|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
nie wiem, mam nadzieję, że może mi się wydaje ale prawdopodobnie szlag go trafia, że mam za sobą studia, że będzie praca, która będzie mniej absorbująca niż jego, i że całkiem przyzwoite zarobki ale nie to jest ważne, dziwne jest to, że się po prostu nie cieszy tak jak powinien - mówi, że to z przepracowania, mam taką nadzieję w ogóle zastanawia mnie to wszystko
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kasa się przyda, marna bo marna ale na opłaty będzie.Bo zostałyśmy same z mamą w dużym domu. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
no włacha, jako że idę do pracy 2 na 9, nie mogę jechać na wiochę, bo nie dam rady wrócić na czas
i to jest ból dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- tez tak myślę ![]() ![]() będę dużo narzekac na te pracę, i w ogóle schowam moją radość z pracy w kieszeń, udam, że coś mnie boli i źle mi - powinien poczuć ulge ![]()
#4834 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
![]() wydawało mi się, przylazł BS, pogadalimy, wyżalił się, że ma za dużo na głowie, ja mu uświadomiłam, że wcale nie ma... wybzykał mnie, dorwał sie od cycków jak szalony i teraz cały szczęśliwy zjadł drugi talerz zupki ![]()
#4837 |
Zakorzenienie
|
drogi pytonek...
![]() Labi ja wiem o co mu chodzi... raz, że męska duma, że kobieta więcej zarabia. Dwa, że będzie zazdrosny, że będą ludzie w koło, i boi się, że ktoś zacznie się do Ciebie podwalać, albo Ty do kogoś. ![]()
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak się kochaliśmy mówił częsciej niż zwykle, że mnie kocha no i komplelemnty, chyba czuje się zagrożony
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
BS od ponad dwóch godzin u mnie, pierwsze szaleństwa za nami
![]() Opiszę pewnie hurtowo po weekendzie w klubie (; |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawaj trochę teraz ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Hehe widzę,że Labi i Enn się dobrze bawią
![]() My mamy z BSikiem wolny weekend, pierwszy do wieków (studiujemy już 3 rok na zmianę!!!) A ja mam czerwoną przyjaciółke..no nic, będziemy się tylko przytulać. Lece dziewczyny, ostatni dzień. Spakuje się, ogarnę tu i się pożegnam... Będzie mi Was brakować, tak często tu mogłam do Was zaglądać.
![]() |
#4843 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() Tu - gratuluję kolokwium, no i Orli oczywiście też ![]() Musiałam nadrabiać 10 stron ![]() Kmee - ja też nie wiem w co się ubrać... :/ znalazłam taką meega kieckę typowo hallowenową, na górze gorset a na dole taka firana, taka mrrr.. i do tego czarne rajstopki, nóżki podkreślone, bo kiecka krótka, czerwone 12cm szpilki, czerwone usta i jakiś kapelusz, no i oczywiście ciemne oczy... Już mam całą wizję... ale szkoda mi 130zł na sukienkę jednorazową ![]() BS się pewnie za księdza przebierze ![]() Ja chciałam po prostu wyglądać upiornie i seksownie.. Ahhh i zapomniałabym... MWW - duże WOW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Kmee może za żabkę!!!
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- PS. Własnie zadzwoniła do mnie stara kumpela ze studiów ![]() ![]() ![]() ale mam dziś fajny dzień mówi, że siedzi na ławeczce, na której my kiedyś siedziałyśmy i że stęskniła się za mną, a nie miała numeru do mnie aktualnego, więc dodzwoniłą sie az na domowy do mojego ex, żeby dowiedzieć się, co ze mną... heheh a ja tyle razy byłamw ZG i zastanawiałam sie co u niej... ![]() już jesteśmy ugadane na imprę jakby co ![]()
#4845 |
BAN stały
|
hej Dziewczyny! Coś tutaj wyjątkowo cicho
![]() Zajrzyjcie proszę do klubu, założyłam nową dyskusję, bo nei wiem, co mam myśleć... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Labunia gratulacje pracy
![]() Ja pierd...ile wibrów! ja chcę ten srebrny! ![]() Chora jestem ![]() ile wy piszecie litości! ![]() Bubu masz czas we środę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to ja mam stresa czy moja skromna osoba usatysfakcjonuje panią szef ![]()
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
ta, właśnie co ciekawe ja robie tak dziwne pierwsze wrażenie, że ludzie mnie tak obserwują spod byka, wszyscy
#4850 | |||
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22940419]Wiecie, co mnie irytuje?
Nie mam dziś zajęć, a i tak muszę dziś jechać na uczelnię, załatwić sprawę z ubezpieczeniem i stypendium ![]() [/QUOTE] Ile to razy jeździłam na uczelnię, żeby wrócić a mam do niej 33km... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Was w domku dziewczynki! Bałam się,że już będę mieć mnóstwo do nadrobienia. Otwierają w miasteczku obok mc donalda, wysłałam wczorja z głÓpka tam CV. Dziś do mnie dzwoni babka,żebym przyjechała na rozmowę jutro do krk. Ja szybcitko zadzwoniłam do siostry mojego BSika bo ma pracować tam w mc caffe. I była już na jakimś szkoleniu. I zaczełam się zastanawiać..lepsza kasa. Ale po pierwsze: umowę chcą odrazu na 3 miesiące podpisać,choć BSik mówi że taką 3miesięczną można zerwać bez jakiegoś tam okresu wypowiedzenia. Bo poprostu chciałabym między czasie szukać coś innego. Po drugie ja mam chory kręgosłup i ustać 8 godzin to dla mnie... łoo jezusie nie chce myśleć. 0 23.00(tak się kończy druga zmiana) musiałąbym iść do domu główną drogą 5 km na nogach. Wiem,powiecie że potrzebuje pieniędzy,a wybrzydza..tu nie o to chodzi. Chodzi o moje możliwości , a kręgosłup mój to naprawdę dręka. A co do kolportera to BSik mówi żebym się nie dała wykorzystywać za niecałe 500zł. Ehhh ![]() ![]() ![]() Ale Was zamęczam... przepraszam.
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W saloniku prasowym jest dosyć lekka praca a wyzyskiwanie, to raczej w macu ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-10-29 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
hehe czemu uśmiech??? że bladziowaty?? BS mówi, że mam taki
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- PS. zabciajs z mc nie wiem co Ci doradzić
#4854 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22950559]Ile to razy jeździłam na uczelnię, żeby wrócić a mam do niej 33km...
![]() To chyba wolno Ci rosną, co? Moje z kolei jak szalone... Ścinałam na początku sierpnia a już kilka cm przybyło ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda... ![]() ![]() Jednak dziś jestem ![]() WoW!!! To naprawdę szybko Ci rosną! ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
ALe jaja, na NK właśnie napisałą druga stara kumpela ze studiów i to moja najlepsiejsza
![]() jupi jupi chrupi chrupi kolejne spotkanko do kalendarza myk ![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
Ten tydzień naprawdę zaliczam do CIĘŻKICH!
Labi-przeciwieństwo Twojego ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze zobaczysz, na pocieszenie napisze Ci, że właśnie znika mi mega pryszcz z buzi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22950654]Powiem szczerze, że sama bym ciężko nad tym myślała ale wiedząc, co dzieje się w macu (i dodając, że nienawidzę tego miejsca i już nigdy tam nie wejdę na jedzenie, najchętniej bym spaliła) nie poszłabym tam...
W saloniku prasowym jest dosyć lekka praca a wyzyskiwanie, to raczej w macu ![]() (przepraszam drugi post mi wyjdzie,bo nei wiem jak do tamtego dodać cytat) No BSik twardo,że to naprawde mało kasy+ dojazd kawałek drogi, dwie zmiany,nie wiadomo w którym miejscu czy daleko od busa, czy będe musiała daleko iść za te marne pieniądze.Księżniczką nie jestem,wiadomo. Ale nie lubie dawać się wykorzystywać. EDIT: Jeszcze moja mama, ona to umnie mnie wpędzać w doły i schizy. Ale nie chcę tego pisać na publicznym forum. LABI ja tam się nei ciesze z Twojego pryszcza, cieszę się że znika ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Ale mało piszecie, jak miło
![]() To ja wracam do spędzania czasu z BSem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Konto usunięte
|
Labi, gratuluję roboty
![]() Tuśko, morda mi się rozhahała jak przeczytałam o liście ![]() ![]() Na uczelnię pojechałam i dowiedziałam się, że niepotrzebnie ![]() Potem pojechałam do BSa i wyseksił mnie jak nigdy... Darłam się jak głupia, zagłuszając nawet wiertarkę u sąsiada, ale oboje dziś mieliśmy na siebie taaaką ochotę... BTW, zauważyłam, że fakt, że głowa zwisa mi z kanapy działa bardzo stymulująco, też tak macie? ![]() ![]() Jeszcze mama mnie dziś rozwaliła na łopatki. Zadzwoniła do mnie akurat jak szłam do BSa i mówi:" - Idziesz do W? To jak już się rozbierzesz, niech Ci zrobi zdjęcie tatuażu i mi wyślij, bo koleżanka chciała zobaczyć. o.O |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.