![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
a jemu co odbilo? powiedzial ci w ogole o co chodzi czy prosto z mostu walnal?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
moze jeszcze to poskladam...musze bez niego nie widze zadnego ,,jutra'';| z nim wszystko robilam po raz pierwszy mimo ze nie jest moim pierwszym chlopakiem..;(
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- moj BS zawsze byl delikatnym facetem i to w nim kochalam wiedział zawsze co mnie boli a dziaj jeden z jego kumpli sie powiesil a na dokladke o rana mial jakies emoskie schizy typu ze nie zasluzyl sobie na mnie do tego jego przyjaciel to moj byly wiec sobie moj BS ubzdural ze ten sprobuje mnie odbic czy on ****a jest tak slepy ze nie widzi ze mnie tym rani? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
charlotteq wyglada na to ze chlopak sie zalamal..jedyne co mozesz zrobic to powiedziec mu co o tej calej sytuacji myslisz, ze go kochasz i nei chcesz byc z nikim innym i chcesz go wspierac w tych trudnych chwilach ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
mowie ale on nawet sie doczepil do tego ze napisalm do was dziaj ze mu nie powiedzialm...pomijac fakt ze skwintowal to ze nie jest maszynka do sexu jakis czas mielismy spore problemy z jego no ekhem erekcja ale ostatnio po wielu staraniach w koncu sie udalo a on to potraktowal jak nie wiem porazke...czuje sie do nieczego ;|
uwaza sie za zamalo wystarczajacego a dla mnie,ale nie jest taki , jest idealem... ale nie da sobie tego wytlumaczyc ehh dziewczynki jakos musze ten syf ogarnac dziekuje za wsparcie jestescie cudowne i soki za bledy nie mam sily ich ogarniać ![]() Edytowane przez charlotteq Czas edycji: 2010-03-24 o 23:37 Powód: ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wlasnie nie jest maszynka do sexu a powinien byc dumny ze cie tak podnieca a chlopak ma chyba problemy z wlasnym ja, albo cos ukrywa(czytaj: inna dziewczyne) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziewczyny nie ma...chyba wiedziala bym o tym bo mamy wspolnych przyjaciol ktozy dobrze wiedza co mysle na temat zdrady i on tez wie ze nawet zdrade bym mu poblazala bo taki mam dziwny poglad ale co do jego saooceny to faktycznie ta sprawa z erekcja i w ogole spowodowala ze ma mnustwo kompleksow na tym tle ![]() ![]() ![]() ale chyba powoli dochodzimy do jakiegos punktu stablizacyjnego naszej rozmowy...jutro moze to posklejam w calosc ...ale nigdy nie bylo tak zle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
wyglada na to ze chlopak ma lekka depresje z powodu po pierwsze i najwazniejsze smierci kolegi po drugie co jeszcze wszystko pogorszylo problemy z erekcja..dlatego powiedzial ci tak a nie inaczej.musisz go wspierac a napewno wszystko sie ulozy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
sylvi_86 dziękuje ci bardzo za wsparcie potrzebowałam kilku słówek
ogólnie wszystkie jesteście wielkie a teraz trzymać kciuki żebym to naprawiła. Uszy do góry i idę działać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18116842]U mnie ani bólu, ani krwi, ani przyjemności
![]() ![]() to tak jak u mnie... Cytat:
Cytat:
a po za tym to tak jak wspomniala juz kolezanka powinnas rowniez uswiadamiac mu ze on jest wazny dla ciebie i ze jego problemy sa waszymi ze problem z erekcja nie jest koncem swiata i ze nie traktujesz go jak zabawki trzymam kciuki za was ![]()
![]() |
#4243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko że on jest cudownym BS-em bo zawsze stara się żebym czuła się u jego boku jak księżniczka, żeby mi niczego nie brakowało. Spelnia moje zachcianki pragnienia fantazje, nawet nie muszę mu o nich mówić ,pod tym względem jest cudowny,ale i w tym tez jest duża wada za bardzo się stara a każde nawet drobne poślizgniecie traktuje jak porażkę mimo ze mi ona w ogóle nie przeszkadza to on czuje się jakby nie potrafił być facetem który dba o swoja kobietę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
charlotteq moim zdaniem chłopak ma głupie przemyślenia bo jak się jest w dołku to tak już niestety jest. Sama miałam tak dwa dni temu. Trzymaj się, bądź z nim teraz blisko bo tego potrzebuje
![]() afrodytta kocham lody chałwowe - ale mi smaka zrobiłeś! |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Konto usunięte
|
