|
|
#4441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Cytat:
mam imponująca miseczkę D jak dobiorę stanik wtedy sprawiają wrażenie ładnego ponętnego biustu gorzej jak je wypuczam na wolność wyglądają jakby ktoś na sile próbował mi je powiększyć i ciągnął do przodu xD i te rozstępy ughh a ostatnio jak jechałam z kuzynka autobusem kiedy miałam dekolt to głupia cipa zaczęła mi śpiewać piosenkę z reklamy galaretki ,,zatrzęś mną'' xD |
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
glodnemu chleb na mysli
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4444 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() generalnie kojarzy mi się z ciasnymi 15-tkami- tipsy w góre itp ![]() Cytat:
Ciociu Meg- uwielbiam Cię ![]() A co do posuwamy, chyba zaraz pójdę trochę się poposuwać ![]() yyy... to znaczy skrzyżować oddechy z BSem mym, ciociu Meg
|
||
|
|
|
#4445 |
|
Raczkowanie
|
duży biust to niewątpliwy atut ale tez i dużo problemów zwłaszcza u osoby w moim wieku;| mi późno zaczął rosnąc biust bo dopiero w gimnazjum ale strasznie szybko i straszny ból temu towarzyszył no i rówieśnicy potrafią być gorsi od kata!;| nawet nauczyciele potrafili plotkować i bardzo się z tym nie kryć^^ a przy okresie to po prostu dotknac sie nie dam w okolicach biustu bo zabije xD
|
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ja mysle!
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Cay! Odezwij się, co podczytujesz?
|
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja lece przesunąć czas i nyny. Moze zdołam wydrzeć z rąk Morfeusza tę godzinę snu!
![]() Dobranoc Słodziaki i erotycznych snów
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-03-28 o 00:03 |
|
|
|
#4449 | ||
|
Konto usunięte
|
Wizazanka5000, dziewczyny napisały już wszystko ale mogę powtórzyć: walcz o siebie, nic złego nie zrobiłaś i bierz się za przyjaciela
![]() Cytat:
Cytat:
Może pierwsze machnięcie ![]() 2. Pisałam już chyba, żeś lachon Włoski chyba brąz bardziej by pasowały ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18177843] Ani przez chwilę nie byliśmy w domu sami, ale seks był I to kilka razy. Ale nie wiem, czy to przez wczorajszy alko czy z jakiegoś innego powodu, bo miałam spore problemy z dojściem W końcu jednak się udało. ![]() [/QUOTE] Uwierz mi, że ja obecnie bym za nic nie doszła jak jest pełny dom
|
||
|
|
|
#4450 |
|
Rozeznanie
|
a my sie zeszlismy znow...
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
reeva pociągnęłam może z 15 razy i zrezygnowałam z bólu
Idę dzisiaj się golarkować i depilator na nogi bo BS wraca ![]() ![]() ![]() Mam już brązowe odrosty ![]() Fallen tak myślałam, że tak będzie. Co ci powiedział? |
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie nimfy
![]() coz moge wam napisac hmm ![]() wczoraj byl u mnie BS i byl sssssss razy 2 cudnie bylo raz zaraz na poczatku spotkania a drugim razem to jak kroiliśmy skladniki na salatke zapytal czy chce przezyc cos szalonego a ja ze tak no i wziol mnie od tylu sciskajac w tali a ja pochylona nad blatem kuchennym jeczalam z rozkoszy mmm
|
#4454 |
|
Wtajemniczenie
|
mmm to bylo takie podniecajace uwielbiam takie szalone coś
|
#4456 |
|
Konto usunięte
|
U nas ciut podobnie wczoraj
Pełna chata, więc grzecznie leżymy na łyżeczkę na kanapie - tylko, że ja mam podciągniętą spódniczkę i odsunięte stringi, a on opuszczone spodnie, a jego 'mały' przyjaciel grzeje się grzecznie między moimi udami. Najpierw trochę się z nim drażniłam, tzn. nadziewałam się na niego albo po prostu lekko poruszałam się w przód i w tył, ale skończyło się grzecznym leżeniem w takiej pozycji. Oboje byliśmy po imprezowych nocach, więc powoli zaczęłam odpływać i przysypiać. I wtedy nagle wszedł we mnie mocno tak gwałtownie i niespodziewanie, że wybudziłam się z cichym krzykiem. Na szczęście nie zabrzmiało to tak niepokojąco, żeby ktoś przyszedł sprawdzić, co się dzieje, bo BS na tym nie poprzestał i zaraz jeszcze poczułam jego palce z przodu, a drugą rękę na piersi
|
|
|
|
#4457 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi wola chate tylo na jakies pol godzinki jak mama wyszla na spacer z pieskiem
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Orlica ale mi smaka narobiłaś Hihihi ja dzisiaj mam zamiar pobaraszkować nie ważne gdzie Byle do 15
Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-03-28 o 12:10 |
|
|
|
#4459 |
|
BAN stały
|
No, dziewczyny, widzę, że się dzieje
