|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
A moze przeraza Cie po prostu wizja 'połknięcia'?
Jak nie chcesz, to nie musisz połykac... Kto powiedzial, ze nie mozna dyskretnie wypluc w husteczke? Twoj BL z pewnoscia doceni samo to, ze sie przelamiesz i chcesz mu sprawic przyjemnosc Kmee powiadasz, ze meble z ikea wymiękaja?
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3723 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie siedzę sobie z mamą w pokoju, Ona ogląda TV a ja śmieje się do monitora
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie sie ostatnio snilo, ze sie zabawialm z Carlą Bruni toi dopiero jazda...
|
|
|
#3726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. no zmyłam a ślad i tak został ![]() 2. wiesz a może to o to chodzi? może jemu rodzice przeszkadzają i brak intymności? 3. a co to.. dawka białka i witamin w sam raz na kolacje a jak dobrze się odżywia to nawet całkiem smaczna ![]() Cytat:
Chwila spokoju i urozmaicenia
|
||
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam nigdy nie smakuje |
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisały
Cytat:
Ej a ja mam zajęcia do 13 i co mam powiedzieć nie możemy troszkę wcześniej bo korzenie zapuszczę czekając tyle godzin ![]() Cytat:
Jak czuje ten smak w buzi to mnie cofa... naprawde chciałabym ale czuje, że puszcze pawia i nie chciałabym mu takiej przykrości zrobić
|
||
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko nie lubie gorzkiego ej a może oprócz soku on jadł coś innego, co i tak niwelowało zbawienny wpływ ananasa :P ? hahahaha no 4ty akapit ![]() http://www.papilot.pl/article/4271/S...marszczki.html ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- noooo... zmatowiły się tam i zrobiła się taka jaśniejsza stróżka
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raz mi skończył na twarz ale zwyczajnie niechcący |
|
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha nie wiem czy można w to wierzyć, ale dla bezpieczeństwa lepiej trzymać BSów z dala od takich artykułów, bo tylko tak będą chcieli kończyć
Cytat:
tak jak jedzenie czekolady ![]() natomiast chyba nie powinien jeść smażonego, dużo solić i pić alkoholu ![]() ale uwaga: to tylko zasłyszane plotki i nie odpowiadam za ich skuteczność
|
|
|
|
|
#3734 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak najbardziej adekwatny do Naszego wątku
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie cała sytuacja wyglądała dość komicznie ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- ŚWIETNY |
|
|
|
|
#3737 | |
|
Raczkowanie
|
no gdyby przeczytała o żrących i zarazem pielęgnacyjnych właściwościach spermy miałaby na pewno ciekawą minę
![]() tak mi właśnie się nasunęło na myśl, że szkoda że nigdy ze mną nie rozmawiała na temat seksu gdy byłam nastolatką... zawsze musiałam się tylko dowiadywać wszystkiego z internetu, książek i od koleżanek albo z takich wątków jak ten ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buehahahhaha albo nie zmatowiło, jak mebli |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
No, nie. Moim zdaniem sexysoul stanowczo przegięła! To był rzut poniżej pasa.. Szkoda mi tamtej dziewczyny, bo w końcu nic nie zrobiła, a to sexysoul zaczęła..
|
|
|
|
#3741 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa już mi się nie chce czytać
siódma strona leci i oczy bolą, małe zaległości miałam :P Co do seksu raz na 3 miesiące... moja przyjaciółka tak miała...SERIO była z facetem 3 lata chyba po 1,5 roku zamieszkali razem i kochali się raz na miesiąc, dwa.. ona temperamentna i to bardzo a on.. może gej? nie mam pojęcia, ale odkąd się z nim rozstała zaczynamy już tak podejrzewać.. ;> Nie wiem skąd biorą się tacy faceci, na szczęście mój jest normalny, a nawet ponad normę ![]() Co do wibratorów.. jak się rozstałam z BS-em to myślałam nad tym, ale chyba boję się uzależnienia...? jak ja was czytam i gdybym owego miała przy sobie - z pewnością bym skorzystałaMiałam napisać odnośnie mojego BS-a... WIĘC... Dzień przed jego przyjazdem rozmawialismy przez telefon, opadły ze mnie złe emocje etc. Jak się spotkaliśmy to już w sumie mi jak zwykle wszystko minęło (udawałam, że nie ). Pojechaliśm do niego i w sumie byłam padnięta i szybko poszliśmy spać. O 5.00 rano się obudziłam i poszłam do łazienki, on też się obudził i o 5.00 zaczęliśmy poważną rozmowę odnośnie jego wyjazdu Do 6.00 nam się zeszło, a potem jakoś do 7.00 SSSSSS ![]() Ogólnie mam wrażenie, że coś tam zrozumiał, aczkolwiek jestem pewna, że stara się zrozumieć ;] i to mnie niezmiernie cieszy. Ogólnie tak sobie wszystko przemyślałam i rzeczywiście on się stara, fakt że ma pewne wady, ale razem jakoś sobie radzimy Kocham go noo... :P Ale to nie jest tak że wszystko się staram głupio usprawiedliwić, po prostu tak jest. W sobotę widzieliśmy się wieczorem, pojechaliśmy do mnie do domu po moje rzeczy i wychodzi na to, że na razie mieszkamy razem. Niedługo zmieni mieszkanie i będzie mieszkał z przyjacielem i prawdopodobnie ze mną..nie podobało mi się to, ale powiedział, że jeśli zacznie się coś między nami psuć etc, to wrócimy do poprzedniej wersji albo jakoś to naprawimy. W sumie jego przyjaciela lubię, więc mam nadzieję, że się dogadamy.. Ogólnie jest wtorek, siedzę u BSa w mieszkaniu i chyba jest fajnie. Brakowało mi go i ta przerwa mi dobrze zrobiła (ale kolejnej na razie nie chcę !!!!! :P). Zaproponował też żebyśmy pojechali na weekend do Leszna ze znajomymi z klubu Audi A3, co do niego podobne nie jest rehabilituje się ![]() Jedyne 'ale' jest odnośnie tego, że mi głupio bo mama się buntuje, że u niego mieszkam, przez to niby biorę więcej kasy, że mało spędzam czasu z rodziną i tak w sumie jestem w dużej mierze na utrzymaniu BS-a :| NIENAWIDZĘ TAK... a z drugiej strony nie chcę wracać do domu bo wszędzie daleko i z Bsem widywałabym się raz na tydzień? On zapewnia mnie, że nie jestem problemem i że jestem więcej warta, moja obecność jest więcej warta niż to że płaciłabym mu np po części za mieszkanie... hm. no na razie nie mam wyjścia... Zobaczymy jak to będzie.Jak wam się chce to skomentujcie
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak założyć nowy wątek?
bo ja nie umiem
|
|
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kmee;17922587]Ja też nie rozmawiałam o tym z mamą, jakoś nie uważałam tego za potrzebne.. a raczej krępujące
Ze mną mama o seksie rozmawiała odkąd pamiętam, pewnie już od jakiegoś 12-13 roku życia. I zawsze była wyrozumiała, dlatego po pierwszym razie poszłam do niej i kazałam usiąść, ona usiadła a ja: - mamo, nie jestem dziewicą. - yy.. - no chciałaś żebym powiedziała to mówię, chcesz znać szczegóły? ![]() - nie nie tak w skrócie. Oczywiście potem wizyta u gina po tabletki etc. Z chłopakiem byłam tylko 1,5 miesiąca, ale miałam jakoś tak 17,5 roku i po prostu czułam, że chce. Co prawda planowałam pierwszy raz po 3 miesiącach, ale jakoś tak wyszło Ważne, że nigdy tego nie żałowałam. A tak btw - ten pierwzy raz był z obecnym BS-em u którego teraz mieszkam
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzisz w dział w którym chcesz założyć wątek i u góryjest takie pomarańczowe okienko pisze " nowy wątek" czy jakoś tak
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post17925662
może wypowiecie się laski? ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę zapytać czym się zajmujesz?
Edytowane przez gemmini29 Czas edycji: 2010-03-16 o 17:17 |
|
|
|
|
#3747 |
|
Rozeznanie
|
Śmiać mi się chce z tego, że jakiś miesiąc temu rozmawialiśmy o tym, że TŻ zmieni mieszkanie i tak w żartach chyba rzucił
- a nie chciałabyś mieszkać ze mną? a mnie po prostu wmurowało i nie wiedziałam co powiedzieć, bo nie chciałam ;p Stwierdziliśmy za chwilę, że wspólne mieszkanie to teraz głupi pomysł. A w tym momencie tak wyszło, że i tak u niego mieszkam i jak mówię, że może zamieszkam z przyjaciółką to on nie chce, chce żebym była z nim, póki nam się układa i nie mamy siebie dosyć oczywiście To słodkieee
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moim zdaniem Sexysoul miała absotulnie rację. Tylko, że nie jej to oceniać. Ja uważam, że nie ma potrzeby wypowiadać się na takie tematy niepytanym. Także ja myślę tak samo jak sexysoul, ale zatrzymuję to myślenie dla siebie. |
|
|
|
|
#3749 |
|
Konto usunięte
|
Sporo napisałyście
![]() Więc po kolei: Też uwielbiam "miłość oralną", jak to ładnie określiłyście i zdecydowanie bardziej wolę być czynną stroną ![]() Tylko raz kończył mi w ustach, nie wyplułam, nie było to dla mnie ani obrzydliwe, ani przyjemne, dla niego zresztą też, takie neutralne ![]() A z mamusią, od kiedy wie, że jej córka nie jest aniołkiem, to czasem nawet się doświadczeniem wymieniamy
|
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17926625]Sporo napisałyście
![]() Więc po kolei: Też uwielbiam "miłość oralną", jak to ładnie określiłyście i zdecydowanie bardziej wolę być czynną stroną ![]() Tylko raz kończył mi w ustach, nie wyplułam, nie było to dla mnie ani obrzydliwe, ani przyjemne, dla niego zresztą też, takie neutralne ![]() A z mamusią, od kiedy wie, że jej córka nie jest aniołkiem, to czasem nawet się doświadczeniem wymieniamy [/QUOTE] Twoja mama, to musi być równa babka ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

Jak nie chcesz, to nie musisz połykac... Kto powiedzial, ze nie mozna dyskretnie wypluc w husteczke?
Twoj BL z pewnoscia doceni samo to, ze sie przelamiesz i chcesz mu sprawic przyjemnosc 

A fioletowy to mój ulubiony kolor jeszcze od czasów wczesnej podstawówki 

Jak czuje ten smak w buzi to mnie cofa... naprawde chciałabym ale czuje, że puszcze pawia i nie chciałabym mu takiej przykrości zrobić

Jak najbardziej adekwatny do Naszego wątku
rehabilituje się
bo mama się buntuje, że u niego mieszkam, przez to niby biorę więcej kasy, że mało spędzam czasu z rodziną i tak w sumie jestem w dużej mierze na utrzymaniu BS-a :| NIENAWIDZĘ TAK... a z drugiej strony nie chcę wracać do domu bo wszędzie daleko i z Bsem widywałabym się raz na tydzień? On zapewnia mnie, że nie jestem problemem i że jestem więcej warta, moja obecność jest więcej warta niż to że płaciłabym mu np po części za mieszkanie... hm. no na razie nie mam wyjścia... Zobaczymy jak to będzie.
bo ja nie umiem
Twoja mama, to musi być równa babka