|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Ja mam włąśnie tą głupią sytuacje, która jednak mnie wkurza mocno
nie mam rodziny tu w Polsce tzn daleka owszem, jest też babcia i wujek z ciotką, no ale wiadomo mama jest daleko, a sis za granicą i do tego jest bardzo taka hmm indywidualna, odzywa sie rzadziutko, raz na kilka miechów, powaznie piszę kiedy jadę do domu rodzinnego, to otwieram drzwi do pustego mieszkania, które kiedyś tętniło życiem jako takim wchodzę i pustka nie jadę do mamy na obiady, nie pokłóce się z sis, bo ich po prostu nie ma ale powiem, że jest mi tego brak, mama wyjechała, gdy miałam lat około 20 ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- hmm a co do wesela, to ja chyba jakieś skromne, malutkie takie, ja nawet nie mam kogo zapraszać z rodziny, powaznie, mamy nie pytałam czy by przyleciała na ślub, jakoś mi głupio oczekiwać od niej tego, za duzo kasy to kosztuje
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4593 |
BAN stały
|
Kiciu!
zobacz tutaj- o czystości pochwy ogólnie a TO może Ci pomóc w interpretacji wyników. Jest V głównych stopni czystości, przy czym I jest wszystko ok, a 0, to zupełna masakra- ph zasadowe m.in. i bakterie. Do tego jeszcze są pośrednie stopnie. Ty w tej tabeli jesteś dokładnie po środku, także nie jest tak źle. No i jak będziesz u gina, to zapytaj też może o coś dla BSa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ale tak czy tak nie jest źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Ano tak to jest z tymi weselami.. żeby wszystkich zadowolić to jakaś masakra - nie da się
![]() Póki co to mi i tak nie grozi, bo młody BS to pewnie jeszcze trochę czasu minie.. o ile w ogóle się doczekam ![]() Kurde tęskno mi za nim, wczoraj widziałam go tylko 5min a dziś jeszcze wcale.. ściągnęli go na dyżur do pracy a powinniśmy już o 16:00 siedzieć już razem i wcinać polędwiczki w sosie miodowo-musztardowym i oglądać TV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ciezko ci bylo sie przestawic od mieszkania u mamusi? jak ze spaniem-zasypiasz normalnie? pytam bo zawsze mialam problemy jak mieszkalam z kims to ze snem to jakos tak glupio sie czulam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
hej kochane wróciłam, byłam u ginekologa zrobił rutynowe badanie zbadał mi piersi i powiedział że to co wyczuwam to ajkieś zraziki ale dal jasności dał mi skierowanie na usg piersi i 16 listopada idę... wiecie jakoś mi tak lżej
#4598 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22913595]powiedz mi kmee, wy od niedawna mieszkacie razem?
ciezko ci bylo sie przestawic od mieszkania u mamusi? jak ze spaniem-zasypiasz normalnie? pytam bo zawsze mialam problemy jak mieszkalam z kims to ze snem to jakos tak glupio sie czulam...[/QUOTE] To znaczy tak, od początku... Mieszkamy razem od niedawna, teraz w trakcie drugiego miesiąca jesteśmy ![]() Czy ciężko? Ja z eksem mieszkałam w Gdańsku i Elblągu, więc mieszkanie teraz po drugiej stronie tego samego miasta, to pikuś ![]() Oczyśćcie tęsknie za rodzicami, dlatego odwiedzam ich 1-3 razy w tygodniu. Najciężej to jest finansowo, bo jednak u rodziców jedzonko, dach nad głową itp. no ale coś za coś ![]() Ja też mam problemy z zasypianiem w nowych miejscach, dlatego strasznie chciałam kupić dobry materac (i mamy taki dzięki tacie BSa) na którym śpi mi się lepiej niż w domu. Chociaż dla mnie i tak najważniejsze, żeby móc się do BS przytulić i zasnąć razem ![]() A czemu głupio się czujesz? W jakim sensie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
BAN stały
|
Zgłupiałam na chwilę, ale sprawdziłam: Kicia pisała, że zrobiła dokładniejsze badania niż cytologia
![]() ![]() Kmee! Ja poproszę o wszystkie przepisy, które robisz! Zwłaszcza uwielbiam sos miodowo-musztardowy ![]() ![]() ![]() Aneszna, wiem że pytanie do Kmee było, ale jeśli mogę ![]() Ja jak się przeprowadziłam do mieszkania, to najpierw spałam sama tam, bo BS sie wprowadził po kilku dniach. No to wtedy spałam z nożem przy łóżku ![]() Jak się wprowadzałam do bursy, to spało mi się dobrze- urządziłam sobie miejsce okołołóżkowe tak jak to miałam w domu i tak jak lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
... ale dla chcącego nic trudnego... czasem to wystarczy spontaniczny wypad wycieczkę pod miasto i np. seksik na kocyku w lesie
![]() Cytat:
![]() Najważniejsze, żeby było to coś dla czego się kocha i akceptuje/rozumie odmienne potrzeby swojej połówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam sałatkę warzywną, zaraz szamanko pychowate
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
ale cóż nie mam tendencji do zmuszania kogoś, więc wiele rzeczy robię sama, albo ze znajomymi (to rzadziej), ale spokojnie tak jak kiedys pisałam, chętnie wyruszyłabym za granicę, trochę hardcore sobie zafundować, poharowac jak wół, odłozyć kasy....
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
To pochwalę się, że właśnie skończyłam robić piersi z kurczaka w sosie śmietanowym (jutro dziadek wychodzi ze szpitala i ma imieniny), odbieram go ze szpitala, biorę 1/2 dnia urlopu i będę kucharzyła
![]() Do tego surówka z marchwi i jabłka, ryż z kurkumą lub ziemniaki i mamy obiad... |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ide do lodówy po sałatkę , wymiękłam
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodzą fantastycznie, bo to takie połączenie ostrego i słodkiego smaku ![]() Będę robiła je na uroczysty obiad - parapetówkę z rodzinką ![]() Przyjeżdżać możesz! a co! zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- hehe może uproszę BS o mikro koncercik zaraz ![]()
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
oj tak a też chce przepisy nie mam już co gotować szczególnie że ja wege
![]()
#4610 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A sos miodowo-musztardowy brzmi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22915039]wiecie nie jest łatwo się przestawic...w domu masz swoje miejsca, swoje dźwięki itp a tutaj nowosc nowosc nowosc.[/QUOTE]
coś w tym jest, pamiętam jak zamieszkałam sama to przez prawie miesiąc zasypiałam przy włączonym radiu... jak mieszkałam u moich ex lub oni u mnie to początkowo też miałam problem z zasypianiem, budziłam się w nocy jak on się poruszył, jak chrapał..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a powiedz mi jak ci sie mieszka samej?zamierzam mieszkanie kupic i sama tam mieszkac-zastanawiam sie czy dam rade... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to jedzenie... ![]() Cytat:
CO do przepisów - TEŻ CHCĘ!!! Cytat:
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22915398] a powiedz mi jak ci sie mieszka samej?zamierzam mieszkanie kupic i sama tam mieszkac-zastanawiam sie czy dam rade...[/QUOTE] Też nie do mnie pytanie, ale odpowiem ![]() Co prawda nigdy nie mieszkałam stricte sama, ale od kilku lat w Warszawie mieszkam tak, że mam swój pokój i współlokatorkę. Tak się złożyło, że co roku inną, ale jakoś zawsze taką, która się dużo uczy, pracuje i często sobie jedzie na weekendy. I bywalo nieraz, że kilka tygodni zostawałam sama w mieszkanku, często też jestem sama gdy wstaję rano - nie mam nigdy nigdzie na 8:00 ![]() I jest całkiem konfortowo, ja się dobrze czuję rządząc sama sobą i lubię swobodę. A na co dzień w domu, gdy mieszkam z mamą, wspólną kameralną atmosferę też lubię. Mieszkania z BSem jestem ciekawa - ale to jeszcze kilka lat ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22915398]no ja przezywam katusze bez piwka nie zasne....
a powiedz mi jak ci sie mieszka samej?zamierzam mieszkanie kupic i sama tam mieszkac-zastanawiam sie czy dam rade...[/QUOTE] Sama? Całkiem? A co z BS? ![]() Ja powiem tak: samej smutno... Byłam sama częściowo, jak miałam wakacje a BS do pracy... albo teraz jak wraca dopiero koło 19... Dobrze, że mamy już Kicię. ![]()
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lubię pobyć sama, ale nie za długo, zbyt duzo gadam, więc jak nie ma nikogo zaczynam gadać sama do siebie
![]() |
#4618 |
Rozeznanie
|
przepraszam,że poza wątkiem bo chwilę mnie tu nie było,ale zaliczyłam pierwsze kolokwium i muszę się pochwalić
![]()
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4620 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.