|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
ja na siłe siedzę, ale też bym chętnie spała zimne dłonie, stopy to już w ogóle
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Ze mnie się BS śmieje albo jest przerażony, zwłaszcza tymi lodowatymi rękami zwykle... a tak bardziej serio to się martwi strasznie o moje krążenie, kochany jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem mówi: specjalnie tak mówiłem, żebyś dotykała - bo wie, że tak na przekór działam jemu
![]() |
#3874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ludzie są na prawdę debilami ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, ja nerwowo nie wytrybiam przy czymś takim ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-19 o 20:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
Mi też wiecznie zimno
![]() ![]() ![]() ![]() W piatek jadę w góry! Prezent niespodzianka od Bsa na urodziny! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Lab ja mam identycznie, jakiś czas temu po prostu przestałam oglądać wiadomości czy czytać jakiś onet.. bo tylko się tym denerwuję, jaby to mogło coś zmienić!
![]() No a biznes dobra rzecz, tylko trzeba jeszcze mieć ciekawy pomysł, żeby nie zainwestować i nie zostać z niczym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wersję znam, i mi się podoba, zgadzam się co do damy... ale trudno być dziewicą i dziw...ą ![]() Ja słyszałam też, że jak zimne dłonie to dziewica ![]() Z kolei czytałam, że szybciej i pewniej dojdzie się do orgazmu jak się ma ciepłe stopy. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Labi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
madzia ja swojego BSa też poznałam na czacie. Głupia byłam, ledwo 15 na karku, cwaniaczyłam, a on (21 wtedy) stwierdził, że go taka gówniara wkurza no i wchodził jakoś na przekór
![]() po 1. spotkaniu też była przerwa (niedawno się dowiedziałam, że przeraziłam go tym, jakim byłam dzieciakiem), no ale tak wyszło, że jesteśmy razem. Ketamina co do zimnych nóg to ja słyszałam, że chodzi o ręce ![]() Dziwne, bo mój nauczyciel wfu mówi, że "najgorsze w życiu faceta są dwie rzeczy - ciepła wódka i zimna kobieta". On ma wiele takich szowinistycznych tekstów ![]() Poza tym mam dziwną sytuację z przyjaciółką. Myślałam, że się uspokoiło, ale dzisiaj powiedziała, że na wspomnianą tutaj wcześniej osiemnastkę mogę wziąć kolegę(BS za nim nie przepada, bo wie, że koledze obojętna nie jestem), bo przecież "BS nie musi wiedzieć". Czuję się tak (nie tylko z powodu tej wypowiedzi, ale ogólnego jej zachowania) jakby chciała rozwalić mój związek. Szkoda, bo zależało mi na tej przyjaźni, ale jeśli rzeczywiście tak jest...
#3880 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tymi stopami, to chyba powinnam zakładać ciepłe skarpetki na seks ![]() ![]() ![]() Zus a ona może mieć jakieś powody, żeby chcieć wam w związku namieszać? No i ona zna dobrze Twojego BSa? Ale tekst roku po prostu...
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-19 o 20:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zusska ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Na pewno na niego nie leci.
Zna go tak długo jak ja, czasami pisuje z nim na gg, ogólnie nie są sobie obcy. Od jakiegoś czasu niby poświęcałam mu za długo czasu, co się na niej odbiło. Ogólnie długa historia, ale ok, poprawiłam się, spotykam się z nią regularnie, jak dawniej, ale to jednak nie to samo. Może jest zazdrosna? Tylko własnie nie ma o co, bo już nie jest na 2. planie. Bo ona nie ma nikogo, a z poprzednim jej nie wyszło? Ale czy to powód? Mówi że mnie kocha, ale jednocześnie tak się zachowuje. Nie rozumiem jej, a rozmowy nic nie dają. Mam zamiar przeczekać to wszystko, mam nadzieję, że będzie lepiej, ale szczerze powiedziawszy zniechęca mnie do tej znajomości.
#3883 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś dziwne mi się wydaje to.. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Ketamina tja, gdyby to coś dawało... a ja i w skarpeciochach mam lody...
![]() Ej, dajcie tu jakiś opisik ![]()
#3885 |
Konto usunięte
|
Czeeeść... - przywitała się jednooka Orli i padła twarzą na klawiaturę. - nbgfvbghjujn.
Ale jestem zmęczona... Wykład, okienko u kumpeli, kolejny wykład, ćwiczenia, BS. Brrr, cały dzień na chodzie. Z okiem chyba minimalnie lepiej, ale mam tak spuchnięte, że nie widzę, białko całe czerwone, ale już tylko łzawi, ropieje dużo mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to opcja dwa - przedszkole językowe, mam 4 kumepele przedszkolanki, i prawie samych językowców wśród znajomych, zaproponowac im ciekawe pieniądze ale czy ja aby nie bujam w obłokach??
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-19 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Konto usunięte
|
Historii o siostrze nie mam, bo dziś właściwie jej nie widziałam.
A w ogóle zbulwersował mnie wykładowca od Kartografii... Napisał nam, co mamy kupić - zakupy za jakieś 300zł minimum... Ponadto każdy MUSI mieć na zajęcia laptopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22765072]Czeeeść... - przywitała się jednooka Orli i padła twarzą na klawiaturę. - nbgfvbghjujn.
[/QUOTE] ![]()
#3889 |
Zakorzenienie
|
Dobrze pamiętasz, dobrze. Teraz ponownie pytała czy moze jednak przyjedzie, po chwili stwierdziła, ze dobrze ze nie, bo nie bedzie jedyna solo, a później, że ona by chętnie potańczyła, ale jak ja idę sama, to ona też, więc nie będzie miała z kim. Wyszło tak, jakby miała się przeze mnie źle bawić.
Ogólnie nie mam ochoty na tę imprezę, więc pewnie dam prezent, zostanę na bardziej uroczystej części i nara, a ona niech się bawi. Przynajmniej nie będzie na mnie, że się jej nie podobało.
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może faktycznie w głębi jest zazdrosna o sam fakt, że Ty BSa masz, a ona nie. Wtedy się przyjaciółka często czuje jak to piąte koło u wozu, nawet jeśli bez sensu :/ Przeczekaj skoro tak postanowiłaś. Chociaż powiem Ci, że mnie to by też zniechęciło. Kocha Cię? To powinna chcieć dla Ciebie jak najlepiej, zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a mam jazdy ostatnio bez trzymany ![]()
![]() |
#3893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Labi ale my tu wszystkie głodne opowieści... jak my się w końcu z BSem zobaczymy i rzucimy na siebie, będę Wam relacjonować potem na pewno!
![]() A co do planu na biznes - boski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Zakorzenienie
|
nie no, poważnie cały czas już myśle o tym
mam dwie fajne dziwczyny solidne firmy, znam je ze szkoły i wiem, że one by mnie nie zawiodły, ale obie mają pracę, a ja na razie tylko snuję wizje - kto wie
#3896 |
Zakorzenienie
|
A gdzie byś to chciała rozkręcać? Powiedz, że w Szczecinie
![]() Ale Labi, OPOWIADAJ O SEKSIE! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Zakorzenienie
|
no dobra, ale powoli, bo dziś głowa mnie boli
![]() u nas tak na zmianę: raz rżnięcie i wyzwiska, szarpanie za włosy, a raz romantik fantastik z szeptami namiętnymi i jakąś taką magią no i tak było ostatnio jak zwykle zaczyna się od wąchania, ja go on mnie i koniec pytong musi wejśc do norki eeeeeeee no wstydze się ![]() dobra dalej przytuliłam się do niego silnego, wielkiego jak zwykle jędrny i czuły wsadził mi paluszka żeby sprawdzić wilgotnośc, i objął tak, że jedną dłonią pieścił prawa pierś, lewą pieścił językiem szybko a paluszek na dole w pipce i na zmiane do dziurki i o łechtaczkę ![]() jak zobaczył drwal, że ja juz miękka, wskoczył na mnie, czułam, że bardzo mnie pragnie, zawsze wtedy jest taki napręzony, podjarany i patrzy na mnie takim wzrokiem - jestes moja CALA ![]() rypie mnie i rypie i mówi, mówi szczerze: jak Ty mnie podniecasz kochanie jesteś taka seksowna ![]() i tak mnie bzykał, że miałam naprawde piękny orgazm ale to trza zobaczyc, bo to specyficzny rytm naszych ciał i takie zgranie na maksa ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- dziewczynki dziś ubogo i oschle, bo seryjnie kask mnie boli ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22765100] A w ogóle zbulwersował mnie wykładowca od Kartografii... Napisał nam, co mamy kupić - zakupy za jakieś 300zł minimum... Ponadto każdy MUSI mieć na zajęcia laptopa ![]() o, to mi już by ciężko było, finansowo
![]() |
#3898 |
Konto usunięte
|
Labi, a co ja mam finansowo mówić...? Mamy 215zł miesięcznie na osobę. W tym wszystkie opłaty itd. Masakra. Lapka mam, ale zakupy trzeba będzie zrobić, nie ma rady... Może pożyczę od kogoś i oddam jak dostanę stypendium.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle, genialnie po prostu. Może i kask Cię boli, ale za to wysekszona jesteś ![]() No i czego się tu wstydać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22765782]Labi, a co ja mam finansowo mówić...? Mamy 215zł miesięcznie na osobę. W tym wszystkie opłaty itd. Masakra. Lapka mam, ale zakupy trzeba będzie zrobić, nie ma rady... Może pożyczę od kogoś i oddam jak dostanę stypendium.[/QUOTE]
u mnie na studiach na 1 roku kiepskawo było, pamiętam jak jadłam ryż 4 dni w tygodniu z sosem pieczeniowym z biedrony a ramach luksusu jogurt a i tak na ryzu upasłam sie wtedy do 60 kg ![]() VIPy z biedrony przed imprezką i na w sumie też ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.