Nimfomanki C.D.N. ^^ - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-03, 09:48   #3391
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
O rany dziewczyny w jakim świecie Wy żyjecie?
Myślicie, że TŻtom tylko na Wasz widok drga przyjaciel?
Przecież to naturalny proces, na który facet ma bardzo mały wpływ.. zdarza mu się jak coś śni, jak coś obejrzy w tv, jak laska w autobusie w miniówce pochyli się po coś co jej upadło i w milionach innych momentów.

O co tu być zazdrosnym?
dokładnie mój jak wstaje rano to ZAWSZE staje do mnie profilem i śpiewa

''się żagiel bieli...''

f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 09:52   #3392
ancys_krakow
Zadomowienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24816446]dokładnie mój jak wstaje rano to ZAWSZE staje do mnie profilem i śpiewa

''się żagiel bieli...''

[/QUOTE]

dobre

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Ja też chcę zobaczyć przyszłego
.
wysłałam ci na priv

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Powietrze pachniało jak malinowa mamba..
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625030213.html
ancys_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:26   #3393
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
nie ma o co a jednak się jest Wiem, że to nieładne ale zazdrośnica ze mnie pierońska
hehe wiesz, ale to chodzi o to, że to reakcja organizmu, wcale nie znacząca, że tżcik podnieca się w tym wypadku masażystką tylko, że jego ciało tak zareagowało na dotykanie.

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24816446]dokładnie mój jak wstaje rano to ZAWSZE staje do mnie profilem i śpiewa
''się żagiel bieli...''
[/QUOTE]
hahahahhahaha dobre!
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:27   #3394
kicccia
Zakorzenienie

Cytat:
uuu biedaku i co teraz? następny termin?

Kicccia? ale czemu?
W sensie, że facet nie będzie zadowolony?
Następny termin we środę ...
Zadowolony jest każdy facet jak go inne łapy obmacują choć nie każdy musi się do tego przyznać
Ale nie koniecznie dziewczyna musi fundować swojemu facetowi dotykanie przez inną. Jeżeli ma się coś stać to i tak się stanie ale nie musi przez pomysł na prezent

Cytat:
a z czego? Będzie dobrze, ja już całą sesje zaliczyłam i mam z głowy ale za to mam pracę lic. do napisania..
Ja też piszę :| Egzamin z metodologi...
Cytat:
O rany dziewczyny w jakim świecie Wy żyjecie?
Myślicie, że TŻtom tylko na Wasz widok drga przyjaciel?
Przecież to naturalny proces, na który facet ma bardzo mały wpływ.. zdarza mu się jak coś śni, jak coś obejrzy w tv, jak laska w autobusie w miniówce pochyli się po coś co jej upadło i w milionach innych momentów.

O co tu być zazdrosnym?
To było nie miłe Każdy żyje w swoim świecie
Tylko każdy jest zazdrosny o inne rzeczy mniej czy bardziej.
Ja nie chciałabym chłopakowi sama stwarzać powodów, żeby mu stał i inna to widziała potem opowiadała koleżankom i miała z tego satysfakcje. I jeszcze powstrzymywała wybuch śmiechu przez cały masaż.
A przy innych sytuacjach to niech mu sobie staje

Cytat:
wysłałam ci na priv
Bosko! Jeszcze chcę zobaczyć przyszłą żonę i gitara

Edytowane przez kicccia
Czas edycji: 2011-02-03 o 10:28
kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 10:43   #3395
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Następny termin we środę ...
to będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Zadowolony jest każdy facet jak go inne łapy obmacują choć nie każdy musi się do tego przyznać
Ale nie koniecznie dziewczyna musi fundować swojemu facetowi dotykanie przez inną. Jeżeli ma się coś stać to i tak się stanie ale nie musi przez pomysł na prezent
Oj to wiesz, to tak jak Ty byś miała go zdradzić i coś miałoby się stać, bo poszłaś do przystojnego ginekologa albo masażysty
Rozmawiamy o profesjonalistach - tu nie ma miejsce na nic oprócz pracy a reakcja ciała nie oznacza, że tż odwróciłby się i rzucił z dziką namiętnością na masażystkę.
A jak jakiś facet każe się "tam" dotykać, to jest obleśnym zboczeńcem i idiotą.. a nie podejrzewam o to żadnego z naszych TŻtów

