|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAA wszystkiego naj naj naj lepszego
![]() ![]() ![]() Labi dziwnie Ci boć pijana :P Ja dziś znalazłam nowe mieszkanko Kawalerka w 100 letniej pięknej kamienicy, jest cudowna i jestem mega zadowolona. A laski może się orietnujecie nie wiecie czy ogrzewanie elektryczne w 2 taryfie jest drogie ?
|
#3993 |
|
Konto usunięte
|
Jutro jadę z BSem i jego rodzinką do ich znajomych, których już nieraz miałam okazję spotkać na imprezach rodzinnych itd. Ale i jakiś tam stres jest. Zwłaszcza, że mam upiec na jutro muffinki
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczynki
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
Wsyssstkiego naj, naj, naj Fallen
|
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
Fallen, wszystkiego najlepszego ;* spełniania marzeń (:
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Fallen, seksu!
![]() Kupiłam to mydełko i maść cynkową. Zobaczymy, dobrze, że sobie chwalisz reeva ![]() Dziękuję. |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze zdążyłam! Wszystkiego dobrego FallenAnn
|
|
|
|
#4000 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego naaaaaaaaaaj !
|
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz czuje ze dostalam @
|
|
#4002 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Fallen, wszystkiego naj, naj, naj
![]() Cytat:
Ja w Szczecinie studiuję.Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dzisiaj dostałam co prawda spodziewałam się, ale bólu brzucha nie.. od kiedy mam plastry nic mi nie było, a dzisiaj to masakra jakaś |
|||
|
|
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie no... zartuje, choc cos niestety w tym jest....
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
powiedział mi, że kocha inną. a ja siedze cała zapłakana...
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie piwo lubicie najbardziej ? Bo ja kochałam dog in the fog, ale go już nie ma ;( lecha lubię ( zimny lech :P) i redsika też ![]() o boże dopiero teraz to przeczytała, , jak to kocha inną, givemecookies, mów, płacz byleby nam w ramię kurczę ej to straszne
Prawda! Sprawiedliwość! Wolność! I Jajko Na Twardo! Pratchett Edytowane przez black-bubu Czas edycji: 2010-09-05 o 00:08 |
|
|
|
|
#4006 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię redsy, lubiłam dębowe mocne, nie wiem, rózne... ale eh
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie uwielbiam swoje miasto i za rok tu wracam, w dodatku dzisiaj na imieninach dziadka pojawiła się ogólna konkluzja że powinnam zostać prezydentem miasta ![]() Ale ziiimno... nic tylko wtulić się w Mojego (gdyby był blisko..) i spać. givemecookies wyżal się nam... ;*
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-09-05 o 00:37 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
o fak...
biedaku Ty. Mów.
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Fallen sto lat
bo mamy ur. w ten sam dzień![]() ja od jakichś 3 dni mam doła totalnego, chyba kryzys osobowości przechodze.... a jeszcze wczoraj uzmysłowiłam sobie, że oprócz mamy i taty to nikt nie pamięta o moich urodzinach, a tyle podobno znajomych mam.... nawet ta moja pierdoła zawaliła.... no nie do końca może ale dla mnie tak.... niesmak pozostal nawet sex nam sie nie udal, choc ostatnie kilka dni był świetny....w czwartek jedziemy nad morze i jak mi sie nie poprawi to bedzie kiepsko ![]() buziaki Kochane.... sexujcie się ile wlezie ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- aha... dziewczyny... nie chcę żebyście pomyślały, że wymuszam na Was zyczenia.... ja rozumiem, że jestem tutaj na nimfo krótko i się dobrze nie znamy, więc nie mam do Was ani krztyny żalu Chai a co szydełkujesz??? poka poka
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
tadzieusz i nie przylazłaś i się nie przyznałaś! Wszystkiego co najlepsze... zwłaszcza sexu
![]() Ech co to za doły tutaj mamy... brać się w garść kobitki i opowiadać nam co wam leży na sercu! |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieusz sto lat!
I dla Fallentakoż A komin na szyję dziergam ![]() Tak to sobie w mmorpg gram, coby mózg miał zajęcie, a nie myślał o złych rzeczach, bo dół juz od tygodnia...
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Chaigata no co Tyyyy... mówiłam, jakaś czarna seria z tymi dołami...
Mi znowu zimno, więc zrobiłam kawko-kakao i siedzę zakutana w kocyk, uciekam czytać "Grę anioła" (Zafon *.*). |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko bo idę do Bsa zaraz po mnie przyjedzie
![]() Dziewczyny najlepszego! A z tym mydłem siarkowym i pastą cynkową(nie pomyliłam? ) trafiłyście bo miałam to kupować, koleżanka bardzo zachwala i widzę po jej twarzy, że to działa! Muszę kupić ![]() A na wągry to pomoże???? Miłego dnia;* |
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie do dziewczyn które kupują nietestowane kosmetyki, jakie szampony i lakiery kupujecie ? Bo nie mogę znaleźć dobrego, nietestowanego szamponu.
|
|
#4016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Właśnie się obudziłam, a o 15 przyjeżdżają po mnie teściowie, muszę się ogarnąć z tymi muffinkami....
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21870755]Wyżal się do woli, kochana...
[/QUOTE]myślałam, że już będzie wszystko dobrze. spotkaliśmy sie, przypadkowo, ale było naprawdę fajnie. on cały czas do mnie pisał sms, zagadywał na gadu, ale bał się spotkania (z resztą sam mi to powiedział). myślałam wręcz byłam pewna, że coś jeszcze do mnie czuje, że coś z tego będzie. myliłam się. powiedział, że kocha inną. to tak w skrócie.
|
#4018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale moze cos mu od....ło, zachowanie mowilo ze jest ok, a on walnął cos takiego... |
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Fall i Tadzieuszowej
Z okazji urodzin życzę Wam: - Aby każdy dzień miał kształt Waszych marzeń, - Aby Waszą drogę ominęły wszelkie troski i niepowodzenia, - Abyście przeszły życie w pełni, lecz zawsze pozostały sobą. Życzę Wam jak najwięcej takich chwil, w których z uśmiechem na twarzy mogłybyście powiedzieć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!!! nadrabiam zaległości w czytaniu
|
|
|
|
#4020 | ||||
|
Konto usunięte
|
Fallen, Tadzieusz najlepszego
![]() Zawsze tylko tyle mówię życzeń Co tylko sobie zamarzycie niech się spełni Cytat:
Cytat:
A tableta dla mnie skuteczna na ból jest Natrax 200, tania nawet Wręcz bardzo skuteczna, dzięki niej nic nie czuję, no i nie puchnę od tego bólu.Wtf? Nie ogarniam po cholerę Cię zapraszał, spotkał się z Tobą, chyba chciał Ci doje..ć, naprawdę super koleś Współczuje Nie myśl o idiocie, bo chciał w Tobie najzwyczajniej wzbudzić zazdrość... Niezłą pożywkę pewnie z tego ma...Cytat:
A z piw innych gatunkowo: Ciechan Miodowe To jest piwo na miodzie, bez kitu sama słodycz! Polecam tym, którzy nie przepadają za jasnym. A i jeszcze Gniewosz , to jest ciemne piwo, rewelacja, posmak ma karmelku ![]() Cytat:
Niestety mam problem z wągrami na skrzydełkach nosa, jak będzie maść, to się okaże, jest troszkę lepiej ale tam mam lipę. Na zimę kupię sobie tonik na kwasach (wezmę tylko 10%), to trochę pozrzucam skóry i mam nadzieję, że pomoże na ten nieszczęsny nos...---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Aaa i zapomniałam powiedzieć o której wczoraj do domu wróciliśmy Najpierw byliśmy za domem BS przy takiej rzeczce na piwku, potem na dwóch w domku i potem jeden kolega stwierdził, że musi iść, bo wbija się na jakąś 18-tkę, to poszliśmy z nim Oni byli na dole w pubie a normalni pijacze u góry. Popiliśmy sobie tam trochę, pograliśmy w bilarda i piłkarzyki i przyszedł koleś, że zamykają i jesteśmy ostatni. Następnie poszlim jednego kolegę odprowadzić i wnet ten z tej 18-tki kogoś też odprowadzał, to poszedł na stację po 4-paka i poszlim do piwnicy jednego kolegi, ten odprawadzany też poszedł . BS powalony zrobił formułę 1 i oblał wszystkim piwem, oblewali jeszcze inni i cali mokrzy byliśmy. Do domu dotarliśmy około 5 rano Siedziałam na kompie jeszcze 0,5h, bo zbierałam na farmville winogrona Jak się kładłam było jasno (5:45)
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

w 100 letniej pięknej kamienicy, jest cudowna i jestem mega zadowolona. A laski może się orietnujecie nie wiecie czy ogrzewanie elektryczne w 2 taryfie jest drogie ?

co prawda spodziewałam się, ale bólu brzucha nie.. od kiedy mam plastry nic mi nie było, a dzisiaj to masakra jakaś

A tableta dla mnie skuteczna na ból jest Natrax 200, tania nawet
Nie ogarniam po cholerę Cię zapraszał, spotkał się z Tobą, chyba chciał Ci doje..ć, naprawdę super koleś
To jest piwo na miodzie, bez kitu sama słodycz! Polecam tym, którzy nie przepadają za jasnym. A i jeszcze Gniewosz , to jest ciemne piwo, rewelacja, posmak ma karmelku