![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Dzien dobry w sobotni, sloneczny poranek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
A ja mam dziś BS-ika cały dzień ![]() ![]()
![]() |
#4173 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Ale to takie moje doświadczenie... Kochana ja nie wiem co Ci doradzić. Mnie to też irytowało, ja praktycznie nabawiłam się nerwicy przez tamte jego popijania... Ja próbowałam rozmawiać ale nie docierało..... J apo prostu odeszłam (kochałam, ale odeszłam)... Nie wiem, porozmawiaj z nim...ale jeśli on nie zwróci uwagi na Ciebie, na Twoje potrzeby, na to, że nie podoba ci się to....to nie wiem, czy będziesz z nim szczęśliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma chłopak zdrówko do picia..... powiedz mu, że jest ci przykro jak tak się zachowuje.... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Oj...może źle to ujęłam. On wogóle nie pije. Pijemy tylko razem jak coś, ewentualnie piwo z kumplem. Poza tym NIGDY nie pije. Tylko teraz kumpel wrócił to poszli na rynek. Napisałam, że był pijany bo jemu po 2 piwach język się plącze. I tak objawia się jego picie. Ale nie wiem czy wypił więcej i czego.
Dlatego wiem, że to jednorazowy wybryk i sam powiedział, że dzisiaj nie pije na tej mojej imprezie. Ale nie chcę łaski i tłumaczyć się przed znajomymi, więc pozwolę mu wypić trochę. Nie będę go kontrolować - sprawdzę jak się sam zachowa. ![]() Chodziło mi tylko o to, że nagle zaczął latać na rynek i mówi, że ja też chodziłam. Takie tłumaczenie. Kolega przyjechał i cały w skowronkach (sama uwielbiam tego gościa). Ale jakoś mam obawy czy 4 kolesi aby napewno nikogo nie podrywało wczoraj? 2 zajętych było.... Albo czy ich nie podrywali. Mam obsesję zazdrośnika i chyba to wszystko dlatego.... Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2011-03-12 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
też jestem zazdrośnikiem ale powolu mi to mija
![]()
#4181 |
Zakorzenienie
|
Dobraliśmy się pod tym względem. Jestem cholernie zazdrośna i on też
![]() Ale takie dzwonienie dwa razy w nocy koło 2 i gadanie jak on to mnie kocha i jaka jestem cudowna.... I znowu mamy tak samo: po % włącza nam się lampka "love" ![]() Dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pogadaj na spokojnie z nim i już. ![]()
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
a ja już nie jestem zazdrośnikiem
wiecie co??? a mi się włączyło coś takiego jakby hmmmmmm jestem totalnie obojętna, na wszystko jak mnie ktoś wkurza to nawet nie chce mi się z nim gadac, jak ktoś mnie nie lubi i nawet jeśli mi na tej osobie zalezy to jednak sie wycofuje, nic na siłę taka się robię milcząca piekna pogoda Madzia(mww) to co??? planujemy jakiś wyjazd??? ja mam urlop od 3 lipca do 16 ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-03-12 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
labi dobrze że dopisałaś że to do mww bo nie czailam o co chodzi z tym wyjazdem
![]()
#4185 |
Dolce vita
|
Ja już wspominałam, ze po %% powiedziałam mojemu BS,ze go kocham, mimo, że sama nie wiem czy coś czuję... a chyba czuję, ale wolę na żywo i poczekam aż to on to powie pierwszy.
No i też mam teraz olewkę. Jestem zła na mojego za dzisiaj i praktycznie nie odzywam się. Tak, nie nie wiem, tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() a co?? jeszcze nie powiedział?? oj ![]()
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ![]() może któryś z weekendów??? ![]()
![]() |
#4190 |
Wtajemniczenie
|
Ale dziś piękna pogoda
![]() mmm przyjeżdża dziś do mnie mój BSik może wykorzystamy to że jeszcze nie dostałam md ![]()
#4191 |
Dolce vita
|
Niee, ciągle jesteśmy na etapie- strasznie Cię lubię, uwielbiam....baaaardzo uwielbiam,a nawet więcej niż uwielbiam....wiesz co , czuję.No to pytam go - co czujesz? no wiesz....mówię, że nie wiem... oj no wiesz! noooormalnie strrrasznie Cię lubię....niee no więcej niż lubię, uwielbiam, strrrasznie.. - hahaha i tak w kółko. Ja mu z kolei odpowiadam tym samym, po tej pijackiej wtopie wolę się nie wyrywać.
Jesteśmy formalnie 3 miesiące... znamy się 1,5 roku. Nie wiem czy to za wczesnie, czy nie... ale ja naprawdę już cos czuję. Wyprzedzając Wasze komentarze, to wcale mi nie zależy na tym, żeby już mi mówił i prawił wyznania miłości - nie, jest mi dobrze tak jak jest (chodzi mi bardziej o to, że spaliłam sprawę z tym : kocham Cię, jak byłam po %%%) |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Labi - ja mam I urlop od razu po świętach Wielkanocnych (2 tygodnie), w lipcu bierze moja biurowa koleżanka
![]() ale coś wykombinujemy, co? |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- taaaaa i tak to jest, jak sie siedzi w chacie w sobotni wieczór ![]() super ![]() a najlepsze jest to, że nie bardzo można ponarzekac, bo zaraz oskarżenia, ze jak ja smiem narzekać idę chyba gdzies na spacer tylko gdzie?
![]() |
#4194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25680894]też siedzę....[/QUOTE]
poszłabym na basen, ale dupa zarośnięta, a ogoliłam dziś tylko łydki depilatorem jutro reszta no i samej tak głupio z tym celulitem i bez makijażu ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ana cho na kawę i lody jakieś!!!! Może i na drina czy cos
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-03-12 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gdyby aneszna mieszkała kolo nas dołączyłaby do nas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po pijaku to mi się włącza lampa ale bierz mnie albo ja dobiorę się do ciebie ![]() ![]() a co do zachowania twojego BSa to tak jak dziewczyny radziły powinnaś rozmawiać z nim do skutku no bo jeśli nie zobaczy że ciebie to rani i to nie żarty to nie będzie miał motywacji aby się zmienić druga kwestia może być taka że on nie chce zmian i mu to odpowiada a tobie nie wiec powinnaś sie zastanowić czy dasz rade będąc z nim dalej Wczoraj był BS i był też s razy 2 ![]() ![]() Dziś też się widzimy ![]() piękna pogoda trzeba ubierać szpileczki i na spacerek ![]()
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Idealna pogoda na spacer.... Dobrze, że mieszkam blisko lasu - jest gdzie (ale nie ma z kim) pójść na świeże powietrze i pobyć wśród zieleni, ukoić nerwy i nie myśleć o sprawach, które na codzień nas martwią... Miłej niedzieli i mnóstwo seksu.... (można już jechać do lasu i krzyczeć ile sił w płucach) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.