Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-08, 16:21   #301
meggara
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Ojj, nie nie Tak łatwo się do mnie nie dostanie Ba, może pomarzyć.
Tylko mówiłam Wam, że on ostatnio mi się tak przyglądał.. A ja nie wiedziałam o co chodzi i go olałam

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Dodam jeszcze, że to ona się do niego kleiła On raczej tak sobie..
Ale i tak badz czujna, bo jak cie skrzywdzi to z nami bedzie mial do czynienia
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:31   #302
Callanthe
Zakorzenienie

Domyślam się A to facet będzie miał nieciekawie
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:36   #303
Kmee
Zakorzenienie

Ale mi właśnie mój wredota powiedział (oboje właśnie siedzimy w pracy)...
"niestety królewiczem na białym koniu nie jestem, ale ja i mój koń wiele potrafimy "

No i się rozmarzyłam
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:38   #304
Callanthe
Zakorzenienie

Stary 2010-06-08, 16:40   #305
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

"kochanie jak bym tam byl to wtedy oj oj oj miedzynarodowy dzien seksu musimy nadrobic"

5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:41   #306
bialekropelki
Raczkowanie

Super pogratulować namiętnych pocałunków tylko faktycznie trzymaj rękę na pulsie tylko wiesz nie na Jego "pulsie" hihi

Właśnie wróciliśmy z BS-em do domku i wczuwałam się w rozpieszczanie jego smoka, a tu bach telefon, że musi jechać po teściową !!! wrrrrr.... no nic zajmę się nim później oj dziewczyny, dziewczyny słonko świeci i człowiekowi chce się żyć i seksić ;D
bialekropelki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 16:42   #307
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Nie dobijaaać ;( Ja się poseksię dopiero w pon pewnie ;(
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:03   #308
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Ale mi właśnie mój wredota powiedział (oboje właśnie siedzimy w pracy)...
"niestety królewiczem na białym koniu nie jestem, ale ja i mój koń wiele potrafimy "

Cytat:
Napisane przez lenkaantenka Pokaż wiadomość
jak goraco u mnie!!!nic mi sie nie chce a jutro do pracy koniec sielanki;p
Gorąco? Teraz to jeszcze nic..

"Fala tropikalnego powietrza dotrze nad Polskę już w środę i pozostanie nad krajem nawet pięć dni. Według prognoz termometry wskażą temperaturę nawet 30 stopni Celsjusza. Każdy z upalnych dni zwieńczać ma także burza"

I jak tu nad książkami siedzieć?! A w lipcu-sierpniu pewnie będzie lało
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:18   #309
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

no pewnie tak bo przez tą makabryczną zimę temperatura oceanów jest niższa i te chłodniejsze masy powietrza będą do nas potem lgnąć :/
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:21   #310
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
dziewczynki, mam wiadomosc! zgadnijcie od kogo

Axa pisze:

no i tu numer gg, ktorego chyba na forum nie podam, jak cos to na priv
Kochana dasz mi nr gg??
Axa ja myślałam o tym, żeby porozumieć się z tobą mailowo. Fallen skąd miałaś maila?
Cytat:

Dziewczyny.. Jestem mega szczęśliwa! Nie jestem samotna!
Dzisiaj wracałam z tym przystojnym blondynem, ze szkoły [tak się złożyło, że on przedwczoraj zerwał ze swoją dziewczyną]. No i dzisiaj szliśmy, a że musiałam wyprowadzić psa, to go zaprosiłam na moment do mnie Ale też, że było gorącą poszłam się przebrać w krótkie szorty i t-shirt, tak więc schodzę na dół po schodach, a on się na mnie tak dziwnie patrzył.. To zeszłam i weszłam do przedpokoju.. I tam! Przyparł mnie do ściany! Zaczął całować, delikatnie, w usta, po szyi Szeptał słówka do ucha.. I powiedział mi, że chce ze mną być!

A potem był długi spacer Umówiłam się z nim na wieczór
Calll!!!!! Ale mi sie micha cieszy!!! rewelacja! jak z filmu!!! opowiadaj wszystko!!! no już!!!!!!!! gratuluje

Damo powiesz mi czym się różni sigma od tandemu? tylko nie bij, że pytam i to tutaj

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 17:57   #311
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Ja bym przerwy nie liczyła do związku
Ja też nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 17:57   #312
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja też nie
Dlatego świętujemy czas od którego się znamy Może być no nie?

