Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 16:52   #3871
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20652119]
Ja dziś np. na seks w ogole nie mialam ochoty bo od rana mialam focha na BSa... rano przeniosl sie spac do drugiego pokoju - obudzilam sie a tu go nie ma! tak sie wkurzylam jak diabli , a jeszcze mielismy mala sprzeczke przed snem to juz w ogole... moze jutro uda nam sie nadrobic [COLOR=Silver]

PS. za waszą namową zgłosiłam wymianę stroju kąpielowego, jutro jadę go odebrać... mam nadzieję że stanik bedzie Ok, natomiast majteczki dam do zmniejszenia do krawcowej zeby mi jakos je podszyła... bo pewnie bedą spadać jaka masakra... ciuchy noszę przeważnie rozmiar S... a strój kąpielowy będzie L ! aż normalnie kompleksy skwierczą [/QUOTE]
basia Twój BS znowu przejawia te same tendencja co mój, my też diś w nocy się ten teges, zamist grzmiocizm to był kłótnizm... ale do rana się zagoiło ..... hm
żadne kompleksy , dziewcze me...

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
A ja ją zna-aaam!! tralalala!!

Hmmm najpierw madras, potem Green Eyes, potem Blue Lagoon, a na końcu kamikadze będzie

kupiłam blue curacao, soki pomarańcz i żurawina, sprite, pomarańcze i cytryny i będę szaleć!!!!!!
Damcia chyba się jednak zaszyje na wsi w chacie ze wstydu,
choć fakt doświadczyłaś mojej nadpobudliwości...

A czekaj czekaj co to za driny jakieś??? Bo ja ze wsi estem , ja tylko kiedyś piłam Albame i dalej nie wiem co to było
Stary 2010-07-13, 16:55   #3872
Dama_pikowa
BAN stały

http://miksuj.pl/DrinkiSzczegoly.aspx?id=283

http://miksuj.pl/DrinkiSzczegoly.aspx?id=283

Do tego jeszcze blue lagoon która składa się z wódki, blue curacao, soku z cytryny i 7up lub sprite do dopełnienia

tylko się zastanawiam od czego zacząć czy zrobić jeden rodzaj, czy po kilka z każdego
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:15   #3873
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
słucham muzyczki i marzy mi sie teraz
taki wypad nad morze z paczka znajomych albo z kochana osobą
chciałabym teraz w nocy leżeć na plazy patrzeć w niebo pełne gwiazd i słuchac szumu fal
pić winko albo zimne piwo... słyszeć jak smieją się wsyzscy, śmiać z nimi... tańczyc na golasa na tej plaży, ucieć gdzieś i i i i i ...

Jooo! Mamy właśnie takie plany wakacyjne, no poza tym uciekaniem i tańczeniem na golasa, z BSem pewnie tak, nawet na plaże nudystów BS chciał ale z ekipą? Orgia? Nieee, to fajne ludziska ale orgia niee
Chociaż nie powiem ale ciekawi mnie grupowy, a najlepiej 2 facety i ja