Cytat:
To było nie miłe Każdy żyje w swoim świecie
Tylko każdy jest zazdrosny o inne rzeczy mniej czy bardziej.
Ja nie chciałabym chłopakowi sama stwarzać powodów, żeby mu stał i inna to widziała potem opowiadała koleżankom i miała z tego satysfakcje. I jeszcze powstrzymywała wybuch śmiechu przez cały masaż.
A przy innych sytuacjach to niech mu sobie staje
No tak, nie miało być nie miłe Tylko raczej na zasadzie "głuptaski moje, tżci wcale nie chcą Was z każdą zdradzać"
Z tego co mówisz, to Twoja koleżanka jest nieprofesjonalna Przykro mi to mówić, ale skoro tak się zachowuje i jeszcze o tym opowiada, to jest to dziecinne a nie profesjonalne. Nie chce na nią naskakiwać, ale na prawdę dziwnie to czytać, że tak ktoś opowiada. To jak rzeczony ginekolog opowiadałby o nas swoim kumplom

Poza tym, można najpierw zadzwonić do SPA i dowiedzieć się, czy masaż robi mężczyzna czy kobieta (jakie ma certyfikaty) i odpowiednio wybrać - zgodnie ze swoim poziomem zazdrości

Edytowane przez Kmee
Czas edycji: 2011-02-03 o 10:45
Stary 2011-02-03, 10:57   #3396
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
do dooopy
Moje poszukiwania również..zwłaszcza, że nawet licze pieniążki na busa...grosik do grosika.I jak tu jeździć i szukać?

A to szkoła w ten weekend, a to pomiędzy zjazdami egzaminy..dojazdy kosztują:/ A to praca licencjacka w tym roku to też nie mały wydatek.. No i opłata rachunków, od końca tamtego roku niestety to mnie dotyczy..

A mój BSik ma teraz urodziny,w sobote.Prezencik Mu wczoraj zrobiłam. Ręcznie wykonany. Brak pieniążków na kupno czegoś, a pozatym ja najbardziej cenię te zrobione przez kogoś prezenty.
Walentynki raczej nie obchodzimy też jakoś prezentowo bardzo, no bo ja wiecznie poszukująca pracy, tylko zawsze jakaś tymczasowa, więc nie chcę żeby BSik mi coś kupował bo mi głupio. Kupuje Mu kartkę to zawsze, albo robię. Jakiś taki sentyment mam do kartek z dedykacją czy wyznaniem od serca i w tamtym roku upiekłam ciasteczka serduszka.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2011-02-03 o 10:59
zabciajs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:25   #3397
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:

Bosko! Jeszcze chcę zobaczyć przyszłą żonę i gitara

To musisz poczekać do czerwca, po weselu wam zdjęcia pokaże

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Moje poszukiwania również..zwłaszcza, że nawet licze pieniążki na busa...grosik do grosika.I jak tu jeździć i szukać?

A to szkoła w ten weekend, a to pomiędzy zjazdami egzaminy..dojazdy kosztują:/ A to praca licencjacka w tym roku to też nie mały wydatek.. No i opłata rachunków, od końca tamtego roku niestety to mnie dotyczy..

A mój BSik ma teraz urodziny,w sobote.Prezencik Mu wczoraj zrobiłam. Ręcznie wykonany. Brak pieniążków na kupno czegoś, a pozatym ja najbardziej cenię te zrobione przez kogoś prezenty.
Walentynki raczej nie obchodzimy też jakoś prezentowo bardzo, no bo ja wiecznie poszukująca pracy, tylko zawsze jakaś tymczasowa, więc nie chcę żeby BSik mi coś kupował bo mi głupio. Kupuje Mu kartkę to zawsze, albo robię. Jakiś taki sentyment mam do kartek z dedykacją czy wyznaniem od serca i w tamtym roku upiekłam ciasteczka serduszka.

