|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
a ja jestem sobie raczek tak samo mam na nazwisko co najciekawsze a mój BS to wodnik
![]()
#3842 |
BAN stały
|
Skorpion + Koziorożec = Dwa twarde i skryte charaktery. Porozumienie początkowo może być trudne, ale we wspólnych dążeniach nic ich nie powstrzyma, a będą się doskonale wspierać. Koziorożec musi się jednak pogodzić z tym, że Skorpion ma potrzeby erotyczne znacznie większe niż on i wyciągnąć odpowiednie wnioski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie masz bliżej żadnej Polibudy? ![]() ![]() ![]() Jam jest koziorożec ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Raczkowanie
|
Ja jestem skorpionem i BS też, zatem możecie sobie wyobrazić co się dzieje
![]() ![]() Najbliżej polibuda jest w Warszawie, ale tam to nie chcę iść, bo kompletnie mi się to miasto nie podoba. A skoro mam spędzić tam 5 lat, to wybieram Gdańsk ![]() ![]()
![]() |
#3845 |
Konto usunięte
|
Axaxa
OPOWIEDZ MI TROCHĘ o swoim wyjezdzie ![]() ja lecę w środę z Krk, do Grecji na Kretę, powiedz mi jaka pogoda, gdzie byłaś w jakim rejonie, jakie wycieczki mialas fakutlatywne, jakie sa perfumy na lotnisku bo chce kupic, jakie morzez czy cieple, i wogole. |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19577632]Axaxa
OPOWIEDZ MI TROCHĘ o swoim wyjezdzie ![]() ja lecę w środę z Krk, do Grecji na Kretę, powiedz mi jaka pogoda, gdzie byłaś w jakim rejonie, jakie wycieczki mialas fakutlatywne, jakie sa perfumy na lotnisku bo chce kupic, jakie morzez czy cieple, i wogole.[/QUOTE] Zrobiłam Ci mapkę: Załącznik 3138205 Powinnaś mniej więcej wiedzieć co i jak ![]() Pogoda super, ale w pierwszy dzień wysmaruj się filtrami, bo słońce jest zdradliwe (do dzisiaj skóra mi schodzi). Mieszkałam w hotelu w Herssonissos (niedaleko stolicy), a zwiedziłam całą Kretę. Na południe nie ma się specjalnie co wybierać, bo niewiele tam jest. Za to warto zwiedzić całą północ. Na wycieczki fakultatywne nie pisałam się, bo wynajęłam samochód, więc wyszłam na tym lepiej (cena wycieczek od 25 - 60 euro). Na lotnisku nie wiem jakie są w Krakowie perfumy, bo wylatywałam z Wawy. Za to lotnisko w Heraklionie jest dość drogie, bardziej się opłaca wolnocłowe w Polsce. A morze jest gorące... mmm... cieplejsze niż Bałtyk w środku lata. Ale weź jakieś klapki, bo WSZĘDZIE są kamienie. Pytaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3848 |
BAN stały
|
Rozumieją się bez słów. Czują tak samo. Odnajdą się w tłumie i natychmiast będą w łóżku. Konflikty przyjdą wraz z życiem codziennym. Ryba jest zmienna w nastrojach, ale nie lubi ustępować. W konfliktach Skorpion zdominuje Rybę, ale czy ona tą presję wytrzyma, to zależy od potęgi uczucia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Wtajemniczenie
|
A Bliźnięta (ja, 11 lat jedynaczka
![]() ![]() Orlica.. no szkoda, że nie wyszło.. ale Ty się starałaś. Skoro mówisz, że było fajnie dzisiaj w miarę (mimo wszystko!) może jednak on będzie szukać kontaktu.. teraz to do niego należy pałeczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Axa a jak panna i baran ?
![]() ![]()
#3852 |
BAN stały
|
Kobiecość Panny może intrygować pełnego inwencji i temperamentu Barana. Z drugiej jednak strony chłodne spojrzenie, praktycyzm i nie uleganie emocjom, mogą kolidować z szerokim gestem i fantazją Barana, a nawet prowokować go do zdrad. Ale nie bez końca. Za to związek jest korzystny dla prowadzenia biznesu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Ojojoj aż się wystraszyłam
![]() ![]()
#3854 |
Raczkowanie
|
Coś się stało?
![]() |
#3855 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Czytam że może myśleć baran o zdradzie i się wystraszyłam ale w sumie w tych horoskopach to ja widzę może 40 procent prawdy .. ![]()
#3857 |
BAN stały
|
JA jestem panna a mój Koziorożcem ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Konto usunięte
|
Mam jakiś kryzys, siedzę i ryczę.
