|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;]spokojnie, niektóre mimo że nie piszą to czytają
![]() Lecę Axax w następnym tyg na Rodos lub Kretę ![]() No to super! Dziewczyno jakie tam jest słońce!!! Aż ci teraz zazdroszcze! Jedz na krete bo tam teraz tanio jest. Szkoda tylko ze euro poszło w gore... A z biura jakiegoś jedziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Konto usunięte
|
raczej z itaki ale chyba jeszcze sie zastnowie zobacze co mi jutro powiedza bo do jutra mam rezerwacje wstepną, ale moj TŻ mowi ze super hotel itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19557420]raczej z itaki ale chyba jeszcze sie zastnowie zobacze co mi jutro powiedza bo do jutra mam rezerwacje wstepną, ale moj TŻ mowi ze super hotel itd.[/QUOTE]
Nie jeździe z itaki, bo to najgorsze biuro z możliwych. Nie wyplacają odszkodowan, nie maja pełnego ubezpieczenia i jak przychodzi do jakiegos zwrotu to tylko problemy robia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To smutne ale w wiekszosci przypadkow to tak bywa, podstawa to tresura i nalezyte okreslenie hierarchi w jakiej pupil ma sie znalesc ![]() Kto ma inne zdanie to prosze bo bydz moze sie myle, a sznupa psa( bo tak sie zwyklo mowic) ma szczekac a nie grysc i poczuc krwi czlowieka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty też tu za moimi plecami kombinowałeś i sie Call zachwycałeś ![]() ![]() A moja sunia to wariatka obskakuje ludzi jak ktos przyjdzie, ale jest przy tym tak kochana, że ludzie tylko się z tego cieszą, a jeśli nie to wystarczy powiedzieć, żeby sie uspokoiła i jest sie uspokaja ![]() A ugryźć to napewno by nie ugryzła, jak np. w nocy mi sie wepcha na poduszkę, to biorę ją na ręce i przekładam ja w nogi, to nawet nie drgnie ![]() ![]() Dobranoc moi mili ![]() ![]() Ale bardziej o Tobie afrodytku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
BAN stały
|
Cytat:
Inną sprawą jest to, że pies musi wiedzieć gdzie jego miejsce. Ale hierarchię nie jest trudno ustanowić. Pamiętajcie, że za NIC w ŚWIECIE nie wolno wam uderzyć psa, ponieważ osiagniecie odwrotny skutek! Bzdurą jest że krew człowieka coś zmienia w postawie psa. To nie jest tygrys. Psy są już tak udomowione, że to że ugryzie i poczuje krew nie sprawi że zdziczeje. Ja zostałam ugryziona przez mojego psa raz w twarz (mam bliznę) i była to WYŁĄCZNIE MOJA WINA. Nigdy bezpodstawnie mnie nie ugryzł, a jest bardzo agresywnym psem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wizazanko masz ode mnie przytulanca ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Ax - szkoda ze do mnie to nie przemawia, nie mam psa, mam z nimi za to stycznosc i jak na razie mam taka opi nie jak wyzej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Axa bo już miałam krzyczeć, że to był przypadek a nie wina tresury
![]() Kocham psy i latam za nimi bardziej niż one za mną... Ludzka głupota (moja) w tym wypadku odegrała największą rolę. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie teź kiedyś mój pies ugryzł w twarz, a dokładnie w wargę, 2 szwy miałam. Ale to też była tylko i wyłącznie moja wina, a dodatkowo tamten piesek nie był zbyt mądry, bo teraz moja sunia napewno by tak nie zrobiła. To masz Afrodytku mój kochany ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
BAN stały
|
Cytat:
Masz takie zdanie, ponieważ nie masz do czynienia na codzien z psami, nie wiesz jak reagują, nie znasz ich sposobu myslenia, nie wychowywales się na 100% z żadnym psem. To widać po tym co mowisz. Nie masz racji w swoich pogladach. Nawet najbardziej agresywnego psa można KONTROLOWAĆ. Trzeba tylko wiedzieć jak. Tak jak w moim przypadku. Ludzka głupota. Nie przemyslalam swojego zachowania w bardzo dla psa stresującym momencie. I jestem sama sobie winna. Wiem, że nigdy tak po prostu krzywdy mi nie zrobi. A widzialam co potrafi jak rzucił się na mojego sąsiada, który głupio wszedł sam na teren mojej posesji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Konto usunięte
|
W życiu! Obrzezałby mnie!