Stary 2010-06-08, 18:02   #313
Labirynth
Zakorzenienie

A ja zaliczyłam dziś przedmiot, ufffffff sukces, po dwóch dniach tułaczki ciesze się, że nie zastałam BS w domu, chce mieć spokój.

A dziewuszki robie eksperyment z bananem, w sensie duzo bananów na PMS< i chyba działa, ale napisze więcej jak przerobię zaległe strony

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Dlatego świętujemy czas od którego się znamy Może być no nie?
Pewno my też tak robimy, bo mamy w swojej karierze aż 5 lat przerwy, a poznaliśmy się 2 sierpnia 2003 wooooooooooooow

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość

Gorąco? Teraz to jeszcze nic..

"Fala tropikalnego powietrza dotrze nad Polskę już w środę i pozostanie nad krajem nawet pięć dni. Według prognoz termometry wskażą temperaturę nawet 30 stopni Celsjusza. Każdy z upalnych dni zwieńczać ma także burza"

I jak tu nad książkami siedzieć?! A w lipcu-sierpniu pewnie będzie lało
O nieeeeeeeeeeeeeeeeeee to dla mnie smierć, za chiny się nic nie nauczę

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Ojj, nie nie Tak łatwo się do mnie nie dostanie Ba, może pomarzyć.
Tylko mówiłam Wam, że on ostatnio mi się tak przyglądał.. A ja nie wiedziałam o co chodzi i go olałam

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Dodam jeszcze, że to ona się do niego kleiła On raczej tak sobie..
Call trzymam kciuki, usmiecham sie od ucha do ucha, no ale włąśnie Ty tak mu szybko nie ulegaj, niech se nie mysli, że poszepcze i po sprawie
B
Stary 2010-06-08, 18:06   #314
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Call!!!! Nie wiem co powiedzieć z tej radości Po prostu fanastycznie!! Opowiedz jeszcze wieczorem wszystko jak wrócisz Mega sie ciesze naprawdę

Damo
gratuluję kujonico

Kiccciu
odpowiem Ci za Damę Sigma to jedna hurtownia, a Tandem to inna. Są tam podobne buty, ale ogólnie rzecz biorąc Tandem to się do Sigmy nie umywa

Axa
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:23   #315
Labirynth
Zakorzenienie

Oho przyszedł Pan spisywac liczniki,a ja samaaaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Na pewno nie rozpiernicza, ale pokazuje inne, nowe czasem, prawidziwe oblicze drugiej osoby, bo nic tak nie ujawni prawdy o Nim, Niej, jak nie wspólne właśnie mieszkanie Powodzonka

Ja właśnie odkryłam przy wspólnym mieszkaniu, że mój facet jest śmierdzacym leniem

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19847506]I Orlic [/QUOTE]

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
Cytat:
kupilam dzis na allegro kajdanki z futerkiem
Miałam takie, ale sie popsuły, ostatnio przy sprzataniu BS znalazł i z sentymentem w oczach pyta: pamiętasz???? ;p

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Na początku witam wszystkie nowe Nimfy, których jeszcze nie witałam, i stare tez które tylko czasem raczą zajrzeć (Kmee)

Może nie do końca, ale zgadzam się i jestem tego żywym przykładem za 2 tygodnie minie rok jak mieszkam ze swoim BSem. Na początku tez był seks codziennie, ale teraz już trochę się uspokoiliśmy i czasem stawiamy tylko na bliskość bardziej duchową i platoniczną. Ale Dzień Seksu na pewno uczcimy
Mam chcicę na niego Tylko muszę go wygonić, żeby szedł się jak najszybciej ogolić. A najgorsze jest to, że dziś najbardziej mnie złapała chęć na seks jak byłam na uczelni
A nie do końca, bo jednak chyba trochę jest prawdy w tym, że mieszkanie razem przed sformalizowaniem związku albo sprawi, że się pokochacie jeszcze bardziej albo znienawidzicie i nie będziecie mieć komfortu z przebywania z drugą osobą 24h

