|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() Chciałabym znać hiszpański ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21983130]Ty to masz przygody
![]() Chciałabym znać hiszpański ![]() francuski i hiszpański są straszliwie podobne,więc jeśli wiesz,że francuski to nie jest to,to zmieniaj - będzie ci tylko łatwiej,albo trudniej jak mi,bo nie jestem w stanie sie przedstawić ![]() ![]() a ten hiszpan to zagwozdka dla mnie,pewnie jest internacjonalnym bzykam-alotem ![]() ![]()
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21983130]Ty to masz przygody
![]() Chciałabym znać hiszpański ![]() eee, z moich doświadczeń i nie tylko, lepiej nie brać nowego języka na studiach. Niezależnie od czego zaczynasz, nawet od zera i tak musisz zdawać na B2. A do takiego poziomu nie da się dojść w tak krótkim czasie chodząc tylko na zaj. na uczelni. Chyba, że masz ich więcej niż raz w tyg., albo chodzisz na dodatkowe.
#4384 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21983359]Lubię oba te języki, ale francuski ciągnie mnie mniej niż hiszpański - nigdy się nie uczyłam, ale sporo zrozumiem, mam znajomego z Chile i czasem palnie mu się coś po hiszpańsku, zamiast po angielsku i zwykle i tak wiem, o co mu chodzi
![]() Ja nie lubię hiszp. ![]() Chciałabym umieć jakiś z góry, z północy ![]()
#4386 |
Zakorzenienie
|
ja też!!! francuski umiem, zamierzam jeszcze się szwedzkiego nauczyć, albo norweskiego
#4387 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie wiem jak tak rześko można się języka nauczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Wtajemniczenie
|
budyniowe sciany zgwalcone.
![]() ![]() ![]() ![]() a wiec dzis juz mam koniec roboty ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Co do języków, znam hiszpański i podstawy francuskiego, oba uwielbiam ale hiszpański to po prostu moja miłość
![]() Dzisiaj mam "wolny" wieczór - BS wyszedł ze znajomymi, ale za 2 tygodnie się widzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Rozeznanie
|
teraz a propo wcześniejszej historii powiem wam coś strasznego naprawdę
![]() uczę się hiszpanskiego trzeci dzien wiec mozna mi wybaczyć,ale... dopiero teraz do mnie doszło,że hiszpan nie pytał mnie o to ile dni zostaję a o to ile mam lat a ja uparcie powtarzałam trenta trenta nawet jak sie dziwil... nigdy wiecej tam nie zjem ![]() ![]()
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu ![]() ![]() Przygody pozazdrościć, ciekawa jestem Twojej kolejnej wizyty w tym lokalu, bo po prostu musisz tam pójść ![]() Hiszpańskiego uczyłam się pół roku - nie umiem nic... Był to kurs w szkole raz w tyg, a nauczycielka do niczego, więc i mnie się nie chciało przykładać. Ale język się podoba. Jednak zostanę przy angielskim i niemieckim. ![]()
![]() |
#4392 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() AAAAA bzykać...bzykać...!!! BS poszedł już na before (niedługo przed imprezą będzie się spotykało o 15.00 ![]() Jak wracalismy z pracy, to miałam plan by się zaraz na wejściu na niego rzucić bo maam taaaaaaaaaaaaką ochotę... najpierw obejrzał się za jakąś panną (nie robi tego często więc wybaczam ![]() ![]() - "przyjadę do was zaraz po tym jak zrobię sobie dobrze ![]() BS - "co? no powiedziałaś że straciłaś na cokolwiek ochotę" i dalej głupi dialog ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Konto usunięte
|
Dzisiejsza porcja płaczu już chyba dawno się powinna wyczerpać, ale nie.
