|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
#4503 | |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22009344]
Zapytałam się teraz BSa o wzorki na paznokciach, bo trochę się napaliłam i stwierdził, że wzorki, inne kolory ![]() ![]() Reeva gdybym miala opierac sie na zdaniu facetow co do wygladu to bym chodzila w worku po kartofkach ![]() ![]() Wiec ja robie wzorki na pazurkach bo mnie sie podobają i ja na nie spogladam z satysfakcja i uznaniem ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ma się nam podobać, a nie tylko innym, zresztą zawsze znajdzie się ktoś komu się nie będzie podobało. A ja też maluję pazurki, jakieś kwiatki ostatnio i pytam BS czy ładnie, aOn, że tak. Ale jakbym się nie pomalowała czy jakich wzorków nie robiła zawsze jest że ładnie ![]()
![]() |
#4505 |
Konto usunięte
|
Mój BS jest już nauczony, że na początku każdego spotkania musi z zaciekawieniem spojrzeć na paznokcie i z wielkim zachwytem pochwalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
No to teraz efekty mojego malowania
![]() dwa piewrsze zdjecia przedstawiaja moj poprzedni kolor (pieluchomajtkowy żółty i sinopapuciasty brąz-pomarańcz ![]() a dwa ostatnie moje nowe kolory dla przypomnienia: krem budyniowy i sliwka wegierka. Sufit biały ![]()
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
czytam Was, Nimfy, od jakiegoś czasu i myślę, że to ten moment, kiedy zapytam Was, czy mogę się przyłączyć.
dzień bez seksu to dzień stracony, głowa czasem mnie boli, ale seks zawsze na to pomoże, BS nie wierzy, że mogłabym odmówić, jeszcze przede mną nie uciekł, ale to chyba dobrze ![]() mam 22 lata, mojego BS-a dopiero od 4 miesięcy, i to niestety nie na co dzień, bo zazwyczaj dzieli nas trochę kilometrów. jestem więc czasami z Katowic, a czasami z Krakowa, ale pracuję nad tym, żeby całkowicie przerzucić się na to pierwsze miasto. jeśli chodzi o zainteresowania to poza całym tym seksem ![]() ![]() rozumiem, że nie wymigam się od przedstawienia pikantnej historyjki, ale najpierw chciałabym wiedzieć, czy mam wstępnie szanse na zostanie Nimfą ![]()
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wygarnęłam dziś rodzicom. Szkoda, że przy rodzeństwie, no ale... Coś we mnie pękło, kiedy usłyszałam od mamy tekst "Oj, Dominika, jak Ty mało wiesz, co się dzieje w życiu rodziny..." (bo nie wiedziałam, że pies dostał grzebień od sąsiada ![]() ![]() Ale wątpię, czy coś to da. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na historyjkę ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22017424]Cudownie to wygląda! Wygarnęłam dziś rodzicom. Szkoda, że przy rodzeństwie, no ale... Coś we mnie pękło, kiedy usłyszałam od mamy tekst "Oj, Dominika, jak Ty mało wiesz, co się dzieje w życiu rodziny..." (bo nie wiedziałam, że pies dostał grzebień od sąsiada ![]() ![]() Ale wątpię, czy coś to da. --------[/QUOTE] Dobrze zrobiłaś...niech trochę pomyślą. Megg piękna ta śliwka węgierka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiec jak z ta historyjką? ![]() ![]() ![]() Orli - ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() a wiecie, że ja nie chce się podobac innym kobietom?? bo tak sie mówi, że kobiety stroja się dla innych kobiet, żeby wzbudzac podziw zachwyt, zazdrość w obrębie swojej płci ja tak nie mam, ubieram się w to, co mi się podoba niekoniecznie kumpelom, i lubię podobac się, ale mężczyznom, nie kobietom może się narażę, ale zauważyłam to już jakiś czas temu ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- ale jeśli okaże się, że coś nie odpowiada facetom, również wcale się tym nie przejmę, na pierwszym miejscu jestem ja, jak ja się czuję w czymś, czy dobrze czy źle potem cała reszta
![]() |
#4513 |
Rozeznanie
|
Meg - śliczne kolorki. Ja swój pokój malowałam ze 3 lata temu, także są bardzo intensywne kolory, ale czuję się w nim dobrze do tej pory
![]() ![]() ![]() Witamy nową nimfę i czekamy na opowieść ![]() Labi - ja mam podobnie, po pierwsze mam bzika na punkcie ciuchów, kosmetyków, uwielbiam siedzieć z maseczkami wszelkimi etc. dla samej siebie. Tak samo jest z wagą, wszyscy mówią, że jest naprawdę ok, ale ja chcę jeszcze trochę schudnąć bo chcę się czuć jeszcze lepiej. No i na drugim miejscu jest BS, wiele rzeczy robię dla niego, tzn chcę żeby zauważył, że mam np nową sukienkę i żeby mu się podobało. Często jak jestem w sklepie to mu wysyłam mmsy, bo uważam że ma dobry gust i mi potrafi podpowiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Wtajemniczenie
|
Ale 2.? Bo słyszałam, że beznadziejna
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Orli ![]() Labi - była dostawa w Douglasie ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj brałam udział w fajnej akcji funduszy unijnych - Lubuscy Europoszukiwacze ![]() ![]() Teraz lecę na urodziny brata - zrobiłam mu tort-basen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() baw się dobrze ![]()
![]() |
#4516 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście nie przepadam za różowym makijażem, chyba że w połączeniu z jakimiś innymi kolorami. Ale przekopując w wolnej chwili internet znalazłam coś takiego: Załącznik 3403529Załącznik 3403530Załącznik 3403531 Cytat:
![]() Ślicznie wyszło! I te naklejeczki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Poka tort!!!!
![]() Ja chcę 2 zobaczyć, też słyszałam, że ble, ale co tam. Sama ocenię. Btw. trailer jakoś mnie zniechęcił, szczególnie druga połowa na tych pustyniach, ale i tak sobie pooglądam ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
Ax ja malowałam się tak jak na pierwszym zdjęciu prawie identycznie(uwielbiam ten makijaż i wróce do niego, tylko musze dokupic te cienie), chodzi o zamysł - jak dla mnie bomba....
Od siebie polecam pędzle Maestro!!! Mam już 7 i będzie więcej, ale max 12, nie więcej. http://maestrobrush.pl/index.php?opt...mart&Itemid=29
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-12 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
A ja jakoś dawno się nie malowałam, bo chora
![]() Pędzelek mam do oczu 1 i 1 do kresek, brakuje mi jakiegoś rozcieracza. Tak to mam EDM 1, 2 Essence, 1 różowy z all. ![]() Kiedy pokażecie jakieś makijaże swoje nooooo ![]() Axa... no ja się zastanawiałam czy kolczyki, ale te bigle dłuugie mi coś nie pasiły ![]() ![]()
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie znam, moje pierwsze to te Maestro ![]()
![]() |
#4522 |
Konto usunięte
|
Kto chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
i dzięki za porównanie pasiaków
![]()
#4524 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22021181]Kto chce?[/QUOTE] Ślina mi cieknie przez Ciebie, a ja na diecie... Pasqda jesteś ![]() Proszę bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa, nie mogę się doczekać! ps. widziałam, dzięki wieeeeelkie.
#4526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnawialam te meble sama ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
BAN stały
|
Załącznik 3403600
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22021425]Do usług ![]() ![]() A ja właśni upiekłam najlepszy chleb w moim zyciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś tak słodkim opchałam, że niestety muffinki mnie nie ruszają, ale za kilka godzin kto wie
![]()
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam, ja chleba jeszcze nie próbowałam. Idę grać ![]() piszcie, cobym miała co czytać ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() Czekolada góra 3 cząstki. Delicje góra 2.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.