![]() |
#4381 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Kurde, jak się świetnie bawiłam dziś z laskami!
Trochę wypiłyśmy, wiadomo, ale przez kilka bitych godzin tylko gadałyśmy, strasznie mi tego brakowało ![]() Idę teraz spać, bo BS mi zapowiedział, że rano u niego mam być w pełni sił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() wychodzi z tego że tylko ja nie podałam swojego namiaru na nk ;> czy jakaś Nimfa skłonna by była wysłać mi namiar na swój profil? ![]() co do depilacji to uważam że pachy i dół to absolutna konieczność.. wyobrażacie sobie ten zapach łonówek podczas 30 stopni latem? :P a phuuu
#4384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A mieć włosy z tyłu to łooo, nie dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
witam kochane, co do dopialcji to ja zawsze golę sie na zero w okolicach intymnych i pod paszkami, źle sie czuję z kłaczkami, tak samo BS goli sie tam na zero i pod pachami tak samo- a goli nie ze zwględu na mnie tylko dla własnego komfortu... i bez kłaczków moge sobie obejrzeć w caaaaaaaaaaaaaaałej okazałości przyjaciela
![]()
#4386 |
Konto usunięte
|
Ja się też depiluję tam na zero, ale też nie zawsze. Nie wiem, jak u Was, ale jeśli ja spróbuję ogolić je zanim odrosną trochę bardziej, to będę miała tylko zacięcia na każdym mieszku włosowym. Dlatego czasem jestem zmuszona iść do BSa z jeżem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18165645]Ja się też depiluję tam na zero, ale też nie zawsze. Nie wiem, jak u Was, ale jeśli ja spróbuję ogolić je zanim odrosną trochę bardziej, to będę miała tylko zacięcia na każdym mieszku włosowym. Dlatego czasem jestem zmuszona iść do BSa z jeżem
![]() ![]() ![]() No właśnie. A krem jakoś do mnie nie przemawia, bo tak jak napisała black-bubu muszę strasznie długo z nim siedzieć i tez podraznia mi się skóra. Żeby nie było że jestem jakimś zarośniętym jaskiniowcem ( ![]() ![]() Co do golenia faceta- tak mój tak twierdzi i raczej nie będzie zmieniał zdania, za to jeśli chodzi o pachy, to wg. niego latem można trochę podciąć ![]() względy estetyczne względami estetycznymi, ale coś w tym jest, tak jak napisała charlotteq, że po coś jednak matka natura nam tam włosy dała. na zero się nie golę. Kiedyś spróbowałam, a później mnie denerwowało jak to odrastało i zahaczało o gacie :P znów sie rozpisałam :/ P.S. Dziewczyny, może podobają Wam się takie wakacyjne sandałki: http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0180_mar.JPG wolne jeszcze 36,38,40 i 41 ![]() zamawiany kolor- pierwszy z lewej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Wtajemniczenie
|
u mnie musi byc gladko u BS nie koniecznie
![]() a swoja droga to snil mi sie dzis BSowy przyjaciel ![]()
#4389 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz dodam fotkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny umieram, bylam wczoraj na karaoke ze znajomymi, wyspiewalismy sie, wytanczylismy, no i popilismy. nogi mnie bola i glowa. masakra ![]() a ja dzis nie moge sie spotkac bo sie z exBSem umowilismy. kumpelsko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Konto usunięte
|
A ja zaraz idę do BSa. Wolna chata wątpliwa, więc wbiłam się już w mini i pończoszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() uu to na wizażu nie mam żadnego zdjęcia :P Orlica a nie boisz się że się przeziębisz, chyba że jedziesz autkiem albo masz na prawdę blisko? ![]()
#4393 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. Jestem podłą suką
![]() Zdradziłam wczoraj BSa. Z moim przyjacielem.. Nie przespaliśmy się co prawda z sobą bo on się ogarnął i przestał. Ale oboje chcieliśmy i wszystko zmierzało w tym kierunku. Właściwie to zatrzymaliśmy się zanim zaczęliśmy się rozbierać, ale tak bardzo chciałam, że aż sama na siebie byłam wściekła, że tak go chcę.. ![]() A teraz się trochę wytłumaczę.. Dawno już bardzo się z BSem od siebie oddaliliśmy. Praktycznie w ogóle z sobą nie sypiamy, nie okazujemy sobie czułości, miłości, żadnych przytulanek, buziaków, żyjemy z sobą jak kolega z koleżanką.. A ON jest dla mnie taki kochany. Znamy się od wielu lat i zawsze się przyjaźniliśmy, ale zawsze się sobie nawzajem podobaliśmy i był między nami jakiś tam podtekst. A ja oststnio bardzo potrzebowałam faceta, obecności, czułości, opieki i po prostu męskości.. Ponad miesiąc temu zmarł mój tato.. I BS bardzo mnie wtedy nie zawiódł.. Nie miałam w nim żadego wsparcia, żadnej opieki, czułości, komletnie nic. A ja maksymalnie go wtedy potrzebowałam. A ten przyjaciel był ze mną cały czas. Siedział ze mną, rozmawiał, pocieszał. I mimo, że sam przeżywa targedię to myślał wtedy o mnie i o tym jak mi jest cięzko. Po prostu był ze mną. Noi wczoraj przyszedł do mnie i oglądaliśmy sobie film. Nie chcę, żebyście pomyślały, że było to zaplanowane i film itd, bo tak robiliśmy często, że się spotkaliśmy i albo jakiś film obejrzeliśmy albo poleżeliśmy i pogadaliśmy. No, ale wczoraj był taki kochany.. Jkaoś tak leżeliśmy i zaczął mnie tak o od niechcenie kiziać gdzieś tam po ręce, ale to było dla mnie normalne, bo tak właśnie wyglądały nasze relacje. Nie do końca czysta przyjaźń, ale nigdy nic tak naprawdę nie zrobiliśmy. No, ale wczoraj jakoś tak od tego kiziania się zaczęło i powoli, powoli się rozkręciło. Zaczął mnie całować po szyi, to tamto, ale w usta nie chciał mnie pocałować i nie robił tego. Dopóki nagle oboje nie wytrzymaliśmy i się zaczęło na całego. Zresztą wiecie jak to jest, jak się kogoś tak bardzo pragnie.. Z BSem zerwałam niedługo po śmierci taty. Bo po pierwsze byłam bardzo zawiedziona jego zachowaniem, a po 2 przy tym co przeżywałam ten ból rozstania nie wydał mi się tak duży. No, ale mieszkamy razem. Śpimy w jednym łóżku i nie da się czasami tego wytrzymać leżąc obok siebie z osobą, z którą się sypia od 3 lat i raz też nas poniosło. Czego bardzo żałowałam. Ale naprawdę nie da się tak. Nie mam się gdzie wyprowadzić, bo tam gdzie studiujemy nikogo innego nie mam. Więc chcąc, niechcać jesteśmy razem do wakacji. Później się pewnie samo rozejdzie i teraz mimo, że oboje wiemy, że tego między nami już nawet związkiem nie można nazwać to strasznie mi głupio, że zrobiłam coś takiego.. Pomóżcie, dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Wtajemniczenie
|
Wizazanka5000 hmm nie chce cie oceniac ...
rozumiem cie co czulas po smierci taty bo ja rowniez nie mam go ![]() i rowniez rozumiem ze jesli miedzy toba a BS bylo zle od dluzszego czasu ze juz nie bylo tej chemii to sie wkoncu sypnelo na dobre a skoro wczesniej z nim zerwalas niz byla ta akcja z przyjacielem to nie powinnas sie czuc wina bo nikogo nie zdradzilas chociaz wiem ze to trudne bo nawet jak juz z kims nie jestes a potem zaczynasz sie spotkac z innym calowac itd to czujesz sie tak jakbys zdradzala ale tak nie jest bo juz nie jestes w tym zwiazku fakt ze jak to sie mowi nie powinno sie zaraz po rozstaniu rzucac sie w ramiona innego bo nie wypada itd ale w twojej sytuacji to byl impuls chcialas poprostu aby jakis mezczyzna sie zaopiekowal toba a skoro eksBS juz nie mogl tego zrobic to zrobil to przyjaciel nie obwiniaj sie tyle moge dodac ![]() i po raz kolejny mam dowod ze przyjazn damsko-meska to tylko przykrywka eh
#4395 |
Zakorzenienie
|
Wizazanko
![]() ![]() ![]() Ciesz się, że masz taką osobę. Zajmij się tym 'przyjacielem' i głowa do góry ![]() Moje zdanie ![]() Ravi popieram z tą przyjaźnią ![]() A Orlica faktycznie nie przeziębisz Kasieńki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |||
Zakorzenienie
|
jej, na prawdę?
![]() ![]() Cytat:
Uwielbiam niepokornych, nieokrzesanych facetów.. dwudniowy zarost na twarzy i to urocze futerko na podbrzuszu ![]() Tam też nie trzeba, bo przyjaciel i tak nigdy nie jest owłosiony - a to najważniejsze ![]() Jedyne co moim zdaniem facet powinien golić to włosy pod pachami ![]() Cytat:
Dlatego zaczęłam się golić codziennie albo jak mi się nie chce to co drugi dzień. Swoją drogą dzięki temu skóra się przyzwyczaiła i nie mam problemu z krostkami, szczypaniem czy pieczeniem od podrażnień. A jak się zatnę to delikatnie dotknę rękoma z roztartym spirytusem salicylowym i jest git ![]() Uwielbiam być zawsze gładka ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Jeśli ze sobą nie jesteście, albo zeszliście się tylko dlatego, że razem mieszkacie i jakoś tak wyszło... a i tak nie czujecie tej chemii ani tym bardziej wsparcia. Moim zdaniem, powinnaś zająć się przyjacielem, BSa odciąć i wynieść się na inne łóżko i zacząć układać sobie życie z kimś na kim możesz polegać w ciężkich chwilach, z kimś kto jest mężczyzną i potrafi dać oparcie swojej kobiecie. Jeśli tak Was poniosło, to wiadomo już gdzie jest chemia.. i pielęgnuj ją i ciesz się z niej ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-03-27 o 11:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
ja nic dodawać nie musze wszystko co napisały dziewczyny to szczera prawda, nie obwiniaj się bo ty go nie zdradziłaś nie możesz zdradzić kogoś z kim już nie jesteś...
#4398 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u faceta tez wole wszystko ogolone..to ja tego mojego "zmusilam" do ogolenia ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
dzień trolla
![]() ![]() dzisiaj mam dużo czasu to może spróbuje pęsetą? nie wiem czy wytrzymam ten ból ![]() Kmee a Ty czemu nie u swojego bruneta? ![]() Dodałam swoje fotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie u siebie nie ogolonych paszek czy nóg.. Ale z okolicą intymną mam tak wielki problem od wielu lat, że na samą myśl o bólu mnie skręca..
[/QUOTE] Cytat:
![]() Kochanie.. Według mnie nie zrobiłaś nic niestosownego wobec Twojego BSa. W końcu sama napisałaś, że zerwałaś z nim po śmierci Twojego tatusia. Potrzebowałaś tego, potrzebowałaś odrobiny troski z jego strony, ale on.. Ci jej nie dał. Potrzebowałaś wsparcia, czułości, opieki, pocieszenia. A Twój przyjaciel Ci ją dał. Skoro zerwałaś z BSem, nie rozumiem dlaczego się obwiniasz o zdradę. Przecież nie jesteście już razem, a po Twojej wypowiedzi wnioskuję, że podobacie się sobie nawzajem z przyjacielem. Od dzisiejszej chwili musisz się bardziej pilnować i za wszelką cenę nie dopuścić do tego byś ponownie przespała się, bo Was "poniosło", z byłym BSem. Spróbuj przenieść się na inne łóżko (jeśli masz możliwość), albo kup materac dmuchany (są za śmieszną cenę). Myślę, że powinnaś dać sobie szansę z przyjacielem. Na pewno jest jakaś chemia między wami skoro miział Cię po ręce i zaczął całować po szyi. I z całego serca współczuję Ci straty taty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Eh dzięki kochane jestescie dziewczyny.. Tylko z tym BSem to też tak różnie. Formalnie on to traktuje jakbyśmy byli razem. No ale jakby na to nie patrzeć nikt by chyba nie powiedział, że jesteśmy parą..
Fatalnie się z tym czuję.. Ravi ja się z Tobą zgadzam jeśli o tą przyjaźń. Ja od dawna wiedziałam o tym, mimo, że ufamy sobie nawzajem wspieramy się w trudnych chwilach i naprawdę tak jakbyśmy byli przyjaciółmi, to jednak wzajemny pociąg do siebie sprawia, że nie mogę tej relacji nazwać czystą przyjaźnia i tylko i wyłącznie przyjaźnią.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
Wizazanka5000 ty w żadnym wypadku nie powinnaś się czuć jakbyś wyrządziła krzywdę swojemu BS-owi to był większa świnia nie wspierając cie w tak trudnej chwili jak strata bliskiej osoby-uszy do góry !!
Ja jak się zalałam z przyjaciółka(nie wiedząc w ogóle w jakim celu) zaczęłyśmy się całować a mój BS akurat niefortunnie wyszedł mnie szukać...to było straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po spozyciu rosna rożki na głowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
czasami dochodzę do wniosku ze mój BS ma naprawdę cieżki orzech do rozgryzienia ze mną bo jestem baba z twardym charakterem niestetyxD
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4408 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Moim zdaniem nie ma nic lepszego niż prawdziwa szczera rozmowa. A z drugie strony - czy to takie straszne, że się trochę napije? Może po prostu trochę dramatyzujesz? Cytat:
Kobieto, ogarnij się! Nie zrobilaś NIC złego. Wręcz przeciwnie. To jest Twoje nowe życie! Nowe perspektywy! Brzmisz jakbyś była do tej pory nieszcześliwa. Więc od dzisiaj masz obowiązek pozwalać sobie na szczęście. Pogadaj z tym przyjacielem o tym, co się stało. warto. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.