![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Orlica. U mnie w-f wygląda tak. Baba 1 godzinę lekcyjną truje dupe jakie to jesteśny do bani i że nic nie umiemy, że jesteśmy pobudzone i powinnyśmy brać leki na uspokojenie, że mamy przebierać się przy otwartych drzwiach, że nie umiemy przebierać się na czas (daje nam równe 4 min), że przerwa jest dla niej, a nie dla ucznia, nie pozwala nam mieć wody na w-f.
Drugą godzinę biegamy dookoła boiska bez żadnej przerwy, a na końcu stwierdza, że jesteśmy do dupy i każe nam po ok 8 okrążeniach dookoła boiska do piłki nożnej robić 50 pompek, 50 przysiadów, a potem na dodatek mówi, że za karę (za nie wiadomo co) dodatkowo po 20 wszystkiego. I po tym wszystkim nie możemy się nawet napić.. Raz jej powiedziałam, bo już nie wytrzymałam psychicznie, że ma spierdal*ać i jest po****ana i wyszłam z w-fu. I nie chodzę na w-f, bo przez nią i jej tępe zasady nauki nabawiłam się uszkodzenia rzepki (poważnie, chociaż problemy z kolanami miałam od dziecka) i uszkodzenia kostki od nadmiernego biegania w nieodpowiednich butach po twardej nawierzchni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4744 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh niedawno sie o tym dowiedzialam na zajeciach z psychologi spolecznej ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18264629]Od 7:00 jestem na nogach, właśnie wróciłam do domu z zajęć - dwie ostatnie godziny to WF, z przygodą, bo zatrzasnęłyśmy się w szatni, a w całej szkole nie było już ani jednego woźnego, ani nawet faceta tak naprawdę ![]() ![]() haha ja sie zacielam niedawno w kiblu na uczelni ![]() ![]() a on przychodzi i sie mnie pyta czy pani jest ubrana i moge wyrwac drzwi ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i pokazywali mnie jak przyklad dla innych ![]()
![]() |
#4746 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, ze obecnie szkoły walczą o uczniów a tak tylko sobie psują renomę, bezsens ![]() W LO miałam świetną babkę od w-f'u ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam dodać, że ona w ogóle nie pokazuje ćwiczeń. No i raz walnęła "teraz skłony" i to tak, że stojąca obok niej moja koleżanka nie usłyszała, no to zaczęły robić skrętoskłony. Nagle zaczęła je opieprzać, że nie słuchają jej poleceń. To jak jej się dziewczyny spytały dlaczego nie pokazuje ćwiczeń to odpowiedziała pukając tipsami na 0,5 metra w swój skoroszycik (cytuję) "żebyście się pytały"
![]() Nie pozwala nam nosić kolczyki (nawet wkrętki), a sama ma kolczyki do dekoltu, pomalowanych paznokci, a tipsy ma kurde, włosów rozpuszczonych (nawet jak ktoś ma krótkie, że nie może spinać w kitkę) to mówi, że ma sobie zrobić dwie, trzy, albo zgolić się na łyso. Ogólnie na nic nam nie pozwala a sama zachowuje się jak na pokazie mody.. Dodatkowo w ogóle nie ma stroju do pracy (wuefisty, typu: dres, t-shirt, adidasy), a ona przychodzi sobie w obcisłych dżinsach, bluzce, że prawie jej cycki wypadają i kurna butach na koturnach, albo szpilce.. Dla mnie przesada na maxa.. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18268116]Powinni takich od razu zwalniać ![]() Walczymy o to. Tylko jak jej się uwagę zwróci, że mamy taki gnój od niej, że to po prostu poezja.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Call nie chodziłabym na takie zajęcia nigdy w życiu! Leciałabym w te pędy po zwolnienie!!!
I chyba poszłabym z tym do dyrekcji... |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Konto usunięte
|
Ja w pierwszej klasie LO miałam taką tragiczną, bardzo podobną do tej, o której Ty opowiadasz, Call. Z kilku szkół wyleciała za picie i za znęcanie się nad uczniami, ja i dwie inne koleżanki zawsze byłyśmy jej ofiarami. Potrafiła złośliwie wyciągnąć przed szereg najgorszą i najlepszą i kazać im robić jakieś ćwiczenie, a sama się śmiała z różnic w ich wysportowaniu. W drugiej klasie zmienili nam, a na początku trzeciej, pierwsza lekcja w roku, czekamy w szatni na WFistkę, a tu wchodzi ta z pierwszej klasy i jak gdyby nigdy nic każe iść na siłownię. Zamknęła za sobą drzwi, a my przez dobre parę sekund gapiłyśmy się w te drzwi przerażone z rozdziawionymi paszczami. Miałam ochotę się rozpłakać wtedy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18268913]Ja w pierwszej klasie LO miałam taką tragiczną, bardzo podobną do tej, o której Ty opowiadasz, Call. Z kilku szkół wyleciała za picie i za znęcanie się nad uczniami, ja i dwie inne koleżanki zawsze byłyśmy jej ofiarami. Potrafiła złośliwie wyciągnąć przed szereg najgorszą i najlepszą i kazać im robić jakieś ćwiczenie, a sama się śmiała z różnic w ich wysportowaniu. W drugiej klasie zmienili nam, a na początku trzeciej, pierwsza lekcja w roku, czekamy w szatni na WFistkę, a tu wchodzi ta z pierwszej klasy i jak gdyby nigdy nic każe iść na siłownię. Zamknęła za sobą drzwi, a my przez dobre parę sekund gapiłyśmy się w te drzwi przerażone z rozdziawionymi paszczami. Miałam ochotę się rozpłakać wtedy ![]() ![]() ![]() U nas nie zapowiada się na tak cudowną przemianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18263007]
![]() asiaczek, czcij ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do drzemki, mój organizm nie uznaje czegoś takiego jak pół godzinna drzemka- albo wogóle nie zasnę, albo jak juz to śpię conajmniej 1,5 h. BS zawsze też mi mówi- połóż się na pół godziny, to Ci dobrze zrobi ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry tekst ![]() ![]() ![]() Orli, to Ty chore serce, a tak z BSem szalejesz?? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Konto usunięte
|
Właśnie o dziwo podczas seksu jeszcze nigdy mnie nie bolało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Orlicawidocznie z tego co tez sama zauwazylam niektore babki z wfu daja wycisk tylko pierwszoroczniakom potem jest juz dobrze ![]() Callwspolczuje takiej babki na wfie nie wiem wogole jak ktos taki moze uczyc i to wfu widocznie jej bardziej zalezy aby poderwac uczniow albo innych nauczycieli plci przeciwnej niz zajac sie zajeciami
![]() |
#4755 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() yyyy, ale że o to chodzi?? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-03-31 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Taaaa tez mialam nawidzona babke z w-fu w gimie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Raczkowanie
|
Ale macie przeboje z tym wf-em
![]() Tak jakby to byly szkoly o profilu sportowym, a to przeciez ma slyzyc rekreacyjnemu utrzymaniu kondycji do zaliczen biegow, skokow przez kozla czy rzutu do kosza ![]() Przewaga to nawiedzony wf-ista egoista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Raczkowanie
|
Basowy wyglada na bardziej dostojniejszy
![]() Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza - teraz juz wiem komu to dedykujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
BAN stały
|
Nie martw się, mi tez byłoby głupio
![]() ![]() Dziękuję Ci, Kiciątko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() A co do dedykacji-nawet nie pomyślałam o tym, szczerze mówiąc, ale ładnie to zinterpretowałeś ![]() Dobra Dziewczynki i Rodzynki. Idę spędzać ostatni wieczór przed wyjazdem na święta z BSem (chociaż nam to jakoś słabo idzie ![]() I przez ten Wielkanoc prawie mnie nie będzie także wysyłam Wam życzenia smacznych jajek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak to się stało
![]() ![]() Widocznie sexu mi brakuję i głupoty piszę ![]() Wesołych jajek damo ![]() ![]() Edytowane przez kicccia Czas edycji: 2010-03-31 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z jajek jak i piersi mozna zrobic pisanki ![]() Oj Braki trzeba uzupelniac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Konto usunięte
|
Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18273402]Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne
![]() Od sympati nie ma wolnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18273402]Wkurzyłam się. Myślałam, że teraz w czwartek, piątek, sobotę i wtorek będę spędzać z BSem całe dnie. A tu okazuje się, że jutro kilka godzin, w piątek kilka godzin, w sobotę nie wiadomo, czy w ogóle, a we wtorek teściowie mają wolne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.