Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 06:22   #4411
Ravissante
Wtajemniczenie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość

np. JA choc Ravi... ja ciebie biore nawet jako czarną sucz

Niegrzeczne z Afrodyttkiem w roli głownej?
mmm to super ze jest ktos chetny na mnie

oczywiscie

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:36   #4412
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
a do kiedy masz ta umowe?
Do końca września... i chyba się wcale nie zmartwię jak mi nie dadzą kolejnej.... a jeszcze 2 miesiące wcześniej w życiu bym tak nie powiedziała...
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:52   #4413
Wizazanka5000
Zakorzenienie

No to co się tak nagle zaczęło dziać?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:59   #4414
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
No to co się tak nagle zaczęło dziać?
Wiesz co, to trzeba w tym siedzieć, żeby widzieć co się dzieje.... ciężko wytłumaczyć to komuś, kto nie widzi tego na co dzień. Coraz więcej spraw się nawarstwia, "góra" się czepia (ludzie którzy nie mają pojęcia jak naprawdę wygląda nasza codzienna praca), wymagają coraz więcej nie zapewniając jednocześnie warunków ku wykonywaniu nakładanych obowiązków.... Jeszcze miesiące temu z uśmiechem na twarzy biegłam do pracy - teraz nie chce mi się rano wstawać z łóżka. Tak sobie wczoraj pomyślałam, że jakby nie mój bezpośredni przełożony, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko składała wypowiedzenie. Ale jeszcze jego osoba jako tako mnie tam trzyma, bo jest naprawdę fajnym szefem i zawsze w takich sytuacjach trzyma naszą stronę. Ale już mi wczoraj powiedział przez telefon, że ma nam niestety do przekazania nieprzyjemne informacje od "góry". Nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Idę tam... jak mi się nie chce!!!
Stary 2010-06-01, 08:06   #4415
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Wiesz co, to trzeba w tym siedzieć, żeby widzieć co się dzieje.... ciężko wytłumaczyć to komuś, kto nie widzi tego na co dzień. Coraz więcej spraw się nawarstwia, "góra" się czepia (ludzie którzy nie mają pojęcia jak naprawdę wygląda nasza codzienna praca), wymagają coraz więcej nie zapewniając jednocześnie warunków ku wykonywaniu nakładanych obowiązków.... Jeszcze miesiące temu z uśmiechem na twarzy biegłam do pracy - teraz nie chce mi się rano wstawać z łóżka. Tak sobie wczoraj pomyślałam, że jakby nie mój bezpośredni przełożony, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko składała wypowiedzenie. Ale jeszcze jego osoba jako tako mnie tam trzyma, bo jest naprawdę fajnym szefem i zawsze w takich sytuacjach trzyma naszą stronę. Ale już mi wczoraj powiedział przez telefon, że ma nam niestety do przekazania nieprzyjemne informacje od "góry". Nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
Idę tam... jak mi się nie chce!!!
Ehh no niewiele mogę na ten temat powiedzieć, bo jedyna moja praca to praca w pubie, gdzie miałam tylko jednego przełożonego, bez żadnej "góry" i świetnie się z nim dogadywałam, także nigdy tego typu problemów nie miałam. Ale wiem co nieco o tego typu sytuacjach, bo moja mama czasami ma różne krzywe akcje w pracy i coś tam mi zawsze opowiada. Ale prawda jest wg. mnie taka, że im pracownik więcej umie i bardziej się stara, to z czasem zostaje coraz bardziej wykorzystywany..
Stary 2010-06-01, 08:22   #4416
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh no niewiele mogę na ten temat powiedzieć, bo jedyna moja praca to praca w pubie, gdzie miałam tylko jednego przełożonego, bez żadnej "góry" i świetnie się z nim dogadywałam, także nigdy tego typu problemów nie miałam. Ale wiem co nieco o tego typu sytuacjach, bo moja mama czasami ma różne krzywe akcje w pracy i coś tam mi zawsze opowiada. Ale prawda jest wg. mnie taka, że im pracownik więcej umie i bardziej się stara, to z czasem zostaje coraz bardziej wykorzystywany..
Sama bym tego lepiej nie ujęła...
Stary 2010-06-01, 08:36   #4417
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Ale prawda jest wg. mnie taka, że im pracownik więcej umie i bardziej się stara, to z czasem zostaje coraz bardziej wykorzystywany..
Skoro tak sie dzieje to najlepiej jest burknac Nie wiem, Nie umie, Kiedy i Ile płaca
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:39   #4418
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Sama bym tego lepiej nie ujęła...
No to skoro mówisz, że nie zależy Ci na tej pracy to nie daj sie i walcz o swoje racje I tak Cię przed zakończeniem umowy nie zwolnia przecież..

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Skoro tak sie dzieje to najlepiej jest burknac Nie wiem, Nie umie, Kiedy i Ile płaca
Ale dlaczego człowiek ma udawać jakąś tempotę przez innych. Tu Cię wykorzystują, a nie doceniają? Docenią gdzie indziej! Myślę, że Baaaardzo ważna jest wiara w siebie i swoje umiejętności i doświadczenie.. I nie po to pracuje dla kogoś, żeby Cię poniewierał i wykorzystywał..
Stary 2010-06-01, 08:39   #4419
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cześć u mnie w pracy wychwalani i doceniani są mężczyźni (prezes - facet po 60) - czasami z bezradności ręce opadają..a co do weekendu - obfitował w seks - w lesie, w samochodzie, w mieszkaniu -wszędzie wielllkieee ooooooo....
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 08:46   #4420
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Cześć u mnie w pracy wychwalani i doceniani są mężczyźni (prezes - facet po 60) - czasami z bezradności ręce opadają..a co do weekendu - obfitował w seks - w lesie, w samochodzie, w mieszkaniu -wszędzie wielllkieee ooooooo....
I nic nie opowiadasz?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 09:08   #4421
Wizazanka5000
Zakorzenienie

No własnie
Stary 2010-06-01, 10:14   #4422
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Opowiem trochę później, bo mam dzisiaj małe zamieszanie w pracy

w lesie było najfajniej, bo mogłam wydzierać sie w niebogłosy..już po drodze w aucie dobrałam sie do rozporka mojego ogierka.. sama byłam tak napalona, że nie wytrzymałabym tego czekania aż się zatrzymamy...lizałam, ssałam, gryzłam jajeczka i czubeczek..jak znaleźliśmy odpowiednie miejsce to szybko wyskoczyliśmy z auta, rzucił mnie na maskę, podciągnął sukienkę, uwolnił piersi, masował, ssał i jednym szybkim ruchem wsunął się w moją wilgotną muszelkę... było tak dobrze, że aż zakręciło mi się w głowie..później wziął mnie od tyłu a ja opierałam się o gorącą maskę zostawiając ślady dłoni , chwycił mnie za biodra i z całej siły wwiercał się w moją nienasyconą truskaweczkę..długo to nie trwało..kiedy powiedziałam, że chcę żebyśmy mieli razem orgazm, powiedział tylko "mała to mów kiedy, bo ja już dłużej nie wytrzymam"..i wtedy zalała mnie fala gorąca..zaczęłam krzyczeć jak oszalała..

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2010-06-01 o 11:16
Stary 2010-06-01, 11:43   #4423
Konto usunięte

Cytat:

w lesie było najfajniej, bo mogłam wydzierać sie w niebogłosy..już po drodze w aucie dobrałam sie do rozporka mojego ogierka.. sama byłam tak napalona, że nie wytrzymałabym tego czekania aż się zatrzymamy...lizałam, ssałam, gryzłam jajeczka i czubeczek..jak znaleźliśmy odpowiednie miejsce to szybko wyskoczyliśmy z auta, rzucił mnie na maskę, podciągnął sukienkę, uwolnił piersi, masował, ssał i jednym szybkim ruchem wsunął się w moją wilgotną muszelkę... było tak dobrze, że aż zakręciło mi się w głowie..później wziął mnie od tyłu a ja opierałam się o gorącą maskę zostawiając ślady dłoni , chwycił mnie za biodra i z całej siły wwiercał się w moją nienasyconą truskaweczkę..długo to nie trwało..kiedy powiedziałam, że chcę żebyśmy mieli razem orgazm, powiedział tylko "mała to mów kiedy, bo ja już dłużej nie wytrzymam"..i wtedy zalała mnie fala gorąca..zaczęłam krzyczeć jak oszalała..
Ja Ciebie, Mww, chrzczę nową nimfą
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:19   #4424
mww
Zakorzenienie

GG do mww

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19715338] Ja Ciebie, Mww, chrzczę nową nimfą [/QUOTE]

Dziękuję

w domu - zaczęło sie niewinnie od miziu miziu.. powoli rozbieraliśmy się wzajemnie (bielizna była ściągana zębami), ciało obsypywane pocałunkami, pieszczotami, lekko gryzł mnie po uszku, dotykał włosów... było nieziemsko dobrze.. przenieśliśmy się do sypialni gdzie jest pełno luster i tutaj nasza wyobraźnia zaczęła działać..wziął mnie na pieska trzymając mocno za włosy, a ja rytmicznie odbijałam się od niego żeby wsuwał się jak najgłębiej i najmocniej jak potrafi..później wylądowałam na plecach a moje nogi oplotły jego szyję - widziałam jego twarz i podniecenie w oczach - był jak nienasycony zwierzak poprosiłam żeby połozył się i zlizałam soczki z jego męskości - to go jeszcze bardziej podkręciło - poprosił żebym usiadła przodem do niego, zaczął coraz mocniej pieścić mój punkcik, bo widział, że długo nie wytrzymam - coraz mocniej ocierałam się o niego...otworzyłam oczy, spojrzałam na niego i wiedziałam, że zaraz eksploduje - udało nam sie mieć kolejny ooooorgazm we dwoje (zapomniałam tylko, że jesteśmy w domu i moi sąsiedzi usłyszeli głooośne pojękiwania i krzyki)..padliśmy na łóżko, objął mnie i zadowoleni leżeliśmy wpatrując się w siebie ...
Stary 2010-06-01, 12:55   #4425
black-bubu
Zakorzenienie

;( a u mnie nic, ja ma sesję on ma sejsę - tylka ja jak się strersuję lubię to rozładować a on niekoniecznie. Jeszcze rano obudziałam się tak zła !! Nigdy więcej nie będę mieszkać na parterze - nie dość, że jacyś żule cały czas dzwonią domofonem pod 1 ( czyli do mnie - zdarza się że od rana do wieczora domofon dzwoni po 20 razy) to jeszcze dziś jakiś idiota zaczął mi kosić trawę pod oknem, no chciałam obrzucić zgnitymi owocami. wrrrrr zabije
AXA

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:16   #4426
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się wtrącę, ale mogę dołączyć?

Podczytuję Was już od dawna
Cytat:
Napisane przez madziuunia Pokaż wiadomość
dziewczyny a co to znaczy BS ?? bo czytam forum ale nie znam tego skrótu
Widzę, że żeby mieć odzew, to trzeba napisać u nas kontrowersyjnego posta CoffeeWithMilk witam i w dodatku chyba skadś się znamy??

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19703607]To było nawiązanie do tego, że któraś napisała o zdradzie z jego strony

Powiedziałam BSowi o tym, że wibrator na nic mi się nie przyda, bo będę do niego płakać, że nie jest nim, BS tylko się rozczulił i powiedział, że będzie dobrze... Strasznie się boję.[/QUOTE]
Orli będzie ok
Moja bujna wyobraźnia właśnie zobaczyła stojącego na podłodze różowego wielkiego fallusa i siedzącą na przeciwko niego patrzącą się na niego z wyrzutem i szlochającą Orlicę
Przepraszam

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Ja zapuściłam paznokcie. No i BS cierpi. Dzisiaj zdarłam mu skórę z ramienia. Aż do krwi.... nie chciałam nooo okropnie mi głupio było zwłaszcza, że jego skórę wydłubywałam potem z pod paznokcia
Mój BS się niemożliwie cieszy jak po Sss mówię mu, że ma porysowane plecy, a jak ma do krwi, to jest jeszcze bardziej dumny z siebie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19705097]Na pewno nie całe wakacje, może 2 tygodnie. Chyba, że będzie jakaś klęska żywiołowa, jak w zeszłym roku. Kumpel BS właśnie tę szkołę kończy, a w zeszłym roku w ogóle nie miał wakacji, bo wtedy, kiedy miał mieć, musiał jechać na południe pomagać przy powodzi. A w Poznaniu nie mam się gdzie zatrzymać, ten hotel na Łozowej nie jest chyba najtańszy. (Bywałam w szkole przy tym hotelu, kiedy odbywał się Pyrkon, konwent miłośników fantastyki)[/QUOTE]
Orli!! A przyjeżdżasz do Wro na Dni Fantastyki???