W ogóle (Meg czytaj i ucz się ) dziś byłam w aptece poradzić się odnośnie jakiś maści na blizny. Trafiłam do kasy przy której był pan. Powiedziałam, o co chodzi. Słuchajcie!! Spędziłam przy kasie 10 minut. Koleś się mnie wypytał o wszyyyyyystkie szczegóły typu jaka to rana była, kiedy, jak duża, gdzie. No po prostu wszystko. Polecił mi maść po czym wytłumaczył mi jak najdokładniej się dało sposób smarowania, jak długo mam smarować z procesem gojenia się rany włącznie Normalnie pierwszy raz się spotkałam z takim podejściem i z taką jawną kompetencją także pozdrawiam tego Pana oczywiście podziękowałam z ładnym uśmiechem

:
Aaaaaaaaaaaa to Ty tak dzisiał długo stałas w kolejce przede mną i mi czas zabierałaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 18:30   #316
kicccia
Zakorzenienie

Dzięki Wizażanko

Stary 2010-06-08, 18:31   #317
Gosiencja829
Raczkowanie

a my z BSem strasznie byśmy chcieli zamieszkać ze sobą przed ślubem ;-p ale troche kwas bo nasze rodziny są strasznie katolickie i pewnie by nas wydziedziczyły
Gosiencja829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:34   #318
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiencja829 Pokaż wiadomość
a my z BSem strasznie byśmy chcieli zamieszkać ze sobą przed ślubem ;-p ale troche kwas bo nasze rodziny są strasznie katolickie i pewnie by nas wydziedziczyły
Ale to też ma swoje plusy, tylko się często spotykajcie W między czasie

Ide robić SPA, zaraz pizza przyjedzie, dziś relaks I może jakiś w końcu seks się przytrafi, bo coś mam ochotę ;p
Stary 2010-06-08, 18:37   #319
lenkaantenka
Raczkowanie

co do mieszkania razem przed slubem to jestem bardzo ZA! my mieszkamy juz pond rok razem i powiem wam ze nic tak n ie zbliza do siebie. Mozemy bardzo dobrze poznac druga osobe -jej wady i zalety. Ja np wiem ze moj BS nigdy, przenigdy mnie nie uderzy ani nie skrzywdzi cielesnie. Wierzcie mi ze mial juz duzo sytuacji kiedy osoba ktora mialaby uderzyc zrobila by to!
Potrafie wyprowadzic go z rownowagi, nawet pod wplywem alkoholu nigdy na mnie nie nakrzyczal ani nic. Ale takze wiem ze jest balaganiarzem, lubi jesc w lozku przed spaniem czego ja nie znosze

Moja kolezanka miala super chlopaka pod kazdym wzgledem-mily,uprzejmy, wysportowany itp itd tylko mial jedna wade jak sie upil i cos mu nie pasowala bil ja strasznie Doswiadczyla tego miesiac przed slubem jak kupili mieszkanie i sie wprowadzili...

Edytowane przez lenkaantenka
Czas edycji: 2010-06-08 o 18:42
lenkaantenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 18:46   #320
Gosiencja829
Raczkowanie

jednym słowem każda sytuacja ma swoje plusy i minusy
Gosiencja829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 18:58   #321
lenkaantenka
Raczkowanie

Orlica kiedys czytalam ze cwiczysz i pamietam ze nawet podawalas te cwiczenia czy moglabys jeszcze raz o nich napisac??? no i czy widac efekty
Kurde mam jakas manie ostatnio ze jestem gruba, ciagle cos u siebie zobacze ze mi cos wystaje albo zwisa albo wogole jest brzydkie
Wyczytalam o diecie jogurtowej i moze sie na nia skusze bo jakos nie moge na siebie patrzec
Stary 2010-06-08, 19:08   #322
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Orlica kiedys czytalam ze cwiczysz i pamietam ze nawet podawalas te cwiczenia czy moglabys jeszcze raz o nich napisac??? no i czy widac efekty
Kurde mam jakas manie ostatnio ze jestem gruba, ciagle cos u siebie zobacze ze mi cos wystaje albo zwisa albo wogole jest brzydkie
Wyczytalam o diecie jogurtowej i moze sie na nia skusze bo jakos nie moge na siebie patrzec
Były efekty Ale przestałam ćwiczyć i wróciło wszystko, choć może nie tak intensywne jak wcześniej.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 19:29   #323
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
co do mieszkania razem przed slubem to jestem bardzo ZA! my mieszkamy juz pond rok razem i powiem wam ze nic tak n ie zbliza do siebie. Mozemy bardzo dobrze poznac druga osobe -jej wady i zalety. Ja np wiem ze moj BS nigdy, przenigdy mnie nie uderzy ani nie skrzywdzi cielesnie. Wierzcie mi ze mial juz duzo sytuacji kiedy osoba ktora mialaby uderzyc zrobila by to!
Potrafie wyprowadzic go z rownowagi, nawet pod wplywem alkoholu nigdy na mnie nie nakrzyczal ani nic. Ale takze wiem ze jest balaganiarzem, lubi jesc w lozku przed spaniem czego ja nie znosze

Moja kolezanka miala super chlopaka pod kazdym wzgledem-mily,uprzejmy, wysportowany itp itd tylko mial jedna wade jak sie upil i cos mu nie pasowala bil ja strasznie Doswiadczyla tego miesiac przed slubem jak kupili mieszkanie i sie wprowadzili...
Wzięła z nim ślub?

Cytat:
Efekty były! Też przestłam ćwiczyć jak Orlica no i teraz żałuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-08, 19:37   #324
lenkaantenka
Raczkowanie

a dlugo musialyscie sie meczyc??? moge poprosic o zestaw cwiczen??? no naszczescie sie rozmyslila ta moja kolezanka z tego slubu!!! zreszta tydzien przed wszystkim wygladala okropnie Pobite oko, brew rozcieta i cala poobijana
Stary 2010-06-08, 19:43   #325
Callanthe
Zakorzenienie

No cóż. Tak szczerze to nie mam już o czym opowiadać Zrobiliśmy sobie spacer i się rozeszliśmy do domów.. Jutro może powiem więcej

Właśnie przed chwilą skończyłam kosić trawę na ogrodzie

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Biedna ta Twoja koleżanka Lenka .. Denerwują mnie tacy ludzie, są jak nie ma % to są spokojni, a jak przyjdzie co do czego to leją człowieka jak nie wiem ..

Ja bym nie mogła tak żyć ..

Dobrze, że jesteśmy abstynentami
Stary 2010-06-08, 20:00   #326
Labirynth
Zakorzenienie

A ja mam kryzysik
Stary 2010-06-08, 20:06   #327
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie przed chwilą skończyłam kosić trawę na ogrodzie
wiem co czujesz. Wczoraj skosilam wszystkie trawniki a mamy tego w chol.... tzn duzo

Cytat:
A ja mam kryzysik
opowiesz? Bedzie ci lzej na serduchu
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 20:10   #328
Callanthe
Zakorzenienie

My też.. 1114m2 działki
Stary 2010-06-08, 20:12   #329
Labirynth
Zakorzenienie

Normalnie wymiekam...
wczoraj tłukłam się cały dzień, aby w moim rodzinnym domu spędzić noc... gdy tylko weszłam tam, od razu poczułam sie dobrze, u siebie... rano wstałam, standartowe czynności, wyjazd na uczelnie... tak tam pieknie było i powrót do N, czyli do BS, znów cały dzień w pociagach, busach i tych innych...

Normalnie każdy mój wyjazd do domu budzi we mnie watpliwości, czy chce tak naparawde być z BS... zaczynam mocniej myślec o Jego wadach.. ii tak jakoś dziwnie. Nie zawsze, ale dziś tak miałam...
Po prostu mam jakieś wątpliwości...
Czasem nie kumam siebie...
Stary 2010-06-08, 20:14   #330
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosiencja829 Pokaż wiadomość
Nasi rodzice na początku też byli zdecydowanie przeciwko (co to się działo przed 1 rokiem.. kiedy gra toczyła się tylko o mieszkanie w jednym mieszkaniu )

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Efekty były! Też przestłam ćwiczyć jak Orlica no i teraz żałuję
Ja też.. Coś z wytrwałością u nas kiepsko

Cytat:
A ja mam kryzysik
co się stało? Przecież miałaś mieć taki fajny wieczorek..?

A mój BS nie chce świętować!
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości