Nimfomanki ;), cz. 2 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 17:44   #4741
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2

Mniam
Ognisty

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:11   #4742
Callanthe
Zakorzenienie

Orlica. U mnie w-f wygląda tak. Baba 1 godzinę lekcyjną truje dupe jakie to jesteśny do bani i że nic nie umiemy, że jesteśmy pobudzone i powinnyśmy brać leki na uspokojenie, że mamy przebierać się przy otwartych drzwiach, że nie umiemy przebierać się na czas (daje nam równe 4 min), że przerwa jest dla niej, a nie dla ucznia, nie pozwala nam mieć wody na w-f.
Drugą godzinę biegamy dookoła boiska bez żadnej przerwy, a na końcu stwierdza, że jesteśmy do dupy i każe nam po ok 8 okrążeniach dookoła boiska do piłki nożnej robić 50 pompek, 50 przysiadów, a potem na dodatek mówi, że za karę (za nie wiadomo co) dodatkowo po 20 wszystkiego. I po tym wszystkim nie możemy się nawet napić..

Raz jej powiedziałam, bo już nie wytrzymałam psychicznie, że ma spierdal*ać i jest po****ana i wyszłam z w-fu. I nie chodzę na w-f, bo przez nią i jej tępe zasady nauki nabawiłam się uszkodzenia rzepki (poważnie, chociaż problemy z kolanami miałam od dziecka) i uszkodzenia kostki od nadmiernego biegania w nieodpowiednich butach po twardej nawierzchni.
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:15   #4743
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Orlica. U mnie w-f wygląda tak. Baba 1 godzinę lekcyjną truje dupe jakie to jesteśny do bani i że nic nie umiemy, że jesteśmy pobudzone i powinnyśmy brać leki na uspokojenie, że mamy przebierać się przy otwartych drzwiach, że nie umiemy przebierać się na czas (daje nam równe 4 min), że przerwa jest dla niej, a nie dla ucznia, nie pozwala nam mieć wody na w-f.
Drugą godzinę biegamy dookoła boiska bez żadnej przerwy, a na końcu stwierdza, że jesteśmy do dupy i każe nam po ok 8 okrążeniach dookoła boiska do piłki nożnej robić 50 pompek, 50 przysiadów, a potem na dodatek mówi, że za karę (za nie wiadomo co) dodatkowo po 20 wszystkiego. I po tym wszystkim nie możemy się nawet napić..

Raz jej powiedziałam, bo już nie wytrzymałam psychicznie, że ma spierdal*ać i jest po****ana i wyszłam z w-fu. I nie chodzę na w-f, bo przez nią i jej tępe zasady nauki nabawiłam się uszkodzenia rzepki (poważnie, chociaż problemy z kolanami miałam od dziecka) i uszkodzenia kostki od nadmiernego biegania w nieodpowiednich butach po twardej nawierzchni.
co za porąbana baba, ja lubiłam chodzić na wf mimo że nie byłam jakas wybitne zolna i wyćwiczona poprostu mój nauczyciel od wfu doceniał tych co chodzili cały czas na wf... i ja byłam jego ulubienicą i zawsze mnie za wzór dawał dziewczynom żeby chodziły tak na wf jak ja to będą same piąteczki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:16   #4744
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:

Jakaś psychiczna...
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:52   #4745
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Axa też uważam, że macie przesilenie 5 letniego związku. Może faktycznie spotkaj się z prawnikiem, poznaj go bardziej...i wtedy może docenisz bardziej swojego BSa? Przydało by się Wam potęsknić. Pojedź gdzieś? Do rodziny? Nie wiem...gdziekolwiek? Jesteś z Krakowa? BS też?
A jeśli chcesz z kimś pogadać to masz Nimfy z Krakowa więc pisz
Po świętach nasza wspólna impreza

