|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
Ja bym mogła siedzieć i siedzieć ale nienawidzę się przebierać po ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wy mnie mobilizujecie dziewczyny... Nimfy biorą się za siebie! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Basenu nie lubię, bo śmierdzi i wysusza, ale lubię posiedzieć w jacquzi, miałam okazję pierwszy raz w te wakacje.
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez za bardzo pływać nie umiem, ale jak widać nie utopiłam się jeszcze wiec nie jest źle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Muffinki wyszły, są zjedzone chyba prawie wszystkie, ale się powylewały i byył brzydkie.
Nie mam dzisiaj już siły na cokolwiek, bo się wszystko wali... i lodówka nie chłodzi... ![]() Koniec wolnego, znowu czekanie na BS do 18.30, szkoła, nauka, autobusy... zima... wrrr....brrrr.... Chyba pójdę do wanny ze świeczkami...
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Orli, czemu ja Cię nie mam w znajomych?
![]() Ja nie umiem pływać ;( Dzisiaj robilam ciasto w mikrofalówce. Nie wyszło. Przed chwilą mnie oświeciło, że nie dałam jajek ![]() Zagłosujecie? Link w podpisie ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-10-24 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Ja już wczoraj zagłosowałam Zusss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
BAN stały
|
ooooj był
![]() ![]() ![]() Lepiej to niż baba jaga ![]() Czytałaś część odnośnie minetek które masz zrobić? Yyyyyh! teraz się zorientowałam: Ty mi komin tez robisz?? ![]() EDIT: ach, no i ja też już na Ciebie głosowała, Zuss :) tak w ogóle to masz taką orientalną urodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam na wymianie w Niemczech i mieszkałam u tureckiej rodziny (wgle szkoła była pewna tej narodowości) to mnie wzięli za swoją
![]() Dama napisz coś więcej o ss ![]()
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko odłożyłam na troche Twoje łapki, żeby kombinować jak je zrobić. Właśnie wyszłam z wanny z BS i jest mi lepiej, powygłupialiśmy się lekko i łapię za drucik zaraz... ale ten z włóczką dla Damy, nie BSa ![]() A ja wolę babę jagę ![]()
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mnie kusi taki komin, ale mam dylemat czy ja w nim będe dobrze wyglądac, laski włożcie jakies zdjecia w swoich kominach
![]()
#4245 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się chyba mimo wszystko na komin nie zdecydowała... ja w ogóle tylko kaptury od kurtek zimowych noszę i nic innego na głowę nie uznaję
![]() Jak są jeszcze jakieś relacje z sssss to poproszę, muszę się nacieszyć przed swoim ;D |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22833681]Zussska doobre
![]() ![]() ![]() Co do jedzenia, to faktycznie najlepiej białko jako ostatni posiłek. Fajnie, że nawet takiej możliwości nie mam.... ![]() Chciałabym podziękować Wam za info dot. żelu truskawkowego Unimila. Zrobiłam ładnie lodzika BSowi do końca i nawet nie poczułam smaku spermy, całkowicie zneutralizowany żelem ![]() ![]() hehe wiedziałam co polecić... ja uwielbiam ten żel moge robić dobrze BSowi bez końca choć i bez tego mogłabym non stop ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22838017]BS nawet nie chce go do niczego innego używać ![]() Jesteśmy zbytnimi sknerami na dużo mniejszego Durexa ![]() nom ma bardzo fajny smak a jeśli chodzi o połykanie to ja nigdy nie miałam z tym problemu... sperma BSa nie ma obrzydliwego smaku czasem słonawa czasem słodkawa żadko sie zdarza gorzka ale nigdy nie wyplułam.. poprostu zawsze w razie czego mam pod soba słodki napój jakby było mi gorzko ![]() tak w ogóle to witam ![]() spędziłam miły weekend z BSem dzisiaj obudziłam sie poleżałam 5 minut patrzę a tu BS wchodzi ze śniadankiem, normalnie śniadanie do łóżka miałam podane ![]() ![]() ale nie powiem bo miłe to było ![]()
#4248 |
BAN stały
|
Ale kolesia na roku poznałam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiadaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
niestety mam okres
![]() ![]() w ogóle to musze do ginekologa iść... na rutynowe badanie i niech mi piersi zbada bo mam schizy wydaje mi sie że coś wyczuwam w jednej piersi
#4251 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Ohoho, rozumiem że już to piwko umówione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę poranku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam!!! Mogę opowiedzieć? Było tak cudownie, że muszę się z Wami podzielić!!!
Pojechaliśmy w piątek - przypuszczałam, że będzie zwykła chatka w górach ![]() Jak weszłam do pokoju nie wiedziałam gdzie mam iść... aż mi łzy poleciały z szoku i wzruszenia. Naprawdę dziewczyny myślałam, że BS mnie już bardziej nie zaskoczy... Ogromne łoże, kuchnia, łazienka...naprawdę full wypas. Szwedzkie stoły itp. Sauna, basen - mało ludzi........... Wspólne spanie, mizianie, tv, wino... Wziął mnie też na urodzinową kolację. Zjedliśmy pyszne jedzenie za 80zł. Już mi tak głupio było bo wiem, że kasa mu się nie przelewa. Następnego dnia wyprawa w góry. Było przepięknie ale też niebezpiecznie. Mam zakwasy ![]() Potem znowu basen i sauna ![]() ![]() ![]() Wyseksiłam się, zrobiłam dużo lodów ![]() ![]() Będę rozpieszczona przez Bsa zabardzo.... Myślałam, że Reeva się obraziła i dlatego nie pisała ![]() A Orli faktycznie przytyłaś i rozumiem Cię doskonale. Źle się czujesz to bierz się za siebie i pomożemy ![]() Axa co się dzieje z Bsem? Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-10-24 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22848455]Nie wierzę, że to zrobiłam... Zapraszam na profil do albumu ![]() Rzeczywiście Orli troszkę masz więcej ciałka niż kiedyś i doskonale rozumiem Twój ból nawet jeśli inni mówią, że nie ma dużej różnicy. Ja też przytyłam i czuję się z tym fatalnie i próbuję się ograniczać z jedzeniem i ćwiczyć kiedy mam czas. Powodzenia ![]() Ale super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22858619]Witam witam ![]() Zazdroszczę poranku ![]() ![]() Oj mój chyba też nie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
BAN stały
|
Jeszcze nic konkretnego, bo ja jakoś nie potrafiłam z miejsca się zgodzić...
Opowiem Ci wszystko jak się spotkamy. Teraz nawet nie chce mi się rozpisywać o tym wszystkim. Piwo urodzinowe 30.10 ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze 5 dni i BSik... mrrrr! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() To, że niektórzy mogą coś do mnie mieć nie oznacza, że wszyscy (mam nadzieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Axa a gdzie takiego znalazłas?
![]() ![]()
#4260 |
Konto usunięte
|
Dzięki, dziewczyny, za wsparcie
![]() ![]() Reeva, może Ty mi powiesz - co ile jest sens dawać "aktualizację"? Bo po tygodniu zapewne różnicy nie będzie, więc może co dwa? Co miesiąc? Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-10-24 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.