![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() teeeeż tak mam, czyli norma ![]()
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- ooo ![]() ![]() ja też ![]()
![]() |
#335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dziś widzxiałam trzech braciszków kotków, malutkich mykali se po podwórku... zrobiłam im foto, jutro dam, no przesłodkie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-29 o 17:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
axa śliczny ten kociak
![]() rany ale mnie rwią nogi od łydek to stóp nie wiem czemu normalnie masakra, na zmianę pogody czy co?
#337 | |
Konto usunięte
|
Taa tylko, że u mnie to rodzice trochę panikowali ale jak już go przywiozłam, to nawet tata mówił, że wesoło z kocurem
![]() Cytat:
![]() Mój był brzydki na początku ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się ogarnę, to wam pokażę jeszcze jeden ciekawy film z Tolkiem w roli głównej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczna kityna!
![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Jutro spotkanie z Bsem
![]() ![]() Do jutra panny ;* ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Orli: http://allegro.pl/item1169203487_min...cy_gratis.html http://allegro.pl/item1166005611_c_p...najtaniej.html któreś z tych? |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Pamiętacie mnie jeszcze..?
![]() Zabieram się do czytania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Wróciła nasza harcereczka!
![]() Kto jak kto ale Ty o przyjmowanie się pytać nie musisz ![]()
![]() |
#342 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Rozeznanie
|
Byłam u (eks)BS-a.
I zaraz wszystko opowiem. Rozstalismy sie ostatecznie. Pomimo tego,że mnie kocha,o czym mi powiedział. Opowiem wszystko zaraz,ale idę...zafarbować włosy w ramach ostatecznego-rozwiązywania-kwestii-mateusza.
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
Call - dobrze Cie znow widziec
![]() Orli - zaglosowane ![]() Axa - sweetaśny koteczek ![]() ![]() Madzia - opis ![]() Reeva - czekam na filmik z Tolkiem ![]() A mnie jutro nie bedzie. ![]() ![]() ![]() Zatem nie skrobajcie za duzo i myslcie o mnie cieplo, zeby szybko mi robota poszla! ![]() ![]()
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witaj Call ![]()
#346 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę dołączyć do wątku?
![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
A dobry wieczór
![]() Coś o sobie, może jakaś pikantna opowieść na wkupienie się? ![]()
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu zapisałam się do siłowni... W soboty właścicielki nie ma więc pełna samowolka. Przyszłam jak gdyby nigdy nic, wchodzę do przebieralni i słyszę jakieś głosy... Zaglądam do salki aerobikowej, a tam dwóch facetów ćwiczy jakieś sztuki walki (jeden taki przystojny, dobrze zbudowany, wysoki, brunet z zarostem mrrrr... taki spocony, umięśniony...), od razu wpadliśmy sobie w oko... Przedstawił się i powiedział, że w razie jakbym potrzebowała czegoś to służy pomocą. No i od razu nadarzyła się okazja... Nie znam się za bardzo na sprzęcie i widząc, że bieżnia jest podłączona do prądu i nie działa od razu poszłam po S. (okazało się, że nie była włączona ![]() Kiedy już skończyłam trening i chciałam wejść do przebieralni, S. stanął za mną i swoimi ciepłymi ustami zaczął mnie całować po karku i szyi, bez wahania wepchnęłam go pod damski prysznic. Zaczęliśmy się całować, później ukłekłam przed nim i zrobiłam mu soczystego loda... Później wziął mnie na ręce i oparł o ścianę i zaczeliśmy się bzykać... Do tej pory mamy ze sobą świetny kontakt i co jakiś czas spotykamy się "na temat" ![]() Czasem mam takie akcje zboczone, ale nie z facetami z mojego miasteczka... Od razu ludzie by mnie wzięli na języki...;/
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nawet, jeśli to tylko bujna wyobraźnia, to i tak już jesteś przyjęta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno
![]() ![]()
#351 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
oficjalnie ogłaszam,że nie jestem już blondynką. jestem teraz rudą nimfą.