Nie mam szczęścia do ludzi. Ilekroć się do kogoś zbliżę, okazuje się, że: - dana osoba staje się pasożytem / egoistą - zaczyna mnie w końcu olewać - zakochuje się ![]() - wiele innych wariantów Na chwilę obecną jest tylko kilka bliskich mi osób, w tym dwie sprawdzone przez lata - BS i kumpela, z którą też teraz odnawiam kontakt po dwóch latach. Znajomy, z którym mam dobry kontakt, kocha mnie od 4 lat i nie może się wyleczyć. "Braciszkowi" najwyraźniej wystarcza już jego laska. Przyjaciółka wyjeżdża na studia. Czuję się na chwilę obecną zupełnie sama, nie licząc tych dwóch sprawdzonych osób (kumpela mnie wyciągnęła na spacer, teraz wróciłam). Aż się boję, co to będzie, kiedy we wrześniu i październiku BS i znajomi porozjeżdżają się po Polsce i nie tylko. Jasne, spotkam nowych ludzi na studiach, ale skoro mam takie szczęście...? Przepraszam, że tak marudzę, ale czuję się naprawdę fatalnie dziś... |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zakorzenienie
|
Orlica pocieszę Cię że ja jedyną bliską osobę mam w BS. Reszta to koleżanki i nic więcej. W sumie nie proponują często spotkania nawet a ja się nie chcę nikomu narzucać. Może oni myślą podobnie.
#3860 |
Zakorzenienie
|
Axa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie nie tracę nadziei, że kogoś takiego znajdę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3862 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja na studiach nie znalazłam żadnej przyjaciółki. Mam moje przyjaciółki od pierwszej podstawówki i tylko one ![]() ![]() ![]() Aż sie wzruszyłam jak o tym piszę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Wtajemniczenie
|
a jak jest Waga zodiakalna
![]() Wzazanko zazdroszcze Ci tych przyjazni. U mnie zadna nie ptzerwala z czasow LO ![]() Ale za to poznalam najwspanialsza przyjaciolke w pozniejszej szkole i wiele naprawde fajnych babeczek z czego jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#3865 |
BAN stały
|
Ja mam na studiach fajne dziewczyny ;-)
Co do dziewczyn z poprzednich szkół. Liceum - w lutym drużbowałam, urodziła niedawno synka. Podstawówka/gimnazjum - w maju rok temu drużbowałam, we wrześniu urodziła synka. Chociaż z ta z podstawówki/gim naprawdę miałam świetny kontakt. Teraz mamy ograniczone kontakty, no bo jednak dziecko, ale podobno jestem najlepszą ciocią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Raczkowanie
|
Wizazanko bo to jest przyjazn, dzisiaj to wielki skarb, a w wiekszosci to ktos czegos potrzebuje i nas absorbuje - w telegraficznym skrocie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że bardzo często tak jest i wiem jak ludzie potrafią być "przyjaciółmi" rok lub dwa.. Miałyśmy też taką "przyjaciółkę", fałszywą szmatę, teraz ona próbuje odbudować kontakt, ale mam to gdzieś, nie potrzebuję.
I wiem jakim Skarbem jest teraz prawdziwa przyjaźń, dlatego tak to doceniam i tak się tutaj nimi chwalę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY WAŻNA SPRAWA!!!!! Bardzo proszę o przeczytanie dokładnie
![]() Naszą kochaną sexysoul już zbanowali na szczęście ale warto, żebyście wszystkie wiedziały za co. Otóż aby wygrać w konkursie Fashion zestaw kosmetyków, perfum czy nie wiem już czego wystawiła na męskim forum zdjęcie BIUSTU i prosiła o kliki. Faceci je komentowali i być może klikali. Najpierw mówiła, że to jej piersi a potem, że ściągnięte z internetu. NIESTETY TO BYŁO MOJE ZDJĘCIE Z NASZEGO KONKURSU Z KLUBU!!!! Słowem się nie odezwała i kłamała na wizażu jak jakaś wizażanka ją wyczaiła. Dodam, że zdjęcia skasowałam od razu po konkursie, więc sądzę, że mogły zostać ściągnięte nie tylko moje zdjęcia... Strach się bać gdzie mogą teraz być. Szkoda, że sexysoul nie była tak odważna, żeby wystawić na widok publiczny swoje piersi...być może kompleksy nie pozwalały... Swoją drogą ta nagroda powinna też być dla mnie! Tak więc sexysoul bardzo proszę o paczkę z naszym wspólnym prezentem! ![]() Miałyśmy ją wyrzucić z nimfomanek ale mam nadzieję, że to czyta i pożałuje, że nie może już wejść na wizaż. Szczyt bezczelności...ukradła moje zdjęcie i takie chamstwo...A przecież ufałam jej. Jak zapewne nie wie, podlega pod paragraf. To narazie tyle z mojej strony ![]() http://www.netwars.pl/forumview.php?t=120619 - forum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429652&page=68 - wczoraj o godz. 17 jak kłamała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Konto usunięte
|
za co ban????
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cały prezent powinnaś dostać, a nie część ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.