V przykazanie - Nie pozwalaj na celibat!
co do 5 lut bycia razem to z biologicznego punktu widzenia wlasnie po uplywie 5 lat milosc biologiczna umiera...
eh niedawno sie o tym dowiedzialam na zajeciach z psychologi spolecznej
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18264629]Od 7:00 jestem na nogach, właśnie wróciłam do domu z zajęć - dwie ostatnie godziny to WF, z przygodą, bo zatrzasnęłyśmy się w szatni, a w całej szkole nie było już ani jednego woźnego, ani nawet faceta tak naprawdę Przyszedł uratować nas 80letni dyro o wyglądzie i charakterze świętego Mikołaja... Musiał rozkręcić/wyrwać z drzwi cały zamek No, a teraz weszłam do domu i padam na cyce, a łeb mi chyba zaraz eksploduje od ciśnienia...[/QUOTE]
haha ja sie zacielam niedawno w kiblu na uczelni dobrze ze kolezanka byla ze mna tyle ze obie sie tak lalysmy ze nie wiedzialysmy co zrobic wkoncu ona poszla po portiera
a on przychodzi i sie mnie pyta czy pani jest ubrana i moge wyrwac drzwi ?
Cytat:

ostra z ciebie babka po wygladadzie bym nie podejrzewala o taka agresje wobec nauczycieli

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
co za porąbana baba, ja lubiłam chodzić na wf mimo że nie byłam jakas wybitne zolna i wyćwiczona poprostu mój nauczyciel od wfu doceniał tych co chodzili cały czas na wf... i ja byłam jego ulubienicą i zawsze mnie za wzór dawał dziewczynom żeby chodziły tak na wf jak ja to będą same piąteczki
ja rowniez lubialam bo faceci z ktorymi mielismy wf zarowno w podst jak gim i LO mnie lubieli
i pokazywali mnie jak przyklad dla innych

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:54   #4746
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:

Powinni takich od razu zwalniać
Tym bardziej, ze obecnie szkoły walczą o uczniów a tak tylko sobie psują renomę, bezsens

W LO miałam świetną babkę od w-f'u
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:15   #4747
Callanthe
Zakorzenienie

Zapomniałam wam dodać, że ona w ogóle nie pokazuje ćwiczeń. No i raz walnęła "teraz skłony" i to tak, że stojąca obok niej moja koleżanka nie usłyszała, no to zaczęły robić skrętoskłony. Nagle zaczęła je opieprzać, że nie słuchają jej poleceń. To jak jej się dziewczyny spytały dlaczego nie pokazuje ćwiczeń to odpowiedziała pukając tipsami na 0,5 metra w swój skoroszycik (cytuję) "żebyście się pytały"

Nie pozwala nam nosić kolczyki (nawet wkrętki), a sama ma kolczyki do dekoltu, pomalowanych paznokci, a tipsy ma kurde, włosów rozpuszczonych (nawet jak ktoś ma krótkie, że nie może spinać w kitkę) to mówi, że ma sobie zrobić dwie, trzy, albo zgolić się na łyso. Ogólnie na nic nam nie pozwala a sama zachowuje się jak na pokazie mody.. Dodatkowo w ogóle nie ma stroju do pracy (wuefisty, typu: dres, t-shirt, adidasy), a ona przychodzi sobie w obcisłych dżinsach, bluzce, że prawie jej cycki wypadają i kurna butach na koturnach, albo szpilce.. Dla mnie przesada na maxa..

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18268116]Powinni takich od razu zwalniać [/QUOTE]
Walczymy o to. Tylko jak jej się uwagę zwróci, że mamy taki gnój od niej, że to po prostu poezja.. I jak moja mama się na zebraniu odezwała w tej sprawie, to przez tydzień była normalna, a potem. Wszystko tak samo tylko ze zdwojoną siłą..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 19:16   #4748
kicccia
Zakorzenienie

Call nie chodziłabym na takie zajęcia nigdy w życiu! Leciałabym w te pędy po zwolnienie!!!
I chyba poszłabym z tym do dyrekcji...

Stary 2010-03-31, 19:20   #4749
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Ja w pierwszej klasie LO miałam taką tragiczną, bardzo podobną do tej, o której Ty opowiadasz, Call. Z kilku szkół wyleciała za picie i za znęcanie się nad uczniami, ja i dwie inne koleżanki zawsze byłyśmy jej ofiarami. Potrafiła złośliwie wyciągnąć przed szereg najgorszą i najlepszą i kazać im robić jakieś ćwiczenie, a sama się śmiała z różnic w ich wysportowaniu. W drugiej klasie zmienili nam, a na początku trzeciej, pierwsza lekcja w roku, czekamy w szatni na WFistkę, a tu wchodzi ta z pierwszej klasy i jak gdyby nigdy nic każe iść na siłownię. Zamknęła za sobą drzwi, a my przez dobre parę sekund gapiłyśmy się w te drzwi przerażone z rozdziawionymi paszczami. Miałam ochotę się rozpłakać wtedy Ale okazało się, że cuda się zdarzają, a ona przeszła kompletną metamorfozę. Żartuje z nami, a nie z nas, pozwala czasem którejś odpuścić sobie jakieś ćwiczenie, jak już nie możemy, sama ćwiczy i jest naprawdę sympatyczna. Dziś grałyśmy w coś tam i kazała mojej kumpeli z rezerwy mnie zastąpić, "bo z tym moim sercem nigdy nie wiadomo, muszę się oszczędzać" Mam chore serce, ale w pierwszej klasie był to raczej powód do sprawdzania mojej wytrzymałości w ekstremalnych warunkach, a teraz mam u niej taryfę ulgową i jak czasem przy jakimś ćwiczeniu mnie zaboli, to choćbym tylko lekko się skrzywiła, to ona od razu pojawia sie obok i pyta, czy wszystko w porządku i czy chcę usiąść i odpocząć Jakby zupełnie inna osoba...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:23   #4750
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Call nie chodziłabym na takie zajęcia nigdy w życiu! Leciałabym w te pędy po zwolnienie!!!
I chyba poszłabym z tym do dyrekcji...
I mam! Od samego ortopedy! Na caaaaaaały rok szkolny!
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18268913]Ja w pierwszej klasie LO miałam taką tragiczną, bardzo podobną do tej, o której Ty opowiadasz, Call. Z kilku szkół wyleciała za picie i za znęcanie się nad uczniami, ja i dwie inne koleżanki zawsze byłyśmy jej ofiarami. Potrafiła złośliwie wyciągnąć przed szereg najgorszą i najlepszą i kazać im robić jakieś ćwiczenie, a sama się śmiała z różnic w ich wysportowaniu. W drugiej klasie zmienili nam, a na początku trzeciej, pierwsza lekcja w roku, czekamy w szatni na WFistkę, a tu wchodzi ta z pierwszej klasy i jak gdyby nigdy nic każe iść na siłownię. Zamknęła za sobą drzwi, a my przez dobre parę sekund gapiłyśmy się w te drzwi przerażone z rozdziawionymi paszczami. Miałam ochotę się rozpłakać wtedy Ale okazało się, że cuda się zdarzają, a ona przeszła kompletną metamorfozę. Żartuje z nami, a nie z nas, pozwala czasem którejś odpuścić sobie jakieś ćwiczenie, jak już nie możemy, sama ćwiczy i jest naprawdę sympatyczna. Dziś grałyśmy w coś tam i kazała mojej kumpeli z rezerwy mnie zastąpić, "bo z tym moim sercem nigdy nie wiadomo, muszę się oszczędzać" Mam chore serce, ale w pierwszej klasie był to raczej powód do sprawdzania mojej wytrzymałości w ekstremalnych warunkach, a teraz mam u niej taryfę ulgową i jak czasem przy jakimś ćwiczeniu mnie zaboli, to choćbym tylko lekko się skrzywiła, to ona od razu pojawia sie obok i pyta, czy wszystko w porządku i czy chcę usiąść i odpocząć Jakby zupełnie inna osoba...[/QUOTE]
U nas nie zapowiada się na tak cudowną przemianę
Stary 2010-03-31, 19:38   #4751
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:

Zgadzam się ze wszystkim co powiedziała Dama .

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18263007]

asiaczek, czcij
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
gratuluje!

proponuje 0,5h drzemki na zregenerowanie sil. bedziesz jak nowo narodzona

Co do drzemki, mój organizm nie uznaje czegoś takiego jak pół godzinna drzemka- albo wogóle nie zasnę, albo jak juz to śpię conajmniej 1,5 h. BS zawsze też mi mówi- połóż się na pół godziny, to Ci dobrze zrobi

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
co do 5 lut bycia razem to z biologicznego punktu widzenia wlasnie po uplywie 5 lat milosc biologiczna umiera...
eh niedawno sie o tym dowiedzialam na zajeciach z psychologi spolecznej

haha ja sie zacielam niedawno w kiblu na uczelni dobrze ze kolezanka byla ze mna tyle ze obie sie tak lalysmy ze nie wiedzialysmy co zrobic wkoncu ona poszla po portiera
a on przychodzi i sie mnie pyta czy pani jest ubrana i moge wyrwac drzwi ?
Biologiczna czyli ta "pierwotna" związana z wyglądem, na którą nie mają za bardzo wpływu zbudowane więzi? Czy jak?

Dobry tekst

Orli, to Ty chore serce, a tak z BSem szalejesz?? powinien Cię oszczędzać
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:40   #4752
Konto usunięte

Właśnie o dziwo podczas seksu jeszcze nigdy mnie nie bolało
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:08   #4753
Ravissante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

Biologiczna czyli ta "pierwotna" związana z wyglądem, na którą nie mają za bardzo wpływu zbudowane więzi? Czy jak?
nom poprostu na dana osoba juz nas tak nie pociaga jak kiedys jakby to powiedziec chemia sie skonczyla zostaja tylko uczucia jesli sa bo jesli ich nie ma to zwiazek sie sypie...

Orlicawidocznie z tego co tez sama zauwazylam niektore babki z wfu daja wycisk tylko pierwszoroczniakom potem jest juz dobrze

Callwspolczuje takiej babki na wfie nie wiem wogole jak ktos taki moze uczyc i to wfu
widocznie jej bardziej zalezy aby poderwac uczniow albo innych nauczycieli plci przeciwnej niz zajac sie zajeciami

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:24   #4754
kicccia
Zakorzenienie

Orlico organizm wie kiedy zareagować

Damo ja też gratulowałam a nie dostałam buziaka

Stary 2010-03-31, 20:53   #4755
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
jak bedzie filik to zamawiam! A na czym gra BS?
jejuuu ale ty smigasz tym smyczkiem....
Meg, zapomniałam Ci odpisać o BSie!! BS gra na klarnecie (takie długie czarne coś, kiedyś reklamowali z tym instrumentem penigrę chyba) i klarnecie basowym.

Cytat:
Fallen Ty byś nie zdała?! Gratulacje
yyyy, ale że o to chodzi??
Kochana!!

Edytowane przez Dama_pikowa
Czas edycji: 2010-03-31 o 21:05
Stary 2010-03-31, 21:05   #4756
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Meg, zapomniałam Ci odpisać o BSie!! BS gra na klarnecie (takie długie czarne coś, kiedyś reklamowali z tym instrumentem penigrę chyba) i klarnecie basowym.
Wiem co to klarnet moj tata chowa taki w szafie (choc nie wiem po co i na co ) ale ladnie opisane choc basowego nie widzialam nigdy...

Taaaa tez mialam nawidzona babke z w-fu w gimie o boshhh musialam zalatwic sobie zwolnienie na caly rok
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:10   #4757
afrodytta
Raczkowanie

Ale macie przeboje z tym wf-em
Tak jakby to byly szkoly o profilu sportowym, a to przeciez ma slyzyc rekreacyjnemu utrzymaniu kondycji do zaliczen biegow, skokow przez kozla czy rzutu do kosza
Przewaga to nawiedzony wf-ista egoista
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:13   #4758
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Wiem co to klarnet moj tata chowa taki w szafie (choc nie wiem po co i na co ) ale ladnie opisane choc basowego nie widzialam nigdy...

na górze zwykły, na dole basowy
Stary 2010-03-31, 21:29   #4759
kicccia
Zakorzenienie

Damo przepraszam głupioooo mi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 21:32   #4760
afrodytta
Raczkowanie

Basowy wyglada na bardziej dostojniejszy
Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza - teraz juz wiem komu to dedykujesz
Stary 2010-03-31, 21:35   #4761
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Damo przepraszam głupioooo mi
Nie martw się, mi tez byłoby głupio żart

Dziękuję Ci, Kiciątko

ale mnie rozbawiłaś widziałam wytłuszczone 'fallen' , to sie za bardzo nie przejmowałam dziękuję za wiarę we mnie

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Basowy wyglada na bardziej dostojniejszy
Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza - teraz juz wiem komu to dedykujesz
Mój BS duuuuużo bardziej woli basowy

A co do dedykacji-nawet nie pomyślałam o tym, szczerze mówiąc, ale ładnie to zinterpretowałeś

Dobra Dziewczynki i Rodzynki. Idę spędzać ostatni wieczór przed wyjazdem na święta z BSem (chociaż nam to jakoś słabo idzie).

I przez ten Wielkanoc prawie mnie nie będzie także wysyłam Wam życzenia smacznych jajek
Stary 2010-03-31, 21:38   #4762
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
I przez ten Wielkanoc prawie mnie nie będzie także wysyłam Wam życzenia smacznych jajek
Wole smakowac Piersi
Stary 2010-03-31, 21:41   #4763
kicccia
Zakorzenienie

Nie wiem jak to się stało Myślałam o Tobie a taką gafę strzeliłam
Widocznie sexu mi brakuję i głupoty piszę
Wesołych jajek damo , wesołych piersi afrotytek

Edytowane przez kicccia
Czas edycji: 2010-03-31 o 21:42
Stary 2010-03-31, 21:43   #4764
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra Dziewczynki i Rodzynki. Idę spędzać ostatni wieczór przed wyjazdem na święta z BSem (chociaż nam to jakoś słabo idzie).

I przez ten Wielkanoc prawie mnie nie będzie także wysyłam Wam życzenia smacznych jajek :cmok:
Aaaaa widoczna roznica miedzy tym a tym basowy to taki wypaśny

zyczenia jak najbardziej udane! Wzajemnie Damo rowniez smacznej kiełbaski
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:45   #4765
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem jak to się stało Myślałam o Tobie a taką gafę strzeliłam
Widocznie sexu mi brakuję i głupoty piszę
Wesołych jajek damo , wesołych piersi afrotytek
To kazdy bedzie smakowal to czego mu brakuje
Z jajek jak i piersi mozna zrobic pisanki
Oj Braki trzeba uzupelniac na zapas to raczej sie nie da
Stary 2010-03-31, 21:46   #4766
Konto usunięte

Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne "Przecież mówiłem, że ja mam wolne tylko w teorii"...
Stary 2010-03-31, 21:49   #4767
afrodytta
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18273402]Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne "Przecież mówiłem, że ja mam wolne tylko w teorii"...[/QUOTE]
Od sympati nie ma wolnego to przeciez rodzinne swieta a bycie ze soba to Przysposobienie do Bycia Rodzina
Stary 2010-03-31, 21:59   #4768
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
Callwspolczuje takiej babki na wfie nie wiem wogole jak ktos taki moze uczyc i to wfu
widocznie jej bardziej zalezy aby poderwac uczniow albo innych nauczycieli plci przeciwnej niz zajac sie zajeciami
Co Ty.. Poderwać uczniów? Każdy ją nienawidzi..
Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Ale macie przeboje z tym wf-em
Tak jakby to byly szkoly o profilu sportowym, a to przeciez ma slyzyc rekreacyjnemu utrzymaniu kondycji do zaliczen biegow, skokow przez kozla czy rzutu do kosza
Przewaga to nawiedzony wf-ista egoista
Chyba żartujesz . W szkołach sportowych jest lepiej
Cytat:

ale Ci się zrymowało
Dziękuję I wzajemnie. Szczególnie z jajkami
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18273402]Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne "Przecież mówiłem, że ja mam wolne tylko w teorii"...[/QUOTE]
Stary 2010-03-31, 22:09   #4769
kicccia
Zakorzenienie

Zmieniłam image oceńcie

Stary 2010-03-31, 22:15   #4770
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Zmieniłam image oceńcie
Ładnie mi sie podoba "ale lala" cos takiego mi przyszło na mysl,
To w cudzysłowie bo nietaktem byłoby to powiedziec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości