|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
Dziewczyny, padam. Właśnie wróciłam z zajęć Lady Styling. Tańczyłam bitą godzinę i jestem mokra. Zaraz pędzę pod prysznic, bo już sama tego smrodu znieść nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Konto usunięte
|
Zrobiła całą aferę po tym, jak może źle się wyraziłam opisując przebieg pieczenia ciasta przeze mnie. Aczkolwiek wszystkie inne dziewczyny bez problemu zrozumiały, co mam na myśli
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Axa - Upodobanie Ryby do życia "z gestem" przy złych warunkach materialnych = ??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19604819]Zrobiła całą aferę po tym, jak może źle się wyraziłam opisując przebieg pieczenia ciasta przeze mnie. Aczkolwiek wszystkie inne dziewczyny bez problemu zrozumiały, co mam na myśli
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Axa - Upodobanie Ryby do życia "z gestem" przy złych warunkach materialnych = ??? ![]() ![]() tzn. wydajesz, mimo że nie masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19604819]Zrobiła całą aferę po tym, jak może źle się wyraziłam opisując przebieg pieczenia ciasta przeze mnie. Aczkolwiek wszystkie inne dziewczyny bez problemu zrozumiały, co mam na myśli
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Axa - Upodobanie Ryby do życia "z gestem" przy złych warunkach materialnych = ??? ![]() ![]() Mi się wydaje, że chodzi o to, że chociaż nie mają kasy, to chcą pokazać innym, że tak nie jest i żyją na wysokim poziomie ponad własne możliwości, np. wysokie napiwki w restauracji czy coś podobnego.
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Axa - Upodobanie Ryby do życia "z gestem" przy złych warunkach materialnych = ??? ![]() ![]() Ach.. No właśnie, to było.. dziwne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor, jestem na 131 str, Ban dla sexusoul to cyber kara, Cielesne ukaranie bylo by o wiele wlasciwsze, zdradzila Nas wszystkich to niewybaczalneee
![]() ![]() Czytam dalej i kontynuuje cwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
Teraz dopiero zobaczyłam, że jestem obgadywana na innym wątku.... osz Boże Kochany. Teraz dziewczyny nas podglądają i mówią, że pozbyłyśmy się sexy żeby wygrać konkurs ...litości....
Czuję się koszmarnie. "mogła nie wrzucać nagich fotek do internetu...ble ble ble" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Konto usunięte
|
Yyy, a czy ktoś stąd poza mną i Sexy brał w ogóle udział w tym konkursie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do czytelniczek! A skoro tak wielbicie Sexysoul to przeczytajcie sobie całe dwa wątki do tyłu, dowiecie się o niej całej prawdy!
![]() A teraz to mądre w gębie.. Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-05-26 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do zaznaczonegp to brak mi slow. Przeciez my nasze fotki umiescilysmy w zaufaniu w prywatnym klubie a oskarzaja jakbys dala fote na portal typu onet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Konto usunięte
|
Na wątku fashion już to wytłumaczyłam, przestały się tak czepiać
Kiciu, nie przejmuj się! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ludzkiej naturze jest komuś zaufać. Sexysoul była z Wami [chyba] od początku. To normalne, że nawet na forumowej społeczności po jakimś czasie rodzi się zaufanie. Fotki zostały niecnie wykorzystane. Nie powinna tak robić; dobrze, że dostała bana. Ludzie gadają, ale zapomną ![]() ![]() Trzymaj się kicia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
No tak, tylko po co mają się denerwować jak mogą poznać całą prawdę
![]() "Mogła nie wrzucać nagich fotek do internetu" A sexysoul mogła ich nie kopiować [=kraść] i używać do własnych celów ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, że wyjaśniłaś Ty Orlico i Dama
![]() Ja wolę nic nie pisać bo jeszcze podłapią temat znowu... Tylko martwi mnie, że niektóre rozgrzebały i znają nawet mój nick....! |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Konto usunięte
|
Niee, od początku samego to tu może z 5 osób zostało... Ona dołączyła w sumie całkiem niedawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19604440]Kicia, ale czemu zapytałaś, zepsułaś mi niespodziankę
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Można powiedzieć, że od początku psuła atmosferę na wątku, czepiając się o byle gówno... Pamiętacie choćby akcje z ciastem? ![]() Moje ciasto! ![]() Cytat:
No jak kiedyś podawałam przepis na murzynka i potem Orli upiekła i pisała jak wyszło, to sexysoul widziała problem w niejednoznacznym opisie tego czy to ciasto wystygło czy polewa wystygła... jakby to miało dla niej jakieś znaczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Konto usunięte
|
Bo jedna z dziewczyn w ramach wyjaśnienia, co się stało z sexy, wrzuciła linka do Twojego posta tutaj, jak przedstawiłaś sytuację. Nie masz się czego wstydzić, serio...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4010 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19605423]Niee, od początku samego to tu może z 5 osób zostało... Ona dołączyła w sumie całkiem niedawno.[/QUOTE]
A, to przepraszam. Jakoś mi to umknęło podczas czytania. Ale zauważyłam w jej wypowiedziach takie czepialstwo i w ogóle...
![]() |
#4011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, bo co ją to obchodzi. Czy polewa czy ciasto. Dla mnie jest logiczne, że najpierw musi wystygnąć ciasto, żeby można było polać polewą.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Wtajemniczenie
|
nie ma ktos jakiegos bardziej pozytywnego tematu?
![]() ![]()
![]() |
#4013 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19605449]Bo jedna z dziewczyn w ramach wyjaśnienia, co się stało z sexy, wrzuciła linka do Twojego posta tutaj, jak przedstawiłaś sytuację. Nie masz się czego wstydzić, serio...[/QUOTE]
A podobno cytowanie czegoś z innych wątków jest karane punktami, przynajmniej ktoś mi kiedyś w innym wątku powiedział ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- A dziewczyny, jak u Was z tą powodzią? Do mnie fala ma przyjść w niedzielę/poniedziałek, ale na szczęście nie ma dojść do mojego domu.. Fiu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Konto usunięte
|
A tak z innej bajki... Jak byście zareagowały?
W ramach mojego obiadu z tym "byłym braciszkiem", BS nie robił żadnych problemów, a potem zapytał, czy może iść na piwo z dawną przyjaciółką. Nie widziałam przeciwwskazań, bo znam tę laskę i bardzo ją lubię i jej ufam, wiem zresztą, że nigdy nie było między nimi żadnych kontaktów damsko-męskich. Wszystko super, tylko dziś BS mi spokojnie oznajmia, że "X nie może się ze mną spotkać, bo wyjeżdża, ale za to umówiłem się z Y, pójdziemy razem do Z", gdzie Z to jego kumpel, którego też lubię i szanuję, ale Y to laska, z którą swego czasu pracowałam, ale mało ją znam, poza faktem, że ma taki bardzo hmmm kokieteryjny styl bycia i BS sam mi się kiedyś przyznał, że mu się podoba. Jak się zorientował, że jestem zła za ten pomysł, to powiedział, żebym też przyszła, ale sam by na to nie wpadł, gdyby nie moja reakcja... No nie wiem, co o tym myśleć ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Pierwsze słyszę. Ale tamta dziewczyna nie zrobiła tego złośliwie, wręcz przeciwnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19605564]A tak z innej bajki... Jak byście zareagowały?
W ramach mojego obiadu z tym "byłym braciszkiem", BS nie robił żadnych problemów, a potem zapytał, czy może iść na piwo z dawną przyjaciółką. Nie widziałam przeciwwskazań, bo znam tę laskę i bardzo ją lubię i jej ufam, wiem zresztą, że nigdy nie było między nimi żadnych kontaktów damsko-męskich. Wszystko super, tylko dziś BS mi spokojnie oznajmia, że "X nie może się ze mną spotkać, bo wyjeżdża, ale za to umówiłem się z Y, pójdziemy razem do Z", gdzie Z to jego kumpel, którego też lubię i szanuję, ale Y to laska, z którą swego czasu pracowałam, ale mało ją znam, poza faktem, że ma taki bardzo hmmm kokieteryjny styl bycia i BS sam mi się kiedyś przyznał, że mu się podoba. Jak się zorientował, że jestem zła za ten pomysł, to powiedział, żebym też przyszła, ale sam by na to nie wpadł, gdyby nie moja reakcja... No nie wiem, co o tym myśleć ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Pierwsze słyszę. Ale tamta dziewczyna nie zrobiła tego złośliwie, wręcz przeciwnie.[/QUOTE] Ja bym przebiegle sama to zaproponowała, czy mogę iść z nim, gdyby nie szedł z X ![]() Ale zdenerwowałabym się trochę i oznajmiła mu, że może iść, ale tylko pod warunkiem, że będzie się pilnował i wie, że ma mnie. W tym przypadku, Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Raczkowanie
|
To wyzsza matematyka z niewiadomymi x,y,z tylko oby to wszystko sie nie rownało = G
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.zeberka.pl/art.php?id=8700 Zobaczcie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
ORLI - Znając moją zazdrość pewnie byłabym zła ale skoro on jest kompromisowy to możesz iść
![]() ![]() Orli jeszcze jedno pytanie do tego. Masz gdzieś linka, gdzie ta dziewczyna wstawiła moj post? tak z ciekawości......... (nie mogę znaleźć) |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Raczkowanie
|
Orli może byłabym trochę zła, ale potem zaczęłabym się zastanawiać, czy na pewno warto się o to kłócić i gniewać. Może BS się boi, że jeśli odbudujesz relacje z przyjacielem i będziesz miała dla niego mniej czasu? Porozmawiaj z Nim o tym
![]() ![]() Jeśli koleżanka ma taki sposób bycia, to pewnie na imprezie szybko znajdzie sobie jakiś obiekt do flirtowania, bo wie, że Twój BS jest szczęśliwie zakochany ![]() BS Cię kocha ![]() ![]()
![]() |
#4020 |
Konto usunięte
|
Już szukam, zaraz podeślę na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.