Cytat:
Właśnie się obudziłam ![]() ![]() A na jutro jestem umówiona na 16 na obiad do 'naszej' restauracji, oby udało się to odbudować... Jak po tym się nic nie zmieni, to ja odpuszczam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3766 |
Raczkowanie
|
Konczmy ten temat bo na pewno Nas do siebie nie zblizy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Konto usunięte
|
A co do podróży... Być może uda się w tym roku mi i BSowi pojechać do Holandii, do mojego Taty. Zwiedziłabym Amsterdam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tu nie chodzi o to czy nas zbliży czy nie. Chcę Cię przekonać do własnych poglądów, ponieważ ja mam doświadczenie którego Ty nie posiadasz i wiedzę dość obszerną na ten konkretny temat. I zwróć uwagę na jeszcze jedną rzecz: wszystkie we 3 (kicccia, Wizazanka5000 i ja) zdajemy sobie sprawę z tego, że bład był po NASZEJ stronie i dokładnie jesteśmy w stanie go wskazać! Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-05-24 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Konto usunięte
|
Mam w domu psa ale nie przepadam za tymi zwierzakami, zdecydowanie bardziej wolę koty. Tzn lubię mojego psa ale kota kocham
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3770 |
Konto usunięte
|
Też mam psa i kota i zdecydowanie bardziej kocham kota. Psiak jest słodki, głupiutki - ma w końcu aż dwa miesiące. A kot jest wielki, uparty, strasznie mądry (potrafi przekręcić klucz w zamku i otworzyć sobie drzwi). Może to kwestia tego, że kota mam dłużej, ale zdecydowanie więcej mam wspólnego z nim, niż z tą małą suczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
Aaaa reeva no to moja mama dostała kije trekingowe na imieniny od ciotki
![]() Ma taki paseczek przy uchwycie.. czyli chyba tyle co do jakichś twardych powierzchni są typu pagórki
#3772 |
Raczkowanie
|
Mam problem z BS
![]() Chodzi o to, że on się cały czas martwi, że nie dostanie się na studia... Mówi, że kiepsko poszła mu rozszerzona matura z matmy (a przygotowywał się do niej przez cały rok, naprawdę sumiennie). Chodzi teraz cały czas przygaszony, smutny, myśli o tym prawie na okrągło. Próbowałam wszystkiego - zaprosiłam na ulubiony kebab, zrobiłam tortille, muffinki, pojechałam do niego z wielkim pudełkiem ulubionych lodów, pojechaliśmy na wycieczkę do mojej siostry do Torunia, itd. Rozmawiałam z nim o tym, próbowałam tłumaczyć, że tam, gdzie on się wybiera nie ma aż takich dużych progów, chętnych tak samo nie za wiele, z maturą podstawową z matmy na politechniki mało kto się wybiera, a on ma rozszerzoną na ok.60% na pewno, więc to nie mało [na rekrutacji w zeszłym roku potrzebowałby 40%]. Ale on "wie swoje". Zadręcza się tym, zwłaszcza dlatego, że rodzice odłożyli mu dużo kasy na studia, przelali już nawet na konto... I on cały czas myśli o studiach, o tym, że przygotowywał się tyle czasu, a mu nie poszło [jest dobry z matmy, nawet lepszy niż ja, a mi poszło lepiej (o ironio, bo spędziłam dużo mniej czasu nad książkami niż on]. Nie wiem co już mam robić. Wszystko jest ok, dopóki ktoś nie zacznie tematu studiów. Zaraz robi mu się smutno i pochmurnieje ![]() Doradźcie mi ![]() Co ja mam zrobić? Już nie wiem, czy gadać, gadać i jeszcze raz gadać, czy odpuścić i unikać tematu. Kurde, nadawałoby się na odzdzielny wątek chyba. I wybaczcie, że tak trochę nie po polsku, ale od zawsze jestem umysłem ścisłym ![]()
![]() |
#3773 |
Konto usunięte
|
Na moje lepiej w tej sytuacji unikać tematu, w końcu zapomni, że tak się tym martwił. Udawaj, że nie znasz powodu tego humoru, albo że w ogóle nie widzisz, że coś jest nie tak
![]() ![]() Na co chce się dostać? A na co Ty i gdzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559572]Na moje lepiej w tej sytuacji unikać tematu, w końcu zapomni, że tak się tym martwił. Udawaj, że nie znasz powodu tego humoru, albo że w ogóle nie widzisz, że coś jest nie tak
![]() ![]() Na co chce się dostać? A na co Ty i gdzie?[/QUOTE] BS na elektronikę i telekomunikację, a ja na matmę albo na oceanotechnikę - specjalizacja projektowanie jachtów i okrętów. Na Politechnikę Gdańską oboje ![]() Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Bo udawanie na dłuższą metę (w razie gdyby się nie dostał) będzie mega trudne ![]() A jak nie to ![]() ![]() A Ty Orli gdzie się wybierasz?
![]() |
#3775 | ||
Wtajemniczenie
|
alescie natrzaskaly za pol dnia!
![]() Kicciu spokojnie ![]() ![]() wiec sie nimi nie przejmuj. bardzo czesto asertywnosc brana jest za egoizm lub wlasnie wrednosc. A moze po prostu jestes asertywna w zbyt "agresywny" sposob? Moze inne sformulowanie odmowy dalo by lepszy skutek? W ogole ciezko jest taktownie i w delikatny sposob odmowic w sprawach oficjalnych ![]() Cytat:
![]() A juz myslalam, ze jestem osamotniona w moich staroświeckich pogladach na ten temat ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale zostaly najwierniejsze Nimfy ![]() (o Nimfku nie wspomne, ze ostał sie jeden jedyny) ![]() Teraz i ja lece nyny Pa! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3776 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |||
BAN stały
|
Chwila przerwy w nauce
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A oto moje nóżki w kilkanaście godzin po ugryzieniu... tak myślę, że jak Kiccia zobaczy, to je usunę, żeby nie wzbudzały kontrowersji... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559696]Turystyka i rekreacja na UMK w Toruniu, nigdzie indziej się nie widzę, a też daleko mi do pewności, czy się dostanę...[/QUOTE]
Toruń ładne miasto ![]() To dziwne trochę, że jesteśmy siostrami, a mamy zupełnie odmienne zainteresowania ![]() ![]() Będę trzymać kciuki, żebyś się dostała.
![]() |
#3779 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 |
Raczkowanie
|
AuraAure - zadreczanie sie niepowodzeniem strasznie dołuje
![]() ![]() To On mósi tego chciec inaczej to bedzie to tylko wspolczucie z Twojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.