Obstawiam, że Afrodytek tak trafił w fantazję Kmee, bo sam jest tym jej brunetem
![]() ![]() Charlotte, wszystko już zostało powiedziane, musisz go teraz wspierać i nie dawać sobie nic wmówić. Potrzebuje Cię, nawet jeśli nie zdaje sobie z tego sprawy. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Wczoraj mi taką chcicę zrobiłyście, że nie mogłam spać, a teraz trudno mi usiedzieć w miejscu -.- Nie lubię Was. -.- |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18124253]Obstawiam, że Afrodytek tak trafił w fantazję Kmee, bo sam jest tym jej brunetem
![]() ![]() ojej! ale bym szok przeżyła ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18124253]Charlotte, wszystko już zostało powiedziane, musisz go teraz wspierać i nie dawać sobie nic wmówić. Potrzebuje Cię, nawet jeśli nie zdaje sobie z tego sprawy.[/QUOTE] Wspieraj go i tłumacz, że jest naj. Ty też musisz robić tak, żeby on czuł się księciem i mężczyzną idealnym.. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18124253]Wczoraj mi taką chcicę zrobiłyście, że nie mogłam spać, a teraz trudno mi usiedzieć w miejscu -.- Nie lubię Was. -.-[/QUOTE] My Ciebie też nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale najważniejsze ze zaraz do mnie przyjdzie^^ a ja wiem jak sie to skonczy nananana^^ Lubie się tak godzic^^ JESTEŚCIE CUDOWNE!! bez was wczoraj wpadła bym w jakaś handre xd |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
Dasz radę
![]() Zmiana samooceny i przekonanie go wymaga czasu, ale na pewno Ci się uda ![]() ps. może zakończ znajomość z exBS? |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
i ostatnio oboje do mnie wpadli co prawda ex musiał się zając kompem bo ja BS-a nie wypuszczałam z obiec ale itak mu się te schizy włączyły on tak czasem musi pozazdrościć potem mu mija ![]() ![]() ![]() kurde po kłótni jestem jeszcze bardziej napalona niż normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, no to siła wyższa
![]() Ech jakie to fajne uczucie, kiedy każdemu masz ochote krzyczeć jak Ci dobrze i cudownie... ![]() Wczoraj zaprosił mnie żebym dziś kupiła coś na kolacje, przyjechała do niego i została! Siedze w pracy jak na szpilkach i nie mogę się doczekać ![]() Kurde znowu mi pryszcz na czole wyskoczył przed okresem.. jak mnie to wkurza! ![]() ps. po awanturce zawsze jest intensywniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18124253]
Wczoraj mi taką chcicę zrobiłyście, że nie mogłam spać, a teraz trudno mi usiedzieć w miejscu -.- Nie lubię Was. -.-[/QUOTE] ![]() Oj wiemy, wiemy, ze jestesmy cudowne! ![]() ![]() Grunt, ze pomogłyśmy! ![]()
![]() |
#4252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko pamiętaj, żeby zachować spokój. Bo jeśli nie, to tylko pogorszy sytuację. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18124253] Wczoraj mi taką chcicę zrobiłyście, że nie mogłam spać, a teraz trudno mi usiedzieć w miejscu -.- Nie lubię Was. -.-[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nie chce więcej tego słyszeć, jest mi przykro i smutno, że sugerujesz mi, że jestem z nieudacznikiem i nie umiem sobie wybrać odpowiedniego partnera. Fajnie by Ci było, gdybym ja Ci codziennie mówiła z jaką brzydką, nic nie warta i głupią dziewczyną jesteś i pytała czy nie stać Cie na lepszą?” Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-03-25 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Od jakiegoś czasu w piątek jak rozmawiamy przez telefon to pojawia sie dialog: - Jutro sobota? - No. - I się widzimy? - No. - To o co się pokłócimy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
buehahahhaa no tak
![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ps. wrzuciłam jakieś fotki do albumu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Rozeznanie
|
aaa, dziewczyny! nosi mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
Kmee! Ty słodki króliczku (playboya)
![]() Śliczna Pani i jej Pan ![]()
![]() |
#4258 |
Konto usunięte
|
Kmee zawsze myślałam, że mam Cię w przyjaciołach
![]() Wysyłam w takim razie ![]() Muszę zobaczyć co to za Pan ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
e no jaki fajny pan
![]() ![]()
#4260 |
Zakorzenienie
|
Matko, dziewczyny. Ale mnie kima wzięła, spałam od 16-18.30
![]() Kmee - pięknie wyglądasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.