![]() |
#3511 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
My zawsze na spontan lecimy, chociaż normalnie chyba sobie zaplanuję napaść na BSa, bo juz dziś to miałam takie bogate sny, że hoho
![]() ![]() Dziś pewnie będzie Ssss jak wrócimy od kolegi z domówki. Juz ja go na tej domówce zacznę kokietować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
BAN stały
|
Ja jakoś nie mam ochoty ostatnio ;P:P
Już powoli humorki mnie łapią, okres nadciąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zadomowienie
|
Ho, ho ten wątek to chyba coś dla mnie ^^
Mogę dołączyć ? ![]()
#3514 |
Zakorzenienie
|
Szczerze? Żadne
![]() ![]() Oczywiście, że.. nie. ŻART No jasne, że tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Wtajemniczenie
|
Jasne!! Witamy
![]() Plany... podobne do Callanthe ![]()
![]() |
#3516 |
Konto usunięte
|
Spędziłam dziś dzień u BSa i było naprawdę bosko - 4x S.
Tylko dziś cały czas mam zły humor, bo dotarło do mnie, jak wielką parodią były w tym roku wszystkie nasze święta. Chronologicznie: - Walentynki - dzień wcześniej dostałam czekoladki, w same walentynki nawet nie wspomniał o nich - Rocznica - poza szampanem nie widziałam różnicy między nią, a zwykłym wspólnym dniem. Owszem, dostałam album z naszymi zdjęciami, podobał mi się, ale mieliśmy jeszcze w ramach rocznicy iść do restauracji i/lub kina. Byliśmy w restauracji sporo potem, ale na szybko i zero romantyzmu... Kino ma być w przyszłym tygodniu. - Moje urodziny - nie widzieliśmy się, nie mógł przyjechać na "imprezę" rodzinną z tej okazji, jako prezent dostałam DZIŚ czekoladki, w dodatku od jego rodziców. Ba, kupował je przy mnie. - Dzień Kobiet - ni kwiatka, ni życzeń. Ja naprawdę nie wymagam chyba za dużo, bo nie chodzi nawet o prezenty. Mógłby jednak wykazać trochę inicjatywy. Wiem, że nie ma ani kasy teraz, ani czasu, ale chwilkę chociaż w te urodziny mógł znaleźć, nie licząc telefonu z życzeniami z samego rana... Nie wynika to z jego złej woli, ale on chyba po prostu nie ma we łbie zakodowane, że to są jakieś tam okazje, które trzeba uczcić. Choćby prowizorycznie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Rozeznanie
|
ano faceci tak maja. wychowaj sobie go, zeby Cie nie potraktowal jak moj juz EX Bs.
![]() doszlo do mnie ze to koniec. brakuje mi 'tego czegos' chociaz chcialam mu nieba przychylic. Edytowane przez FallenAnn Czas edycji: 2010-03-13 o 19:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 |
Raczkowanie
|
Witam i miło mi bardzo goscic w Waszym gronie Nimf
![]() Podoba mi sie takie okreslenie PROWIZORYCZNE potraktowanie okazji jakimi sa Swieta walentynek Dnia Kobiet, czy tez zwykle urodzinki Jednakze jestem za wspolnym utrzymywaniem pamieci tych dni - zasada Partnerstwa ![]() BSa rzeba wychowac ![]() ![]() Pozdrowienia dla Nimf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Konto usunięte
|
To nie kwestia wychowania, bo jesteśmy razem ponad 3 lata i do tej pory nie było żadnych problemów z tego typu świętami. Tylko w tym roku coś się poprzekręcało tak, że wyszła parodia.
Poza tym jestem przeciwniczką tego, że faceta trzeba "tresować" - nie wiem, jak Wy, ale moim zdaniem to rolą faceta jest dominacja w związku - w granicach rozsądku oczywiście. Myślę, że wyżalę mu się dziś z moich odczuć. Na razie leczę się piwem, czekoladkami i debilnym filmem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Orlica musisz mu trąbić o tych ważnych dniach kiedy tylko wyczujesz moment
![]() ![]() Fallen a jak Twój ex? Nie odzywa się? Byliśmy na Alicji w Krainie Czarów! Suuper bajeczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Konto usunięte
|
Kiciu, sęk w tym, że on sobie doskonale zdawał z nich sprawę... Tylko do "świętowania" tym razem się nie palił. Nie wiem, może krępował się tym, że nie ma mi za co kupić głupiego krzaka?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
To by Ci o tym powiedział... Jak Bsowi ukradli te 500zł przed Walentynkami było mu wstyd, że nic mi nie kupił a ja mu dałam prezent. Ale przecież zapłacił za nocleg wtedy w górach. Wystarczyło. Nie powiem brakowało mi choćby czekoladek w ten dzień... dostałam różę na koniec Walentynek. Ale to nie to samo co zawsze. (bo widziałam, że liczył grosz do grosza)
Najlepiej jak powiesz mu to wszystko i zobaczysz jak z tego wybrnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Konto usunięte
|
Zdam raport po rozmowie, jeśli cokolwiek wyniknie...
