co najmniej. Podobno strasznie długo tam byłam. Nie czułam ani odrobinę, że chce mi pomóc... Z tego co czytam w necie to zadają mnstwo pytań typu "czy wg ciebie?" ""dlaczego wybrałaś tę książkę?" etc. I na koniec się dowiedziałam, że za duzo mówiłam o teatrze, powinnam więcej o utworach, nie wiem, naprawdę...muszę się skonsultować z jakąś dobrą polonistką i to zrobić od nowa. Najbardziej męczy mnie to, że nie mogę sobie teraz poprzeglądać kierunków na studia etc, bo bez sensu, w niektórych uczelniach jest czasem 3 rekrutacja, ale też nie zawsze...Także chyba w tym roku nie ma sensu kompletnie. Odechciało mi się już wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze zadawali Ci jakies pytania ktore nie obejmowaly tematu? może uwazasz ze w jakis sposob niesprawiedliwie nei dostalas za cos punktow? jesli tak, to sprobuj sie odwolac jak najszybciej, podobno przy ustnych odwołania są w większości przypadków "akceptowane" i wtedy można w czerwcu zdawać i normalnie dostajesz świadectwo pod koniec czerwca, nie musisz do sierpnia czekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-05-14 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może sobie być ta sama komisja, ale Ty będziesz lepiej przygotowana, a jak koleś znowu coś wymodzi, będziesz miałą satysfakcję, że się nie poddałaś. Masz prawo do odwołania, się to skorzystaj.... no albo od razu postanów poprawka....
![]() |
#3207 |
Rozeznanie
|
W ogóle znalazłam teraz fragment w Królu Edypie o który mnie pytał, było to odnośnie przepowiedni jaką usłyszał Edyp..i ja mówię, że znajdzie sie on w jednym łożu z matką, a pan egzaminator z oburzeniem: "nie w jednym łożu, a będą małżeństwem" coś w ten deseń, a w książce jest "matkę na łożu obejmę"
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-05-14 o 12:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i choćby to jest podstawą do odwołania, bo to że egzaminator znał inne tłumaczenie to o niczym nie świadczy, ty mogłas znac inne i jesli tylko takie istnieje masz do tego prawo, bo przyekładów jest bez liku ja bym sie odwoływała, bo to zawsze jakas proba, a jak sie nie uda to wtedy zostaje sierpien |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odwołaj sie Jemi nie poddawaj się!!
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-05-14 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.