![]() Dzisiaj BS tak się do mnie zabierał jak pies do jeża, że zeszło nam na baraszkowanie jakieś 2,5h Ale się skończyło moim ulubionym O (w końcu, bo dawno go nie miałam ) a teraz BS robi kawę ![]() Jakoś nie udało nam się przestawić na czas letni. Ja siedzę w szlafroku, a BS łazi po domu w gaciach ![]() mmmmm jak ja uwielbiam takie poranki ![]() Fallen- to samo pytanie: co Ci powiedział? |
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz wyrywam sobie stercząc pod prysznicem co 3, 4 dni i zajmuje mi to z 5min. Jak goliłam wzgórek maszynką, to tez nie mogłam tak często tego robić, bo krew, krosty... Tam, bardziej między nogami nie ma takiego problemu.Mnie się tam mój system podoba Spokój na dłużej i bez kaktusa
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18189194]Nie pamiętam nawet czy za pierwszym razem to wyrywanie bolało ale trwało to kilka dni zanim wszystko wyrwałam, także nie zniechęcaj się
Teraz wyrywam sobie stercząc pod prysznicem co 3, 4 dni i zajmuje mi to z 5min. Jak goliłam wzgórek maszynką, to tez nie mogłam tak często tego robić, bo krew, krosty... Tam, bardziej między nogami nie ma takiego problemu.Mnie się tam mój system podoba Spokój na dłużej i bez kaktusa [/QUOTE]ja bym chyba nie wytrzymala ta metoda
|
#4463 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18189194]Nie pamiętam nawet czy za pierwszym razem to wyrywanie bolało ale trwało to kilka dni zanim wszystko wyrwałam, także nie zniechęcaj się
Teraz wyrywam sobie stercząc pod prysznicem co 3, 4 dni i zajmuje mi to z 5min. Jak goliłam wzgórek maszynką, to tez nie mogłam tak często tego robić, bo krew, krosty... Tam, bardziej między nogami nie ma takiego problemu.Mnie się tam mój system podoba Spokój na dłużej i bez kaktusa [/QUOTE]Też kilka razy próbowałam pęsetą, ale nie mam cierpliwości i zawsze kończyłam z łysym plackiem na jeżu
|
|
|
|
#4464 | |
|
Wtajemniczenie
|
jak do tego doszlo?![]() Cytat:
na nic wiecej mnie nie stac ![]() Tez tak chceeeee ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18189194]Nie pamiętam nawet czy za pierwszym razem to wyrywanie bolało ale trwało to kilka dni zanim wszystko wyrwałam, także nie zniechęcaj się Teraz wyrywam sobie stercząc pod prysznicem co 3, 4 dni i zajmuje mi to z 5min. Jak goliłam wzgórek maszynką, to tez nie mogłam tak często tego robić, bo krew, krosty... Tam, bardziej między nogami nie ma takiego problemu.Mnie się tam mój system podoba Spokój na dłużej i bez kaktusa [/QUOTE]a nie wrastaja Ci wloski? Ja tylko peseta skubie w pachwinach i jak sa juz takie oslabione tym skubaniem to uwielbiaja mi sie zakrecac pod skora i wiadomo... masakra. Z jednym dziadem meczylam sie miesiac zanim w koncu raczym wyjsc!
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wreszcie powysyłałam zaproszenia i mogłam zobaczyć Wasze piękne twarzyczki aż się kompleksów nabawiłam piekne wszystkie jesteście
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiaczku - nie słodz, tylko sie nam pokaż
|
|
#4467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmalał mi gdzieś o 2 rozmiary i stał się wiszący. Jak zaczęłam brać znowu to urosły, ale jakiśczas temu musiałam odtawić i znowu lipa![]() Cytat:
Głodny głodnemu zawsze wypomni ![]() Ale jakoś nie tryskasz entuzjazjem. Teraz pewnie będziesz się obawiała trochę.. Ale chyba to dobrze, że się zeszliście.. [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18189194]Nie pamiętam nawet czy za pierwszym razem to wyrywanie bolało ale trwało to kilka dni zanim wszystko wyrwałam, także nie zniechęcaj się Teraz wyrywam sobie stercząc pod prysznicem co 3, 4 dni i zajmuje mi to z 5min. Jak goliłam wzgórek maszynką, to tez nie mogłam tak często tego robić, bo krew, krosty... Tam, bardziej między nogami nie ma takiego problemu.Mnie się tam mój system podoba Spokój na dłużej i bez kaktusa [/QUOTE]A ja depilatorem to robię [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18190307]Też kilka razy próbowałam pęsetą, ale nie mam cierpliwości i zawsze kończyłam z łysym plackiem na jeżu [/QUOTE]Łysy placek na jeżu Edytowane przez Wizazanka5000 Czas edycji: 2010-03-28 o 15:55 |
||||
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- heeh raczej
|
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
że co?!
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Okej. Dodałam zdjęcie . Ale tylko na kilka dni .
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Już posłałam
mam nadzieję żadnej nie przeoczyłam xD
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

tylko poczytac o mozliwosciach chirurgi plastycznej.

poniewaz nie bylem pilnym studentem filologi angielskiej

jak do tego doszlo?
na nic wiecej mnie nie stac
. Ale tylko na kilka dni