Zupełnie spokojnie zapytałam BSa, czy mógłby przestać popalać, skoro wie, że nie odpowiada mi to. Powiedział, że nie, bo i tak nie pali przy mnie ani nigdy nie pali tak, żebym mogła to wyczuć. Dla mnie to trochę tak, jakbym ja dalej całowała się z przyjaciółkami, ale nie przy nim i nie zostawiając ich błyszczyków czy szminek na moich ustach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21986685]Dzisiejsza porcja płaczu już chyba dawno się powinna wyczerpać, ale nie.
Zupełnie spokojnie zapytałam BSa, czy mógłby przestać popalać, skoro wie, że nie odpowiada mi to. Powiedział, że nie, bo i tak nie pali przy mnie ani nigdy nie pali tak, żebym mogła to wyczuć. Dla mnie to trochę tak, jakbym ja dalej całowała się z przyjaciółkami, ale nie przy nim i nie zostawiając ich błyszczyków czy szminek na moich ustach...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() A co do pracy w kinie? jak to ogladanie filmów za darmo?moja koleżanka pracowała i tylko narzekała ![]() ![]() Nadrobiłam Was ![]() A za mną nikt nie tęsknił ![]() ![]() Labi odpisz mi porządnie na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21986685]Dzisiejsza porcja płaczu już chyba dawno się powinna wyczerpać, ale nie.
Zupełnie spokojnie zapytałam BSa, czy mógłby przestać popalać, skoro wie, że nie odpowiada mi to. Powiedział, że nie, bo i tak nie pali przy mnie ani nigdy nie pali tak, żebym mogła to wyczuć. Dla mnie to trochę tak, jakbym ja dalej całowała się z przyjaciółkami, ale nie przy nim i nie zostawiając ich błyszczyków czy szminek na moich ustach...[/QUOTE] Bardzo nietrafne porównanie ![]() W zasadzie ja też bym tak ot sobie nie przestała tylko popalać, bo komuś się nie podoba. Napaliłam się i już mi dosyć, proste. |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21988139]Bardzo nietrafne porównanie
![]() W zasadzie ja też bym tak ot sobie nie przestała tylko popalać, bo komuś się nie podoba. Napaliłam się i już mi dosyć, proste.[/QUOTE] Jak najbardziej trafne - nie ta waga sytuacji, ale sens taki sam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Rozeznanie
|
Także uważam, że nietrafne porównanie
![]() Raczej rzekłabym.... ja piję dużo tigerów, a BS pali (tak serio to oboje palimy, a ja piję duzo tigerów ![]() A jesli chodzi o Twoje całowanie i porównanie do tego, to tak jakbyście się zdradzali nawzajem i oczekiwali, aby każde z Was przestało...wtedy jakby się buntował to byłby problem. Wiem, że to sa abstrakcyjne przykłady, ale wg mnie fajki nie równa się jednorazowemu całowaniu. Co nie oznacza, że masz go od tego nie odwodzić i próbować zapobiegać złym nałogom ![]() 11zł dziennie na fajki to nic dobrego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Jemi, OK, niech będzie, że nie trafne, ale nie chodziło mi o samą sytuację, ale sens, takie oszukiwanie się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21988227]Jak najbardziej trafne - nie ta waga sytuacji, ale sens taki sam.[/QUOTE]
Rozumiem Twoje myślenie, że to nie chodzi konkretnie o fajki tylko o to, że się umawialiście inaczej, aleee wyraziłam swoje zdanie wyżej ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21988389]Obawiam się, że straży i tak by zaczął. Każdy zaczyna, choćby nie wiadomo jaki przeciwnik papierosów. Już z tym faktem się powiedzmy pogodziłam, ale po co mu to teraz?... Bo jest nerwowy, bo ja ciągle płaczę. No proszęęę... Zamknięte koło. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Jemi, OK, niech będzie, że nie trafne, ale nie chodziło mi o samą sytuację, ale sens, takie oszukiwanie się.[/QUOTE] Mówiłam, że rozumiem ![]() A tak serio, gderanie nic nie da i pewnie o tym wiesz... i czasem nie wypalaj mu z takimi porównaniami, raczej tu największe znaczenie ma jego silna wola i odrobinka Twojej pomocy. Btw. to jak w LO... w pierwszej klasie paliły 3 osoby, w trzeciej 3 nie paliły (dosłownie) Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-09-10 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Konto usunięte
|
Nie wypalam, na razie obie sprawy są zbyt świeże chyba.
Z jego strony nie ma woli zaprzestania. Owszem, żałuje i przeprasza, że nie powiedział od razu (bo się bał...), ale nie żałuje i nie zamierza przestać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
W ciągu tego tygodnia byłam u takiej kobiety, żeby sprawdziła, czy mam dobrze nastawione kolano (2 miesiace temu skręciłam i nastawiał mi inny facet). A, ze ona jest świetna byłam na kontroli....dopiero teraz bo wróciła z zagranicy. Wzięła moją nogę i stwierdziła, że mam wyskoczoną kostkę........ tak więc nastawiała mi na żywca i kolano i kostkę. Ryczałam jak bobas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja się dziś chyba pierwszy raz od baaardzo dawna poryczałam przy BSie z głośnym szlochem. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Konto usunięte
|
W dużym skrócie, na chwilę obecną tworzą chory związek i zamiast wyjaśniać wszystko ze sobą, albo skończyć to raz na zawsze, żalą mi się na siebie nawzajem. Chciałabym wymazać z pamięci wszystko, czego się od nich dowiedziałam z pewnych nieciekawych faktów, a trochę tego jest. Jestem jakby pośrednikiem między nimi, a nigdy o to nie prosiłam. Po prostu wszystko to tak mi ryje banie, że szkoda gadać, aż trudno patrzeć na życie rozsądnie...
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Właśnie dlatego, chciałabym się urwać na jakiś czas, bo mam dość własnych problemów, a oni wcale nie muszą nic na mnie zwalać - jakby rozmowa była taka trudna... Chyba nawet nie zdają sobie sprawy, co mi robią ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Uff, wywaliłam to z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Znam takie przypadki i szczerze Ci współczuję. Oni nie myślą o tym nie dotarło to do nich, że robią Ci krzywdę.
Musisz koniecznie się wyrwać! A może nawet dać im to do zrozumienia? Wiem, że to rodzice i ich kochasz więc musiało by to być bardzo delikatnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() i gratuluję dzisiejszego budyniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do balsamów brązujących, to ja używałam z Nivei- bardzo lekki, nie zostawiał smug, kolor był po kilku dniach używania codziennie, ale za to też szybko schodził jak "odstawiałam" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Orli ![]() ![]() Będę zaraz robić Twoje gazetowe pazurki ![]() ![]() W ogóle ja tez dziś miałam huśtawki nastrojów ![]() Wczoraj oddałam do wrednej krawcowej spódnice, którą jutro sobie zaplanowałam założyć na wesele. Była rozpruta na dwóch szwach (swoją drogą 25 zł za dwa szwy!!!!!! ![]() I tu napiszę, że mam cudownego BSa, bo najpierw się wkurzył i dodzwaniał sie do tej baby, a potem w końcu stwierdził że idziemy do orsaya kupić kieckę albo spódnicę ![]() Ja juz spadam robić pazury i szykowac rzeczy na wyjazd. Życzę miłego weekendu Babki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiciaczku!! Gratuluję i oczywiście, że tęskniłyśmy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Konto usunięte
|
Próbowałam kilka razy, nie dociera. Albo dociera na dzień, dwa i znowu się zaczyna. Zazdroszczę tylko młodszym siostrom tej nieświadomości codziennych tragedii, jakie tu się dzieją...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Ludzie dorosli to w ogóle porażka.... ja znam tylu beznadziejnych dorosłych z mojego dzieciństwa, że Ci ludzie stracili szacunek w moich oczach do dziś i jakoś nie umiem odzyskać trzeźwego patrzenia na nich...
najgorsze jest to, że powtarzam jeden błąd i mam nadzieję, że szybko się ocknę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.