![]() |
#3391 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
no jeszcze 20 ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
Damo - sliczny av
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3393 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, okres źle mi robi. Mam taką wielką potrzebę wtulić się w silne ramiona BSa, że dorównuje to największej chcicy jaką kiedykolwiek miałam. Czułości mi trza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |
BAN stały
|
Hmmm...
ja zamieszkałam z moim BSem na 2 miesiące przed moimi 21 urodzinami ![]() I jakoś długo wcale ze soba nie byliśmy wtedy. Aż się dziwiłam, ze rodzice raczej nie stawiali jakiś większych oporów. (mój BS pochodzi z Wro i mieszkamy tu w mieszkaniu jego znajomych, oni mu zaproponowali mieszkanie tam a ja przyszłam na doczepkę :P) Kiedyś był taki dialog z moją mamą. Ja: No ale jak się (tfu ftu) rozstaniemy, to ja zostanę bez dachu nad głową, bo to w sumie on ma tam mieszkać... Mama: a tam, on ma swoją mamusię we Wro, także on wróci do niej, a Ty zostaniesz w tym mieszkaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, okres źle mi robi. Mam taką wielką potrzebę wtulić się w silne ramiona BSa, że dorównuje to największej chcicy jaką kiedykolwiek miałam. Czułości mi trza. ![]() Naprawdę??? To żeście mnie zaskoczyły ![]() dziękuję ![]() ![]() muszę się przyznać że zapożyczony od pewnego bardzo zdolnego pana z jednego z portali ![]() ![]() Orlica!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masz tu troche różnej maści czułości ![]() Dobranoc Nimfy ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-03-09 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Prawie spadlam z krzesla ze smiechu! To swietnie wymyslilas! ![]()
![]() |
#3396 |
BAN stały
|
!!! Zapomniałam jeszcze o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję i dzień dobry! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Konto usunięte
|
Od razu mi lepiej, Damo
![]() Byłam u lekarza, okazuje się, że mam zapalenie oskrzeli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17766396]Od razu mi lepiej, Damo
![]() Byłam u lekarza, okazuje się, że mam zapalenie oskrzeli ![]() ![]() Ja tak właśnie się zastanawiam czy by się nie wybrać do lekarza, bo od kilku dni mam taki dość mocny kaszel, czasem jakbym płuca wypluwała, a w nocy to już masakra... ![]() Tak wogóle ta minka: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Koleżanko, z przykrością zawiadamiam, że jesteś na głodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17766922]Nam? Nie.
![]() Koleżanko, z przykrością zawiadamiam, że jesteś na głodzie ![]() Poczułam się sama z moim problemem. Orlico. ... Z... Z jeszcze większą... ... przykrością wyznaję, że... że... że... ...zdemaskowałaś mnie ! ![]() BS będzie dopiero wieczorem i to późnym!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Konto usunięte
|
Haha, kilka dni temu wysłałam BSowi SMSa, że musimy zrobić sobie wzajemną kurację metodą oralną, potem intensywnie penetracyjną z elementami rekreacji pod postacią jeździectwa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17768425]Haha, kilka dni temu wysłałam BSowi SMSa, że musimy zrobić sobie wzajemną kurację metodą oralną, potem intensywnie penetracyjną z elementami rekreacji pod postacią jeździectwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Choc NIC nie przebije ostatniego zdania, przy ktorym zrobilam tak: ![]() ![]() w sumie to nie wiem czy sie smiac czy plakac ![]()
![]() |
#3403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mieszkam teraz u BS, jestem na praktykach, bo u mnie nic nie ma ![]() ![]() Jedziem dzisiaj do mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17768425]Haha, kilka dni temu wysłałam BSowi SMSa, że musimy zrobić sobie wzajemną kurację metodą oralną, potem intensywnie penetracyjną z elementami rekreacji pod postacią jeździectwa
![]() ![]() ![]() Mój za to ma kolegę, który bardzo potępia to, ze mieszkamy ze sobą przed ślubem i ubolewa, że BS tak się oddalił od wiary... ![]() W sumie on tego chłopaka nazywa przyjacielem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Konto usunięte
|
A moja kumpela robi z siebie MĘCZENNICĘ, że nie może przyjmować komunii, bo nie chce się wyspowiadać z seksu, bo przecież ksiądz jej nie da niby rozgrzeszenia...
![]() Swoją droga BS mnie wkopał ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
mój Bs jest ateistą więc nie mam problemu z seksem przed ślubem
![]() ![]() ![]()
#3408 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17772958]
Swoją droga BS mnie wkopał ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() Tak sie śmiałam, że obudziłam BSa z popołudniowej drzemki ![]() ![]() ![]() (swoją drogą to zaraz go zgwałcę chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Rozeznanie
|
a ja sie na swojego wkurzylam. cholera, zalezy mi na nim, wiem ze jemu w sumie na mnie tez, tylko to jak on nie potrafi sie ogarnac w sprawie uczuc to juz mnie zaczyna denerwowac. Jestesmy razem i spoko. dobrze mu, dobrze mi. jego tryb myslenia. co mam zrobic zeby sie jakos postaral? zachowuje sie jakbysmy byli ze soba bog wie ile i chyba mysli sobie ze skoro juz dziewczyne zdoblyl to nie musi sie starac.
a ja jak idiotka mu dogadzam. obiadek, kolacyjka, jakas ladna bielizna. chyba napisze zaraz mu cos glupiego bo jakas cholera mnie trafila i widzicie co sie ze mna dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nie zgwałciłam mojego!! Nie zdążyłam, bo poszedł na zajęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3412 |
Rozeznanie
|
nic konkretnego mi nie zrobil.
pisal czy wyskocze na jakies piwo czy grzanca, ja na to ze chora jestem (bo sie masakrycznie przeziebilam ![]() a ten: "no to sie kuruj ![]() ![]() albo ma jakies takie dziwne wahania, jest swietnie w ogle sielanka, i nagle powie cos takiego jakbym byla dla niego zwykla kolezanka. ja rozumiem ze nie wszyscy faceci potrafia okazywac uczucia, ale jak tak zaczynam rozmyslac to mnie to troche boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
o kurcze niźle , fallen też bym się wkurzyła, ja leżę chora a on idzie na piwo z koleżanka, nieźle. Może pogadaj z nim, powiedz mu co czujesz,może to coś pomoże.