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Dobry wieczorek, podczytuje podczytuje ale coraz to mniej a dlaczego
wiec watek został zdominowany przez spontopostomanki i tak jak kiedys kiedy to sie dołaczylem wiekszosc postow nawiazawało do relacji pomiedzy Nimfami a BS-ami to teraz to zakrawa na bicie rekordow w ilosci postow ktore to ukazuja uzaleznienie od kompa, -baaa zdaje mi sie jakbym podczytywał rozmowy na gg i nie ciagnie mnie tak juz.
Moje nawiazywanie do siłki i hantli zostało zganione a przeciez kazdy tutaj napomyka do hobby badz zainteresowan dnia codziennego - co wiecej co 2 post czytam o cycach i to zeby jeszcze kto i nich pisze zapodal jakas fotke to by bylo ciekawiej
Ps. kazdy ma jakies obiektywne zdanie wiec i ja je wyrazam
Pomimo to bede podczytywal i pozdrawiam Nimfy a z watkiem czas na silce plynie szybciej - daze do celu bo same siedzenie i pisanie z nudow jest total lenistwem
Moim zdaniem osoby w wątku (co może wydawać się dziwne przez neta ale tak jest) zżyły się nieco ze sobą i np jeżeli musiałabym zrezygnować z wizażu na jakiś czas, to brakowałoby mi tego wątku i osób tutaj, przyzwyczaiłam się i czuję się tutaj świetnie, bo jest to jeden jedyny wątek, gdzie czuję się tak swobodnie i nie obrywam po dupsku za wyrażenie swojego zdania Lubię dziewuchy stąd i tyle
Cytat:
ryżowa koniecznie!! Ja zawsze robię z szynka i ananasem ale nie każdy lubi, więc chciałam coś bardziej neutralnego
Reeva-Mieszanka meksykańska- nie przepadam za czerwoną fasolą ale pomysł fajny- BSowi sie spodoba.
Szynka, ananas, kukurydza i seler w słoiku paski, u nas stosuję się taką wersję a z tuńczykiem, jak czasem nie było mieszanki meksykańskiej, to dawaliśmy zwykłą.
Zazwyczaj większość tej sałatki pochłaniam JA Sama zresztą ją robię, chwila moment dosłownie Nic kroić, no nic... tylko powrzucać gotowce

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Cześć to ja, leśna nimfa
Pojechaliśmy na polankę, oczywiście podczas jazdy oglądalismy filmik i stwierdzilismy, że będziemy wszystko naśladowali. Ja oczywiście w sukience już w aucie zaczęłam miziać Bs'a po pleckach, karku, ssać sutki i drapać jajeczka. Polanka była olbrzymia, rozłożyłam szybko kocyk i zaczęło się. Takiego seksu już dawno nie miałam. Kochalismy się chyba we wszystkich możliwych pozycjach, mogłam wydzierać się ile wlezie. Bylismy tak podnieceni i napaleni, że czasami lądowaliśmy na trawie, kochalismy się na masce samochodu, pod drzewem... jak sobie to wszystko przypominam to najchętniej (mimo upału) spakowałabym się i pojechała powtórzyć te igraszki..wymyśliłam, że następnym razem przemycę jakoś w szklance albo pudełeczku kostki lodu...
Wooof, też chcę
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:15   #3874
Konto usunięte

Cytat:
a do tego: http://jaramsie.pl/2itpzzy_8ghuq3#postbox
widziałyście??
Jest jest Uwielbiam parodie
Cytat:
O ksiązkach można pogadać sobie w wątku o książkach, o siłce w watku o siłce... nawet ja się gupio tu czułam pisząc chyba o filtrach...
No mi to pomogło i na pewno zwrócę się do Ciebie z prośbą niedługo o pewne propozycje, bo jakoś wolę się zapytać Ciebie niż pisać w wątku, gdzie i tak każdy będzie odpowiadał zupełnie inaczej i nic z tego nie wyniosę. Pytanie wkrótce
Także skoro osoby tutaj na czymś się znają, to czemu nie poprosić o pomoc, nie ma sensu szperać wtedy całego wizażu a wątek jest na społecznościach czyli mamy prawo do offtopów W zasadzie to na tym te wątki się opierają

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647275]Nimfyyyy!
Dostałam się!
Jestem TiRówką![/QUOTE]

Po 1. za głupie gadanie wcześniej
Po 2. gratuluję bardzo i i cieszę się, że dostałaś się tam, gdzie chciałaś

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647773]
W ogóle... poryczałam się, jak zobaczyłam wyniki rekrutacji BS się ze mnie śmiał.[/QUOTE]
Ja ja się dostałam u mnie, to w zasadzie aż takich nerwów nie było, bo dostać się powinnam i zareagowałam jak zawsze w takich momentach, uśmiechnęłam się i uspokoiłam

Vanillllka witamy i zapraszamy do czynnego udziału w wątku

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a ja mam do was tkie pytanie, trochę się krępuje jestem tu właściwie nowa i wogule..
a mianowicie czy jak np. nie jestescie ze swoimi partnerami i wam się chce seksu to czy robicie to same??
może głupio zabrzmi te pytanie , z góry przepraszam.
Inaczej bym umarła Bez kitu
Cytat:
A Wy co tam kofane pijecie tak w zaciszu waszych chatek???, takie wesołe wszystkie, uhihrane tylko ja pije wodę...
Zgadnij
BS po piwo pojechał
Brzucha trzeba napompować A w du.ie, może kiedyś sobie schudnę a może i tak zostanie, w wakacje nie myślę o takich rzeczach, niech się słonina trzyma

Żem naprodukowała
Plery mnie bolą po inwentaryzacji, bo oczywiście musiałam z chłopami się bujać i taszczyłam zgrzewy napojów BS zrobił mi masaża ale krótko, bo za gorąco mi jest Najlepiej usiąść i pić zimne piwo
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:22   #3875
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
a ja mam do was tkie pytanie, trochę się krępuje jestem tu właściwie nowa i wogule..
a mianowicie czy jak np. nie jestescie ze swoimi partnerami i wam się chce seksu to czy robicie to same??
może głupio zabrzmi te pytanie , z góry przepraszam.
Cytat:
ja popijam wode z cytryną, ale wolała bym jakiegoś drinka bym sie odstresowała i rozluzniła jak muj wróci z pracy
Cytat:
mam na imie Ramona i mam 20 lat muj tż 27 , jestem z nim od 5 lat i z nim miałam swój 1 raz
od 8 miesiecy mieszkamy razem na stancji, i wkońcu możemy to robić kiedy nam się chce.. wczesniej mieszkaliśmy u mnie z moją mama i siostra i nie było za bardzo jak ale juz możemy...
mam ochote zrobić to w plenerku , juz w tamtym roku chcielismy zrobic to ale jakoś nie było okazji..
Cytat:
jedzie juz muj BS. podgrzeje mu obiadzik i może jakiś seksik zalicze
dziewczyno, o tyle o ile do w ogóle nie musisz przywiązywać uwagi, to błagam Cię pisz mój poprawnie... bo aż oczy mnie bolą
tak poza tym to cześć

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-07-13 o 17:23
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:30   #3876
kicccia
Zakorzenienie

hahahaahhaha Axa na to samo zwróciłam uwagę

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:34   #3877
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
bo nie da się nie zauważyć... raz, drugi, trzeci... Matko Boska...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 17:46   #3878
tusamolot
Rozeznanie

a u mnie z ostatniej chwili - tak jak pisalam wczesniej,w Warszawie nie dostalam sie na studia nigdzie,ale niespodzianka - okazuje sie,ze zostalam zakwalifikowana na UJ. jade w piątek złożyć papiery ale szczerze mowiac nie wiem co robić - nie mam w krk zupełnie nikogo poza dwójką sfrustrowanych dziadków którzy cały czas się kłócą . wyjeżdżając zostawiałabym przyjaciół,znajomych - co jeszcze mogłabym znieść,ale dziwnie mi z myślą zostawiania tu BS-a. nie wierzę w związki na odległość. sama komuś z moim problemem zawsze bym powiedziała - jedź,jesteś młoda,nie rezygnuj z niczego - ale kiedy problem pojawia się u mnie to nie wiem jaką decyzję podjąć... wyjazd tam (poza studiowaniem na najlepszym uni w polsce) przede wszystkim oznaczałby dla mnie odcięcie się od mojej kochanej,ale bardzo toksycznej rodziny z którą mieszkanie jest skomplikowane - po raz pierwszy w życiu mogłabym rzeczywiście żyć jak chcę i spełniać swoje plany - ale kiedy myślę o tych planach bez niego to wydają się wszystkie jakieś miałkie ehhh ktoś na górze chyba za mną już nie przepada komplikując mi życie

probuje nadgonić wasze posty ale nie jest to mozliweee. skad macie tyle siły w paluszkach żeby tak pisać

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!

Edytowane przez tusamolot
Czas edycji: 2010-07-13 o 17:57
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:49   #3879
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
dziewczyno, o tyle o ile do w ogóle nie musisz przywiązywać uwagi, to błagam Cię pisz mój poprawnie... bo aż oczy mnie bolą
tak poza tym to cześć
Cytat:
Cytat:
bo nie da się nie zauważyć... raz, drugi, trzeci... Matko Boska...
mam dysortografie i robie błedy nawet tego nie zauwazając .. tyle chciałam powiedzieć na wasze wysmiewanie sie z kogos
Stary 2010-07-13, 17:56   #3880
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
mam dysortografie i robie błedy nawet tego nie zauwazając .. tyle chciałam powiedzieć na wasze wysmiewanie sie z kogos
nikt się z ciebie nie wyśmiewa,Axa tylko zwróciła ci uwagę na twój błąd . nie bierz tego tak do siebie tylko wyciągnij wnioski i skoro wiesz,że masz dysortografię sprawdź swój post dziesięć razy zanim klikniesz 'wyślij'

skoro masz dysleksje to pracuj nad nią i tylko mi nie mów,że to 'nie takie łatwe',bo też ją mam

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 17:58   #3881
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
to nie jest wyśmiewanie się tylko zwykłe zwrócenie uwagi
zresztą zanim wyślesz post, patrz, co Ci podkreśliła autokorekta i będzie problem z głowy

IWA!! Sałatka piczkę lizać!!! jeszcze jak się przegryzie to będzie orgazm bez stosunku.

Wogóle sałatki ryżowe są suuuper. Reeva- jakoś jeszcze z tuńczykiem nie robiłam, ale muszę kiedyś wykombinować

idę do chłopaków. Wszystkie laski co miały być dzisiaj odpadły- nie przyjdą i zostałam ja i 5 facetów
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 18:22   #3882
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
a u mnie z ostatniej chwili - tak jak pisalam wczesniej,w Warszawie nie dostalam sie na studia nigdzie,ale niespodzianka - okazuje sie,ze zostalam zakwalifikowana na UJ. jade w piątek złożyć papiery ale szczerze mowiac nie wiem co robić - nie mam w krk zupełnie nikogo poza dwójką sfrustrowanych dziadków którzy cały czas się kłócą . wyjeżdżając zostawiałabym przyjaciół,znajomych - co jeszcze mogłabym znieść,ale dziwnie mi z myślą zostawiania tu BS-a. nie wierzę w związki na odległość. sama komuś z moim problemem zawsze bym powiedziała - jedź,jesteś młoda,nie rezygnuj z niczego - ale kiedy problem pojawia się u mnie to nie wiem jaką decyzję podjąć... wyjazd tam (poza studiowaniem na najlepszym uni w polsce) przede wszystkim oznaczałby dla mnie odcięcie się od mojej kochanej,ale bardzo toksycznej rodziny z którą mieszkanie jest skomplikowane - po raz pierwszy w życiu mogłabym rzeczywiście żyć jak chcę i spełniać swoje plany - ale kiedy myślę o tych planach bez niego to wydają się wszystkie jakieś miałkie ehhh ktoś na górze chyba za mną już nie przepada komplikując mi życie
Przeczytaj jeszcze raz co napisałaś. Ty świadomie albo podświadomie tego chcesz.
No i będziesz miała mnie Kraków jest świetny.

Cytat:
Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
nikt się z ciebie nie wyśmiewa,Axa tylko zwróciła ci uwagę na twój błąd . nie bierz tego tak do siebie tylko wyciągnij wnioski i skoro wiesz,że masz dysortografię sprawdź swój post dziesięć razy zanim klikniesz 'wyślij'

skoro masz dysleksje to pracuj nad nią i tylko mi nie mów,że to 'nie takie łatwe',bo też ją mam
Cytat:
to nie jest wyśmiewanie się tylko zwykłe zwrócenie uwagi
zresztą zanim wyślesz post, patrz, co Ci podkreśliła autokorekta i będzie problem z głowy
Nikt się z Ciebie nie wyśmiewa. Zwróciłam Ci uwagę, ponieważ to jak napisałaś jest po prostu rażące. Po pierwsze jest Word, który poprawia błędy, po drugie tu Ci te błędy podkreśla, a po trzecie jeśli wiesz że masz taki problem powinnaś nad tym pracować. Dla mnie to czysta ignorancja akurat w tym przypadku.
I nie fochuj tak

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-07-13 o 18:23
Stary 2010-07-13, 18:24   #3883
kicccia
Zakorzenienie

Nikt się nie wyśmiewa! Śmiałam się z tego, że też zwróciłam na to uwagę jak koleżanka......... Skoro jest autokorekta to nie rozumiem, ale nie ważne
Damo ja chcę Ciebie za żonę! Będziesz mi robiła sałatki?? jejciu... dawaj przepisy albo zrób i przyślij

Stary 2010-07-13, 18:35   #3884
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
tak poza tym to cześć

Cytat:
e tam jakie wyśmiewanie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 18:40   #3885
kicccia
Zakorzenienie

Dziewczyny jaki mam typ urody?

Stary 2010-07-13, 18:44   #3886
Axaxax
BAN stały

kicccia najpierw myślałam, że jesteś jesień, ale jak Cię poznałam, zdanie zmieniłam - zima jesteś
Stary 2010-07-13, 18:49   #3887
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652768]Jooo! Mamy właśnie takie plany wakacyjne, no poza tym uciekaniem i tańczeniem na golasa, z BSem pewnie tak, nawet na plaże nudystów BS chciał ale z ekipą? Orgia? Nieee, to fajne ludziska ale orgia niee
Chociaż nie powiem ale ciekawi mnie grupowy, a[B] najlepiej 2 facety i ja [/B]

[/FONT][/QUOTE]

Zzazdroszczę szczerym sercem, ale ekipka z foto też montuje jakiś wypad nad morze, ale w sierpniu, a ja z Nimi żeby tylko pogoda dopisała

No a ja MARZE o dwóch facetach i mnie razem, tugeder ... faza marzeń... może z czasem przejdzie

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652773][FONT="Georgia"]

No mi to pomogło i na pewno zwrócę się do Ciebie z prośbą niedługo o pewne propozycje, bo jakoś wolę się zapytać Ciebie niż pisać w wątku, gdzie i tak każdy będzie odpowiadał zupełnie inaczej i nic z tego nie wyniosę. Pytanie wkrótce
:

[/QUOTE]

Zawsze do usług Teraz muszę się zmobilizowac, żeby z nowinkami jakimis się zapoznać
Stary 2010-07-13, 18:49   #3888
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Zzazdroszczę szczerym sercem, ale ekipka z foto też montuje jakiś wypad nad morze, ale w sierpniu, a ja z Nimi żeby tylko pogoda dopisała

No a ja MARZE o dwóch facetach i mnie razem, tugeder ... faza marzeń... może z czasem przejdzie
z własnego doświadczenia-nie przejdzie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 18:52   #3889
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652773]

Inaczej bym umarła Bez kitu

Zgadnij
BS po piwo pojechał
Brzucha trzeba napompować A w du.ie, może kiedyś sobie schudnę a może i tak zostanie, w wakacje nie myślę o takich rzeczach, niech się słonina trzyma

Najlepiej usiąść i pić zimne piwo
[/QUOTE]

No za mna nomalnie dzień w dzień chodzi ostatnio bardzo zimne piwo.. no jak rzadko...
A dziś jak w sklepie zobaczyłam browarka w lodówie, to aż mi się oczka zaświeciły

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20654790]z własnego doświadczenia-nie przejdzie[/QUOTE]

Przy nasilonej chcicy mam wręcz OBSESJE

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
ja też, ale już nic nie chciałam pisać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 18:53   #3890
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A mi się marzy trójkąt z jedną laską i z jednym facetem. Tylko mój facet tu odpada, bo bałabym się, że będzie wolał tę drugą
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 18:56   #3891
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
IWA!! Sałatka piczkę lizać!!! jeszcze jak się przegryzie to będzie orgazm bez stosunku.

Wogóle sałatki ryżowe są suuuper. Reeva- jakoś jeszcze z tuńczykiem nie robiłam, ale muszę kiedyś wykombinować

idę do chłopaków. Wszystkie laski co miały być dzisiaj odpadły- nie przyjdą i zostałam ja i 5 facetów
ad. 1

ad.2 - tak bywa naprawdę super też

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20654891]A mi się marzy trójkąt z jedną laską i z jednym facetem. Tylko mój facet tu odpada, bo bałabym się, że będzie wolał tę drugą [/QUOTE]

To też wchodzi w grę, tylko tak jak u Ciebie, bez mojego faceta , nooooo i jakbym była sama...

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Dziewczyny jaki mam typ urody?
Wiesz co, strzelam między wiosna lato...
Stary 2010-07-13, 18:58   #3892
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanillllka22 Pokaż wiadomość
Hej

Melduje się tutaj kolejna niewyżyta. Przyjmiecie?

Z TŻ współżyjemy rzadko, bo nie mamy niestety gdzie a mój mężczyzna w przeciwieństwie do mnie nie może byle gdzie. Wczoraj wróciliśmy z wakacji a ja już mam go ochotę dorwać . No ale chyba czeka mnie dłuuuugi celibat. W każdym razie BS śmieje się ze mnie, że jestem niewyżyta a czasami wręcz ucieka przede mną.

Oczywiście jestem fanką monogamii.

To jak mogę się oficjalnie zaliczać do wizażanek-nimfomanek?

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
mój boże uwielbiam być złośliwa nioh nioh nioh
Właśnie dlatego się stąd nie wyniosę !!

Cytat:
idę kroić dużego, grubego, twardego ogóra, zobaczę jak tam jajka (z jednego coś białego wypłynęło) i otworzę pyszny, kremowy majooooonez

ramoncia
- przedstaw się. napisz coś więcej o sobie, o BSie. Bo teraz mam wrażenie, że nie bardzo chcesz dołączyć, tylko, że chcesz czynnie obserwować czasami coś pisząc
Uhuhu.. Uuaa! Buehahaha! Ja dzisiaj nie mogę z waszych tekstów Normalnie wymiękam Jesteście świetne!!!!!!

TO MOJA DZIAŁKA!!!
Cytat:
jedzie juz muj BS. podgrzeje mu obiadzik i może jakiś seksik zalicze
Żeby się "wkupić" musisz nam to opowiedzieć

Cytat:
To nie jest wyśmiewanie, tylko lekkie zwrócenie uwagi
Patrz jakie wyrazy podkreślają Ci się na czerwono i je poprawiaj. I pisz wolniej na klawiaturze

Jak się chce, to można.

Cytat:
Wymiękam!!! Normalnie --> Ze śmiechu
:boli brzuch, że śmiechu:
Skąd wy czerpiecie takie teksty: piczkę lizać, zdalnie sterowany miecz, nioh, nioh Nie mogę . .

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Boże.. Ta reklama Plus "bez endu" przyprawia mnie o wymioty Normalnie ZOMBIE..!
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 19:02   #3893
Vanillllka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość

A wpisowe w postaci pikantnej historyjki?
Cześć

No tak wpisowe musi być aż mi się gorąco robi na samą myśl.

Poza klasycznymi stosunkami zaliczyliśmy seks pod prysznicem no i muszę przyznać, że tego typu zabawy bardzo mnie podniecają. Strugi zimnej wody a BS we mnie ahhh normalnie cud miód i orzeszki.
Teraz mi się marzy małe co nieco w wannie. Ja to jestem taka romantyczka, więc mnie kręcą świece, wino i piękna, nastrojowa muzyka w tle. No ale na razie to tylko marzenia. Aczkolwiek planuje je wkrótce urzeczywistnić BS niestety romantyczny nie jest. Jak pojechaliśmy miesiąc temu do hotelu to wziął plastikowy kubek, żeby w nim wino pić ma szczęście, że były jakieś szklanki to już mu dałam spokój i się nie czepiałam.

W czasie naszych wspólnych wakacji trochę się na mojego BS-a sfochałam. Miałam nawet plan, żeby mu odmówić stosunku no, ale jak się zaczął do mnie dobierać i ja sobie pomyślałam, że teraz to już długo długo nic to nie miałam serca powiedzieć nie. Zresztą ja zawsze chętna . Oczywiście później mu wszystko wygarnęłam i do teraz troszkę zła jestem. Niestety od początku naszej znajomości nie dostałam od niego ani jednego kwiatka, nic romantycznego nie wymyśla, w kinie to byliśmy po tym jak go sama zaprosiłam . Może przesadzam, ale dla mnie takie małe gesty są bardzo ważne. Lubię się czuć doceniana.

Dobra nie żalę się już

Brazil Butt Lift
Vanillllka22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 19:02   #3894
kicccia
Zakorzenienie

Zima, wiosna, lato no no dziewczynki

Call ignorujesz moje prośby truudno...
Idę czytać Księżyc w nowiu

vanilka ja Cię całkowicie rozumiem. Małe gesty ale dzięki nim czujesz się doceniona. Daj mu to do zrozumienia!

Edytowane przez kicccia
Czas edycji: 2010-07-13 o 19:04
Stary 2010-07-13, 19:05   #3895
Callanthe
Zakorzenienie

Nie mam ani 1/12 zdjęcia

Pomiń te czasy gdzie nie ma Edwarda!!!!!!!!!!!
Jake

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Ja czytałam wszystko 3 razy!!
Cudowne książki
Stary 2010-07-13, 19:08   #3896
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Zima, wiosna, lato no no dziewczynki
Bo to zalezy Bejb jakie masz naturalne włosy, wg mnie ofkoz Patrze na twe oczy i wiem, że zima żadna
(już kiedyś leciał gdzies ten film )
Stary 2010-07-13, 19:10   #3897
kicccia
Zakorzenienie

Właśnie boję się, że nerwy tylko stracę przy tej części!!!
Do jutra

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Bo to zalezy Bejb jakie masz naturalne włosy, wg mnie ofkoz Patrze na twe oczy i wiem, że zima żadna
(już kiedyś leciał gdzies ten film )
natural of ciemny brąz od czarnej farby pojaśniały i jest jasny brąz ale liczę, że wróci mój ciemny

Stary 2010-07-13, 19:13   #3898
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie boję się, że nerwy tylko stracę przy tej części!!!
Do jutra

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

natural of ciemny brąz od czarnej farby pojaśniały i jest jasny brąz ale liczę, że wróci mój ciemny
III cz. najlepsza!!
A przy drugiej miałam ochotę wyrzucić ją przez okno..
Stary 2010-07-13, 19:16   #3899
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Wydrukowałam właśnie papierzyska na studia i jutro rano jadę do rektoratu Aż się boję tych kolejek!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 19:52   #3900
Konto usunięte

Cytat:
tak poza tym to cześć
Często widywałam tutaj błędy ale zawsze się hamuję Czasem może i sama jakiegoś walnę ale od czego jest słownik w przeglądarce

Tusamolot sio! Zacznij się pakować

Cytat:
Jak wspomniałam warto korzystać z opcji w przeglądarce, na pewno podkreślanie błędów ma Opera (używam) i Firefox
Cytat:
U nas jest tak zazwyczaj i mnie to bardziej odpowiada
Cytat:

Zawsze do usług Teraz muszę się zmobilizowac, żeby z nowinkami jakimis się zapoznać
Pytałam się BSa i ciekawi Go grupowy, nie wiem czy faktycznie bylibyśmy w stanie ale nie wykluczamy oczywiście

Czytaj czytaj, przyda się

Pada deszcz, grzmi i błyska Niezła zmiana pogody ale przyda się, byleby tylko na króciutko, wolę już gorąc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości