|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Cytat:
![]() mam firefoxa - to on by mi takie figle płatał?
|
|
|
#4472 |
|
BAN stały
|
to kiepskawa przeglądarka
spróbuj tą http://www.google.com/chrome?hl=pl (ograniczenie reklam, prędkość, mnóstwo możliwości) daj znać czy wygląda lepiej |
|
|
|
#4473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie muszę przesuwać (Firefox i Chrome sprawdziłam)
|
|
|
|
|
#4474 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trudno, bede przesuwac a na blogach zazwyczaj tak jest ze posty sa miesiacami ustawione.
|
|
|
#4476 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mój blog jak pod względem wizualnym oceniacie? ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Dlatego polecam blogspota Nie ma tak, że wyświetlają się tylko z danego miesiąca, sama ustawiasz, ile ma być postów na stronę, do wcześniejszych są odnośniki.
|
|
|
|
|
#4478 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20717235]To nie kwestia przeglądarki, tylko rozdzielczości ekranu. Zwykle na blogach jest ściśle ustawiona szerokość poszczególnych kolumn.
A mój blog jak pod względem wizualnym oceniacie? ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Dlatego polecam blogspota Nie ma tak, że wyświetlają się tylko z danego miesiąca, sama ustawiasz, ile ma być postów na stronę, do wcześniejszych są odnośniki.[/QUOTE]no to może faktycznie go przeniosę... ale będzie z tym sporo zabawy... |
|
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20717235]
A mój blog jak pod względem wizualnym oceniacie? ![]() [/QUOTE] mnie sie bardzo podoba, Przejrzyste i zwiezlowate notatki, wszystko poukladane, zdjecia wyrazne, kolorki nie oczozaczepne ale wyraziste - Labi zdybala moje new foto w profilu. Zobaczcie gdzie teraz sie wybieram tylko zaloze stroj i plusku pluskuuu
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak swoją drogą to jesteś bardzo podobna do mojej dobrej kumpeli ze studiów z twarzy, OGROMNIE
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() powracam do wątku :p te poprawki mnie zabiją póki co jestem w domku ale morze aż woła by si nim wykąpać.. a ja na praktykach w hotelu od tego poniedziałku i jakoś pod koniec lipca dopiero je skończe buuu a w sierpniu na bank pogoda się zepsuje :<
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł Asia
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Labi
Kasia?
|
#4484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie baw sie we wrozke bo ja na sierpien mam wyjazdy zaplanowane. Ma byc tak jak jest lipcowo i koniec
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeeeeeeee
Gosia ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
hej...
ja wróciłam... mam nawrót atopii.... i dietę przez półtora miesiąca narazie ![]() i do tego jestem lżejsza o 300zł ![]() normalnie załamka
|
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie leki ci na to przepisuja? Oczywiscie, jesli mozna zapytac
|
|
|
#4488 |
|
BAN stały
|
Tęsknię za wodą, nie mogę iść ani na basen, ani na siłownię, ani nad wodę. Nawet wykąpać się nie mogę! ;( Poza tym boli mnie rosnący ząb tak bardzo, że jadę dzisiaj na ketonalu i 2 panadolach. Jestem niewyspana od tygodnia, chce mi się płakać... Będę mieć md
|
|
|
|
#4489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez kija nie podchodz...zmywam sie bo burza idzie. Grzmoci (szkoda ze mnie nikt nie grzmoci )moze w koncu lunie i bedzie po zaduchu
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Cię wygrzmocę Axa bez kija nawet zdalnie sterowanego.... cho na zakupy, ja już mam listę
|
|
#4491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kto bedzie placił albo kto obrabuje bank?
|
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
jest tylko jedna maść Elidel, która jest niesteroidowa i można nią smarować twarz....
poprzednio miałam też tabletki Atarax, od których mi odbijało więc tym razem nie dostałammam do mycia twarzy Cetaphil bez użycia wody tabletki Aerius, są niebieskie, więc humor mi poprawiło ![]() tabletki Oeparol krem Elocom, steroidowy na ręce I maść Atopiclair dokładnie wydałam 182,71zł +100zł wizyta
|
|
#4493 |
|
Konto usunięte
|
Te upały nas zabiją... Dziś chyba godzinę się seksiliśmy, a skończyło się na tym, że zlani potem zrezygnowaliśmy. No za nic żadne z nas nie mogło dojść
![]() A potem mnie głowa strasznie rozbolała i poszliśmy sobie na spacerek. Mam już zaświadczenie od lekarza i jutro lecę złożyć komplet papierów do Cosinusa
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20710678]Dziewczyny nie wiem co mam zrobić. Poznałam świetnego gościa, 34 lata dyrektor w m/dzynarodowej firmie, superprzystojny, i co najważniejsze wolny, superinteligentny kręci mnie niesamowicie. A z drugiej strony mój TŻ, czasem wkurzający ale jednak jesteśmy razem już prawie 3 lata, bywały wzloty i upadki, lecz wiele deczko nudą... co byście zrobiły?zostawiły TŻ dla Pana nowego?[/QUOTE] raczej bym tego nie zrobila... po 3 latach zwiazku po pierwsze troche szkoda, nie mozna tak co chwile przyzwyczajac sie do kogos innego, poza tym skad wiesz czy ten nowy tez nie ma wad trudnych do zaakceptowania najpierw staralabym sie ratowac swoj zwiazek, dopiero potem bralabym sie za inny, ale to po jakims czasie i nabraniu dystansu. ale jesli naprawde go kochasz to nie powinnas w ogole myslec o zmianie na innego, takie jest moje zdanie ![]() dziewuszki, padam ale dzis zakupy na wyjazd zrobione, całą chałupę posprzątaliśmy... normalnie padam na cycki
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20727111]
dziewuszki, padam ale dzis zakupy na wyjazd zrobione, całą chałupę posprzątaliśmy... normalnie padam na cycki[/QUOTE]pomasować???
|
#4496 |
|
Konto usunięte
|
noooo poprosze
bo zostaje dzis na noc, jutro rano wstajemy ok. 7 i jedziemy sprzątać jacht
|
|
|
|
#4497 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poważnie - dziwnie jakoś ![]() Cytat:
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20727355]noooo poprosze bo zostaje dzis na noc, jutro rano wstajemy ok. 7 i jedziemy sprzątać jacht [/QUOTE]a buu.. ja też chcę na noc!!! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20725028]Te upały nas zabiją... Dziś chyba godzinę się seksiliśmy, a skończyło się na tym, że zlani potem zrezygnowaliśmy. No za nic żadne z nas nie mogło dojść ![]() A potem mnie głowa strasznie rozbolała i poszliśmy sobie na spacerek. [/QUOTE] A lodu używaliście? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4498 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
MEG ALE MASZ CIAŁKO!!!!!
Cytat:
![]() I ja pamiętam, że się przedstawiałam musialaś nie dokładnie czytać ![]() Co do ksiązki i filmu to się nie rozgaduję bo nie chcę wywoływać burzy tutaj ale na nas obie Call chyba tak samo reaguje jedno i drugie więc lecę czytać ![]() Cytat:
![]() mrrrrrrr Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20711220]Aneszna, ja przede wszystkim nie umiem zrozumieć, jak można kochać i chcieć zerwać... Tzn. załóżmy, że BS w jakiś sposób bardzo by mnie skrzywdził, a ja bym go nadal kochała. OK, zerwałabym, ale wcale bym tego nie chciała, skoro go kocham. A dla mnie dziwne jest coś takiego, że "kocham tego, ale może z nim zerwę dla tamtego?". Absolutnie nie krytykuję Ciebie, po prostu dla mnie to trochę niepojęte i rozumiem, że ktoś może to inaczej widzieć A że ma cechy, których nie możesz zaakceptować... Cóż, wydaje mi się, że związek polega na tym, żeby zaakceptować, a jak nie da się - próbować zmienić i doskonalić się nawzajem...[/QUOTE]Zgadzam się w 1000000000%!!!!!!! ![]() Cytat:
Chwal się gdzie?! kocham Malibu!!!!!! |
||||
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20727355]noooo poprosze
bo zostaje dzis na noc, jutro rano wstajemy ok. 7 i jedziemy sprzątać jacht [/QUOTE]laseczki znad morza reeva basia jak ja Wam zazdroszczę tego morza ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- i jeszcze jacht coprawda ja tu mam wielkie jezioro pod nosem i góry, mykam jutro z rańsza nad jeziorko, tak na 9 ptaszki będą spiewać, góry mocno stać... a jeziorko po stopach łęchtać.................. ale chce nad morzeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Axa co Ty tam krwawisz nie krwawisz?? Można Cię dotykać czy co??? ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- oho chyba nie można
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

(Firefox i Chrome sprawdziłam)
trudno, bede przesuwac 

tylko zaloze stroj i plusku pluskuuu 

bo ja na sierpien mam wyjazdy zaplanowane. Ma byc tak jak jest lipcowo i koniec 
bez kija nie podchodz...
ale dzis zakupy na wyjazd zrobione, całą chałupę posprzątaliśmy... normalnie padam na cycki