A z bardziej optymistycznych rzeczy - nadal mam miękkie kolana przez tego gnojka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewoje drogie, nie widzicie, ze nawiedzil nas kolejny rodzynek? ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17860682]To nie kwestia wychowania, bo jesteśmy razem ponad 3 lata i do tej pory nie było żadnych problemów z tego typu świętami. Tylko w tym roku coś się poprzekręcało tak, że wyszła parodia. Poza tym jestem przeciwniczką tego, że faceta trzeba "tresować" - nie wiem, jak Wy, ale moim zdaniem to rolą faceta jest dominacja w związku - w granicach rozsądku oczywiście. Myślę, że wyżalę mu się dziś z moich odczuć. Na razie leczę się piwem, czekoladkami i debilnym filmem.[/QUOTE] Ja sie zgodze. Wychowac to ma mama a nie my. Ja chce gotowy, koncowy, wychowany i kulturalny produkt najwyzszej jakosci. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17860862]Kiciu, sęk w tym, że on sobie doskonale zdawał z nich sprawę... Tylko do "świętowania" tym razem się nie palił. Nie wiem, może krępował się tym, że nie ma mi za co kupić głupiego krzaka?[/QUOTE] Orli... to moze mu wprost powiedz czego oczekujesz. Byly Walentynki to dwa dni przed mow: chce wina, calego dnia S, 5-ciu wielkich O, romantycznego filmy, kolacji w restauracji i jednek krwiscie czerwonej rozy z kolcami ![]() Wiesz... czasami trzeba komunikowac swoje potrzeby łopatologicznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17857001]Spędziłam dziś dzień u BSa i było naprawdę bosko - 4x S. Tylko dziś cały czas mam zły humor, bo dotarło do mnie, jak wielką parodią były w tym roku wszystkie nasze święta. Chronologicznie: - Walentynki - dzień wcześniej dostałam czekoladki, w same walentynki nawet nie wspomniał o nich - Rocznica - poza szampanem nie widziałam różnicy między nią, a zwykłym wspólnym dniem. Owszem, dostałam album z naszymi zdjęciami, podobał mi się, ale mieliśmy jeszcze w ramach rocznicy iść do restauracji i/lub kina. Byliśmy w restauracji sporo potem, ale na szybko i zero romantyzmu... Kino ma być w przyszłym tygodniu. - Moje urodziny - nie widzieliśmy się, nie mógł przyjechać na "imprezę" rodzinną z tej okazji, jako prezent dostałam DZIŚ czekoladki, w dodatku od jego rodziców. Ba, kupował je przy mnie. - Dzień Kobiet - ni kwiatka, ni życzeń. Ja naprawdę nie wymagam chyba za dużo, bo nie chodzi nawet o prezenty. Mógłby jednak wykazać trochę inicjatywy. Wiem, że nie ma ani kasy teraz, ani czasu, ale chwilkę chociaż w te urodziny mógł znaleźć, nie licząc telefonu z życzeniami z samego rana... Nie wynika to z jego złej woli, ale on chyba po prostu nie ma we łbie zakodowane, że to są jakieś tam okazje, które trzeba uczcić. Choćby prowizorycznie...[/QUOTE] eh faceci maja w zwyczaju zapominac o swietach i dla nich takie rzeczy nie sa wazne chyba ze chodzi o ich urodziny... ja na dzien kobiet dostalalam swoja droga 3 tulipanki ![]() Cytat:
z facetami to jak z dziecmi trzeba ich jeszcze duzo nauczyc ![]() rowniez mam ochote wybrac sie na ta bajeczke ![]() a co do sss to dzis nic nie bylo wczoraj tez nie i nawet jakos nie mam ochoty BS nie mial humoru jakis taki beznadziejny dzien bylismy u jego brata a potem u niego w domu i nawet gdy go calowalam to jakos nie robilo sie cieplej ![]()
![]() |
#3526 |
Raczkowanie
|
Duzo wspomnien na temat Dnia Kobiet
![]() 10 marca byl dzien mezczyzny ![]() Mysle ze nie bedzie to az takim nietaktem i spytam jakimi upominkami obdarowani zostali Wasi BSi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Konto usunięte
|
Jestem po prawie dwóch godzinach rozmowy w ciągłym płaczu. W efekcie to on mi łopatologicznie wykładał, że stara się jak może poświęcić mi czas, którego teraz w ogóle nie ma przez konieczność nauki. Powiedział, że wyciągnie wnioski i ze swojej strony postara się poprawić, mnie zaś zrugał, że wyciągam złe wnioski i wszystko nadinterpretuję. Może i racja, bo miałam wrażenie, że w czasie tej rozmowy określił mnie jako niewdzięczną, pazerną itd, czego w gruncie rzeczy nie powiedział.
