|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]() oczywiscie ![]()
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Zakorzenienie
|
No to co się tak nagle zaczęło dziać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, to trzeba w tym siedzieć, żeby widzieć co się dzieje.... ciężko wytłumaczyć to komuś, kto nie widzi tego na co dzień. Coraz więcej spraw się nawarstwia, "góra" się czepia (ludzie którzy nie mają pojęcia jak naprawdę wygląda nasza codzienna praca), wymagają coraz więcej nie zapewniając jednocześnie warunków ku wykonywaniu nakładanych obowiązków.... Jeszcze miesiące temu z uśmiechem na twarzy biegłam do pracy - teraz nie chce mi się rano wstawać z łóżka. Tak sobie wczoraj pomyślałam, że jakby nie mój bezpośredni przełożony, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko składała wypowiedzenie. Ale jeszcze jego osoba jako tako mnie tam trzyma, bo jest naprawdę fajnym szefem i zawsze w takich sytuacjach trzyma naszą stronę. Ale już mi wczoraj powiedział przez telefon, że ma nam niestety do przekazania nieprzyjemne informacje od "góry". Nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Idę tam... jak mi się nie chce!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
No to skoro mówisz, że nie zależy Ci na tej pracy to nie daj sie i walcz o swoje racje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Ale dlaczego człowiek ma udawać jakąś tempotę przez innych. Tu Cię wykorzystują, a nie doceniają? Docenią gdzie indziej! Myślę, że Baaaardzo ważna jest wiara w siebie i swoje umiejętności i doświadczenie.. I nie po to pracuje dla kogoś, żeby Cię poniewierał i wykorzystywał.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zakorzenienie
|
No własnie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zakorzenienie
|
Opowiem trochę później, bo mam dzisiaj małe zamieszanie w pracy
![]() w lesie było najfajniej, bo mogłam wydzierać sie w niebogłosy..już po drodze w aucie dobrałam sie do rozporka mojego ogierka.. sama byłam tak napalona, że nie wytrzymałabym tego czekania aż się zatrzymamy...lizałam, ssałam, gryzłam jajeczka i czubeczek..jak znaleźliśmy odpowiednie miejsce to szybko wyskoczyliśmy z auta, rzucił mnie na maskę, podciągnął sukienkę, uwolnił piersi, masował, ssał i jednym szybkim ruchem wsunął się w moją wilgotną muszelkę... było tak dobrze, że aż zakręciło mi się w głowie..później wziął mnie od tyłu a ja opierałam się o gorącą maskę zostawiając ślady dłoni ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-06-01 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19715338]
![]() ![]() Dziękuję ![]() w domu - zaczęło sie niewinnie od miziu miziu.. powoli rozbieraliśmy się wzajemnie (bielizna była ściągana zębami), ciało obsypywane pocałunkami, pieszczotami, lekko gryzł mnie po uszku, dotykał włosów... było nieziemsko dobrze.. przenieśliśmy się do sypialni gdzie jest pełno luster i tutaj nasza wyobraźnia zaczęła działać..wziął mnie na pieska trzymając mocno za włosy, a ja rytmicznie odbijałam się od niego żeby wsuwał się jak najgłębiej i najmocniej jak potrafi..później wylądowałam na plecach a moje nogi oplotły jego szyję - widziałam jego twarz i podniecenie w oczach - był jak nienasycony zwierzak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
;( a u mnie nic, ja ma sesję on ma sejsę - tylka ja jak się strersuję lubię to rozładować
![]() AXA ![]()
#4426 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19703607]To było nawiązanie do tego, że któraś napisała o zdradzie z jego strony ![]() Powiedziałam BSowi o tym, że wibrator na nic mi się nie przyda, bo będę do niego płakać, że nie jest nim, BS tylko się rozczulił i powiedział, że będzie dobrze... ![]() Orli będzie ok ![]() Moja bujna wyobraźnia właśnie zobaczyła stojącego na podłodze różowego wielkiego fallusa i siedzącą na przeciwko niego patrzącą się na niego z wyrzutem i szlochającą Orlicę ![]() Przepraszam ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19705097]Na pewno nie całe wakacje, może 2 tygodnie. Chyba, że będzie jakaś klęska żywiołowa, jak w zeszłym roku. Kumpel BS właśnie tę szkołę kończy, a w zeszłym roku w ogóle nie miał wakacji, bo wtedy, kiedy miał mieć, musiał jechać na południe pomagać przy powodzi. A w Poznaniu nie mam się gdzie zatrzymać, ten hotel na Łozowej nie jest chyba najtańszy. (Bywałam w szkole przy tym hotelu, kiedy odbywał się Pyrkon, konwent miłośników fantastyki)[/QUOTE] Orli!! A przyjeżdżasz do Wro na Dni Fantastyki??? ![]() Cytat:
A teraz ja ![]() ![]() Napisałam ten egzamin i koło o poprosiłam go żeby mi sprawdził od razu. No to z egzaminu dostałam 5 na co wykł. powiedział, że nie muszę pisać tego zaległego koła i mi wpisuje 5 na koniec, po czym stwierdził, że przeczyta to koło co pisałam. Dostałam drugą 5 i stwierdził, że w takiej sytuacji na koniec daje mi 5,5 czyli najwyższą w skali ![]() ![]() Przed tym kołem uczyłam się do 3.30 i spałam 4h... Do tego wczoraj byłam na imprezie. Mieliśmy iść z BSem na chwilę. Byliśmy o 3.30 w domu ![]() ![]() Na imprezie zainspirowały mnie toalety damsko/męskie ![]() No i udało mi się zaciągnąć BSa do jednej z nich ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jest w toalencie nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Konto usunięte
|
Damo, do Wro mam za daleko, ale moi znajomi to organizują i od lat próbują mnie do siebie ściągnąć ^^
A co do Twojej wizji - też mniej więcej tak to sobie wyobrażam, moje zabawianie się z wibratorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Sigma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Konto usunięte
|
Maniaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19717836]Damo, do Wro mam za daleko, ale moi znajomi to organizują i od lat próbują mnie do siebie ściągnąć ^^ A co do Twojej wizji - też mniej więcej tak to sobie wyobrażam, moje zabawianie się z wibratorem ![]() Oj no to przyjeżdżaj!! Ja grałam tam koncert!! ![]() ![]() Jak trafiłaś do nas?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 | ||
Zakorzenienie
|
A mnie odwiedziła ciotka
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opowiadaj! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Damo - gratulacje tego 5,5 ![]() Dużo się napracowałaś przy tym kując nocą, więc dobrze, że są efekty. W dodatku tak bardzo zadowalające Callanthe - aż takie masz bóle? Mnie na szczęście omijają i md nie jest wcale takie straszne. mww ![]() ![]() Jutro widzę się z tż. Dopiero jutro, mam taką chcicę na odrobinę pieszczot... ![]() Wkurzyła mnie dzisiaj dyrka, która jednocześnie uczy mnie chemii. Stwierdziła, że żal jej się mnie zrobiło jak musiała mi wpisać 3+, więc zaprasza mnie jutro do siebie i wytłumaczy mi to "w 5 minut". Tiaa, jasne...
#4437 |
Zakorzenienie
|
Orli! Czemu nie wrzucasz nic na swój blog.. Coś posucho tam ostatnio!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet gdybyś miała wszystkie kolory tęczy! ![]() ![]() maa - w pełni zasłużone miano nimfy! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19709534]Swego czasu byłam bardzo aktywna w tych klimatach, sama organizowałam konwent u mnie, w Toruniu.
![]() ![]() A jakie gry np.? Wow? ![]() Fora? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.