Cytat:
No to skoro mówisz, że nie zależy Ci na tej pracy to nie daj sie i walcz o swoje racje I tak Cię przed zakończeniem umowy nie zwolnia przecież..
Niestety mogą zwolnić wcześniej chociażby z wymyślonym powodem...

A teraz ja uczyłam się ładnie przez weekend, raz mnie w nocy BS dopadł. Wczoraj miałam mega egzamin z dwóch lat z historii sztuki. Pisałam w dodatku zaległe koło i miałam jeszcze jedno zaległe
Napisałam ten egzamin i koło o poprosiłam go żeby mi sprawdził od razu. No to z egzaminu dostałam 5 na co wykł. powiedział, że nie muszę pisać tego zaległego koła i mi wpisuje 5 na koniec, po czym stwierdził, że przeczyta to koło co pisałam. Dostałam drugą 5 i stwierdził, że w takiej sytuacji na koniec daje mi 5,5 czyli najwyższą w skali
Przed tym kołem uczyłam się do 3.30 i spałam 4h...

Do tego wczoraj byłam na imprezie. Mieliśmy iść z BSem na chwilę. Byliśmy o 3.30 w domu wstawałam kilka razy rano ale ciągle zasypiałam, BS nie poszedł do pracy i wziął "kacowe", śpi jeszcze bo się zatruł trochę biedaczek, a ja wstałam godzinę temu
Na imprezie zainspirowały mnie toalety damsko/męskie
No i udało mi się zaciągnąć BSa do jednej z nich
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:22   #4427
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Widzę, że żeby mieć odzew, to trzeba napisać u nas kontrowersyjnego posta CoffeeWithMilk witam i w dodatku chyba skadś się znamy??

Orli będzie ok
Moja bujna wyobraźnia właśnie zobaczyła stojącego na podłodze różowego wielkiego fallusa i siedzącą na przeciwko niego patrzącą się na niego z wyrzutem i szlochającą Orlicę
Przepraszam

Mój BS się niemożliwie cieszy jak po Sss mówię mu, że ma porysowane plecy, a jak ma do krwi, to jest jeszcze bardziej dumny z siebie

Orli!! A przyjeżdżasz do Wro na Dni Fantastyki???

Niestety mogą zwolnić wcześniej chociażby z wymyślonym powodem...

A teraz ja uczyłam się ładnie przez weekend, raz mnie w nocy BS dopadł. Wczoraj miałam mega egzamin z dwóch lat z historii sztuki. Pisałam w dodatku zaległe koło i miałam jeszcze jedno zaległe
Napisałam ten egzamin i koło o poprosiłam go żeby mi sprawdził od razu. No to z egzaminu dostałam 5 na co wykł. powiedział, że nie muszę pisać tego zaległego koła i mi wpisuje 5 na koniec, po czym stwierdził, że przeczyta to koło co pisałam. Dostałam drugą 5 i stwierdził, że w takiej sytuacji na koniec daje mi 5,5 czyli najwyższą w skali
Przed tym kołem uczyłam się do 3.30 i spałam 4h...

Do tego wczoraj byłam na imprezie. Mieliśmy iść z BSem na chwilę. Byliśmy o 3.30 w domu wstawałam kilka razy rano ale ciągle zasypiałam, BS nie poszedł do pracy i wziął "kacowe", śpi jeszcze bo się zatruł trochę biedaczek, a ja wstałam godzinę temu
Na imprezie zainspirowały mnie toalety damsko/męskie
Też mi się wydawało, że skądś znam Coff i dziś przez przypadek odkryłam skąd

Fajnie jest w toalencie nie?
Stary 2010-06-01, 13:26   #4428
Konto usunięte

Damo, do Wro mam za daleko, ale moi znajomi to organizują i od lat próbują mnie do siebie ściągnąć ^^
A co do Twojej wizji - też mniej więcej tak to sobie wyobrażam, moje zabawianie się z wibratorem
Stary 2010-06-01, 13:26   #4429
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
A skąd? Bo jakoś nie mogę skojarzyć
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 13:29   #4430
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Sigma
Stary 2010-06-01, 13:29   #4431
Konto usunięte

Maniaczki
Stary 2010-06-01, 13:35   #4432
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Sigma
Aha No tak teraz już też kojarzę
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:38   #4433
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Też mi się wydawało, że skądś znam Coff i dziś przez przypadek odkryłam skąd

Fajnie jest w toalencie nie?
Zwłaszcza jak ktoś się dobija to tej gdzie jesteś Ty z BSem

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19717836]Damo, do Wro mam za daleko, ale moi znajomi to organizują i od lat próbują mnie do siebie ściągnąć ^^
A co do Twojej wizji - też mniej więcej tak to sobie wyobrażam, moje zabawianie się z wibratorem [/QUOTE]
Oj no to przyjeżdżaj!! Ja grałam tam koncert!!

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
A skąd? Bo jakoś nie mogę skojarzyć
Cytat:
Sigma

Jak trafiłaś do nas??
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 13:40   #4434
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:

Jak trafiłaś do nas??
Po nitce do kłębka
Stary 2010-06-01, 15:01   #4435
Callanthe
Zakorzenienie

A mnie odwiedziła ciotka Nie poszłam dzisiaj do szkoły z tego powodu, a wczoraj jak Was czytałam to miałam już odpisywać gdy nagle jak zalała mnie fala bólu to prawie czołgałam się do łóżka..
Cytat:

Cytat:
Dziękuję

w domu - zaczęło sie niewinnie od miziu miziu.. powoli rozbieraliśmy się wzajemnie (bielizna była ściągana zębami), ciało obsypywane pocałunkami, pieszczotami, lekko gryzł mnie po uszku, dotykał włosów... było nieziemsko dobrze.. przenieśliśmy się do sypialni gdzie jest pełno luster i tutaj nasza wyobraźnia zaczęła działać..wziął mnie na pieska trzymając mocno za włosy, a ja rytmicznie odbijałam się od niego żeby wsuwał się jak najgłębiej i najmocniej jak potrafi..później wylądowałam na plecach a moje nogi oplotły jego szyję - widziałam jego twarz i podniecenie w oczach - był jak nienasycony zwierzak poprosiłam żeby połozył się i zlizałam soczki z jego męskości - to go jeszcze bardziej podkręciło - poprosił żebym usiadła przodem do niego, zaczął coraz mocniej pieścić mój punkcik, bo widział, że długo nie wytrzymam - coraz mocniej ocierałam się o niego...otworzyłam oczy, spojrzałam na niego i wiedziałam, że zaraz eksploduje - udało nam sie mieć kolejny ooooorgazm we dwoje (zapomniałam tylko, że jesteśmy w domu i moi sąsiedzi usłyszeli głooośne pojękiwania i krzyki)..padliśmy na łóżko, objął mnie i zadowoleni leżeliśmy wpatrując się w siebie ...
<-- BRAK SŁÓW -->

Cytat:
Opowiadaj!
Cytat:
Po nitce do kłębka
rozwalają mnie Wasze odpowiedzi na niektóre posty!
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 15:46   #4436
Zussska
Zakorzenienie

Witam!
Damo
- gratulacje tego 5,5
Dużo się napracowałaś przy tym kując nocą, więc dobrze, że są efekty.
W dodatku tak bardzo zadowalające

Callanthe - aż takie masz bóle? Mnie na szczęście omijają i md nie jest wcale takie straszne.

mww - nic dodać, nic ująć

Jutro widzę się z tż. Dopiero jutro, mam taką chcicę na odrobinę pieszczot...
Wkurzyła mnie dzisiaj dyrka, która jednocześnie uczy mnie chemii. Stwierdziła, że żal jej się mnie zrobiło jak musiała mi wpisać 3+, więc zaprasza mnie jutro do siebie i wytłumaczy mi to "w 5 minut". Tiaa, jasne...
Stary 2010-06-01, 15:57   #4437
Callanthe
Zakorzenienie

Orli! Czemu nie wrzucasz nic na swój blog.. Coś posucho tam ostatnio!
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:02   #4438
Lavi92
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie ZAWSZE jestes

np. JA choc Ravi... ja ciebie biore nawet jako czarną sucz

Nawet gdybyś miała wszystkie kolory tęczy! Zawsze i pod każdą postacią

maa - w pełni zasłużone miano nimfy!
Stary 2010-06-01, 16:20   #4439
asiaczek87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19709534]Swego czasu byłam bardzo aktywna w tych klimatach, sama organizowałam konwent u mnie, w Toruniu. Tak więc i organizowałam, i grałam, i pisałam (a jak! xP), i wszystko inne [/QUOTE]

A jakie gry np.? Wow? Lineage?
Fora?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 16:48   #4440
kicccia
Zakorzenienie

mww ale mnie nakręciły Twoje opowiadania!!!!

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości