![]() |
#4352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
hmmm dam wam sie pobawic moim wibratorem
![]()
#4353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18149876]Szczęka mi opadła... Zobaczcie...:
[/QUOTE] Ja nie rozumiem jak tak można ![]() aż brak słów. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18149980]No to u nas chyba aż tak źle nie jest... Po sylwku nad ranem przytoczyliśmy się do BSa i nie zastanawiając się po prostu legliśmy do wyra oboje. Rano teściowie nic nie zgrzytali o dziwo, ale to sytuacja wyjątkowa...[/QUOTE] Co do moich rodziców i rodziców BSa, to oboje jesteśmy w szoku, że nie mieli nic przeciwko jak z sobą zaczęliśmy mieszkać. Nie byliśmy ze sobą nawet roku, jego rodzina dość głęboko wierząca, nic nie mieli przeciwko. BS teraz się zastanawia, czy nie poprosić taty o naprawę łóżka, bo się całe kiwa- prawie jak wodne ![]() ![]() A co do poranka dzisiejszego- cudowny, ale niestety bardzo rzadko takie się zdarzają, bo zawsze BS wychodzi do pracy albo na uczelnię zanim ja wstanę i nawet jak chcę wstać rano i wypić z nim kawę i zjeść śniadanie, to nie udaje mi się, bo stwierdzam, że wolę się wyspać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem głupia!! był dziś BS i była okazja ale ja nie szkorzystałam...ledwo się powstrzymałam...a wiecie dlaczego? bo...ONA nie była przygotowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja na przykład też tak mam, chociaż odkąd mieszkamy ze sobą, to mniej, bo bym musiała chyba się tam depilować co dwa dni, a wtedy to bym nie wytrzymała- wrażliwa skóra ![]() EDIT: miałam już wcześniej pytać:to Twoje zdjęcie na avie?? ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-03-26 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Zakorzenienie
|
Niee to nie ja
![]() ![]() ![]() ![]() I nie masz oporu przed tym, że BS widzi jeżyka? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() On sam się goli mniej więcej co tydzień, bo jak by się golił co dwa, trzy dni, to by miał pełno czerwonych krostek, więc to rozumie ![]() Także jesteśmy kwita ![]() Wiadomo, że owłosienie tam jest, bo jest to naturalne, także tak jak widzi jak chodzę po domu bez makijażu, przed umyciem włosów, tak wiadomo, że tam nie zawsze jest idealnie gładko, bo jest to po prostu nie do zrobienia, żeby codziennie był aksamit ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-03-26 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właściwie stwierdziłam, że to nie jest normalne i że mam coś z psychiką na tym punkcie, ale to mało szkodliwe dla otoczenia więc olałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy podobaja Wam sie bezwłose Sfinksy ![]() A moze futrzate tygryski ![]() Sprawa dotyczy calego ciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4366 | |
Raczkowanie
|
mój BS w ogóle nie zwraca uwagi
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
ja też cierpię przy i po depilacji, włoski mam grube więc usiięcie ich graniczy z cudem, albo muszę siedziec 30 ! minut z kremem do depilacji albo jestem cała pokrwawiona od maszynki, a kiedy włoski odrastaja swędzi boli, piecze i to boli tak bardzo, że nawet przy chodzeniu, w pachwinach, więc ja depilacji unikam jak ognia, a w dodatku jak patrze na siebie wydepilowana to przypominam sobie 3 letnia dziewczynkę, taka łysa tam jestem
![]()
#4368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a facet czasem nawet jak sie nie ogoli to wyglada sexownie ,no bynajmniej mój BS z tym jego zarościkiem^^ Edytowane przez charlotteq Czas edycji: 2010-03-26 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W XXI wieku nie musimy tylko chchemy ![]() ![]() Co do zarostu to sie trzaba z tym jeszcze dobrze czuc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Raczkowanie
|
No to sobie wyobraź kobietę o bardzo ładnych rysach twarzy w letniej przewiewnej sukience która poprawia włosy i unosi ręce a tak normalnie warkocze pod pachami a na nogach to prawie naturalne rajstopy:| i tyle by miała wyboru ze do cyrku by ja wzięli razem z małpami xd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wskazane jest by pod pachami nawet facet sie depilowal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
no dobrze wygrałeś! bo nie wyobrażam sobie mojego BS z włosiem pod pachami chyba bym nie wytrzymała xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moglbym dodac do tego jeszcze futerko na klatce brzuchu przedramionach nogach, malo tego jak sie chlopak ma wydepilowac na pleckach ![]() Ja moge sie zaliczac do futrzatych maskotek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zarostu, to muszę mieć tam w miarę gładko. Na wzgórku wyrywam pęsetą, w okolicach delikatnych golę co dwa dni a z tyłu wyrywam woskiem co miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18164378]Mam wysokiego bruneta z błękitnymi oczętami
![]() ![]() Co do zarostu, to muszę mieć tam w miarę gładko. Na wzgórku wyrywam pęsetą, w okolicach delikatnych golę co dwa dni a z tyłu wyrywam woskiem co miesiąc ![]() No prosze jaki profesjonalnie kosmetyczny opis ![]() Gladkosc skad ja to znam ![]() złamanego włoska ![]() Ps nie musisz sie obawiac bruneci nie sa w moim typie ![]() wole kobiety nie napisze ze bladynki bo kolor wlosow nie ma dla mnie wymownego znaczenia Dla mnie liczy sie calokształt ![]() no chyba ze przegladam CKM badz PLAYBOYA |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Raczkowanie
|
hah a ja nigdy nie chciałam błękitnookiego blondyna bo to takie katalogowe zawsze mi się wydawało nawet nie wiem czemu, chciałam bruneta z bródka ciemnymi oczyma i...jak w końcu takiego znalazłam to po 2 tygodniach nie mogłam go znieść xD no i mam blondyna z cudnymi błękitnymi oczyma<3 ironia losu xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() sumie jezeli chodzi o depilacje facetów to nie mam nic przeciwko, tzn. może się depilować jak chce, jak nie chce to też ok, byleby nie był bardzo zarośnięty. Swojego bs czasami namawiam żeby się ogolił tam czy siam ![]()
![]() |
#4378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
haha ja miałam kumpla który depilował w sobie wszystko czasem nawet brwi...xD najbardziej mu współczułam jak się zaciął na zadku biedny siadać nie mógł xD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ugrysc ![]() Albo jest jeszcze opcja ze bedzie trzeba isc za moda bo w tym sezonie maja krolowac kapielowki slipy, zeszly sezon to byly boxerki ale no wlasnie dlaczego ![]() Bo wioekszosc projektantek mody uznala ze w boxach niedostatecznie sa exponowane interesy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy Nimfy i Nimfie^^ Edytowane przez charlotteq Czas edycji: 2010-03-26 o 23:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.