Raz zapytałam, czy jest pewien, że chce to dalej ciągnąć. Potem rzuciłam w płaczu ironicznie, że przynajmniej na jednej płaszczyźnie się jeszcze dogadujemy. Ech, dziewczyny, mam w głowie kompletny zasmarkany mętlik, twarz caluśką spuchniętą od płaczu, a na biurku puste butelki. Idę spać, rano muszę wyglądać jak człowiek, mam jutro pracę. Odpadam... ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- My obchodzimy 30 września. |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Raczkowanie
|
....
Edytowane przez gemmini29 Czas edycji: 2010-03-14 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Wtajemniczenie
|
a ja wczoraj nie wytrzymalam jak sie dowiedzialam ze moj BS ( nie pasuje juz do niego to okreslenie) raczej klamca ...flirtuje z innymi on ma jakas taka naturalna potrzebe pisania do innych dziewczyn jak bardzo mu sie podobaja ze nie umi sie opanowac ze szkoda ze sie nie poznali wczesniej ze moze dostanie calusa na zywo i ze na to liczy
a wiecie co jest najlepsze to ze klamie mnie w zywe oczy i twierdzi ze wcale tego nie robi na jego nieszczescie dorwalam sie do jego wiadomosci ![]() nie mam zamiaru mu darowac kolejny raz jego akcji wie ze takie rzeczy dzialaja na mnie jak plachta na byka ale widocznie ma to w dupie i albo sie zmieni albo koniec z nami bo ja dluzej nie mam zamiaru tkwic w zwiazku w ktorym facet pisze z innymi jakby byl wolny i wlasnie probowal wyrwac jakas ****e ![]()
![]() |
#3530 |
Rozeznanie
|
nie, nie odezwał sie.
dziewczyny to jakis marcowy pech ze nagle nam sie tak sypły problemy z BSami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Raczkowanie
|
Karty zostały rozdane,teraz to jak juz wie o tym ze i ty WIESZ wypadało by mu sie podac do dymisji,ALBO drugie to powinien sie jakos zrehabilitowac a z tego co jest to wynika ze dalej zwiewnie i lekko stapa po tym swiecie jakby nigdy nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Rozeznanie
|
ok, pogadalismy chwile na gadu. bedziemy sie starac byc normalnymi znajomymi. jezeli mi sie uda, to bede bardzo zadowolona, bo jednak nie chce tracic z nim kontaktu. jezeli on zateskni za mna jako za dziewczyna a nie kolezanka, to tez byloby dobrze (
![]() teraz postanowilam sie wziac za siebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |||
Konto usunięte
|
Zaintrygowała mnie ta wypowiedź.
![]() Cytat:
Cytat:
Czekam od rana na jakiegoś smsa od mojego, ale cisza na razie. Nie kłóciliśmy się wczoraj, to za dużo powiedziane, ale 1,5h dyskusji w płaczu jak co my widzimy robi swoje. Rozłączyliśmy się po przeprosinach z obu stron i po typowym "Kocham Cię", ale jakoś nie chcę się dziś pierwsza do niego odzywać. A dziś obudziłam się z tak masakrycznym bólem głowy od tego płaczu i alkoholu, że szok. Do tej pory jestem cała zapuchnięta i na czole mam wystające pulsujące żyłki. ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() A co do faceta, może naprawdę jeszcze zatęskni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałaś coś konkretnego do napisania? ![]() Cytat:
![]() ![]() Na Twoim miejscu przemyślałabym to wszystko i podjęła słuszną decyzję ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17866307]
Z fryzjerem dobry pomysł na taką odmianę ![]() A co do faceta, może naprawdę jeszcze zatęskni ![]() no jakos sie trzymam, troche mi lyso, bo bylo cudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam rozumieć Pan Nimfoman ![]() Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-03-14 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i tak owszem to nie pierwszy raz a ja mam juz dosc jesli sie nie zmieni to koniec z nami nie bede mu ciagle dawala kolejnych szans to bez sensu nie wyciaga zadnych wnioskow zyje tak jak mu wygodnie i najwidoczniej mysli ze jestem taka glupia ze go nie przylapie na tym jak flirtuje z innymi ![]() nie wiem jaka to by byla sluszna decyzja inna na moim miejscu juz by go rzucila dawno a ja tkwie w tym samym punkcie
![]() |
#3539 |
Wtajemniczenie
|
Alez sie sypie... Nimfy... Marzec to prawdziwy pech...
![]() Callanthe ladny podpis ![]() ![]()
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.