![]() |
#3414 |
BAN stały
|
Ja bym zaproponowała, żeby przyszedł do mnie wypić piwko
![]() Mi się wydaje, że nie jest źle, bo zwróć uwagę na to, że nie powiedział, "ok, to pójdę z Martą", tylko zapytał, czy nie będziesz mieć nic przeciwko. Ja bezczelnie pewnie bym zaproponowała "a nie chcesz piwa u mnie wypić? Będzie taniej, jak chcesz, to nawet będziesz mógł sobie podgrzać w mojej mikrofali " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Rozeznanie
|
wygladam fatalnie, czerwony nos, spuchniete oczy. nie chcialam zeby mnie w tym stanie widzial.
wiem ze zapytal czy nie mam nic przeciwko, bo sam jest typem zazdrosnika i dogadalismy sie ze nie robimy nic bez wiedzy drugiej strony co mogloby w jakis sposob glupio wygladac czy byc jakies niejasne. ok, pogadaj. co mam mu powiedziec? jakos nie mam pomyslow - to takie moje 'babskie widzimisie' |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
mój w życiu by nie poszedł nigdzie widząc że ja przeziębiona siedzę w domu tylko raczej wolałby mnie kurować hehe ja za to miałam problem z nim bo po jakimś czasie bycia ze sobą sie przyzwyczaił poprostu.. ja jestem bardzo uczuciowa... rozumiem że przecież non stop nie będziemy siedziec przytuleni i w każdej sytuacji całować się mówić kocham cie itd ale ja czasem potrzebuję czegos takiego i bardzo nie podobało mi sie że nawet nie umie powiedzieć kocham cię... a jak sie pytałam czemu tego nie mówi to mi powiedział żebym nie wymyslała...albo w towarzystwie siedzimy sobie nie obejmie mnie ani nic o pocałunku takim zwykłym nawet nie pomyślę... eh musiałam wam sie wygadać... troche to sie wszystko poprawiło ale i tak nadal jakos ciężko mu idzie przytulenie mnie w towarzystwie...
#3417 |
BAN stały
|
Mój za to na szczęście nie ma problemu z przytuleniem mnie jak jesteśmy ze znajomymi na piwie. Uczelnia, czy jakieś slużbowee sytuacje to co innego. Raz nawet musieliśmy udawać, że nie jesteśmy parą, ale BS pierwszy palnął gafę i powiedział do mnie "Kochanie"
![]() A co do fatalnego wyglądu... Tak sobie ostatnio myślałam i nawet powiedziałam to mojemu BSowi. Widział mnie dosłownie chyba we wszystkich sytuacjach. Jak byłam zaryczana, chora, z rozmazanym makijażem-panda na całe policzki, bez makijażu. NIGDY nic nie skomentował mojego wyglądu negatywnie. Jak mu powiedziałam o tym, o moich przemyśleniach, to mnie przytulił i powiedział : "Aj, przestań. moja Wariatka. Zawsze jesteś piękna". Także komu, jak nie własnemu BSowi będziecie się pokazywać bez makijażu, czy chore. Jeśli wiążecie z nimi przyszłość, to pokażcie całość, a nie tylko opakowanie ![]() Też się rozpisałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I tacy sa faceci.... Zapominaja podlewac kwiatka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Rozeznanie
|
a moj to wlasnie, przytuli, wezmie za reke, opowiada kolegom ze dobrze gotuje, no mozna by powiedziec ze sie mna 'chwali'
![]() ale ogolnie, jakies cieple slowko to mu ciezko przychodzi. moze i lubi siedziec przy swieczkach z winem, ale jest on typowym przykladem czlowieka podchodzacego bardzo rzeczowo do zycia, zero bujania w oblokach, romantyzmu... ryczaca i bez makijarzu mnie widzial ![]() Edytowane przez FallenAnn Czas edycji: 2010-03-10 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Wtajemniczenie
|
Co do wypowiedzi o pandach i innych tego typu sytuacji... Ciesz sie Damo, ze twoj BS jest na tyle taktowny, aby ci nic nie powiedziec w chwilach najgorszego wygladu.
Moze i jestem przewrazliwiona, ale kiedys ex skomentowal moje ubranie: ladnie, ale wygladasz jak stara babcia. Ok - przelknelam to z godnoscia. Ubralam sie wtedy poprostu bardzo "oficjalnie" Za drugim razem wrylo mi sie tak to w czaszke, ze zapomniec nie potrafilam jak powiedzial, ze buty nie pasuja mi do stroju (klapki - najwygodniejsze pod sloncem) i ze musi mnie wziac na zakupy, "bo cos trzeba z tym zrobic". Uwierzcie, ze poczulam sie jak ostatnia obrzygana sierota - bezguscie. Oczywiscie nie jestesmy juz razem (chwalic opatrznosc)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.