A rozdział mateusza muszę zamknąć choć nie chcę i bardzo mnie boli. Byłam u niego dzisiaj. przytulił mnie,powiedział ze mnie kocha,ale ze nie moze ze mna byc dla wlasnego dobra. plakalam,dalam mu list ktory napisalam wczoraj i stara kartke gdzie jest napisane,ze zawsze byl i bedzie pierwszy,usmiechnal sie. potem sie zaczal wkurzac ze go dotykam. tak nie wkurzac niemilo tylko tak..smutno. bo bylo widac,ze on chce ale wie,ze nie moze spytal,czy chce utrzymywac kontakt powiedzialam,ze tak. a on powiedzial,ze to,ze nie bedziemy ze soba,bo juz nie jestesmy,nie znaczy,ze mnie zostawi. mam pęknięte serce na pół ale napisalam mu godzine temu kłamliwy sms,że przemyslalam to,i ze ciesze sie,ze rozstajemy sie w pokojowych warunkach i ze chce,zebysmy ciagle sie przyjaznili. i jestem spokojna. ale połowa mnie umarła. a teraz wrzucil na swojego facebooka piosenkę wild world z koncowego odcinka skinsów. zawsze ja razem śpiewaliśmy. a piosenka jest zupelnie o naszej sytuacji teraz...wiec wiem,ze jest mu smutno i teraz zaczynam plakac. ja chce sie z nim przyjaznic. zrobilabym wiele zeby go zatrzymac bo go pragne i kocham. ale wlasnie dlatego,ze go kocham,musze dac mu odejsc. cicho w sercu ciagle wierze,ze jeszcze nam sie uda,chociaz nie moge w to wierzyc zeby ruszyc dalej. chcialabym go nienawidzić. chcialabym go przestać kochać. ale płaczę. nie wiem jak dalej ruszyć i sie pozbierać chociaz wiem,ze musze byc twardzielką bedzie mi teraz ciezko. bardzo. przepraszam,ze o tym tutaj napisalam. ale musze komus opowiedziec. to najchujowsza rzecz na swiecie kiedy dwojka ludzi sie kocha a nie moga ze soba byc.
![]() |
#353 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No i pokaż się z tym rudym łbem ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Prawdopodobnie w niedzielę pójdę na noc do BSa ![]() A teraz kładę się spać, bo padam na ryjek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że Ci bardzo ciężko, ale nie masz co rozpaczać. Obiecuję Ci, że będziesz jeszcze szczęśliwa. I to szybciej niż teraz myślisz. Poza tym, tak między nami, zawsze uważałam tego Twojego kolesia za dupka, który ściąga Cię za sobą na dno. No i kłaki pokaż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zapewniam-czas leczy rany... Edytowane przez f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a Czas edycji: 2010-07-30 o 08:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21021600]Ulalala!
Nawet, jeśli to tylko bujna wyobraźnia, to i tak już jesteś przyjęta ![]() To nie wyobraźnia ![]() Dzięki ![]()
![]() |
#357 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda ![]() ![]() Trzymaj się kochana ![]() Musisz iść do przodu, nie patrzeć na niego, za siebie, mimo że ciężko. Przyjaźń z nim teraz wszystko utrudni wiesz o tym prawda?? Nie pójdziesz zbyt szybko przed siebie... za wcześnie moim zdaniem na przyjaźń z nim. Wybacz ![]() Ale ja ci to z dobrego serca i doświadczenia... ![]() Jeszcze 1,5 tygodnia i wróce do was na stałe ![]() Axa piękna kicia ![]() ![]() No i współczuje straty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, nie rozumiem jednej rzeczy - jeśli dwoje ludzi kocha się to się nie rozstają, ale pal licho, widocznie ktoś inny jest ci pisany. Opowiem ci jak zakończył sie mój pierwszy poważny związkek (z moim pierwszym BS'em). Poszliśmy na dyskotekę i jakoś podczas imprezy zaczęlismy się sprzeczać (nie pamiętam o co) i on nagle wypalił, że proponuje żebyśmy zrobili sobie miesięczną przerwę i na razie to jest koniec (po 2 latach związku) no więc zaczęłam się zastanawiać jak powinnam się zachować w takiej sytuacji i zacząłam płakać (beczałam przez cały weekend). Mało tego, przestałam jeść, schudłam 5 kg (ważyłam wtedy 45 kg i wyglądałam jak chodzący trup), przez miesiąc jeszcze rozmawialiśmy ze sobą, ale jak się dowiedziałam, ze ma inną to odpuściłam. Poznałam innego, niestety ten związek też się rozpadł. I nagle po przeszło 2 latach oddzywa się mój pierwszy BS i napisał mi takiego oto smsa :" Czasami wspomnienia są jak kara za grzechy, nie można o nich zapomnieć"... Wiesz co zrobiłam? Roześmiałam się, zadzwoniłam do niego i powiedziałam "chyba sobie jaja ze mnie robisz, nie ma szans na to żebyśmy jeszcze kiedykoliwek byli razem".. Tusalolot -uwierz mi, czas leczy rany, każde rozstanie boli, ale trzeba zamknąć w życiu jeden rozdział żeby móc spokojnie wejść w następny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.