|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20652119]
Ja dziś np. na seks w ogole nie mialam ochoty bo od rana mialam focha na BSa... rano przeniosl sie spac do drugiego pokoju - obudzilam sie a tu go nie ma! tak sie wkurzylam jak diabli , a jeszcze mielismy mala sprzeczke przed snem to juz w ogole... ![]() ![]() PS. za waszą namową zgłosiłam wymianę stroju kąpielowego, jutro jadę go odebrać... mam nadzieję że stanik bedzie Ok, natomiast majteczki dam do zmniejszenia do krawcowej zeby mi jakos je podszyła... bo pewnie bedą spadać ![]() ![]() ![]() basia ![]() żadne kompleksy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() choć fakt doświadczyłaś mojej nadpobudliwości... ![]() A czekaj czekaj co to za driny jakieś??? Bo ja ze wsi estem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3872 |
BAN stały
|
http://miksuj.pl/DrinkiSzczegoly.aspx?id=283
http://miksuj.pl/DrinkiSzczegoly.aspx?id=283 ![]() Do tego jeszcze blue lagoon która składa się z wódki, blue curacao, soku z cytryny i 7up lub sprite do dopełnienia ![]() tylko się zastanawiam od czego zacząć czy zrobić jeden rodzaj, czy po kilka z każdego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chociaż nie powiem ale ciekawi mnie grupowy, a najlepiej 2 facety i ja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazwyczaj większość tej sałatki pochłaniam JA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Także skoro osoby tutaj na czymś się znają, to czemu nie poprosić o pomoc, nie ma sensu szperać wtedy całego wizażu a wątek jest na społecznościach czyli mamy prawo do offtopów ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647275]Nimfyyyy! Dostałam się! Jestem TiRówką![/QUOTE] ![]() Po 1. ![]() Po 2. gratuluję bardzo i i cieszę się, że dostałaś się tam, gdzie chciałaś ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647773] W ogóle... poryczałam się, jak zobaczyłam wyniki rekrutacji ![]() Ja ja się dostałam u mnie, to w zasadzie aż takich nerwów nie było, bo dostać się powinnam i zareagowałam jak zawsze w takich momentach, uśmiechnęłam się i uspokoiłam ![]() Vanillllka witamy i zapraszamy do czynnego udziału w wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BS po piwo pojechał ![]() Brzucha trzeba napompować ![]() ![]() Żem naprodukowała ![]() Plery mnie bolą po inwentaryzacji, bo oczywiście musiałam z chłopami się bujać i taszczyłam zgrzewy napojów ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak poza tym to cześć Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-13 o 17:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Rozeznanie
|
a u mnie z ostatniej chwili - tak jak pisalam wczesniej,w Warszawie nie dostalam sie na studia nigdzie,ale niespodzianka - okazuje sie,ze zostalam zakwalifikowana na UJ. jade w piątek złożyć papiery ale szczerze mowiac nie wiem co robić - nie mam w krk zupełnie nikogo poza dwójką sfrustrowanych dziadków którzy cały czas się kłócą . wyjeżdżając zostawiałabym przyjaciół,znajomych - co jeszcze mogłabym znieść,ale dziwnie mi z myślą zostawiania tu BS-a. nie wierzę w związki na odległość. sama komuś z moim problemem zawsze bym powiedziała - jedź,jesteś młoda,nie rezygnuj z niczego - ale kiedy problem pojawia się u mnie to nie wiem jaką decyzję podjąć...
![]() ![]() probuje nadgonić wasze posty ale nie jest to mozliweee. skad macie tyle siły w paluszkach żeby tak pisać ![]()
Edytowane przez tusamolot Czas edycji: 2010-07-13 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3880 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() skoro masz dysleksje to pracuj nad nią i tylko mi nie mów,że to 'nie takie łatwe',bo też ją mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() zresztą zanim wyślesz post, patrz, co Ci podkreśliła autokorekta i będzie problem z głowy ![]() IWA!! Sałatka piczkę lizać!!! jeszcze jak się przegryzie to będzie orgazm bez stosunku. Wogóle sałatki ryżowe są suuuper. Reeva- jakoś jeszcze z tuńczykiem nie robiłam, ale muszę kiedyś wykombinować ![]() idę do chłopaków. Wszystkie laski co miały być dzisiaj odpadły- nie przyjdą i zostałam ja i 5 facetów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
No i będziesz miała mnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I nie fochuj tak ![]() Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-07-13 o 18:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
Nikt się nie wyśmiewa! Śmiałam się z tego, że też zwróciłam na to uwagę jak koleżanka.........
![]() ![]() Damo ja chcę Ciebie za żonę! Będziesz mi robiła sałatki?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
BAN stały
|
kicccia najpierw myślałam, że jesteś jesień, ale jak Cię poznałam, zdanie zmieniłam - zima jesteś
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652768]Jooo! Mamy właśnie takie plany wakacyjne, no poza tym uciekaniem i tańczeniem na golasa, z BSem pewnie tak, nawet na plaże nudystów BS chciał ale z ekipą? Orgia? Nieee, to fajne ludziska ale orgia niee
![]() Chociaż nie powiem ale ciekawi mnie grupowy, a[B] najlepiej 2 facety i ja [/B] ![]() [/FONT][/QUOTE] Zzazdroszczę szczerym sercem, ale ekipka z foto też montuje jakiś wypad nad morze, ale w sierpniu, a ja z Nimi ![]() ![]() ![]() ![]() No a ja MARZE o dwóch facetach i mnie razem, tugeder ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652773][FONT="Georgia"] No mi to pomogło i na pewno zwrócę się do Ciebie z prośbą niedługo o pewne propozycje, bo jakoś wolę się zapytać Ciebie niż pisać w wątku, gdzie i tak każdy będzie odpowiadał zupełnie inaczej i nic z tego nie wyniosę. Pytanie wkrótce ![]() : [/QUOTE] Zawsze do usług ![]() ![]()
#3888 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20652773]
Inaczej bym umarła ![]() ![]() Zgadnij ![]() BS po piwo pojechał ![]() Brzucha trzeba napompować ![]() ![]() Najlepiej usiąść i pić zimne piwo ![]() No za mna nomalnie dzień w dzień chodzi ostatnio bardzo zimne piwo.. no jak rzadko... A dziś jak w sklepie zobaczyłam browarka w lodówie, to aż mi się oczka zaświeciły ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20654790]z własnego doświadczenia-nie przejdzie ![]() Przy nasilonej chcicy mam wręcz OBSESJE ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- ja też, ale już nic nie chciałam pisać ![]()
#3890 |
Konto usunięte
|
A mi się marzy trójkąt z jedną laską i z jednym facetem. Tylko mój facet tu odpada, bo bałabym się, że będzie wolał tę drugą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ad.2 - tak bywa naprawdę super też ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20654891]A mi się marzy trójkąt z jedną laską i z jednym facetem. Tylko mój facet tu odpada, bo bałabym się, że będzie wolał tę drugą ![]() To też wchodzi w grę, tylko tak jak u Ciebie, bez mojego faceta ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Wiesz co, strzelam między wiosna lato... ![]()
![]() |
#3892 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TO MOJA DZIAŁKA!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Patrz jakie wyrazy podkreślają Ci się na czerwono i je poprawiaj. I pisz wolniej na klawiaturze ![]() Jak się chce, to można. Cytat:
![]() :boli brzuch, że śmiechu: ![]() ![]() ![]() Skąd wy czerpiecie takie teksty: piczkę lizać, zdalnie sterowany miecz, nioh, nioh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Boże.. Ta reklama Plus "bez endu" przyprawia mnie o wymioty ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
No tak wpisowe musi być ![]() Poza klasycznymi stosunkami zaliczyliśmy seks pod prysznicem no i muszę przyznać, że tego typu zabawy bardzo mnie podniecają. Strugi zimnej wody a BS we mnie ![]() Teraz mi się marzy małe co nieco w wannie. Ja to jestem taka romantyczka, więc mnie kręcą świece, wino i piękna, nastrojowa muzyka w tle. No ale na razie to tylko marzenia. Aczkolwiek planuje je wkrótce urzeczywistnić ![]() ![]() W czasie naszych wspólnych wakacji trochę się na mojego BS-a sfochałam. Miałam nawet plan, żeby mu odmówić stosunku no, ale jak się zaczął do mnie dobierać i ja sobie pomyślałam, że teraz to już długo długo nic to nie miałam serca powiedzieć nie. Zresztą ja zawsze chętna ![]() ![]() ![]() Dobra nie żalę się już ![]()
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Zima, wiosna, lato
![]() ![]() Call ignorujesz moje prośby ![]() Idę czytać Księżyc w nowiu ![]() vanilka ja Cię całkowicie rozumiem. Małe gesty ale dzięki nim czujesz się doceniona. Daj mu to do zrozumienia! Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-07-13 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
Nie mam ani 1/12 zdjęcia
![]() Pomiń te czasy gdzie nie ma Edwarda!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Ja czytałam wszystko 3 razy!! ![]() Cudowne książki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
Bo to zalezy Bejb jakie masz naturalne włosy, wg mnie ofkoz
![]() ![]() (już kiedyś leciał gdzies ten film ![]() ![]()
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie boję się, że nerwy tylko stracę przy tej części!!!
![]() Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przy drugiej miałam ochotę wyrzucić ją przez okno.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Konto usunięte
|
Wydrukowałam właśnie papierzyska na studia i jutro rano jadę do rektoratu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Tusamolot sio! Zacznij się pakować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czytaj czytaj, przyda się ![]() Pada deszcz, grzmi i błyska ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.