Kochana

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 11:32   #3398
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
To musisz poczekać do czerwca, po weselu wam zdjęcia pokaże
No nie przepuścimy

Ja nie umiem piec, ani gotować. Odpada....zresztą warunków nie mam ale gest bardzo..no...od serca
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:38   #3399
ancys_krakow
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
No nie przepuścimy

Ja nie umiem piec, ani gotować. Odpada....zresztą warunków nie mam ale gest bardzo..no...od serca

Zawsze można kupić ciasteczka Ja w sobotę będę piekła tort dla szwagra zobaczymy co wyjdzie

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Stary 2011-02-03, 11:48   #3400
zabciajs
Zakorzenienie

Ja upiekłam wczoraj murzynka,bo tort był dwa lata z rzędu. A ostatnio smakował mojemu BSikowi bardzo.
Zrobiłam własnoręcznie kartke. Dodam zdjęcia.Te kwiatki i motylek są na takich gąbeczkach, tak że one odstają i fajnie to wygląda
Namalowałam smerfa (mamy taką chorą jazde na ich punkckcie hehe, wybrałąm złośnika bo ostatnio miałąm takie humorki jak On hehe) Wiem,że to może dziecinne, ale fajnie tak pozostać dzieckiem jak najdłużej się da. No i zrobiłam pudełko, troche babskie, ale to pudełko jest na właśnie kartki ode mnie, bo BSik często je u mnie przechowuje bo u niego w domu młodsze rodzeństwo i to różnie bywa, a ja trochę się złościłam że u mnie leżą i zajmują u mnie mniejsce. Więc w tym pudełku może u mnie przechowywać
A w środku kartki życzenia od serca

A i mój BSik nie ma czasu na zwykłe zakupy nawet, a chciał sobie krem do rąk kupić bo Mu poradziłam bo strasznie miał ręce przesuszone no i kazałam dziś mamie kupić po pracy.I Mu dam.
Tak skromnie...bo bez pieniążków.

Dodaje zdjętka Zdjęcia niewyraźne, bo komórką, nie mam dziś aparatu w domku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00023.jpg (11,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00021.jpg (17,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00020.jpg (17,2 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2011-02-03 o 11:51
Stary 2011-02-03, 11:51   #3401
Mocny Akcent
Dolce vita

Zazwyczaj idę na łatwiznę w kwestiach kulinarii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 11:51   #3402
Konto usunięte

Cytat:
Ja upiekłam wczoraj murzynka,bo tort był dwa lata z rzędu. A ostatnio smakował mojemu BSikowi bardzo.
Zrobiłam własnoręcznie kartke. Dodam zdjęcia.Te kwiatki i motylek są na takich gąbeczkach, tak że one odstają i fajnie to wygląda
Namalowałam smerfa (mamy taką chorą jazde na ich punkckcie hehe, wybrałąm złośnika bo ostatnio miałąm takie humorki jak On hehe) Wiem,że to może dziecinne, ale fajnie tak pozostać dzieckiem jak najdłużej się da. No i zrobiłam pudełko, troche babskie, ale to pudełko jest na właśnie kartki ode mnie, bo BSik często je u mnie przechowuje bo u niego w domu młodsze rodzeństwo i to różnie bywa, a ja trochę się złościłam że u mnie leżą i zajmują u mnie mniejsce. Więc w tym pudełku może u mnie przechowywać

Dodaje zdjętka Zdjęcia niewyraźne, bo komórką, nie mam dziś aparatu w domku.
cudotalentów to ty masz co niemiara
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-03, 11:53   #3403
zabciajs
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24819600]cudotalentów to ty masz co niemiara[/QUOTE]

Właśnie nie prawda..gotowanie mi jakoś wychodzi i pieczenie.A te kartki to nieraz koślawe i krzywe wychodzą, ale myślę że to nie jest najważniejsze.
Kiedyś ulepiłąm lalusia z plasteliny i wsadziłąm do słoiczka.Jaki dziwaczny wyszedł, ale stoi dumnie u BSika na pułce
Stary 2011-02-03, 13:09   #3404
kicccia
Zakorzenienie

Ja nie widzę w tym nic dziwnego, że dziewczyna dostaje sprośne propozycje od bezczelnych facetów i opowiada koleżance. Kto by nie opowiadał o swojej pracy? Kmee Ty wszystko byś zachowała w tajemnicy? Nie uwierzę
A jestem pewna na 100% że na propozycję "dopłacę 100zł za masaż taki i taki" nie jedna masażystka przystanie. Nie wiem czy mniej profesjonalna, głupia czy owaka ale napewno są takie
Albo facet sam zaczyna się masować przy masażu Erotomani pieprzeni
A do gina trzeba chodzić i napewno Bs nie kupił by mi na prezent wejściówki do gina na urodziny Bo sam byłby zazdrosny o gina
Zazdrość zazdrości nie równa

Stary 2011-02-03, 13:22   #3405
Kmee
Zakorzenienie

zabciajs - super!!! bardzo mi się podoba
takie własnoręczne prezenty są pełne magii i uroku

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Ja nie widzę w tym nic dziwnego, że dziewczyna dostaje sprośne propozycje od bezczelnych facetów i opowiada koleżance. Kto by nie opowiadał o swojej pracy? Kmee Ty wszystko byś zachowała w tajemnicy? Nie uwierzę
Bezczelne propozycje to sama nie wiem (w ramach zbulwersowania się i odstresowania może i tak), ale jakby chłopakowi się przydarzyło a jest miły, kulturalny i nie zdradza żadnych sprośnych zachowań to na pewno bym to zignorowała i nie robiła z tego bóg wie czego. Dla niego wystarczająco krępujący jest sam fakt, że nie ma wpływu na takie rzeczy.

Cytat:
A jestem pewna na 100% że na propozycję "dopłacę 100zł za masaż taki i taki" nie jedna masażystka przystanie. Nie wiem czy mniej profesjonalna, głupia czy owaka ale napewno są takie
Albo facet sam zaczyna się masować przy masażu
Erotomani pieprzeni
Kiccciulu kochana, ale chyba nie podejrzewasz, że Twój BS mógłby tak zrobić?

Cytat:
A do gina trzeba chodzić i napewno Bs nie kupił by mi na prezent wejściówki do gina na urodziny Bo sam byłby zazdrosny o gina
No trzeba.. ale wiesz, można chodzić do kobiety... i kółeczko się zamyka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 13:37   #3406
ancys_krakow
Zadomowienie

Żabcia rewelacja

Jestem w szoku a ten smerfik prześliczny

Co do bycia dzieckiem zgadzam się w 100%

Oj dziewczyny dziewczyny.. ja tam myślę że mój by z taką propozycja nie wyszedł.. po 1 dlatego że mnie kocha a po 2 bo szkoda by mu było stówki

Aniołek 8t[*] 13.01.2012

Stary 2011-02-03, 13:39   #3407
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziewczyny dziewczyny.. ja tam myślę że mój by z taką propozycja nie wyszedł.. po 1 dlatego że mnie kocha a po 2 bo szkoda by mu było stówki
beuhahahahahahha czasami malutkie "skąpstwo" jest bardzo pożądane
Stary 2011-02-03, 14:04   #3408
kicccia
Zakorzenienie

hahaha stówa to dużo!
I nie podejżewam Bsa o to ja wogóle nie podejrzewam go o to, że chciałby iść na taki masaż zresztą....sam kiedyś chciał zrobić kurs masażu to się stresowałam jak to będzie, ale przeszło mu

Stary 2011-02-03, 14:13   #3409
Vixy
Rozeznanie

Cytat:
Albo facet sam zaczyna się masować przy masażu Erotomani pieprzeni
Noo jak ja mam wizytę i gina, a nie ginekolożki to BSa przeżywa po wszystkim dobre 15min i robi szczegółowy wywiad
Wiadomo, ze wszystko na żarty, ale jednak nie jest to dla niego komfortowe uczucie.
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 14:28   #3410
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
zabciajs - super!!! bardzo mi się podoba
takie własnoręczne prezenty są pełne magii i uroku [COLOR="Silver"]
Cytat:
Żabcia rewelacja

Jestem w szoku a ten smerfik prześliczny
Dziękuje Czyli się spodoba dziś BSikowi.

Uczę się, żeby mieć wieczorkiem spokój jak przyjedzie. Choć pare rzeczy musi mi wyjaśnić, czasem mam wrażenie że On wszystko umie
Stary 2011-02-03, 16:11   #3411
kicccia
Zakorzenienie

Kupię na Walentynki grę erotyczną

Stary 2011-02-03, 19:03   #3412
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
A jakąna czym polega?
Stary 2011-02-03, 19:30   #3413
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
odradzam... dostałam w zeszłym roku.... pograliśmy 2 razy, aż znaliśmy każde pytanie na pamięć... do dziś leży w szafie :cojest :
Stary 2011-02-03, 19:55   #3414
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
odradzam... dostałam w zeszłym roku.... pograliśmy 2 razy, aż znaliśmy każde pytanie na pamięć... do dziś leży w szafie :cojest :
A może taką własnoręcznie robioną. Wtedy po poznaniu wszystkich pytań, zrobi się nowe i już Posłuży dłużej.
Był o tym nawet wątek gdzieś na wizażu.
Stary 2011-02-03, 20:23   #3415
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
A może taką własnoręcznie robioną. Wtedy po poznaniu wszystkich pytań, zrobi się nowe i już Posłuży dłużej.
Był o tym nawet wątek gdzieś na wizażu.
Zawsze ręcznie robione rzeczy są cenniejsze...

a może talon na loda do wykorzystania w każdym momencie?
Stary 2011-02-03, 20:25   #3416
Konto usunięte

Cytat:
nie lepiej jakiś biczyk...lub kajdanki
Stary 2011-02-03, 20:30   #3417
Chaigata
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24834565]nie lepiej jakiś biczyk...lub kajdanki[/QUOTE]

a nie wiem, my chyba pojedziemy gdzieś na weekend...
Kajdanki mieliśmy, ale badziewne, odpinały się ciągle.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-03, 20:33   #3418
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze ręcznie robione rzeczy są cenniejsze...

a może talon na loda do wykorzystania w każdym momencie?
Ja kiedyś zrobiłam 'książeczke życzeń' np masaż i namalowałam jak umiałąm postać masującą kogoś, zrobienie omleciku i namalowałam jajka idące na patelnie za rączke, masaż stópek i taką stopę narysowaną itd Pare zboczonych rzeczy pod koniec To było na kartkach, zrobiłam dziurkę,związałam kokardkę. Aaa i w każdym rogu był trójkącik do obcięcia po wykorzystaniu kuponu. A
pewną zboczoną rzecz zrobiłam razy dwa

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24834565]nie lepiej jakiś biczyk...lub kajdanki[/QUOTE]

Też fajne Mi to się marzy zawiązanie rąk nad głową do łóżka..ahhh i taki ostry sexior.

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2011-02-03 o 20:34
Stary 2011-02-03, 20:39   #3419
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś zrobiłam 'książeczke życzeń' np masaż i namalowałam jak umiałąm postać masującą kogoś, zrobienie omleciku i namalowałam jajka idące na patelnie za rączke, masaż stópek i taką stopę narysowaną itd Pare zboczonych rzeczy pod koniec To było na kartkach, zrobiłam dziurkę,związałam kokardkę. Aaa i w każdym rogu był trójkącik do obcięcia po wykorzystaniu kuponu. A
pewną zboczoną rzecz zrobiłam razy dwa

Też fajne Mi to się marzy zawiązanie rąk nad głową do łóżka..ahhh i taki ostry sexior.
super

eeee... ja mam to plus zawiązanie oczu, i czasem zawiązanie za wszystkie kończyny razem, albo oddzielnie...
Stary 2011-02-03, 20:44   #3420
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
eeee... ja mam to plus zawiązanie oczu, i czasem zawiązanie za wszystkie kończyny razem, albo oddzielnie...

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Chyba będę musiałą coś pomyśleć, jakąś długą mocną wstążkę?
Wyskoczyć w ładne wdzianko i 'zwiąż mnie'

Ahh...

Tak zrobie przy najbliższej okazji

Lece Nimfy do mojego BSika pa

Edytowane przez zabciajs
Czas edycji: 2011-02-03 o 20:46
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości