|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
ale wysyłam wam ciepłe promienie słoneczka cobyście zdrowe były kochane
|
|
|
#4622 |
|
BAN stały
|
Palickovanie cipek to po prostu... koronkarstwo
Dziewczyny!! Chyba Was pogwałcę jedna po drugiej tak jak nie lubicie! za karę! Mam jak narazie mały katar, cały dzień wczoraj kichałam a dziś mnie gardło boli. BSa łamie w kościach i jest słaby... Co do makijażu, to narazie muszę ogromną tapetę nakładać żeby tuszować krwiaki, ale dziś zauważyłam że powoli mi już schodzi A normalnie to podkład, kredka na górną powiekę(nie tak jak eyeliner), żeby się lekko odbiła na dolnej i tusz. Rzadko kiedy cos na usta biorę, chyba że jakąś ochronną niveę ![]() Ennostiel czy masz coś wspólnego z Wrocławiem?? ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Aaaa!! Ketamina!! Miałam pisać że zarąbisty tort!! Serio! Tak sobie pomyślałam, że BS ma urodziny niedługo sama go wykombinowałaś czy się czymś inspirowałaś??
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22028810]Meg, to Ty czytałaś książki, na podstawie których nakręcono True Blood, prawda? Podałabyś jakieś namiary?[/QUOTE] A jeszcze tydzien temu mialam je wszystkie na kompie i skasowalam Ostrzegam ze wciagaja niemilosiernie! ![]() Cytat:
Obecnie jestem zakochana w podkladach z Vichy jak na moj uzytek - swietne.
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę i tak robię, ale nie będzie grało cały dzień, od 6 np...
![]() Ale w łazience słychać każde słowo... ja goła leżę a tam "zmiłuj się nad nami"
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam stary Vichy Normateint... jedno opakowanie starcza mi na cały rok, a i tak wywalam chyba z pół do śmietnika, bo traci ważnośc.
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, ja z podkładów miałam Maybelline, Rimmel, puder z sephory i.... Givenchy- mój najdroższy zakup kosmetyczny forever!
Ale był najjjaśniejszy we wszystkich możliwych drogeriach i tak ślicznie pachnie, a tak ładnie wygląda, mmmrrrr. Koleżanka wizażystka jak mnie malowała tym moim [bo nie miała jasnych dla mnie] to mówiła, że jest zaje.....sty ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- btw. pochwalę belissę.
|
#4627 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sobie włoski zrobić, bo znowu jestem szara mysza
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Mój najdroższy podkład to nawet nie powiem, bo aż wstyd się przyznać
, ale jako, że jest to mój 4 podkład w życiu to rekompensuje wszystkie lata abstynencji w tym temacie
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Narzekacie i narzeeekacie...
![]() Ale wracajcie do zrowia Ja JESZCZE nie jestem chora, co mnie bardzo dziwi, ale może dlatego, że najpierw Labi zainspirowała mnie Merz Spezial na paznokcie (jestem w połowie opakowania) i zaczęłam brać różne witaminki, jakieś ogólne i samą witaminę C... i jeszcze mnie nic nie bierze ![]() Też bym chciała sobie teraz kupić podkład Givenchy Ogólnie BSa namawiam żeby na imieniny mi kupił kuferek kosmetyczny taki spory, bo zainspirowałyście mnie tym wszystkim jeszcze bardziej Mam chcicę na pędzelki (jakiekolwiek), cienie z Maca, tusze już mam dwa nowe, błyszczyk też, także będzie ciężko po wypłacie![]() Jeszcze weszłam na wątek tam gdzie jest Dama odnośnie kręconych włosów i chyba muszę się zaopatrzyć w nowe szampony..bezsilikonowe:m ur: |
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włoski mam piekne i paznokcie i nawet buzia mi się poprawiła i to bardzo, ogromnie wręcz, ale bardzo o nią dbam
|
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzialyscie juz ostatni odcinek True?
![]() Nie moge sie doczekac nastepnej serii
|
|
#4635 |
|
Konto usunięte
|
A no czasem mam takie przypuszczenia, że w poprzednim wcieleniu mogłam być
Są momenty, w których osoby, które bardzo zalezą mi za skórę są bohaterami okrutnych wyobrażeń a przy filmach, gdzie się zabijają i rozdzierają ze skóry wywalam oczy na wierzch i się uśmiecham...![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22028810]Meg, to Ty czytałaś książki, na podstawie których nakręcono True Blood, prawda? Podałabyś jakieś namiary?[/QUOTE] Skoro Meg usunęła, to wyślę Ci spakowane wszystkie na serwer i podam link na pw Bodajże tylko 3 mają oficjalne tłumaczenie ![]() Co do makijażu, to mój najdroższy podkład kosztował 25zł Na co dzień jak siedzę w domu się nie maluję ale jak jadę do szkoły, wychodzę gdzieś, to oczywiście oczy i usta, oczy - cienie, eyeliner, tusz, kredka, czasem rezygnuję z cieni albo a eyelinera; usta - szminka lub błyszczyk albo oba naraz, no i od teraz dochodzi podkład ![]() Orli im więcej wchodzę na Twój blog, tym bardziej mam ochotę na tę zabawę z lakierami Dzisiaj zaproponowałam BSowi, żeby mi kupił lakierek jakiś taniutki, bo otworzyli w mojej wiosze sklepik z kosmetykami i chemią, to trzeba wybadać, no i zaczęłam Mu truć o wzorkach i pokazywać i sama będę sobie winna jak bardziej Go to zainteresuje... No i... Yyy zapodaj jakieś aukcje z tymi płytkami proszę ![]() Ach ten wizaż
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce podkład mineralny, ale to dobiernie koloru mnie dobija i skutecznie zniechęca, jednak!!! nie poddam się tak łatwo
|
#4637 |
|
Raczkowanie
|
witam Nimfy
wróciłam z roboty wykończona, no właściwie są to praktyki, ale nazywajmy rzeczy po imieniu, haruję tam za darmo jakoby wół jeśli chodzi o makijaż to ja nie wyjdę raczej z domu bez niego, chociaż może tragicznie by nie było ale dyskomfortowo. zestaw taki: puder, cienie, eyeliner, tusz oraz błyszczyk. podkładu jakoś nie używam. w sumie też zawsze tanie kosmetyki kupuję, no mam tusz Lancôme, ale to akurat był prezent a z tymi paznokciami to i ja się zabieram za Belissę nim cokolwiek z nimi zdziałam Chaigata - mam podobne doświadczenia ze "zmiłuj się nad nami" a do tego sąsiedzi inni muzykalni - flet, arie operowe, gitara. i dopiero się uczą ![]() tusamolot - zazdroszczę Barcelony też mam zawsze tylko piegi i oparzenia w takich sytuacjach - ale chętnie znalazłabym się w takiej sytuacji ![]() tymczasem muszę zmykać - na spotkanie ze znajomą, idziemy na jakieś piwo czy coś
Cause it's my problem if I wanna pack up and run away, it's my business if I feel the need to smoke and drink and swear, it's my problem, it's my problem if I feel the need to hide it's my problem if I have no friends and feel I want to die. |
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
gazeciaki zrobione! sliiiczne!
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
poka!
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
juuuu
![]() Ale są od razu po malowaniu, także nie są wyczyszczone. Niestety nie mam dobrego nawierzchniowego, więc wyglądają jak wyglądają. Siostrze też zrobiłam, ale na tym trupim.
|
#4645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kicuk baw sie dobrze Ja za to tonę w papierach!
|
|
|
#4646 |
|
Raczkowanie
|
moja skóra wgląda cudownie -.- cała mnie piecze, mam czerwoną i schodzi mi skóra <MUR>
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Damo - studiowałam na 1. roku we Wrocławiu. A dlaczego? ;> Mam tam przyjaciół.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22039483]Skoro Meg usunęła, to wyślę Ci spakowane wszystkie na serwer i podam link na pw Bodajże tylko 3 mają oficjalne tłumaczenie ![]() Orli im więcej wchodzę na Twój blog, tym bardziej mam ochotę na tę zabawę z lakierami Dzisiaj zaproponowałam BSowi, żeby mi kupił lakierek jakiś taniutki, bo otworzyli w mojej wiosze sklepik z kosmetykami i chemią, to trzeba wybadać, no i zaczęłam Mu truć o wzorkach i pokazywać i sama będę sobie winna jak bardziej Go to zainteresuje... No i... Yyy zapodaj jakieś aukcje z tymi płytkami proszę ![]() Ach ten wizaż [/QUOTE]Dzięki za linka, zaraz wszystko obczaję ![]() A Konada radziłabym kupować tylko u tego sprzedawcy, bo jest gwarancja, że nie będzie fejkowy: http://allegro.pl/show_user.php?uid=13962575 Warto kupić choćby najmniejszy zestaw, podróżny. Płytki nie muszą być oryginalne, mogą być choćby z tej aukcji: http://allegro.pl/pieczatki-na-pazno...214463417.html |
|
|
|
|
#4649 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22043065]
Dzięki za linka, zaraz wszystko obczaję ![]() A Konada radziłabym kupować tylko u tego sprzedawcy, bo jest gwarancja, że nie będzie fejkowy: http://allegro.pl/show_user.php?uid=13962575 Warto kupić choćby najmniejszy zestaw, podróżny. Płytki nie muszą być oryginalne, mogą być choćby z tej aukcji: http://allegro.pl/pieczatki-na-pazno...214463417.html[/QUOTE] Dziękuję ![]() Czru ogarnę chyba dopiero w środę lub czwartek, jak pojedziemy do BSa Tam mi się najlepiej ogląda.
|
|
|
|
#4650 |
|
Konto usunięte
|
Ja z Czru czekam jednak do jutra, łeb mnie boli i znowu za szybko dla mnie mówią
Jutro pojawi się na stronce wersja z napisami, więc poczekam.No i jutro się nie widzę z BSem, bo ma robotę, ale może to i dobrze, będę miała czas, żeby pouganiać się za limitowanką Essence
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

czasem przez pół dnia pod rząd leci...

Bodajże tylko 3 mają oficjalne tłumaczenie
Dzisiaj zaproponowałam BSowi, żeby mi kupił lakierek jakiś taniutki, bo otworzyli w mojej wiosze sklepik z kosmetykami i chemią, to trzeba wybadać, no i zaczęłam Mu truć o wzorkach i pokazywać i sama będę sobie winna jak bardziej Go to zainteresuje... No i... Yyy zapodaj jakieś aukcje z tymi płytkami proszę