![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18202753]Damo, prącie bardzo:
http://wdziek. info/cwiczenia_na_nogi_i_posla dki.html Ja wykreśliłam sobie skipy, bo nie mam możliwości, żeby je robić. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Przed info nie ma spacji, musiałam zrobić, bo inaczej wygwiazdkowało - ach, ta konkurencja między portalami ![]() ooo to ja tez sobie pocwicze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Rozeznanie
|
Fallen - cóż Ci mogę powiedzieć... Ja po wielu perypetiach też wróciłam do BS-a z wieeelkim.... chociaż nie... Z OGROMNYM strachem, że np. na wakacje znów mnie odstawi etc. bo niestety ale ma w genach uganianie się za innymi kobietami (ochh, jak ładnie i delikatnie ujęte
![]() ![]() ![]() A dążę do tego, że taka przerwa czasem się przydaje i być może i wam to wyjdzie na dobre. Aczkolwiek troszkę dystansu by nie zaszkodziło... A z tym, że jest dla Ciebie wszystkim etc. to zawsze tak mówimy, każda z nas zapewne po dłuższym czasie czuje coś takiego, aleeee kiedy jest BUM i przychodzi do rozstania to większość kobiet zbiera się w sobie, miesiąc w poduchę popłacze, a później świat wraca do normy ![]() Także czupryna do góry ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z jednej strony nie wróciłabym do swojego byłego.. z drugiej nie byłam w takiej sytuacji jeszcze więc ciężko mi się określic :/ mój BS jest moim pierwszym i jeszcze żadnego rozstania nie przechodziliśmy lub na szczęście
![]() ![]() Dziewczyny zazdroszczę tego samozaparcia do ćwiczeń... ja miałam ćwiczyć A6W i skończyło się na przylepieniu tabletki z ćwiczeniami na szafce ![]() ![]() ![]()
#4504 |
Konto usunięte
|
Ałć. Nie wiem, czy to te ćwiczenia, czy to moja forma (choć nogi zawsze miałam mimo wszystko silne), ale pod koniec dzisiejszej partii ćwiczeń (właśnie zrobiłam), trzęsły mi się już kolana z wysiłku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Rozeznanie
|
Yyy....brzuch - zmora życiowa
![]() Mi jest ciężko teraz ćwiczyć, bo mieszkam z BS-em i nie mam tu żadnego lustra w salonie przed którym mogę tańczyć np. A w domu to ćwiczyłam praktycznie codziennie, a to rolki, a to taniec, bieganie. Ale od dzisiaj postanowiłam, że trzeba się za siebie wziąć ! bo już patrzeć nie mogę w lustro, BS zapewnia, że jest super, ale co ma innego powiedzieć? ;] Gruba nie jestem, ale jeśli ma być lepiej to czemu nie? Najgorsze jest to, że od dzieciaka przetestowałam wszelkie diety i ogólnie miałam lekkie zaburzenia i spaczony pogląd został do tej pory. No i chciałabym mieć tak ładnie wystające kości... obojczyki, biodrowe..mmm... ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18203651]Ałć. Nie wiem, czy to te ćwiczenia, czy to moja forma (choć nogi zawsze miałam mimo wszystko silne), ale pod koniec dzisiejszej partii ćwiczeń (właśnie zrobiłam), trzęsły mi się już kolana z wysiłku ![]() Mi się ostatnio nogi trzęsły po całym dniu bzykania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
Ja generalnie też, aczkolwiek naprawdę cały dzień bylismy w łóżku i potem jak wyszliśmy na fajka do kuchni to siedziałam na krzesełku, a nogi miałam oparte o blat i uda mi się trzęsły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
aaa mi się też trzęsą gdy seks był cudowny
![]() ![]()
#4510 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4512 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam że Wy tak od razu możecie biec jak sądze na zawołanie rodziców czy teściów
![]() ![]() ![]()
#4514 |
Konto usunięte
|
Napisałam, że to było już kilka godzin PO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa a ile czasu zajmuję Wam doprowadzenie się do ładu gdyby ktoś wołał?
![]()
#4516 |
Konto usunięte
|
W sytuacjach kryzysowych od razu, ale muszę się skupiać, żeby iść, żeby mieć normalnie otwarte oczy i przytomne spojrzenie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Zboczeńce moje, Wasz zboczeniec idzie spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sob i ndz o 12 akademia fitnesu na tv4 czy jakims pochodnym programie wiec patrzec i motywowac sie bo warto ![]() Cytat:
![]() Co do trzesienia nog to widze inna przyczyne brak wytrzymalosci ![]() stepper bierznia rolki rower no i jak bedziesz w stanie zrobic przysiad na jednej nodze to nie bedzie mowy o trzesieniu udek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za zaproszenie
![]() Callanthe ślicznotko czemu się ukrywałaś ? ![]() dzis powtorka z rozrywki znow 2 razy ![]() cudenko ![]() ![]() za drugim razem w pewnym momencie przerwalismy i bawilismy sie soba sami patrzac na siebie a potem calujac ![]()
The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ravissante Czas edycji: 2010-03-29 o 00:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmmm ravi zazdroszcze, no ja tez sie bawiłam z .........wibratorek ;(
![]() |
#4521 |
Konto usunięte
|
A ja się nie bawiłam :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A teraz co u mnie ![]() Wczoraj wieczorem siedzieliśmy sobie już z BS'em w łóżku i oglądaliśmy film. Ja malowałam paznokcie. Kiedy skończyłam BS się mnie pyta: "Czy to oznacza, że teraz jesteś całkowicie bezbronna?" Ja mu odparowałam, że tak, ale nie ma prawa tego wykorzystywać. A on się wcale nie przejął! Zsunął mi majteczki bez żadnego zawahania się jednym ruchem i wsunął paluszek. Aż jęknęłam. Wystarczyły 3 sek i już byłam mokra... Przyciągnął mnie mocno do siebie i wszedł we mnie. Napierał z całych sił, tak mocno, że nie byłam w stanie się opierać i wylądowałam na brzuchu, a on nie przestawał. Później szarpnął mnie do tyłu i brał na pieska... Było cudnie. Mocno. Ale nie pozwolił mi dojść. Odwrócił mnie na plecy i zrobił dobrze. Mmm... A później jeszcze wziął na misjonarza i tak doszedł. A potem zrobił jeszcze dobrze 3 razy... Paznokciom nic się nie stało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście książka daje wiele do myślenia. Mi tez pomogła zmienić podejście do związku. Kiedyś byłam ta tzw. miłą dziewczyną(kto czytał książkę, wie co to znaczy ![]() ![]() I też uważam, że warto da facetowi 2 szansę, zwłaszcza biorąc pod uwagę to jak związek wyglądał wcześniej. Nie ranił Fallen, krzywdy nie robił, dobrze traktował i ja uwielbiał, co pokazywał.. Także ja uważam, że warto dać mu szansę, bo Fallen przecież była taka szczęśliwa..Wiadomo, że po takim czymś zaufanie jest mocno zachwiane, ale wszystko może wrócić do normy. Axa, powiem Ci jedno. Grunt, że paznokciom się nic nie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Znam to
![]() Axa zazdroszczę Ci strasznie! Też tak chcęęęęęęęęę! ![]() Fallen też uważam, że każdy ma prawo do drugiej szansy. I w głębi serca wydaje mi się, że Twoj BS zrozumiał naprawdę co może stracić i oprzytomniał. Powodzenia ![]() Call albo masz masakryczne kompleksy (nie wiem dlaczego) albo tylko tak pisałaś bo chciałaś, żebyśmy Ci powiedziały jaka jesteś piękna ![]() Nie ma bata albo jedno albo drugie ![]() Śliczne włosy! Piękne ![]() Afrodyttek proszę Cię nie mów, że wystające żeberka są sexy?! ![]() Wczoraj miałam zły humor chciało mi się płakać i nie wiem sama dlaczego. Bs wziął sprawy w swoje ręce ![]() ![]() Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-03-29 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
dziekuje Wam wszystkim za porady. Przeczytam o zolzach i sie bede do tego stosowac
![]() a tak na serio, nie wybaczylabym sobie gdybym nie sprobowala. bardzo chce z nim byc, o czym wiecie. troche przestraszylo mnie to jego 'gadanie na powaznie' co bedzie dalej z naszym zwiazkiem. zaczne go traktowac z wiekszym dystansem i zobaczymy jak sie on bedzie staral. mam nadzieje ze sie jakos wsystko ulozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() chetnie sobie tez przeczytam ta ksiazke jak ja tak polecacie ![]() mi sie kiedys przeczytalam ksiazke opowiadajaca o zwiazku ,, Zwyczajna para " fajnie ukazuje roznice miedzy kobieta a mezczyna np podczas kupowania stolika na kawe ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.